Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne, nije.
Džeko je sam pogriješio što je prešao u City gdje je jako podcjenjen. Sam je sebi kriv. Mandžo je od prve utakmice za Bayern ginuo, te je izbacio jednog Gomeza iz prvih jedanaest.
Robert će najvjerovatnije u Bayern, tako da će Bayern imati dva strašna napadača sljedeće sezone. Drugi mogu samo maštati o tim igračima jer Nijemcima nisu potrebne pare kao Tottenhamu za polovnjake.
Omaložavate Modrića bez razloga. Da ne valja ne bi ni igrao, baš kao Khedira. Koliko puta sam samo pročitao na ovoj temi pljuvanja naspram Khediri a momak daje na svakoj utakmici svoj maksimum, što se ne bi reklo za neke pojedince.
Džeko je sam pogriješio što je prešao u City gdje je jako podcjenjen. Sam je sebi kriv. Mandžo je od prve utakmice za Bayern ginuo, te je izbacio jednog Gomeza iz prvih jedanaest.
Robert će najvjerovatnije u Bayern, tako da će Bayern imati dva strašna napadača sljedeće sezone. Drugi mogu samo maštati o tim igračima jer Nijemcima nisu potrebne pare kao Tottenhamu za polovnjake.
Omaložavate Modrića bez razloga. Da ne valja ne bi ni igrao, baš kao Khedira. Koliko puta sam samo pročitao na ovoj temi pljuvanja naspram Khediri a momak daje na svakoj utakmici svoj maksimum, što se ne bi reklo za neke pojedince.
-
- Kontakt:
Ne pretjeruj.Neutral je napisao/la:nisu potrebne pare kao Tottenhamu za polovnjake.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Higuain bio zamjena Benzemi.emir18 je napisao/la:Mandzukic bio zamjena DzekiLBJ MVP je napisao/la:Briši to dok neko nije vidio.Kakav Džeko bolan.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Amar Dzeko je napisao/la:Ne pretjeruj.Neutral je napisao/la:nisu potrebne pare kao Tottenhamu za polovnjake.
Ne pretjerujem. Ovdje sam mislio na rejting timova. Nisam htio uvrijediti Tottenham kao tim iako je to tako ispalo. A na polovnjaka aludiram isključivo na Argentinca Erika Lamelu (30 miliona, seriously

Mandžukić nije nikad bio zamjena Džeki.
Svako ima svoje misljenje,a Dzeko je svakak bolji igrac od Maria,jedino na strani Maria je trud i to se cijeni kod SvabaLBJ MVP je napisao/la:Higuain bio zamjena Benzemi.emir18 je napisao/la:Mandzukic bio zamjena DzekiLBJ MVP je napisao/la:Briši to dok neko nije vidio.Kakav Džeko bolan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Šta je to na strani Edina?Zna lopte?Pa i Karim zna...emir18 je napisao/la: Svako ima svoje misljenje,a Dzeko je svakak bolji igrac od Maria,jedino na strani Maria je trud i to se cijeni kod Svaba
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RickBlaine
- Kontakt:
Bas suprotno, ja bih rekao da je Dzeko bolji napadac a Mandzo bolji igrac. U pet deka, ali da moram birati za Madrid, prije bih izabrao igraca koji jede zemlju i trci 245 kilometara, uz to obilno pomazuci Apolonovima da igraju svoju igru.emir18 je napisao/la:Svako ima svoje misljenje,a Dzeko je svakak bolji igrac od Maria,jedino na strani Maria je trud i to se cijeni kod Svaba
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Slazem se Dzeko se mnogo manje trudi kad je u pitanju trcanje i pomaganje odbrani,Ali Dzeko u zdravoj sredini kao sto je Real i sa minutazom kao Benzema bi bi se vratio u formu kao iz Njemacke a Mandzukic tesko moze bolje .RickBlaine je napisao/la:Bas suprotno, ja bih rekao da je Dzeko bolji napadac a Mandzo bolji igrac. U pet deka, ali da moram birati za Madrid, prije bih izabrao igraca koji jede zemlju i trci 245 kilometara, uz to obilno pomazuci Apolonovima da igraju svoju igru.emir18 je napisao/la:Svako ima svoje misljenje,a Dzeko je svakak bolji igrac od Maria,jedino na strani Maria je trud i to se cijeni kod Svaba
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nista od Mandze,pre dobro da bi bilo istinito
- RickBlaine
- Kontakt:
Ma ne mere ba Dzeko u Madridov sistem. On zahtjeva devetku koja sudjeluje u igri, pokriva Ronaldov i Baletov prostor, mnogo trci, razigrava ekipu, ide s krila... Dzeko nije takav. Mozda bi u necij sistem bolje legao, ali Madridu pored Ronalda i Baleta, tesko.emir18 je napisao/la:Slazem se Dzeko se mnogo manje trudi kad je u pitanju trcanje i pomaganje odbrani,Ali Dzeko u zdravoj sredini kao sto je Real i sa minutazom kao Benzema bi bi se vratio u formu kao iz Njemacke a Mandzukic tesko moze bolje .
Uglavnom, neki napadac na ljeto ce se vjerovatno dovest. Ne mozes ostat na ambivalentnom Benzemi kojeg ni krvavim mesom ne mozes pobudit.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Neki dan je to Raul napisao, a evo i Portillo. Smijem li pitati šta znači ovo
Nego, ja bih volio gledati Suareza u Realu. Čisto da vidim hoće li biti dovoljno lopti za svakog (Bale - Ronaldo - Suarez).
Urugvajac je svakako bolji od Benzeme, Džeke, Mandžukića i Lewandowskog. 
? Ako su obojica napadači (ovdje to jeste slučaj), čemu ovo "bolji igrač". Na šta se to odnosi? Kompletniji? Korisniji? Ili je nešto treće u pitanju?RickBlaine je napisao/la:ja bih rekao da je Dzeko bolji napadac a Mandzo bolji igrac

Nego, ja bih volio gledati Suareza u Realu. Čisto da vidim hoće li biti dovoljno lopti za svakog (Bale - Ronaldo - Suarez).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Misle na samu igru. Mandžo radi konstantni pritisak na protivničku odbranu, također se vraća mnogo puta u pomoć odbrani, čak i bekovima. Džeko se skoro nikad ne vraća nazad, jedino kada protivnici imaju korner. Nisu nikako isti tip napadača ali Mandžo se odlično uklopio u sistem Bayerna.
Također i na golove, ali Mandžo je već na početku sezone demantovao to. Zabija iz svih pozicija, jednostavno postao je world class napadač. Samo hejteri to ne mogu priznati i vidjeti.
Također i na golove, ali Mandžo je već na početku sezone demantovao to. Zabija iz svih pozicija, jednostavno postao je world class napadač. Samo hejteri to ne mogu priznati i vidjeti.
Bezveze raspravljate, nije Mandzo lud da odlazi iz Bayerna u neki Real...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma ni Sule nije klasicni spic
@Rick zar nije dovoljno sto Isco trci gore dole,Mandzko je dobar da pokrije Za Ronalda i Bale ali nama treba Killer Ne moze Ronaldo sam pogotovo u jacim tekmama bekovi odsjecu Ronalda u Bale i onda nemas alternativu jer Benz nije taj kalibar a ni Mandzukic,dobar je on igra la da vriedi 35-40 mil previse.
@Rick zar nije dovoljno sto Isco trci gore dole,Mandzko je dobar da pokrije Za Ronalda i Bale ali nama treba Killer Ne moze Ronaldo sam pogotovo u jacim tekmama bekovi odsjecu Ronalda u Bale i onda nemas alternativu jer Benz nije taj kalibar a ni Mandzukic,dobar je on igra la da vriedi 35-40 mil previse.
Mandzo je napredovao mnogo od svog dolaska u Bayern.
Vidi se da radi na sebi i vec sada je duplo bolji igrac nego Mario iz 2011/12 naprimjer.
U sezoni 2013/14 pokazuje znakove daljnjeg napretka pod Pepom.
Dok je Dzeku City osakatio bolesnom politikom igranja - ( neigranja ), i da mu nije bilo repke gdje proradi tokom kvalifikacije sumnjam da bi se uopste mogao smatrati napadacem visokog kvaliteta, jer ne bi imao nista osim ponekog gola s klupe da mu podize reputaciju.
Jeste doduse ojacao fizicki i jedan je od fizicki najdominantnijih napadaca danasnjice. 1.93 i onakva gradja.
Ali ja sam i dalje misljenja da je Dzeko koji se trudi i kojem je stalo, bolji igrac od Mandzukica.
Vidi se da radi na sebi i vec sada je duplo bolji igrac nego Mario iz 2011/12 naprimjer.
U sezoni 2013/14 pokazuje znakove daljnjeg napretka pod Pepom.
Dok je Dzeku City osakatio bolesnom politikom igranja - ( neigranja ), i da mu nije bilo repke gdje proradi tokom kvalifikacije sumnjam da bi se uopste mogao smatrati napadacem visokog kvaliteta, jer ne bi imao nista osim ponekog gola s klupe da mu podize reputaciju.
Jeste doduse ojacao fizicki i jedan je od fizicki najdominantnijih napadaca danasnjice. 1.93 i onakva gradja.

Ali ja sam i dalje misljenja da je Dzeko koji se trudi i kojem je stalo, bolji igrac od Mandzukica.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Cristano Ronaldo definitivno je, bez imalo sumnje, jedan od najboljih fudbalera koji su hodali zemaljskom kuglom.
Tokom svoje dosadašnje karijere osvojio je mnogo torfeja i postigao mnogo sjajnih golova, a neki od njih su prava remek djela.
Ipak, koliko je često portugalski reprezentativac postizao golove govori i sljedeća činjenica. Naime, u svojoj karijeri prva zvijezda Real Madrida postizala je gol u svakoj minuti igre, ukoliko se izuzme 47. minut.
Ukoliko u toku ove sezone postigne gol u 47. minuti susreta, nebitno o kojem takmičenju da se radi, Cristiano Ronaldo bi postao jedini igrač u historiji fudbalske igre koji je postigao pogodak u svakom minutu utakmice.
Ako mu zaista pođe za nogom da postigne gol u 47. minuti do kraja svoje karijere jasno je da će steći fudbalsku "besmrtnost" i napraviti ono što će neko teško ponoviti.
46:46
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
-
- Kontakt:
"Novinari"
Znaci vec je to kompletirao.

Znaci vec je to kompletirao.

Ronaldo - Isco - Bale
Pa kad smo poredili onda Higuina i Benzemu.Ako su obojica napadači (ovdje to jeste slučaj), čemu ovo "bolji igrač". Na šta se to odnosi? Kompletniji? Korisniji? Ili je nešto treće u pitanju?![]()
Mislim na to da npr. Napoliu treba "bolji napadac" , target man koji treba visiti u 16 metara i cekati svoje lopte.
Dok Realu , sa dvojicom potrosaca lopte na krilu treba "Bolji igrac" , koji ima vise ponuditi u samoj kreaciji igre/kljucnim pasovima i smjenjivanju jednog od dvojice na krilu.
mozda mi nije dobra upotreba rijeci doduse
da Real nema dominantnog krila(a Ronaldo nije krilo , nego free roler podjednako kao Messieva false nine) , ja bi rekao da Realu treba cisti spic kao onda sa Ruudom i kompanijom.
Ovako ti treba igrac koji je "past first" , koji ce prvo pogledati Ronalda pa tek onda gol.
Jedan bolji strijelac , drugi kompletniji/ima vise ponudit u drugim segmentima igre mozda bolja analogija.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.