Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Steta,necu moci gledati utakmic u subotu.Igra i Sarajevo u 16:00 na Kosevu.
Al ce se naci neki snimak.
Mada imam osjecaj da momciluk Wenger nece od prve minute gurnuti Mesuta.
Al ce se naci neki snimak.
Mada imam osjecaj da momciluk Wenger nece od prve minute gurnuti Mesuta.
1946
Jedva cekam subotu,nadam se uspiješnom debiju Mesuta i da zabiljezi bar asistenciju..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
al zipa mu sataGreivis je napisao/la:Dobru duksericuima.

Cant wait Sunderland
ako ih sad ne razbije Arsenal, onda ne znam...
mi sunderland nismo razbili brat bratu 10 godina tako da ni sad ne očekujem ništa posebno. Ni pobjeda nije sigurna.
Vođa zna.
Breaking News:Arsene Wenger to announce the signing of a new Striker Martino Cipran.
Izgleda smo jako blizu novog igraca! Honda vidjen ispred Emiratesa!?!?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Joj seamana, tebi tito nebi ugodio..
trebalo je uzet onog kondgbiju za dmf u pm,cijena prava sitnica za igrača koji će uskoro vrijedit duplo.ozil je vrhunski igrač kojim je wenger htio dokazat kako ima muda potrošiti lovu ali trebalo je još dovest napadača i tog dmf-a,ovako će ramsey glumiti tog dmf-a,kako će to izgledat protiv top ekipa vidit ćemo,rađe bi tu onda gledo flaminija
A sta to fali Flaminiu?
ramsey je centralni vezni i zasad malo je reć da prekucava tu poziciju. DMF pozicija vjerovatno neće ni postojat u "slabijim" utakmicama jer su i vilšir i ramzi ogromni radnici, a protiv jačih ja bi barem igrao sa flaminijem. Objasnio je protiv totenhema 
Vođa zna.
Ljudi ovo je sala malo da tema zivne posto je totalno zamrla kao i cijeli podforum vezan za Englesku ligu! Ipak je istina da se povezujemo sa Hondom mada mi se povezujemo sa svim igracima koji se prodaju tako da tu nije nista cudno.
@Seamen
Nema garancije da ce taj klinac iz Seville, sada Monaca bilo sta napraviti u karijeri. Jedna dobra sezona, mene nekako iz dosadanjeg iskustva veoma potsjeca na one jednogodisnje senzacije koje zablistaju jednu sezoni i posle ih nigdje... Klubovi tada trebaju da uzmu pare kao sto su Andaluzani uzeli (19 milki lolo) i dovidjenja. Najsvijeziji primjer za tako nesto je M'Villa samo sto Ren nije znao uzeti pare... Imao sjajnu sezonu, i Arsenal i United nudili one tamo godine po 17 miliona za njega ovi odbili posle nagli pad i prosle zime ga jedva uvaljase za nekih 7 miliona Rusima!
Flamini ako vec nije dosao Bender je najbolja opcija od svih... Iskusan taman u pravim godinama za igru (29) a vec poznaje i ligu i sistem igre u Arsenalu tako da i ne treba cuditi njegova dobra igra protiv Spursa odmah na novom debiju i ako nije igrao ljetos niti jednu utakmicu (zadnja u maju jos za Milan)... Moze on mnogo toga pruziti jos samo prati...
A za napadaca se potpuno slazem morao je doci neko...
@Seamen
Nema garancije da ce taj klinac iz Seville, sada Monaca bilo sta napraviti u karijeri. Jedna dobra sezona, mene nekako iz dosadanjeg iskustva veoma potsjeca na one jednogodisnje senzacije koje zablistaju jednu sezoni i posle ih nigdje... Klubovi tada trebaju da uzmu pare kao sto su Andaluzani uzeli (19 milki lolo) i dovidjenja. Najsvijeziji primjer za tako nesto je M'Villa samo sto Ren nije znao uzeti pare... Imao sjajnu sezonu, i Arsenal i United nudili one tamo godine po 17 miliona za njega ovi odbili posle nagli pad i prosle zime ga jedva uvaljase za nekih 7 miliona Rusima!
Flamini ako vec nije dosao Bender je najbolja opcija od svih... Iskusan taman u pravim godinama za igru (29) a vec poznaje i ligu i sistem igre u Arsenalu tako da i ne treba cuditi njegova dobra igra protiv Spursa odmah na novom debiju i ako nije igrao ljetos niti jednu utakmicu (zadnja u maju jos za Milan)... Moze on mnogo toga pruziti jos samo prati...
vidjet ćemo kodgbiju u sljedećim sezonama ali bi mogao postat lošija kopija viera ako bude igrao kao zadnju sezonu,mvilla je radio sranja van terena tako da je i to uzrok što nije rennes više zaradio na njemu
nadam se da će na zimu doći neki jači napadač,a i po mogućnosti jedan dmf sa visinom i snagom jer toga fali u ekipi
nadam se da će na zimu doći neki jači napadač,a i po mogućnosti jedan dmf sa visinom i snagom jer toga fali u ekipi
Suarez na zimu dolazi, taman kad Arsenal objavi da su profitirali i ove sezone što me neće Iznenadit 
Vođa zna.
Evo sada ce tema da zivne... Redsi dolaze! 3... 2... 1... GO!!!nedim1993 je napisao/la:Suarez na zimu dolazi, taman kad Arsenal objavi da su profitirali i ove sezone što me neće Iznenadit
Mesut Ozil jedan je od nas. 
open in new tab

open in new tab

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.