Ma 2 razlike glat.Manuel je napisao/la:Budimo realni.Gefufna je napisao/la:Uzima ovo Roma bez problema.
Nista od toga
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ova utakmica je bila bolja za ovih 15 minuta nego ona cijela na Olimpicu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Allison je vjerovatno najbolji golman na svijetu trenutno. Stavio Romu na ledja i lagano.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jeste.majestic24 je napisao/la:Jel se ovo Milik oporavio kad je na klupi???
Nego, Under, kakav će to biti igrač
Ako ćemo tako onda je to bio i Woj. Briljantno je branio tamo, kao uostalom i u Juventusu. Samo što zbog hijerarhije ne može da brani iako je bolji od Gigia. Ali i ovih 13-14 utakmica od čega blizu 80% bez primljenog gola dovoljno govori.Puma je napisao/la:Allison je vjerovatno najbolji golman na svijetu trenutno. Stavio Romu na ledja i lagano.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Prekucao je sezonu, frajer svaku utakmicu Rome koju sam gledao je branio fenomenalno, s tim da ima puno posla svaku tekmu.Puma je napisao/la:Allison je vjerovatno najbolji golman na svijetu trenutno. Stavio Romu na ledja i lagano.
Napoli igra strasno dobro vcrs,igraju strasan presing i samo je pitanje vremena kad ce ga zabiti
Allison da ima bolju odbranu i da nema ovakve bekove nebi ni 10 golova primio ove sezone mada je i ovo odlicno.
Trenutno jedan od najboljih na svijetu al nazalost i on ce na ljeto u drugi klub
Trenutno jedan od najboljih na svijetu al nazalost i on ce na ljeto u drugi klub
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Hahahahaha pisam ti fudbal 
Pure class Kmala. 
Lpoolu treba golman. Treba tu uzeti 60tak miliona, a i to je malo.Manuel je napisao/la:Allison da ima bolju odbranu i da nema ovakve bekove nebi ni 10 golova primio ove sezone mada je i ovo odlicno.
Edin
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 mar 2018, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Liverpool je zagrizao i Allison bi lako mogao za masne novce završiti na Anfieldu sljedeće ljeto.
Što ga Džeko voli zabiti Napoliju, kakva tekma.
Što ga Džeko voli zabiti Napoliju, kakva tekma.
Treba al pitanje je hoce li toliko.Nekih 40 i svi zadovoljni.Pogba je napisao/la:Lpoolu treba golman. Treba tu uzeti 60+ miliona, a i to je malo.Manuel je napisao/la:Allison da ima bolju odbranu i da nema ovakve bekove nebi ni 10 golova primio ove sezone mada je i ovo odlicno.
Edin
Edin za titulu Juventusa
Ali Napoli i dalje ima posjed 66-34 
Call the coroner!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako je Genaro ovu Romu utukao prije par dana. A Napoli se muči veceras.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jao jao jel moguce da ce Roma ovo na kontre dobiti.
Edin onako u svom stilu lagano
Edin onako u svom stilu lagano
Pazi da se i ne useres veceras, ide 2:4Manuel je napisao/la:Hahahahaha pisam ti fudbal
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ahahahaha sve je moguce na dobrom sam putuGefufna je napisao/la:Pazi da se i ne useres veceras, ide 2:4Manuel je napisao/la:Hahahahaha pisam ti fudbal
Ali sacekati drugo poluvrijeme jer u vecini tekmi tad Roma pada.
ode napoliju skudeto 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kako odličan start Napolija i onda odmah primiše gol. Ajde po preokret
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Napoli je smetlje ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.