AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
To bi bilo to. Mame vam yebem. Moj Kuco , pomozi im da nas dokrajče , naravno.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
neka mijenja formaciju
Poli što dalje od Milana
sramota od kakvih panjuga mi gubimo
Poli što dalje od Milana
sramota od kakvih panjuga mi gubimo
Forza Milan!
Kakav debil je Poli, pa to je nevjerovatno.
A i Montella ne znam koji ga je qurac i stavljao da igra, pogotovo beka. Bolje da je Bacca igrao beka, bio bi produktivniji od ovog invalida.
A i Montella ne znam koji ga je qurac i stavljao da igra, pogotovo beka. Bolje da je Bacca igrao beka, bio bi produktivniji od ovog invalida.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jbt ga idemo dalje, nedjelja pescara popravni idemo to dobiti i nastaviti dalje, mora se nekad i izgubiti jes da ovo sad boli 3-0 al haj sta bi sad
- muha milanez
- Kontakt:
Monteli šamarčina za ovo veceras
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nije problem izgubiti ali nakon ovakvog poraza teško se vratiti i odigrati sljedeću utakmicu. Oj Romanjolija [emoji2] Pavogol nas uništi [emoji2]
Poslano sa mog X600 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog X600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Ova Genoa bolja od Juvea, rasuše nas ko rižu jbt
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
gambler1899
- Kontakt:
Ubise nas ko Kuduz Bademu
To je to, idemo sve iz pocetka, nova sezona ista boljka. odigramo par dobri utakmica pa se raspadnemo. Jednostavno posle ovakvog niza smo morali dobiti Genovu ako zelimo plasman u LP na kraju sezone, ovako bgm bice tesko.
Sad idu dvije lakse tekme i one se moraju dobiti.
Poli ne bi smio biti vise u Milanelu nikako a kamoli u igri. Generalno svi lose odigrali. uz to ocajna postavka Montele i dobijes sta si dobio, po usima i to je to.
Forza Milan
Sad idu dvije lakse tekme i one se moraju dobiti.
Poli ne bi smio biti vise u Milanelu nikako a kamoli u igri. Generalno svi lose odigrali. uz to ocajna postavka Montele i dobijes sta si dobio, po usima i to je to.
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
Jesu ljudi bili bolji, čestitke Genovi.
Nadam se da poslije ove utakmice Poli i Honda dobijaju nogu iz Milana, ne mogu vjerovati da obojica ne znaju osnove igre, primiti loptu i dodati je, a da ne govorim o nečemu drugom. Sami su se pobijedili, Poli i Honda kod prvog gola, Palletin crveni, Kuckin autogol ( Gomez je bio na lopti) i kako je onako Romagnoli ispao
Utakmice se moraju izgubiti boli ovaj poraz ali protiv Pescare u nedjelju moramo uzeti sva 3 boda. Ovo je najgora utakmica Kucke u Milanovom dresu nezavisno od autogola. Jedino oni koji su nešto pokušavali bili su Bona, Locatelli i Suso koji i nisu bili loši, ostali....
Nadam se da poslije ove utakmice Poli i Honda dobijaju nogu iz Milana, ne mogu vjerovati da obojica ne znaju osnove igre, primiti loptu i dodati je, a da ne govorim o nečemu drugom. Sami su se pobijedili, Poli i Honda kod prvog gola, Palletin crveni, Kuckin autogol ( Gomez je bio na lopti) i kako je onako Romagnoli ispao
dzabe, kad krene naopako, krene te bezbeli do kraja, uvalili su nam ga do bubrega
pocevsi od glupog gola, crvenog palete, autogola kucke i kao slag na tortu ovog ispadanja romanjolija, veceras sve sto je moglo krenuti po zlu, krenulo je.
znao sam odmah da je ovo izgubljena utakmica, ova gamad nam nikad ne lezi... koja mesarska utakmica yebote, al' da ne bude da su samo oni krivci, marisali su i ovi nasi kvalitetno
igraci se istrosili, nemaju na krajeva ni neki kvalitet pa da igramo na tu kartu kada nista drugo ne ide, montela uveliko zajebao sa ove dvije bespotrebne rotacije, rano primljeni gol i sve je u qrac otislo nepovratno.
bonaventura i suso koji je naknadno usao mogu dobiti prolaznu ocjenu, ovo ostalo nula.
niangu se jos najebem matere, prevaro i ubleho
pocevsi od glupog gola, crvenog palete, autogola kucke i kao slag na tortu ovog ispadanja romanjolija, veceras sve sto je moglo krenuti po zlu, krenulo je.
znao sam odmah da je ovo izgubljena utakmica, ova gamad nam nikad ne lezi... koja mesarska utakmica yebote, al' da ne bude da su samo oni krivci, marisali su i ovi nasi kvalitetno
igraci se istrosili, nemaju na krajeva ni neki kvalitet pa da igramo na tu kartu kada nista drugo ne ide, montela uveliko zajebao sa ove dvije bespotrebne rotacije, rano primljeni gol i sve je u qrac otislo nepovratno.
bonaventura i suso koji je naknadno usao mogu dobiti prolaznu ocjenu, ovo ostalo nula.
niangu se jos najebem matere, prevaro i ubleho
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Prvo da se ovom komentatoru sjetim najmilih, kakav kreten.
Monteli se kockanje obilo o glavu, Honda i Poli zeznuse sve što se moglo zeznuti. Postava protiv juventusa je bila naša najjača bolje nemamo. Suso je morao početi pa ga kasnije mijenjati. A i izmjene su bile čudne vadi Bacu pa ubacuje Adriana.
Nekako smo nazor i nervozno igrali, previše nabijanja lopti od stopera, iako su se Locateli i Bonaventura često nudili, Niang je igrao neku svoju igru, druga strana nije postojala. Za onaj start Paletu treba i klub kazniti kakva glupost.
Monteli se kockanje obilo o glavu, Honda i Poli zeznuse sve što se moglo zeznuti. Postava protiv juventusa je bila naša najjača bolje nemamo. Suso je morao početi pa ga kasnije mijenjati. A i izmjene su bile čudne vadi Bacu pa ubacuje Adriana.
Nekako smo nazor i nervozno igrali, previše nabijanja lopti od stopera, iako su se Locateli i Bonaventura često nudili, Niang je igrao neku svoju igru, druga strana nije postojala. Za onaj start Paletu treba i klub kazniti kakva glupost.
-
celikmilan
- Kontakt:
Dobiješ Juventus evrogolom, izgubiš od Genoe sa tri autogola jer to i jesu. Honda stoji ni blizu tamo gdje bi trebao da stoji, ono pseto Kucka pogađa svoju mrežu a veliki Romagnoli odlučio da se odmara kad budući igrač Milana ide sam prema golu. Poli je odigrao maestralno gdje nijednu jedinu dobru stvar nije uradio. I ovaj novi kapiten je odigrao novu u nizu katastrofalnih partija. Sad je zacementirao mjesto u početnom sastavu i Milana i reprezentacije. Velike pohvale idu i nevidljivom Adrianu koji je prvi put pipnuo loptu u 30-oj minuti otkad je na terenu. A o Hondi i Bacci ne treba ni trošiti riječi.
Paletti ono nije trebalo iako je promašio loptu i onog pomeo. Nema veze, neka se sad malo odmori, ionako smo počeli nešto i raditi sa igračem manje. Svakoj seriji dođe kraj pa tako i ovoj. Ne bi došlo možda do kraja da smo imali fudbalere na terenu a ne ove individue.
Jedino je Bonaventura nešto pokušavao, iako je sve solo radio, ionako nije imao sa kim igrati. Onaj Niang može biti glup ali bar hoće da se ponekad potrudi. Umjesto da u drugom poluvremenu igraju na njega pa da on ide na Izza pa da ovaj dobije drugi žuti on se do izmjene nije ni vidio osim kad je pravio onaj faul u svom kaznenom koji na sreću sudija nije svirao.
Euforija je sad splasnula što može biti i dobra stvar, neka i oni vide da nije svaki tim Juventus pa da se mogu igrati sa njim.
Paletti ono nije trebalo iako je promašio loptu i onog pomeo. Nema veze, neka se sad malo odmori, ionako smo počeli nešto i raditi sa igračem manje. Svakoj seriji dođe kraj pa tako i ovoj. Ne bi došlo možda do kraja da smo imali fudbalere na terenu a ne ove individue.
Jedino je Bonaventura nešto pokušavao, iako je sve solo radio, ionako nije imao sa kim igrati. Onaj Niang može biti glup ali bar hoće da se ponekad potrudi. Umjesto da u drugom poluvremenu igraju na njega pa da on ide na Izza pa da ovaj dobije drugi žuti on se do izmjene nije ni vidio osim kad je pravio onaj faul u svom kaznenom koji na sreću sudija nije svirao.
Euforija je sad splasnula što može biti i dobra stvar, neka i oni vide da nije svaki tim Juventus pa da se mogu igrati sa njim.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sta ja znam,osjecao sam poraz.
Montelli oprastam za sve veceras,ali samo ako je skontao koji panjevi mu ne bi smjeli krociti na teren vise.
Montelli oprastam za sve veceras,ali samo ako je skontao koji panjevi mu ne bi smjeli krociti na teren vise.
Ma njih ba ubi ova sredina, UBI. Tj. bolje recemo, nedostatak iste. Pa ovi nasi takozvani veznjaci koji igraju u Milanu su sasvim sigurno jedni od najgorih u ligama petice po svim parametrima, pa to nit' se zna braniti nit' se zna napadati.
I sta se desava kao produkt toga? Ispasta odbrana, ispasta napad.
Spisas neke pare na Pasalica, Sosu i ostale bisere, a ne dajes im skoro nikako priliku. A trebalo je, nisi imao sta izgubiti. Govedo i Fernandez, sta je s tim ljudima, jesu zivi?
Glupo je sad biti general poslije bitke, poslije ovakvog dobrog niza gdje su i sami sebe nadmasili
ne mozes ni kritikovati ponaosob nikoga jer nemaju kvalitet i ne mogu ga izmisliti carobnim stapicem niti Montela bas uvijek moze spasiti stvar, ali mi je drago sto su konacno isplivali svi nedostaci ove ekipe, da ne bi neko ne daj boze u januaru pomislio da nam ne trebaju pojacanja.
A sad molit boga da dovedu dva-tri dobra pojacanja na zimu, bar toliko treba da se stvari koliko-toliko koriguju.
haj sad vozdra, poce me i glava boliti, eto sta mi rade kuknjava
I sta se desava kao produkt toga? Ispasta odbrana, ispasta napad.
Spisas neke pare na Pasalica, Sosu i ostale bisere, a ne dajes im skoro nikako priliku. A trebalo je, nisi imao sta izgubiti. Govedo i Fernandez, sta je s tim ljudima, jesu zivi?
Glupo je sad biti general poslije bitke, poslije ovakvog dobrog niza gdje su i sami sebe nadmasili
A sad molit boga da dovedu dva-tri dobra pojacanja na zimu, bar toliko treba da se stvari koliko-toliko koriguju.
haj sad vozdra, poce me i glava boliti, eto sta mi rade kuknjava
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Popij šta rope11 i biće bolje vidjeces, evo i ja tri rakice mahno da se povratim al ne zbog poraza već zbog onog starta palete šta čovjeku bi još mi nije jasno. Biće bolje braćo rosoneri realno i ovo je previše od ove ekipe. Imamo tri potencijalno dobra igrača dona Rom i Loca, jednog dobrog Baca i možda još 3 solidna za klupe, premalo kvalitete za nešto više. Ostalo je dno.
Čekamo Kineze u januaru.
Čekamo Kineze u januaru.
Ma nema meni pomoci, yebu me sinusi vec danima i taman mi se glava smirila kad me ovi nesretnici dokusurise
gledaj ti zivota ti ove kineske amebe i plave kamikaze
eto ti ne znas sta je tu gore, honda, poli koji je citavu stranu ostavio praznu i stao paleti u krilo maltene ili montela sto je stavio dvojicu "novajlija" da sami drze desnu stranu, ovdje je prije svega krivac i neuigranost obojice.

ustvari tek sad vidim da je ovo neka divlja formacija sa stoperima i bekovima u crti, a krila zauzimaju bekovske pozicije.
ali ako nista, vjerujem da mu vise nece pasti na pamet eksperimentirati, postavi najboljih jedanaest koje imamo (a zna se koji su) i bog te veselio.
paleta je zvjercina, njemu nekako covjek moze i halaliti jer je opet ispravljao gresku hadalja polija, ali mozda smo mogli do nerijesenog rezultata da se ovo nije desilo.
gledaj ti zivota ti ove kineske amebe i plave kamikaze
eto ti ne znas sta je tu gore, honda, poli koji je citavu stranu ostavio praznu i stao paleti u krilo maltene ili montela sto je stavio dvojicu "novajlija" da sami drze desnu stranu, ovdje je prije svega krivac i neuigranost obojice.

ustvari tek sad vidim da je ovo neka divlja formacija sa stoperima i bekovima u crti, a krila zauzimaju bekovske pozicije.
ali ako nista, vjerujem da mu vise nece pasti na pamet eksperimentirati, postavi najboljih jedanaest koje imamo (a zna se koji su) i bog te veselio.
paleta je zvjercina, njemu nekako covjek moze i halaliti jer je opet ispravljao gresku hadalja polija, ali mozda smo mogli do nerijesenog rezultata da se ovo nije desilo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma brate onaj potez Palete je glup fakat, šta je onim želio ni on ne zna. Mogao je lagano sačekati, igrač đenove bi svakako završio u autu sa loptom obzirom na zalet. Ništa ne bi mogao uraditi. Da je prijetila neka direktna opasnost po gol pa hajde, ali ovako uz korner zastavicu onaj start, nema logike.
Al hajde nadam se da je Montela vidio kakvu je grešku napravio i da je nešto naučio iz ove tekme.
Al hajde nadam se da je Montela vidio kakvu je grešku napravio i da je nešto naučio iz ove tekme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.