FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Basicu odlazi!
- ferroviario
- Kontakt:
Ovo mu je kraj. Psihički je on gotov igrač.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:14Kad te trener izvadi kao stopera u 40. minuti, kad nisi u stanju da hodas pravolinijski, a ne da se postavljas kako treba, znaj da nisi za fudbala. Ja da sam Drina sami trazio papire, od stida.
- MocMahale444
A i trener jede gofna.
Kakav alison, amoa i galic na lijevoj strani.
Muftic toliku nesigurnost unosi da to nije normalno.
Katastrofa i NIKO NECE ODGOVARATI ZA OVO NJESRA.
Ismijavali ste Basica evo nam Hake kao da je s marsa pao.
Kakav alison, amoa i galic na lijevoj strani.
Muftic toliku nesigurnost unosi da to nije normalno.
Katastrofa i NIKO NECE ODGOVARATI ZA OVO NJESRA.
Ismijavali ste Basica evo nam Hake kao da je s marsa pao.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
To je to. Ozbiljan sam kad kazem da treba okoncati karijeru. Ja ne znam je li paralisan tremom ili sta je u pitanju, ali nema od njega nista. Ovo se ne ispravlja nicim. Neka upise fakultet ili potrazi posao.ferroviario je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:16Ovo mu je kraj. Psihički je on gotov igrač.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:14Kad te trener izvadi kao stopera u 40. minuti, kad nisi u stanju da hodas pravolinijski, a ne da se postavljas kako treba, znaj da nisi za fudbala. Ja da sam Drina sami trazio papire, od stida.
1921
Ako cemo gledati realno, u ovoj ekipi nema nijednog igraca kojo je zasluzio da ostane. Jedino mozda Stila jer je i dalje klasa samo sto ne moze igrati vise od 30 minuta i mozda Al Jaber jer se vidi da decko zna samo nema s kim da igra. Sve ostalo lagano moze ici
-
- Kontakt:
Ovdje lopta sama ide u go ovi iz tuzle su tu samo da prikucaju
Treba mu spida dati da se popravi, mozda postane neki faktor na tribini pa tako zaradi vise nego kao igrac.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:18To je to. Ozbiljan sam kad kazem da treba okoncati karijeru. Ja ne znam je li paralisan tremom ili sta je u pitanju, ali nema od njega nista. Ovo se ne ispravlja nicim. Neka upise fakultet ili potrazi posao.ferroviario je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:16Ovo mu je kraj. Psihički je on gotov igrač.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:14Kad te trener izvadi kao stopera u 40. minuti, kad nisi u stanju da hodas pravolinijski, a ne da se postavljas kako treba, znaj da nisi za fudbala. Ja da sam Drina sami trazio papire, od stida.
-
- Kontakt:
Bekricuuuu neka teeee samireee ostanii probajj jos jedan prelazni, ovo sto si sad uspio ostace upisano zlatnin slovima u historiji fk zeljeznicara, probaj jos jedan mozda se nadmasis.
- invincible1921
- Kontakt:
Tik tak...al do ispadanja u federalnu

=\_1921_/=
Jad i čemer. Očajna odbrana. I da ovčina je dizelaš. Ovi ne vjeruju u sebe.
sta ces kad nas admin je.be u zdrav mozak pa i nakon sto je kitaru dao upozorenje on i dalje trola po našoj temi trebamo se i mi pokupiti po ostalim temama mozda drkacima na vandine sise i livakovica dodje iz guzice u glavu
Kakav bolan stilic, uz mekica najveci mahalac ove svlacionice. Od kad je dosao stalno su neki bojkoti i problemi sa trenerima. Njemu to bar ne treba u zivotu, ne znam koji mu je.estufi98 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:19Ako cemo gledati realno, u ovoj ekipi nema nijednog igraca kojo je zasluzio da ostane. Jedino mozda Stila jer je i dalje klasa samo sto ne moze igrati vise od 30 minuta i mozda Al Jaber jer se vidi da decko zna samo nema s kim da igra. Sve ostalo lagano moze ici
-
- Kontakt:
Jedini Al Jaber moze dobiti neku prolaznu ocjenu, ostalo katastrofa. Drina i Alison najgori medju losim.estufi98 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:19Ako cemo gledati realno, u ovoj ekipi nema nijednog igraca kojo je zasluzio da ostane. Jedino mozda Stila jer je i dalje klasa samo sto ne moze igrati vise od 30 minuta i mozda Al Jaber jer se vidi da decko zna samo nema s kim da igra. Sve ostalo lagano moze ici
1921
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Pod hitno se prodati i zabraniti navijacima i 'wannabe' biznismenima u i oko kluba da se bilo šta pitaju.
Ma nema vam od lažnog hadžije ništa ba, mokri snovi...pa šta god bude, a biće akoBogda zimus, samo da njegove **** i šmekere iz kluba pometemo.invincible1921 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:20Tik tak...al do ispadanja u federalnu![]()
-
- Kontakt:
E cuj dionice 

Hadzija nikad vise kad bi iz kantona krenuli!
Hadzija nikad vise kad bi iz kantona krenuli!
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ma fuj. Hajde što ovi na terenu ne mogu meda, nego što kad uđem da napišem, pročitam nešto, moram ovu spodobu dočekat.Robust je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:21sta ces kad nas admin je.be u zdrav mozak pa i nakon sto je kitaru dao upozorenje on i dalje trola po našoj temi trebamo se i mi pokupiti po ostalim temama mozda drkacima na vandine sise i livakovica dodje iz guzice u glavu
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Odmah na 2: 0 krenuli postovi o dionicama i spasitelju. Fascinantno kakvi ljudi.
1921
Oca mi gori su šmanadu i od Amara, odnosno ne zna se koji su gori...Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:28Odmah na 2: 0 krenuli postovi o dionicama i spasitelju. Fascinantno kakvi ljudi.
-
- Kontakt:
Ko su njegovi u tom cuvenom UO
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 26 gostiju.