PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

felix123
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la felix123 » 26 okt 2016, 17:09

Neutral je napisao/la:Četnici divljali, baš kao i ustaše u Mostaru.

Na utakmici Velež - svinjski, na poluvremenu onanisali sa pjesama mi smo ustaše, hvo, srušili stari most i slični fazoni tupa herceg bosne zastave. Ovako je na svakoj utakmici, a mediji šute.

Da je zastava Armije BiH stavljena na tribinu, Armije koja je odbranila BiH od agresije, utakmica bi prekinuta bila.

BiH, većina je zapravo manjina, niko nema muda.
Herceg Bosna obranila je Bosnu i Hercegovinu od agresora, kasniji gradjanski rat izmedju dvije vojske koje su branile BiH ,ABIH i HVO, je druga priča.
Za ovo boldano stvarno si ovo pitao???

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 okt 2016, 17:09

Sta se cudite, savez podrzava ovo cetnistvo. **** jedni i drugi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 okt 2016, 17:14

joker90 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Zamislite samo na BP ili Grbavici skandiranje sablja kuka Banja Luka ili slicno..zabrana 12 mjeseci bez publike 20 hiljada kazne bi dobili minumum na inzistiranje srpskih clanova saveza .
O tome pricam, a ove nase picketine se boje i traziti drakonsku kaznu za ovo, jer uvijek se mora đikanima niz dlaku nesto ici i udovoljavati im! Mater im yebem đikansku, zadojenu!
Slažem se, smiješne kazne za ovakve stvari. Evo 2 primjera kad su navijači Rudar Prijedora to radili.
Nogometni klub Rudar Prijedor novčano je kažnjen u iznosu od 7.000 maraka i dvije domaće utakmice bez prisustva publike radi skandiranja navijača ovog kluba “Ratko Mladić”, tj. klicanja u čast optuženiku za genocid u Srebrenici u utakmicama protiv Željezničara u Prijedoru i protiv Viteza u Vitezu, odlučila je Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH na današnjoj sjednici.
Fudbalski klub Rudar Prijedor kažnjen je ukupno s 5.550 maraka, jer su navijači ovog kluba “skandirali političke poruke” u utakmicama 9. i 10. kola Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega i Slavije.
Obične smijurije od kazni, ne očekujem ništa veću kaznu za Kozaru. Ne znam šta se mora uraditi da se počnu ovakve stvari strožije sankcionisati, ovo prevršava svaku mjeru.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 okt 2016, 17:15

felix123 je napisao/la:

Na utakmici Velež - svinjski, na poluvremenu onanisali sa pjesama mi smo ustaše, hvo, srušili stari most i slični fazoni tupa herceg bosne zastave. Ovako je na svakoj utakmici, a mediji šute.

Da je zastava Armije BiH stavljena na tribinu, Armije koja je odbranila BiH od agresije, utakmica bi prekinuta bila.

Herceg Bosna obranila je Bosnu i Hercegovinu od agresora, kasniji gradjanski rat izmedju dvije vojske koje su branile BiH ,ABIH i HVO, je druga priča.
A sto ne bi pitao.Bilo je takvih situacija vise puta kada su prekidane utakmice.Ne zbog zastave Armije BiH,nego zbog zastave koja se vijorila ispred UN-a
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 26 okt 2016, 17:18

slika

slika

Gosti ste i na ovom svom stadionu :mrgreen:

A gdje onaj kloc da nam prića kako se crveni Mostar, kako će gorit nebo i ostale basne :urnebes:
Prvi i jedini mostarski šampion

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 26 okt 2016, 17:21

Toliko o zabrani i zaustavljanju utakmice
P.S. Meni ne smeta
slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 okt 2016, 17:22

felix123 je napisao/la:

Zamoliću te lijepo da ostaviš ovakve nebuloze za posk.og foruma.

http://www.vecernji.hr/svijet/presude-u ... rci-561180

Nemoj dalje o bajkama i nekakvom građanskom ratu :thumbup:

Znaš li razlikovati zastavu MEĐUNARODNO PRIZNATE DRŽAVE REPUBLIKE BIH i zastavu Armije BiH????

:facepalm:

PS: Šta ti ima smetati međunarodno priznata zastava ;)
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 okt 2016, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 26 okt 2016, 17:24

Ado76 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Zamislite samo na BP ili Grbavici skandiranje sablja kuka Banja Luka ili slicno..zabrana 12 mjeseci bez publike 20 hiljada kazne bi dobili minumum na inzistiranje srpskih clanova saveza .
Uvijek sam bio protiv svake vrste nacionalizma,nasilja,fasizma i slicnih bolesti.Ali poslije ovoga treba naci 20 ludaka i dati im po cvaju da pominju Kazane i ostala sranja,pa da vidimo onda reakciju.Sve im nataknem cetnicko.
Moramo biti kao oni inace nece biti ravnopravnosti. Dosta smo trpjeli necemo vise sve im j....

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 okt 2016, 17:24

felix123 je napisao/la:Toliko o zabrani i zaustavljanju utakmice
P.S. Meni ne smeta
slika
Jesi ozbiljan? Gdje ovdje zastava Armije BIH?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 okt 2016, 17:25

P.S. Meni ne smeta
slika
Ne mogu sada da trazim ima ljudi koji to sigurno negdje imaju,situaciju kada je Valjic prekinuo utakmicu na Kosevu zbog iste zastave i nije to jedini put bilo,pa zamalo belaj u Zvorniku zbog iste stvari,dok u Lukavici zastava vojske rs stoji cijelu utakmicu bez problema.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 okt 2016, 17:27

P.S. Meni ne smeta
slika
Nama su zabranili, ovo je drugo. Nema ti sta smetati kad je medjunarodno priznata, od davnina prvi simbol tvoje i moje drzave, sto bi nam smetalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 okt 2016, 17:28

MocMahale444 je napisao/la:
P.S. Meni ne smeta
slika
Jesi ozbiljan? Gdje ovdje zastava Armije BIH?
Ma pusti brate propagandu.Prvo neka nauce historiju/istoriju/povijest pa neka se onda upustaju u rasprave.
Ovo je zastava BiH koja je bila medunarodno priznata i stajala na jarbolu ispred UN-a i svih medunarodnih insitucija.
I njom se ponose svi koji BiH osjecaju svojom....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 okt 2016, 17:28

slika

zbog ovoga je prekinuta.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 okt 2016, 17:30

MortemHz je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ipak horde nece u Kozaru hahhaha kazu bjezalo se do Bara sabahom.... :urnebes: opet Manijaci hordice jasu...
narodniheroj je napisao/la:Nema Kozare , neeemmmaaaaaa :lol: :lol:
Istinom protiv lazi, nista neobicno. :kafa:

slika
slika
Peace je napisao/la:Danas su Manijaci zabranili hordasicama odlazak u Gradisku... a ako se ne budu mirno ponasali drugi put ce im zabraniti prisustvo i na domacim utakmicama...
Nisu ispunili dogovoreno... manijaci skupili pare za njihovo obrazovanje, a oni nisu otisli na uvodni cas gdje su se ucili samoglasnici...
Drugi put ide rigoroznija mjera...
nemoj ni ovog pacijenta zaboraviti i budi miran da nam i domace ne zabrane :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 okt 2016, 17:30

P.S. Meni ne smeta
slika
slika
Haj cao !!! :bih:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 okt 2016, 17:31

Do 19 vijeka bili Bošnje, pa najedanput postali veliki hrvati i srbi, koja obmana. Dovoljno je vidjeti šta se desilo nakon ubistva franca ferdinanda, ko je protjeran sve iz bosne i kome je zabranjeno bilo predavati u školama bez posebne dozvole, sve radi svojih propagandi.

Smeta im zastava Republike BiH, a vamo pjevaju mi smo ustaše, koje licemjere, jadan ne bio.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 okt 2016, 17:31

club21 je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Uvijek sam bio protiv svake vrste nacionalizma,nasilja,fasizma i slicnih bolesti.Ali poslije ovoga treba naci 20 ludaka i dati im po cvaju da pominju Kazane i ostala sranja,pa da vidimo onda reakciju.Sve im nataknem cetnicko.
Moramo biti kao oni inace nece biti ravnopravnosti. Dosta smo trpjeli necemo vise sve im j....
Ma ne moze opet...Nismo kao oni i ****

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2016, 17:32

felix123 je napisao/la:

Eh kakve nebuloze valjaš :facepalm: cuj građanski rat, ne brukaj se sviju ti.

Zbog zastave BiH (lljiljani) je svojevremeno Valjić napravio citacv cirkus na koševu :!: prekinuo utakmicu na pola sata, insistirao da se utakmica ne nastavi dok se ne ukloni mala zastava, pa pitari nisu dali da se skine međunarodno priznata zastav... svaka im cast za to :thumbup:
A u RSu i Hercegovini nacionalisti godinama orgijaju i nikom ništa. Sjetimo se samo redovnih pizdarija u BL.
Je li ko prekidao utakmicu na Pecari kada su bile zastave Vatikana i nacisticke svastike :?: pusti mi se šuplje price.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 26 okt 2016, 17:33

Neutral je napisao/la:slika

zbog ovoga je prekinuta.
I zbog zastave,sigurno druze...

@let3 :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 26 okt 2016, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 okt 2016, 17:33

Njima je domoljubljiva pjesma od jadranka lešina mi smo ustaše, imate je na youtube. Ovdje mi prosipa nebuloze licemjeri jedni.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []