Ako ti smatraš da si ti samo to naveo onda oke, nisi ništa pogriješio.Neutral je napisao/la:
Napisao sam da je sadašnji Džeko u mnogo slabijoj formi nego onaj Džeko iz Wolfsburg-a. Jesam li tu išta pogriješio?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nisam samo to naveo ali to je najvažnije bilo u svemu tome 
Dzeko je sada za razliku od vremena kad je bio u Njemackoj igrac na kome su uvjek dvojica, jaca mu je i liga i stoperi koji ga cuvaju, slabiji mu je i Miske u reprezentaciji nego sto je tada bio, pogresan klub tj. taktika koja mu cesto i ne pase, nije neprikosnoven kakav je tamo bio mali pad forme i klupa sto u Njemackoj nije bio slucaj. Jovetic je u Italiji bio bog a ovdje ga na mapi nema. Mislim da Dzeko nije losiji nego je to splet okolnosti a ako je i losiji to su nijanse i kao takav je daaaaaleko nas najbolji igrac a i covjek. Njegov humanitarni rad je nemjerljiv sa bilo kojim drugim reprezentativcem.E da nam je vise sportasa kao on gdje bi nam kraj bio.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jedini razlog tog citiranja je da post ne bude kilometar dug...nisam vidio potrebu da citiram sve...to gore stoji i vidi ga svako tako da nisam imao nikakvu namjeru nesto sakriti...iza svojih rijeci stojim...SamoZeljo je napisao/la:O tome si trebao razmisljati prije nego sto si ti poceo da podjebavas.Juventinisimo je napisao/la:Prijatelju nema potrebe za "podjebavanjem"...to znam i ja ali sam operisan od toga...svjestan sam ja da smo mi balkanci prvaci svijeta u podjebavanju..
Ti si prvi poceo a moj odgovor "istom mjerom" si i vise nego zasluzio. Citirao si samo moj komentar a ono sto je izazvalo taj komentar nisi. I sad ti fin a ja ne valjam?
Ja sam bio na strani Begovica kad je bilo ono sa Papetom. Bio sma na strani Misimovica kad je ispala frka sa Cirom a kasnije i Papetom. Jednostavno, mislim da sam na strani onih koji su vise dali i koji su vise u pravu a ne oni koji su poceli u Zelji. Znaci, Edina ne smijemo braniti od pljuvaca i selektora koji je totalno nesposoban?
Edin i Braco su nam najveci igraci koje smo ikad imali. Jednog smo otjerali, drugog jos malo. I Braco je odustao od repke zbog stoke sa tribina i nesposobnog selektora kao sto je ovaj sada. Sve je ovo maslo podlog Papeta i nesto kompleksasa koji vec godinama pljuju po Edinu! Tempirao je Pape kad ce izazvati frku i kad ce uvaliti bratove igrace u repku.
Moju majku da spomene neki papak sa tribine, uletio bi i udavio tog skota. Da sam na Edinovom mjestu, poslije Brazila bi se fino zahvalio i vozdra reprezentacijo. Eto vam Papeta i njegove familije. Bolje niste zasluzili.
To sto neki ljudi gledaju povrsno, vide nick, vide da mi je Dzeko drag igrac i odma sastave cijelu pricu je njihov problem. Papeta ni bilo kojeg drugog selektora nikad nisam gledao po klubu gdje je igrao.
Povrsno i plitko razmisljanje. Logicno da ces izazvati onakvu reakciju. Sta si ocekivao, da ja klimam glavom na tvoje uvrede?
Apsolutno ne smatram da si los covjek,bio bi spreman sa tobom popiti kafu
Ja napisao poveliki komentar a tebi haman samo ovo zapade za oko...sve to napisano je moj licni stav..
O Dzeki sam isto napisao...iza toga stojim kao sto stojim iza svega sto napisem(ima gore,nadji,procitaj,citiraj, odgovori)..kako ti volja..
Avioni,hoteli,familija,menadzeri,novinari...i o tome sam napisao..nije mali broj kad nas je to "zveknulo" u glavu..sto je najgore to uvijek dodje u najgore vrijeme..fino je kad se pobjedjuje i kad je "familija" tu...samo to ne ide tako..kao sto rece...vec sam o tome napisao,pa bujrum,citiraj i reci ako sta nije istina..
Dozvoli da pokusam objasniti sta sam mislio sa "ogranicen covjek"..
Svi mi ovdje mozemo "pametovati" ali da Susic nije dio tima zajedno sa Dzekom,Spahom,Begom,Pjanom,Misketom e to ne mozemo...da selektor ne valja a igraci valjaju(plasiramo se po prvi puta na neko takmicenje) to u ovom slucaju ne ide zajedno..
Ipak Susic,taman i najgori selektor ikada je imao 8-1-1 u kvalifikacijama...tesko da iko ikada skine taj "rekord"..
Svi oni su podjednako zasluzni za SP..znaci Susica pljuvati ostale braniti to onda vodi samo u jednom pravcu...ogranicenosti..
Da samo neku malu stvar uporedim...da je neko negdje u nekoj drugoj repki u onakvoj utakmici MORAS POBIJEDITI ubacio Hajrovica i Izet je smjesti tamo gdje treba..taj bi bio GENIJALAC...kod nas je coban...kockasta glava..klaun..papak..i ima tih "epiteta" koliko hoces..nije ok..
Nije ok pljuvati ni na koga...kritikovati da ali ne i vrijedjati...pogledaj okolo "bisera" koji cak i Ivicu Osima popljuju sprdajuci se cak i sa njegovom bolesti...to su degenerici..
Upravo taj Osim je udario zdrave temelje u savezu...vjerujem da nije sve perfektno ali covjek je covjek i nikada ne moze nesto uraditi perfektno...medjutim 100 puta je bolje nego sto je bilo i to nam je dalo rezultat..
O vrijedjanju Susica necu ni pocinjati...
Da se osvrnem i o novom/starom problemu oko klanova u repki...mogli bi 100 000 stranica napisati...i opet nebi bilo dovoljno..
Tih "klanova" vjerujem da ima...to su vjerovatno igraci sa "naseg" podrucja(Dzeko,Spaha,Ibricic) i ostalih koje nije briga za time(Pjanic,Bega,Lulic,Rusilac)..da sad ne nabrajam samo cu reci da toga ne smije biti....to negativno utjece na repku...jednom je i prije Susic zbog toga "poludio" a inace je jako smiren covjek...znaci pretjeralo se u tome...ti "klanovi" ni u puno vecim repkama od nase ne mogu proci...ima toga vjerujem svugdje po svijetu ali mi smo mala zemlja i nemamo milion igraca..to nama itekako moze naskoditi..
Mi da imamo igraca kao Spanija,Engleska to se nebi tolerisalo..medjutim nemamo i ove sto imamo su najbolji i moraju da budu kao jedno a ne da se "napinju" za malo zasto..
Svi oni vole repku isto kao sto mi volimo njih...ali isto tako su SVI tvrdoglavi k'o mazge..razmisljaju kao "pioniri"...atmosferu ruse ne iz neke namjere nego nehoticno..zbog tvrdoglavosti..znas kako to ide...das im prst oni zgrabe cijelu ruku..ne valja..
Ja se slazem da se Dzeko brani...ja cu ga uvijek braniti jer ga obozavam...ali sve ima svoje granice...i kod Dzeke i kod Spahe i kod Papeta...nijedan od njih nije veci od nase svetinje...
Istina je da je Pape trebao zamijeniti Dzeku..ali isto tako istina je da je nas tim igrao katastrofalno do te famozne 60 minute...zasto??? pa ne mozemo samo Papeta kriviti za to..svi su podjednako krivi..evo branicu Dzeku(zbog povrede) ali sta bi sa ostalim??? Spaha recimo dribla u sesnaestercu
Najveci uzrok prozivanju naseg DIJAMANTA je upravo ta NE igra..nista drugo..znaci oni na terenu..NE slozni..NE zainteresovani..NE rastrcani..napeti zbog necega...to je bio jedini povod navijacima za onim skandiranjem(ne opravdavam to ali to je tako,to se desava).. rekao sam prije 2-3 posta i zasto bas Dzeki..
Hrvatska kad ne igra ori se stadionom "igrajte p3d3ri"..Cijela Argentina zvizdi Mesiju...itd...to je sastavni dio igre i Dzeko mora sa time da se nosi malo bolje...a ne da bude "dirigent"...to ne valja..
Ako je sve ovo izreceno "povrsno i plitko"(kako tvrdis)..izvoli i objasni zasto?
PS.Dzeko je jedan velikan i nece se bas tako lako oprostiti od repke...to onda nebi bio Dzeko
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- samovasposmatram
- Kontakt:
Oni su ba svi razmaženi, velike bebe da ne kažem pice, imaju sve al bukvalno, slavu, pare, koke, merak a ponašaju se baš kao što sam napisao, umjesto da stisnu muda da budu muškarčine i da pokažu da su zreli i kolko tolko pametni momci oni se ponašaju kao prdačići u školi a la drugarice učiteljice ako ibričića nema neću ni ja wtf jbt sramota me kako se ponašaju hraaak
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC
Dzeko je bolji sada nego iz doba Wolsburga.Za njega Wolsfburg bio perfekcija I sve se tamo poklopilo .Bio je glavna karika ekipe I imao je Misimovica koji ga non stop trazio .Engleski fudbal I liga su puno jaci od Njemacke .Nemogu da vjerujem da City nema igraca koji zna loptU da ubaci sa krila I sve im ide kroz sredinu al kako je dosao Navas malo se to popravilo al jos uvijek je katastrofalno .Kad je jedan igrac City-a dao gol glavom? Sva igra se svodi na pojednicane kvalitete a ne timsku igru .
- Goalgetter
- Kontakt:
ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Irfan je najvece zlo koje je zadesilo Dzeku.Ljigavac od covjeka.Goalgetter je napisao/la:ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Bas iz tog razloga i ne vjerujem u taj transfer, jer ce ovaj ljigavac gledati da sto vise love izvuce iz ovog transfera, a Dortmund ce biti medju klubovima koji ce najmanje ponuditi novca. Tu su atraktivniji jedan Atletico Madrid ili Inter za ''dzepa'' . A Dortmund za dosta manje pare moze dovesti Adriana Ramosa.Head je napisao/la:Irfan je najvece zlo koje je zadesilo Dzeku.Ljigavac od covjeka.Goalgetter je napisao/la:ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.
Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri 
Zasto je zlo ??? Dzeko ima ugovor tako jak da boli glava lupas gloposti covijece,Head je napisao/la:Irfan je najvece zlo koje je zadesilo Dzeku.Ljigavac od covjeka.Goalgetter je napisao/la:ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Jedino ako opet budu zajedno a mislim da ne trebamo komentarisati privatni život nekih igrača osim ako ne rade gluposti kao Nicklas Bendtner.
Ništa prije braka, šeriatskiSheyi je napisao/la:Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma hoce nije da nece...kako je sa njom forma mu se gubi a ona jadna brusi li brusi naseg dijamantaSheyi je napisao/la:Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Virtu4l je napisao/la:Ništa prije braka, šeriatskiSheyi je napisao/la:Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri
Sretan rođendan našoj hamajliji
Ma ja. Samo mu je sredio da ima 7,8 miliona eura godisnje i da igra u ponajacoj ekipu u tada najacoj ligi na svijetu. Jako los posaoHead je napisao/la:Irfan je najvece zlo koje je zadesilo Dzeku.Ljigavac od covjeka.Goalgetter je napisao/la:ZmajeviBiH objavili da je Irfan Redzepagic usmeno sve dogovorio sa Dortmundom, i da Dzeko nakon SP ide u Dortmund, na sta su se Njemci pravo upecali.
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Šta bolan??? Nije da je važniji nego mu Pjanić može samo kopačke čistiti kada je u pitanju reprezentacija. Može on postati važniji nekad ali do danas nikako.Neutral je napisao/la:@Amar Đeko
Džeko bolji i važniji igrač u reprezentaciji od Pjanića? Slabo pratiš fudbal.
Što si pisao esej koji nema veze sa raspravom?
Napisao sam da je sadašnji Džeko u mnogo slabijoj formi nego onaj Džeko iz Wolfsburg-a. Jesam li tu išta pogriješio?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- NoName
- Kontakt:
Pa bila je ona u braku, uslov zadovoljenVirtu4l je napisao/la:Ništa prije braka, šeriatskiSheyi je napisao/la:Sutra mu rođendan, ala ce da ga prisastavi Amri
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Meni nikad i nikako nece biti jasno sto neki (zna se koji) guraju neke druge igrace ispred Dzeke. Isti su zbog jednog gola Hajrovica govorili kako nam sad Dzeko ne treba, imamo Izeta. Isti su zbog Ibisvica isto govorili. Isti guraju Pjanica ispred Dzeke.NoName je napisao/la:Šta bolan??? Nije da je važniji nego mu Pjanić može samo kopačke čistiti kada je u pitanju reprezentacija. Može on postati važniji nekad ali do danas nikako.
Na osnovu cega. Hajde nek mi neko pojasni na osnovu cega je neko bolji od Edina?
Ko to igra u trenutno jacem klubu?
Ko to ima jacu platu?
Ko je to osvojio vise i boolje trofeje?
Ko je za reprezentaciju vise dao?
Ko je poznatiji i popularniji sirom svijeta?
Hajde sto ga mrzite, to se moze shvatiti kao bolest ali toliko ga mrziti je vec malo zesca bolest za koju definitivno nema objasnjenja. Mislim da bi se i psihijatar iznenadio!
Mozda je Pjanic veci potencijal, sto ne znaci da ce biti veci igrac, ali do dana danasnjeg je Pjanic slabiji igrac od Edina. Inace, Pjanic mi je jedan od najdrazih i mislim da ce biti jos bolji ali sad za sad nije ni blizu Edina.
Mire jos nikad nije bio briljantan u reprezentaciji u kojoj Edin to jeste bio, godinama.
P.S.
SRETAN RODJENDAN LEGENDO NASA!
A sto ovdje neki mogu palamuditi i gluposti pisati Aman Boze! Da normalan covjek ne povjeruje. Svidjelo se to vama ili ne, Edin Dzeko je nas ubjedljivo najbolji igrac i ubjedljivo najveca zvijezda nase repke. Ime Edin Dzeko kad se spomene, ustati treba. Toliko je ovaj momak napravio za nasu drzavu. Smijem ruku u vatru staviti da bar 80 % ljudi nebi imali pojma ni o nasoj drzavi a ni repki da nije upravo Edina Dzeke. Eh sad to sto se pojedincima ne svida , to je njihov licni problem. Doduse nije bas ni to. To je vise do naseg zatucanog mentaliteta. Ne daj Boze da neko "tvoj" uspije u zivotu i postigne nesto. Isti taj momentalno postaje najomrzenija osoba u drzavi i drzavni neprijatelj broj 1. Jer gdje ce on imati kule i vile i silne novce a da ja nemam. Neoprostivo. Iako je Edin sve sto ima posteno zaradio i mnogo toga se odrekao da bi bio tu gdje je danas. Nit je od koga ukrao, nit ga je ko "gurao" nego je znoja i znoja i u nekim slucajevima krvi "prolio" dok nije stekao ovo sto ima. Al haj ti to Bosnji dogovori. Edine Dzeko, legendo nasa, sretan ti rodjendan.
PS. Da me neko slucajno nebi pogresno shvatio,volim sve reprezentativce i ne osporavam apsolutno nikoga (dobro mozda Avdiju ali imam dobre razloge majke mi mile
) i svima zelim da postignu sto i Dzeko. Ako mogu i vise sretno im boli. Po mom skromnom misljenju mislim da Begovic, Pjanic i Kolasinac to mogu napraviti
I Hajrovic (umalo ga zaboravih
)
PS. Da me neko slucajno nebi pogresno shvatio,volim sve reprezentativce i ne osporavam apsolutno nikoga (dobro mozda Avdiju ali imam dobre razloge majke mi mile
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Soli i 36 gostiju.