Anćeloti je trener koji nikad nije bio uspješan u domaćem prvenstvu , bez obzira koliko kvalitetan tim imao na raspolaganju. Njegovo najdraže takmičnje je LP-a , i vjerujem da on i za cilj ima prvenstveno osvajanje desete titule prvaka Evrope sa Realom.DesimaL je napisao/la:Iskreno Real sa ovom igrom ne moze ni do jedne titule.
Ancelotti nije nista popravio sto se tice igre.Ofanzivnije je igrao Mourinho.Mislim da ce nece jos dugo zadrzati na klupi,ako nastavi ovako.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- francobaresi
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Simeone svrsio u facu Carlu u prvom poluvremenu... Stavlja frajer Khediru i Iliju u vezu , pa ne igramo sa Barcelonom yebote...
Odmah sad ubaciti Modrica i Bejla ...
Odmah sad ubaciti Modrica i Bejla ...
Ne moze ovo ovako,ili Khedira ili Illara.
Di Maria moron nece ni poceti drugo najvjerovatnije,prilika da Bejl debituje.
Di Maria moron nece ni poceti drugo najvjerovatnije,prilika da Bejl debituje.
Di Maria je kriv za gol, ali poslije toga je bio najbolji igrac. 3 ubacaja savrsena. Samo sto ovi ne znaju zabit. Arbeloa simulira, Lopez gazi Costu i tako
Uobicajno 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
fakattuzlak1987 je napisao/la:A Costa na BorriellaSveti je napisao/la:podsjećal još koga ihko na pjanketa

naprijed rejal
pod hitno Modricaa uvest a i Bale bi trebao uci i pokazati zasto je toliko placen
A sa kim Ronaldo da igra, sa Beznemom i Di MarijomDesimaL je napisao/la:Iskreno Real sa ovom igrom ne moze ni do jedne titule.
Ancelotti nije nista popravio sto se tice igre.Ofanzivnije je igrao Mourinho.Mislim da ce nece jos dugo zadrzati na klupi,ako nastavi ovako.

Velika greska je prodaja Iguaina. Momak je jedan od najboljih napadaca svijeta. Za Benzemu u svakom slucaju supermen.
Napadacka igra je jos i dobra kakva je defanziva. Jadno igraju, uopste se ne bore. To je nedopustivo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Carlo igra s 2 beka koji ne znaju centrirat.
Benzema i Ronaldo najlošiji.Kad vidim koliko Costa i Villa pomažu odbranu i onda vidim naš dvojac kako drka **** povraća mi se.

Benzema i Ronaldo najlošiji.Kad vidim koliko Costa i Villa pomažu odbranu i onda vidim naš dvojac kako drka **** povraća mi se.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RickBlaine
- Kontakt:
Cekamo slobodnjak :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
I da , ubaci motherfucking Bale.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
podsjeca maloSveti je napisao/la:podsjećal još koga ihko na pjanketa

atletico dobar pravo,mogli su postic i drugi gol al et santo diego lopeza na visini zadatka

ta fulanja mogla bi ih kostat u drugom pol .
real ako hoce sta mora izbaciti illaru onog ,za sad lik je los pravo a i moraju imati vise kreativaca u veznom redu atletico ih lagano sasjece u startu napada
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Prikljucih se da vidim spektakl malog Isca, kazu dobar igrac. Aj ima drugo, valjda ce nesto pokazat.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Igral' Isco? Jednom ga ja primjetio, i to onda kad mu Tiago pobježe kod Atl. kornera, zamal' gol Real ne fasova. Totalno nezainteresovan, ubio se za poslat' na klupu, za razliku od Di Marie koji ipak pokušava nešto, trudi se, vraća se, imao je i dobrih ubačaja u 16, nije on kriv što Benzema i Ronaldo ne znaju pogodit' glavom.
Samo jbg, zeznu ga onaj gol.
Samo jbg, zeznu ga onaj gol.

bale-a odma ubacit,jbt di maria rinaka klasicna...i kako bi volio da Moratu pocne stavljat u prvu,makar samo u prvenstvu,to je nevjerovatno,da onaj pakas vidi da ima konkurenciju. I forsirat Moratu covjek ce za dvije godine bit Radamel

Je fakat , Isco igra lose a imao 2 kontakta sa loptom kao i citava ekipa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
To je dokaz da su EKIPA.LBJ MVP je napisao/la:Carlo igra s 2 beka koji ne znaju centrirat.![]()
Da stvar bude gora, Di Marija i Isko se ne trgaju previse u fazi defanzive. Zbog toga Atletiko lako dolazi u prilike.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
mirzatele je napisao/la:bale-a odma ubacit,jbt di maria rinaka klasicna...i kako bi volio da Moratu pocne stavljat u prvu,makar samo u prvenstvu,to je nevjerovatno,da onaj pakas vidi da ima konkurenciju. I forsirat Moratu covjek ce za dvije godine bit Radamel![]()
Gori od Benzeme ne moze bit da ga ****.
-
- Kontakt:
Ovdje nam samo Bale i sreca mogu pomoci.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Di Maria se trga,ali je glup.Valencia je napisao/la:To je dokaz da su EKIPA.LBJ MVP je napisao/la:Carlo igra s 2 beka koji ne znaju centrirat.![]()
Da stvar bude gora, Di Marija i Isko se ne trgaju previse u fazi defanzive. Zbog toga Atletiko lako dolazi u prilike.
Morata će za dvije godine biti Portillo.mirzatele je napisao/la:bale-a odma ubacit,jbt di maria rinaka klasicna...i kako bi volio da Moratu pocne stavljat u prvu,makar samo u prvenstvu,to je nevjerovatno,da onaj pakas vidi da ima konkurenciju. I forsirat Moratu covjek ce za dvije godine bit Radamel![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.