Furda se napalila, a mi dodamo malo gasa i novi prvak je HŠKZ

Furda se napalila, a mi dodamo malo gasa i novi prvak je HŠKZ

Fakt. Dosta bodova su uzeli minimalno nekim golom iz prekida ili nekom frljokom. O bodu protiv nas i tri boda protiv Zrinjskog ne treba ni pisati. Realno rasuli su Tuzlu na Grbavici, ostale i nisu briljirali.
Koja su gospoda pitari sa ovim zeljinim uvijek neki cirkus,isti nase komsije valjda drugi u gradu pa kompleksi,manje vrijednosti i sl.

Pa sto me citiras onda? Provaljujes se dzabaAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 17:00Ti sto yeh.bes mrtve ljudima na forumu nisi za ozbiljne komunikacije niti je tvoje misljenje relevantno na bilo kojoj temi.

Nista nismo pokradeni, to je alibi.LeonProfessional je napisao/la: ↑09 okt 2022, 18:22Šta bi s Tuzlom, nisam gledao, o kakvoj se krađi radi.
Jel vas stid ista prigovoriti nakon onakve utakmice ?

Oni se žale na sudijsku odluku jao puhni Israfile vakat je

Budi realan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:47Jel vas stid ista prigovoriti nakon onakve utakmice ?
Fuj
Stefan je regularan, ali je krenuo malo kakiti. Slobodno nek postavi one navučene faulove, kornere iz kojih zamalo zabijete, slobodnjake blizu 16 i tako.
Pored jako lose igre, da li je moguce da nasi igraci na kraju utakmice prilaze sudiji i nesto prigovoraju, pa covjek je svaki kontak sarajeva svirao prekrsaj za nas. Neko gore napisa da se je sramota izgubiti od nakovg sarajeva, e pa kolega mi smo toliko losi da je to nemoguce ni sa nakvim sudjenjem danas, nazalost realnost je takva. Cjeli tim je van forme, i ovi igraci sto zanju da igraju kao da su zaboravili da igraju fudbal.
Koliko ste pokrali kako je pico došao na poziciju predsjednika saveza zaslužili ste da se taj vaš politički projekat zvani fudbalski klub ugasi.Avanti1926 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:49Budi realan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:47Jel vas stid ista prigovoriti nakon onakve utakmice ?
Fuj
Cuj, Zeljo drugi u gradu?To nikada nije bio. Kakav god danas, primitivan i usran radi poludebila, Sarajevo nikada prvi u gradu. To mozes vidjeti i od sinoc, to pitari nikada nece imati. Ni atmosferu, ni stadion. Sarajevo je delijska filijala. I danas su njihovi navijaci losa kopija ciganaAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 17:40Koja su gospoda pitari sa ovim zeljinim uvijek neki cirkus,isti nase komsije valjda drugi u gradu pa kompleksi,manje vrijednosti i sl.