Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la ronaldo99 » 03 mar 2018, 19:58

Kao sto napisah od derbija ova tri ocekujem 2 juve,1 roma,1 milan i svi sretni :)

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 03 mar 2018, 20:00

Izasao kapiten i odmah primise gol.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2018, 20:03

SonVolt je napisao/la:Ovako se osvajaju titule.
+1
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 mar 2018, 20:04

Na žalost Napolia, previše je sretan čovjek Massimiliano Allegri.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 03 mar 2018, 20:06

Pozdrav za onog anamo mvpjamesa.
Aljegri, out!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 mar 2018, 20:09

Još se samo u Italiji ovako dolazi do titule. I zbog ovakvog shvatanja fudbala Italijani u Evropi ne mogu biti konkurentni. Jeste Juve bio u dva finala, ali oba puta je dobro nasamaran u finalu. Jer za razliku od njih Barca i Real na drugačiji način shvataju fudbal.

Bez obzira na sve, nadam se da će proći Tottenham, ali teško, pretesko.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 mar 2018, 20:10

Ova me tekma podsjeti na onaj film western o ljudožderima. Frajer oficir u usamljenoj tvrđavi jede sve živo, onaj vojnik ga procijenio, ušao u sukob s njim...
Tamo-vamo ganjaju se kao i Lazio-Juve večeras, oficir ga ima uzeti će mu život ovo-ono...a ovaj ga namami u klopku zamku za medvjede gdje skonča a na kraju mu kaže :

That was really sneaky.

Ovaj Dybalin gol je baš to - sneaky.

Daj Bože protiv horozana da se prođe...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 mar 2018, 20:11

@China

Jesi ziv brate, prvo Milana, pa sad i Dybala teska sedmica :/
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 mar 2018, 20:12

Kako supanski mislii Lazio da nulu izvuce. Cijelu sezonu imaju smjesne rezultate ko da je vaterpolo a ne fudbal i mislili su nulu fasisti protiv najvecih. E evo vam qarina majstori a bice jos sladje kad ga propala Roma ucera napolitankama! :rol:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 mar 2018, 20:14

Romagnoli13 je napisao/la:Još se samo u Italiji ovako dolazi do titule. I zbog ovakvog shvatanja fudbala Italijani u Evropi ne mogu biti konkurentni. Jeste Juve bio u dva finala, ali oba puta je dobro nasamaran u finalu. Jer za razliku od njih Barca i Real na drugačiji način shvataju fudbal.

To je to. Nažalost imamo primjere i ovdje obožavalaca takvog fudbala, čak ga i lijepim smatraju, šta učini zaslijepljenost i "navijačka" strast. Fudbal Allegria graniči sa odvratnim. Idelan scenarij za ovaj klub bi bio gubitak scudetta i rano ispadanje u LP. To bi samo bilo lijepo prizemljenje. Ne sumnjam da će mu revanš biti isti princip kao protiv Lazia, 9 stopera i Dybala.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 mar 2018, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 mar 2018, 20:21

Dobro je ovdje neko napisao neki dan. Možda je za sve u Italiji najbolje da Napoli konačno uzme taj scudetto. Čisto da svi vide da može lijep fudbal donijeti i trofej. U Serie A naravno. Jer to je odavno vidjeno u Evropi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 mar 2018, 20:24

Simone Inzaghi moze postati veliki trener, al kako prosle, tako i ove sezone, uglavnom dobiva po usima u derbijima, a to ako ne popravi, onda moze zaboravit na to da vodi velikane u buducnosti... vise muda, vise hrabrosti i biti ce i vise pobjeda u derbijima

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 mar 2018, 20:33

Pogba je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Još se samo u Italiji ovako dolazi do titule. I zbog ovakvog shvatanja fudbala Italijani u Evropi ne mogu biti konkurentni. Jeste Juve bio u dva finala, ali oba puta je dobro nasamaran u finalu. Jer za razliku od njih Barca i Real na drugačiji način shvataju fudbal.

To je to. Nažalost imamo primjere i ovdje obožavalaca takvog fudbala, čak ga i lijepim smatraju, šta učini zaslijepljenost i "navijačka" strast. Fudbal Allegria graniči sa odvratnim. Idelan scenarij za ovaj klub bi bio gubitak scudetta i rano ispadanje u LP. To bi samo bilo lijepo prizemljenje. Ne sumnjam da će mu revanš biti isti princip kao protiv Lazia, 9 stopera i Dybala.
Jos vas mi klepimo u kupu i to je to,vi sretni ode Max,a i mi sretni :)

Sto se tekme tice Juve je opet vise htio vise pobjedu,Lazio u drugom poluvremenu nije imao namjeru da napada, ovaj najskuplji igrac svijeta SMS je ne vidljiv vec drugi derby za redom kao i Imobile

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 mar 2018, 20:35

Pogba je napisao/la:

O ukusima se ne raspravlja. Btw, momci znate li vi Naila? :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 mar 2018, 20:40

Gefufna je napisao/la: O ukusima se ne raspravlja. Btw, momci znate li vi Naila? :mrgreen:
slika
2-3 forumaša na igru Allegria večeras. I globalno. :mrgreen:
Chinaglia je napisao/la:Simone Inzaghi moze postati veliki trener, al kako prosle, tako i ove sezone, uglavnom dobiva po usima u derbijima, a to ako ne popravi, onda moze zaboravit na to da vodi velikane u buducnosti... vise muda, vise hrabrosti i biti ce i vise pobjeda u derbijima
Simone je dobio Juventus u superkupu i onda u prvenstvu u Torinu. Kao da je to malo. Ne znam mu statistiku derbija, ali ovo včrs nije bilo do njega. Meč koji je trebao završiti s nulom. Nije ni Allegri bio veliki trener pa je dobio šansu u Milanu pa Juventusu. Tako da, do preuzimanja jednog velikog tima, a njega ja u Italiji jedinog i vidim kao trenera Juventusa, on ima još malo da napreduje, ali već je tu, jako blizu. Naravno, mora se rješiti jednog velikog defekta koji je smrtonosan - italijanština. On je ima srećom u manjim količinama.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 mar 2018, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 mar 2018, 20:51

ramiral je napisao/la:Ova me tekma podsjeti na onaj film western o ljudožderima. Frajer oficir u usamljenoj tvrđavi jede sve živo, onaj vojnik ga procijenio, ušao u sukob s njim...
Tamo-vamo ganjaju se kao i Lazio-Juve večeras, oficir ga ima uzeti će mu život ovo-ono...a ovaj ga namami u klopku zamku za medvjede gdje skonča a na kraju mu kaže :

That was really sneaky.

Ovaj Dybalin gol je baš to - sneaky.

Daj Bože protiv horozana da se prođe...

Ravenous , odlican film :thumbup:

Juventus sampionski.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 03 mar 2018, 20:56

Wtf kakav pocetak utakmice u Napulju :O
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 mar 2018, 20:57

Uzima ovo Roma bez problema. :cool:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 03 mar 2018, 20:58

Gefufna je napisao/la:Uzima ovo Roma bez problema. :cool:
Budimo realni.
Nista od toga ;)
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 mar 2018, 20:58

kakav gol :bow:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.