Vidjeli i kod Juveta, lako buraniju Italije gazit.VelaHavle je napisao/la:Dodje im iole ozbiljna ekipa i pokazu sta znaju. Vidjeli smo sve u LP.Effenberg je napisao/la:Davno objasnjeno. Lako je ubijat Chieva i Crotone (kreteneVelaHavle je napisao/la:Napoli je smetlje ekipa.po 76:0 ) Ha neki dodje ko ista zna ide pushagija.
Btw. Babuki spomenik dici u Torinu odmah uz Dybalu!
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
kako mi je drago sto su ih cigani zgazili, zato jer su i oni nas zgazili u Rimu, usljed povreda nasih stopera i preokrenuli sa 1-0 na 1-4
i onda dodje luzer Sarri i kaze da povrede nisu promjenile tok meca (i kod onih 4-1 u Napulju su imali dosta srece, jedan autogol, jedan odbitak)
i onda dodje luzer Sarri i kaze da povrede nisu promjenile tok meca (i kod onih 4-1 u Napulju su imali dosta srece, jedan autogol, jedan odbitak)
Vidi „baja“, Juve i Lp je posebna prica.Lillard je napisao/la:
Vidjeli i kod Juveta, lako buraniju Italije gazit.
Ne valja uletit ovako klizeci.
Mozda se vrati a “metnes“ kostobrane od kartona.
Roma je divlja ekipa potpuno, prošlo kolo glat izgube od Milana na svom terenu, znali su i prije kiksati na Olimpicu od slabijih timova, a veceras utrpaju 4 komada Napoliju i to u njihovoj avliji. Jednostavno divljina.
I sad se prvenstvo okrenulo Juvetu, ako uzjašu na prvo mjesto, nece sjahati do kraja.
I sad se prvenstvo okrenulo Juvetu, ako uzjašu na prvo mjesto, nece sjahati do kraja.
Šta kaže Allegri ne brani se Tottenham dobro ko Lazio.VelaHavle je napisao/la:Vidi „baja“, Juve i Lp je posebna prica.Lillard je napisao/la:
Jesam li ja fulio revans na Wembley-u ili?Lillard je napisao/la:Šta kaže Allegri ne brani se Tottenham dobro ko Lazio.VelaHavle je napisao/la:Vidi „baja“, Juve i Lp je posebna prica.Lillard je napisao/la:
Zaboravljas mozda Barcu prosle godine? Ili Monaco sto razbi pepovu prciju? Ili real prije 2 sezone? Ccc cudno neko selektivno pamcenje ili pak los pokusaj trolanja.
Bumo vidjeli u srijedu. Ako spursi ispadnu kolko ti jos timova za koje navijas ostane u LP? 2, 3?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Kakve veze ima prošla sezona ili ona prije 2 godine sa tom glupom izjavom Allegrija?
Ali zanimljivo je kako sad od jednom svi pljuju napoli.
Pa ljudi igraju sezonu stoljeca,nikad vise bodova nisu imali u ovoj fazi od kad postoje. Oni su najbolji fudbal ikad vidjen,oni su olicje borbe protiv svega i svacega...
Dajte ljudima malo kredita. Ne moze se sezona zavrsiti sa 50 pobjeda u 38 kola.
Pa ljudi igraju sezonu stoljeca,nikad vise bodova nisu imali u ovoj fazi od kad postoje. Oni su najbolji fudbal ikad vidjen,oni su olicje borbe protiv svega i svacega...
Dajte ljudima malo kredita. Ne moze se sezona zavrsiti sa 50 pobjeda u 38 kola.
Gdje ce Penpe Rajna uzet Skudeto, dajte.
Šta je ovo sinoć ođe bio kolektivni raspašoj...
nije odavno.
Ništa još nije gotovo ljudi ima Juve još ovog Napolija, Intera, Milan i Romu.. može sreća zakucati ponovo na vrata Sarrijeve čete - što bi stari dobri Ivan Kukolj Kuki rekao.
Ništa još nije gotovo ljudi ima Juve još ovog Napolija, Intera, Milan i Romu.. može sreća zakucati ponovo na vrata Sarrijeve čete - što bi stari dobri Ivan Kukolj Kuki rekao.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Samo neznalice mogu pljuvati Napoli i samo smiješni ljudi mogu otpisati isti nakon jednog kiksa kao da su 3 kola do kraja, a ne 11-12. Napoli s onim s čim raspolaže i način na koji igraju fudbal je jedna lijepa priča i vjerujem da svi neutralni pratioci Serie A priželjkuju da uzmu Scudetto. Jedini su donekle konkurent Juveu i da nije njih ovo liga bi ličila na Bundes.
Ništa nije gotovo, okliznut će se do kraja i Juve jer ima tu par neprijatnih utakmica do kraja.
Ništa nije gotovo, okliznut će se do kraja i Juve jer ima tu par neprijatnih utakmica do kraja.
polako se smetljari postavljaju gdje im je mjesto
ono uzet ce ih juve onako hladno, usput bez vecih problema...a jadnici se slomise, al dzaba...
Napoli igra fakat lijepo i tecno, sad cemo znati jesu li dorasli da osvoje Scudeto. Kiks se moze desiti iduce 2tekme su presudne, da se vidi hoce li se boriti do kraja.
Jbg. Dzeko da suta jos 50 puta nece dati onakav gol kao sto je sinoc! Jos plus sto Roma ima fantasticnog golmana.
Jbg. Dzeko da suta jos 50 puta nece dati onakav gol kao sto je sinoc! Jos plus sto Roma ima fantasticnog golmana.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne vredjaj mi kapitena 
Ma mozemo se zajebavat, al Dzeko lijevom nogom onako nece u iduci 5 god dati gol!UrbyEmanuelson je napisao/la:Ne vredjaj mi kapitena
Al mene fascinira onaj Alison, Roma se pojacala odlaskom Sceznog..
- LegendKiller
- Kontakt:
samo neko ko nije pratio Seriju A zadnje 3 sezone može ovo gore napisati. Ovo je standardna sudbina Napolia zadnje 3 sezone. Proteklih sezona Napoli je uvijek igrao najljepši fudbal, ali doguraju tako da pred proljeće, ponekad dobace i do proljeća i tada nastupa raspad sistema. Juve igra grozan fudbal za oko, kao i većina italijana, ali igra na rezultat i osvaja titule. Uostalom, vidiš da je većina ovdje raje koja prati seriju A već otpisala Napoli, nekako se znalo da će se ovo desiti.Amsterdam1312 je napisao/la:Samo neznalice mogu pljuvati Napoli i samo smiješni ljudi mogu otpisati isti nakon jednog kiksa kao da su 3 kola do kraja, a ne 11-12. Napoli s onim s čim raspolaže i način na koji igraju fudbal je jedna lijepa priča i vjerujem da svi neutralni pratioci Serie A priželjkuju da uzmu Scudetto. Jedini su donekle konkurent Juveu i da nije njih ovo liga bi ličila na Bundes.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Dzeko se nadavao ljevicom onakvih golova pa i ljepsih a ti i slicni mozete ga hejtati koliko hocete, covjek je prekucao Bundesligu i Seriu A pa i englesku ali opet u Bosni ce ti sve oprostiti samo uspijeh ne. Necemo za 150 godi imati ovakvog napadaca.Vrebac je napisao/la:Ma mozemo se zajebavat, al Dzeko lijevom nogom onako nece u iduci 5 god dati gol!UrbyEmanuelson je napisao/la:Ne vredjaj mi kapitena
Al mene fascinira onaj Alison, Roma se pojacala odlaskom Sceznog..
Sto se tice utrke za scudetto ocekivano je ovo bilo kad tada. Ali Juve igra lose zadnje vrijeme i jucer su uzeli 3 boda sretno. Sreca se preokrene u fudbalu lako. Samo ako ispadnu sad od engleza mislim da ce Napoli tada imati bas male sanse. Sad je presing vise na Juventusu i oni se s tim mogu nositi ali mislim da Napoli nece ispuhati nakon jedne lose utakmice koja je morala doci prije ili kasnije.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Dzeko je klasa. J e b e n a zvijer. Cuj nece iducih pet godina dati gol, haha, smijesno majke mi.
Logicno da jos nista nije gotovo, ima jos da se igra.
Logicno da jos nista nije gotovo, ima jos da se igra.
Ima i juve igrati u Rimu, protiv intera u Milanu, mecevi gdje ce vjerovatno i oni kiksati. Ako onaj poraz od sinoc ne ostavi nekakve posljedice, Partenopei i dalje imaju sanse. Ja ih ne bi jos otpisao.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.