FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Accru lions znam sa fma, uvijek se moglo finih igraca dovesti za male pare- bubbacar kebbeh 

Do smrti odani!
Ovo za renoviranje stadiona i nije toliko losa vijest. Nek vidi Mirvic s kim ima posla i sta ga ceka u buducnosti u vezi koristenja tog stadiona.
Ako danas nije bilo kvoruma, sve su sanse da ga (Mandica) miniraju iz NiP-a i dabogda da ce ga biti i ako zakaze hitnu sjednicu.. Ne znam, na hajr
Ako danas nije bilo kvoruma, sve su sanse da ga (Mandica) miniraju iz NiP-a i dabogda da ce ga biti i ako zakaze hitnu sjednicu.. Ne znam, na hajr
Sramota je da svoje frustracije i sitne talove lome preko ovakvih projekata a svi znamo koliko ovaj stadion znaci za opstinu,grad,kanton pa i drzavu.PapirnaMarka je napisao/la: ↑28 jul 2022, 14:41NiP i Naša Stranka u sukobu već neki period, nisu htjeli nipovci da glasaju za dnevni red.
Ja sam inace pobornik toga da ako treba na Butmiru igramo dok ne napravimo nesto svoje a ne da svake izbore zavisimo od nekih sitnih stranaka i njihovih talova.
Navijac sam Sarajeva, ali je realno sramota da Sarajevo dobije 2 miliona maraka, a jedna Lana Pudar ciji je uspjeh svjetlosnim godinama veci od svakog uspjeha Sarajeva dobije 10k maraka.
Mi smo u ovoj prici samo kolateralna steta, u sukobu dvije stranke oko nekih desetih stvari.
- FKS -
-
- Kontakt:
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Drzava je takva da ni nas ni Lanu ne jebu ni 2%, boli ih racku za sport i to je to. Od drzave ne tražimo da nam daje sadaku nit ista, nismo ni naucili da nam daju. Nama ne daju nego uzimaju. Vlastiti stadion koji je i u papirima nas bio do renoviranja prije olimpijade nam ne daju vec 30 godina. Ovo za teren ga mi ispusimo na kraju jer se stranke prepucavaju oko necega sto nema veze s nama. To samo kod nas ima i nigdje vise na svijetu. Sto se Lane tice, cura je zaslužila da joj se vlastiti olimpijski bazen napravi po striktno njenim zahtjevima, plus da joj cijeli sportski proces i napredak drzava finansira, al kakva je situacija nit nama teren, nit Lani bazen i lova
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvih 10K? Toliko od jednog sponzora dobije. Ona i njen tim su dobili stotine hiljada maraka neračunajući stan koji je besplatno dobila na korištenje na Otoci. Dio tog novca se svakako potroši na putovanja ali i to pokriju. Jesi izabrao primjer.. pa samo za nju i možeš reći da je guraju maximalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Lijepo je to razmisljanje i svaka cast njoj ali realno u fudbalu se vrte nestvarne pare i bitniji je nego sto neki mogu shvatiti. Oni koji su davno shvatili sta je fudbal i koja je njegova moc svaki ulozeni euro su 100 puta unovcili. U SAD- je to mozda kosarka, ragbi, hokej ili nesto trece ali u evropi je fudbal puno vise od sporta i da smo ulagali vise sve bi nam se to vratilo
Kakvi crni sponzori, poredim novac koji je dobila od vlade VS novac koji je trebalo sarajevo da dobije od vlade.
-
- Kontakt:
Baš tako Ajandzic se slikao s metlom izgradimo koševo itd a ništa nije uradio. Mandić isto objavljivao slike s Sušićem, slikao se u kampanji s Konakovicem sad oni koće i stadion i 2 miliona sto smo trebali dobiti od kantona. Politika je kurava, a raja naivni vjeruje u obecanja u predizbornim kampanjama.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑28 jul 2022, 14:58Drzava je takva da ni nas ni Lanu ne jebu ni 2%, boli ih racku za sport i to je to. Od drzave ne tražimo da nam daje sadaku nit ista, nismo ni naucili da nam daju. Nama ne daju nego uzimaju. Vlastiti stadion koji je i u papirima nas bio do renoviranja prije olimpijade nam ne daju vec 30 godina. Ovo za teren ga mi ispusimo na kraju jer se stranke prepucavaju oko necega sto nema veze s nama. To samo kod nas ima i nigdje vise na svijetu. Sto se Lane tice, cura je zaslužila da joj se vlastiti olimpijski bazen napravi po striktno njenim zahtjevima, plus da joj cijeli sportski proces i napredak drzava finansira, al kakva je situacija nit nama teren, nit Lani bazen i lova
-
- Kontakt:
Stadion na Ilidzi i ljepota svima 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ne razumijem se u politiku ali po nekoj logici sto neko napisa nije toliko ni Mandic kriv sto nema kvoruma i sto se sjednica raspala. Koliko vidim pokusava sto prije novu sazvati zbog pitanja Koseva. Mozda se ne razumijem u te stvari ali treba malo sacekati i skupiti vise informacija pa formirati misljenje.
A svima im hebem sve po spisku koji su stopirali ta 2 miliona za nas nebitno koji su
A svima im hebem sve po spisku koji su stopirali ta 2 miliona za nas nebitno koji su
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naravno da nije kriv. Iako nije ni on bas onakav kakav smo zamisljali, ne mogu ga kriviti za ovakve stvari, cak sta vise pohvalno je to sto je trazio hitnu sjednicu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:11Ne razumijem se u politiku ali po nekoj logici sto neko napisa nije toliko ni Mandic kriv sto nema kvoruma i sto se sjednica raspala. Koliko vidim pokusava sto prije novu sazvati zbog pitanja Koseva. Mozda se ne razumijem u te stvari ali treba malo sacekati i skupiti vise informacija pa formirati misljenje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Poredis Lanu Pudar i njen tim ljudi koji ne broji vise od 3-4 pretpostavljam i fudbalski kolektiv od minimalno 50+ ljudi. Druga stvar Lana Pudar traje koju godinu, dok nase Sarajevo traje od 1946, koliko je bilo uspjeha i promocije grada, drzave itd, pa sta su dobili od iste od 1946 ?
Nemoj misliti da sam protiv toga da ide i u druge sportove ili pojedince, al mi smijesno da poredis ulaganja vlade u lanu pudar i u fudbalski klub
Kako vam se svima lako kost baci... Kakve ona veze ima sa KS... Nju trebaju finansijski prema hijerarhiji podrzati Vijece Ministara BiH, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Vlada Hercegovacko-neretvanskog kantona i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a i Grad Mostar... Poslije toga mozda i to mozda VKS i ministarstva, koji su uzgred receno opet vise uradili nego svi gore nabrojani...
I zamisli ti nekog ko sebe zove navijacem Sarajeva i omalovazava rezultate Sarajeva... Fuj
I zamisli ti nekog ko sebe zove navijacem Sarajeva i omalovazava rezultate Sarajeva... Fuj
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Slazem se sve ok, razumijem da su u fudbalu pare, mozda malo previse zaneamarujem to i gledam sa neke ljudske strane. Ali eto gledajuci iz trenutne perspektive, prije bih ulozio novac sto neko rece da napravim bazen nego da napravim stadion. Jer gledajuci narednih hajmo reci 5 godina, Lana Pudar ima realnu sansu da donese olimpijsku medalju BiH prvu u historiji, dok Sarajevo realno ima sansu da dogura do treceg pretkola konferencijske lige, da se ne lazemo. Ono sto je za mene smijesno jeste porediti ta 2 uspjeha.hibrid je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:14Poredis Lanu Pudar i njen tim ljudi koji ne broji vise od 3-4 pretpostavljam i fudbalski kolektiv od minimalno 50+ ljudi. Druga stvar Lana Pudar traje koju godinu, dok nase Sarajevo traje od 1946, koliko je bilo uspjeha i promocije grada, drzave itd, pa sta su dobili od iste od 1946 ?
Nemoj misliti da sam protiv toga da ide i u druge sportove ili pojedince, al mi smijesno da poredis ulaganja vlade u lanu pudar i u fudbalski klub
Trenutno korisnika/ca: adoado, Bosniacum Lilium, CentarsutNaClanak921, Confiance, Fudo, Imamkarbarum, InatSilniBosanski, Jadnimi, perodeformero, Proximic, samoFKS i 166 gostiju.