RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Napokon!
Čestitke klubu, igračima i navijačima.
Pozdrav od starog pitara, radujem se pravom derbiju.
Dobrodošli i ostali zauvijek tu, gdje je mjesto istinskom velikanu.
Čestitke klubu, igračima i navijačima.
Pozdrav od starog pitara, radujem se pravom derbiju.
Dobrodošli i ostali zauvijek tu, gdje je mjesto istinskom velikanu.
-
- Kontakt:
Čestitke jedinom pravom Mostarskom klubu na povratku među najbolje, uz nadu da nikada više nećete ispasti. 

Čestitke Rođeni na povratku
JEDINI klub iz Mostara
nadam se da je istina za Stevanovića, dobar bek, samo ga dobro saperite prvo

JEDINI klub iz Mostara

nadam se da je istina za Stevanovića, dobar bek, samo ga dobro saperite prvo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
cestitam vam evo vec peti put 
Pitar...........

Pitar...........
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cestitke ekipi Veleza. Igrama su izborili prvo mjesto. Ali posebne cestitke i navijacima koji su pokazali kako se voli klub. U Tesnju ste uvijek dobro dosli
pa da karate Zrinjskoga sl sezone

-
- Kontakt:
Dobro jutro moji Rođeni, mislim da cemo biti jedini konkurenti Sarajevu dogodine ono rame uz rame 

Ti si naša ljubav jedina!
Da ne zaboravimo pohvaliti Visočake kao prave domaćine, napravili su atmosferu kao da u Mostaru igramo, ljudi su nas zaustavljali, čestitali... ma svaka čast. Nadam se da će se dogodine vratiti u prvu ligu.
-
- Kontakt:
Cestitke Velezu na povratku u elitu,a posebne cestitke mom drugu Pastrmki!
Hvala svima na cestitkama. Ulozeno i para i truda i ljubavi za sve ovo. Uskoro ce da igre pocnu, vezite se 

Čestitke Veležu na uspješnom izvlačenju iz gliba i žabokrečine 1. Lige. Vidimo se iduće sezone na BP.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Hvala drug moj Zvornickiflagrantus je napisao/la:Cestitke Velezu na povratku u elitu,a posebne cestitke mom drugu Pastrmki!

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Čestitke na povratku u PL Rođeni! Sad ste jači nego ikad, i igrački i ogranizaciono, ali i infrastrukturno. Samo nastavite gdje ste počeli!
Ostaju li vam ovi silni stranci i za iduću sezonu?
Bit ce odlazaka nekih, ostat ce stranci koji su bas zadovoljili jer se mora mjesto za novog stranca otvorit.Beton je napisao/la:Čestitke na povratku u PL Rođeni! Sad ste jači nego ikad, i igrački i ogranizaciono, ali i infrastrukturno. Samo nastavite gdje ste počeli!

I ja bih se htijeo zahvaliti na svim iskrenim cestitkama navijaca drugih timova,ljudi hvala vam puno i "bijemo" se sportski u PL sa svima
.Ne volimo necasne radnje,ko god nas pobjedi na sportski nacin bice mu pruzena ruka i cestitano.Mi idemo dalje i vjerujte da je ovo tek pocetak kakva se oluja sprema
.Eto me dole na pocetak PL kada vec Djavoli dobro polude da okupiramo neke od BH lijepih gradova i da napravimo 'brazilsku" atosferu .FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA.
Jucer sam se "krivio" ko bodenik,sve suza suzu goni,ne sto smo osvojili nesto veliko( mi PL zasluzujemo svakako pa ovo nije neki uspjeh) nego sto smo pobjedili sve nedace koje smo imali u proslosti ,(bili smo u grobu samo je trebalo zemlju navaliti) ,pobjedili i vanjske i unutrasnje neprijatelje,istjerali korupciju i nepotizam iz kluba,vratili skoro sve dugove,popravili(i jos svaki dan popravljamo) infrastrukturu,vratili navijace na stadion i povjerenje medju iste,okupili legende oko kluba i biznismene,i stvorili takav klub koji ima tendenciju samo rasta a nikako stagnacije,i stvorili klub koji smo odavno takav zelili.Rodjeni su dugo cekali na ovo i evo docekali i zato suze su bile juce velike.Ali tu necemo stati idemo i korak dalje
P.S.Bujrum svi na feshtu 1.6 ispod Starog Mosta,necete zazaliti
VFC THE RELIGION

Jucer sam se "krivio" ko bodenik,sve suza suzu goni,ne sto smo osvojili nesto veliko( mi PL zasluzujemo svakako pa ovo nije neki uspjeh) nego sto smo pobjedili sve nedace koje smo imali u proslosti ,(bili smo u grobu samo je trebalo zemlju navaliti) ,pobjedili i vanjske i unutrasnje neprijatelje,istjerali korupciju i nepotizam iz kluba,vratili skoro sve dugove,popravili(i jos svaki dan popravljamo) infrastrukturu,vratili navijace na stadion i povjerenje medju iste,okupili legende oko kluba i biznismene,i stvorili takav klub koji ima tendenciju samo rasta a nikako stagnacije,i stvorili klub koji smo odavno takav zelili.Rodjeni su dugo cekali na ovo i evo docekali i zato suze su bile juce velike.Ali tu necemo stati idemo i korak dalje

P.S.Bujrum svi na feshtu 1.6 ispod Starog Mosta,necete zazaliti

VFC THE RELIGION
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.