Ma kakve ba pare... vidiš da ne mogu platit normalan teren za trening,nego na pijesku igraju...Buddy je napisao/la:Sto ce nam pojacanja, imamo para kupit cemo titulu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
zalosno fkt u kakvom je sranju nas klub ej nizeligase ne mogu dobiti 10:0 a juce gube od nekih spartaka i belupa nikad cuo za njih,dovedi osime napadaca vidis da nemamo nijednog kako treba, i ova odbrana ko su oni da prime koji go...(ovako pojedini zvuce nakon poraza koji ne znaci nista),
joj **** barsu jesmo im utrpali gledaj haubice sad ce pet komada dati,prosetacemo se ligom,ja se nadam ligi prvaka(ovako nakon pobjeda)
daj ljudi nadite neku sredinu budite umjereni i realni u nekim stvarima,da se razumijemo nismo mi barsa ali nismo ni drina iz zvornika niti drugi klubovi kao sto rece seha mi smo zeljeznicar i treba da budemo sami na svoj nacin posebni i kao klub i kao navijaci kao i do sada sto smo bili
joj **** barsu jesmo im utrpali gledaj haubice sad ce pet komada dati,prosetacemo se ligom,ja se nadam ligi prvaka(ovako nakon pobjeda)
daj ljudi nadite neku sredinu budite umjereni i realni u nekim stvarima,da se razumijemo nismo mi barsa ali nismo ni drina iz zvornika niti drugi klubovi kao sto rece seha mi smo zeljeznicar i treba da budemo sami na svoj nacin posebni i kao klub i kao navijaci kao i do sada sto smo bili
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- katzenbrummen
- Kontakt:
CARE LAZAREEEEEEE, CARE LAZAREEEEEEEEEE 

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
sutra u 13h igramo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
iskreno postujem ga i cijenim zato sto se bori kao rijetko koji igrac,cak je trasirao put hajmo reci ka tituli prosle sezone,ali pogledaj kakav je to igrac kojeg KAZAHSTANCI NECE,treba biti realan malokatzenbrummen je napisao/la:CARE LAZAREEEEEEE, CARE LAZAREEEEEEEEEE
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
old school je napisao/la:iskreno postujem ga i cijenim zato sto se bori kao rijetko koji igrac,cak je trasirao put hajmo reci ka tituli prosle sezone,ali pogledaj kakav je to igrac kojeg KAZAHSTANCI NECE,treba biti realan malokatzenbrummen je napisao/la:CARE LAZAREEEEEEE, CARE LAZAREEEEEEEEEE
iskreno nije ni meni mrzak cak sta vise uvijek se cuje dobra zajebancija na njegov racun, ali iskreno ako mislimo davat golove on mora na klupu... mislim da camac njega najbolje ospori ko fudbalera kad kaze amare dosta nam je pivota u napadu

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
K'aman

<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
ja bi vise volio da je lazo otisao i da razvijemo nekog mladjeg igraca kojeg cemo moci utopiti za dobru lovu
- nikad_izvini
- Kontakt:
Eto, imamo sad i napadača
Liberijac/švajcarac je potpisao. Došao je i štoper koji može igrati beka(barem prema klipovima) iako je ovaj samo igrao na štoperu u pripremama ako sam dobro upratio. Borac se raspada ko i FK Survival
Široki ostaje kao konkurent, biće gutavo. Oni šute i mute. Samo da nam UEFA ne suspenduje savez. Toga me strah
Čestitke Zolotiću na prvom seniorskom golu u Želji. Iako mu to nije posao

Široki ostaje kao konkurent, biće gutavo. Oni šute i mute. Samo da nam UEFA ne suspenduje savez. Toga me strah

Čestitke Zolotiću na prvom seniorskom golu u Želji. Iako mu to nije posao

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- katzenbrummen
- Kontakt:
Ma to ja, onako, otafrljenick je napisao/la:old school je napisao/la:iskreno postujem ga i cijenim zato sto se bori kao rijetko koji igrac,cak je trasirao put hajmo reci ka tituli prosle sezone,ali pogledaj kakav je to igrac kojeg KAZAHSTANCI NECE,treba biti realan malokatzenbrummen je napisao/la:CARE LAZAREEEEEEE, CARE LAZAREEEEEEEEEE
iskreno nije ni meni mrzak cak sta vise uvijek se cuje dobra zajebancija na njegov racun, ali iskreno ako mislimo davat golove on mora na klupu... mislim da camac njega najbolje ospori ko fudbalera kad kaze amare dosta nam je pivota u napadu

Al' neka malo i Bajre.. N77 protuminobacachka razarachka veoma destruktivna, chak shtavishe, neunishtiva kombat rafalaljka

Btw, imam neki lud predosjechaj da che Lazo u nastavku sve poshutat' shto do sada nije.. LAZO MEDJED! CARE LAZAREEEE, CARE LAZAREEEEE :]..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Stole, cekamo stampu. P.S. Jedina tema na forumu koja nikad ne spava!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po tom se vidi koliko ste jadnitm-ovac iz mase je napisao/la:Najveće pojačanje Želje je odlazak Vuleta Trivunovića iz Borca !

Melburnski Lesinar
Koliko god to nama olakšava posao, vjerujem da Amar uopšte ne računa na to. Valja dobiti još mnogo utakmica (posebno u gostima), a Vule je u tome nebitan....tm-ovac iz mase je napisao/la:Najveće pojačanje Želje je odlazak Vuleta Trivunovića iz Borca !
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Po tom se vidi koliko ste mali klub kad vam najbolji igrači odoše ,a nikada bliže niste bili tituli,niti će te ikada više biti u ovcoj poziciji.Nije Bitno je napisao/la:Po tom se vidi koliko ste jadnitm-ovac iz mase je napisao/la:Najveće pojačanje Želje je odlazak Vuleta Trivunovića iz Borca !
TM87
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Sni navalili na Borac ovo ono oslabljen a na nasu zalost imam suhu da ce Siroki ovo iskoristit i uzet titulu.Nama je finale kupa i mislim 2ili 3 mjesto.Laar se vratio i nadam se da ce grijat klupu u Zelji a nek igra Bajro.
Ma uzece Siroki qrac. Plavo proljece.
I nemojte razmisljati o suspenziji saveza, nece se to desiti, kad dodje voda do grla, smradovi ce na sve pristati.

I nemojte razmisljati o suspenziji saveza, nece se to desiti, kad dodje voda do grla, smradovi ce na sve pristati.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden