Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ima li ovdje raje sa gamers.ba portala iz onog zlatnog doba cs 1.6 ?
logosoft,europronet,ilija,terra net itd.. 
it's football day
-
gojzerica
- Kontakt:
ja sam bio na onom forumu što je bio dostupan preko bhtelecom free zone, ne mogu da se sjetim imenaBaboon je napisao/la:Ima li ovdje raje sa gamers.ba portala iz onog zlatnog doba cs 1.6 ?logosoft,europronet,ilija,terra net itd..
gojzerica je napisao/la:ja sam bio na onom forumu što je bio dostupan preko bhtelecom free zone, ne mogu da se sjetim imenaBaboon je napisao/la:Ima li ovdje raje sa gamers.ba portala iz onog zlatnog doba cs 1.6 ?logosoft,europronet,ilija,terra net itd..
to je ga.com.ba vjerovatno,nisam na to mislio mada sam i tu imao profil,zbog bf-a i cod-a
it's football day
-
gojzerica
- Kontakt:
eh to je taj 
Igra li iko NBA2k ?
Zanima me konkretno za 2k14 verziju (My career mode).
Nakon 30-ak utakmica, kada želim da igram sljedeću igra crashira bez ikakvog erorra.
Postoji li neki fix za ovo ?
Zanima me konkretno za 2k14 verziju (My career mode).
Nakon 30-ak utakmica, kada želim da igram sljedeću igra crashira bez ikakvog erorra.
Postoji li neki fix za ovo ?
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Na to mislim, zbunio sam se. Ja sam u monaku i nivo oko 90, igrica je prejaka ali ponekad mu izvuče živce.gojzerica je napisao/la:ja igram Score: Hero, ako na to misliteToxicity je napisao/la:Jesam ja, odlično je.Tracy3McGrady je napisao/la:Igra li ko socer hero ?
počeo karijeru u Palermu, sad sam u Sassuolu
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Uncharted 4 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kod tog buga cini mi se ne mozes nista uraditi, to je tako kod pirat verzijeLeSa je napisao/la:Iko ?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:Kod tog buga cini mi se ne mozes nista uraditi, to je tako kod pirat verzijeLeSa je napisao/la:Iko ?
Cijeli sam google prevrn'o, nisam uspio naći rješenje.
Ono što me kopka je baš te godine kada je ta verzija izašla, igrao sam bez problema nije bilo ovog bug-a.
2k16 igram samo asocijaciju, (my career je retardiran), a kod 2k15-ke nema statistika u PO-u što je također poluretardirano.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
[youtube][/youtube]
kratak sazetak Nikine karijere u mouzu, ni 4K nije dovoljan
[youtube][/youtube]
what does he have to do to win the round ? , pa klonirati se valjda
kratak sazetak Nikine karijere u mouzu, ni 4K nije dovoljan
[youtube][/youtube]
JEEBENA životinjamiki_92 je napisao/la: kratak sazetak Nikine karijere u mouzu, ni 4K nije dovoljan![]()
[youtube][/youtube]
Ugrabio sam fahrenheit remasterd na g2a za neku sicu, je li igrao ko?
naprijed rejal
Fahrenheit je jedna od najboljih igara svoje ere. Priča zanimljiva, akcija vrhunska, napetost u nekim situacijama nenadyebiva. To je jednostavno klasik i dobro si me podsjetio da je opet prekucam, nisam odavno.Santo je napisao/la:Ugrabio sam fahrenheit remasterd na g2a za neku sicu, je li igrao ko?
najbolji igrac na svijetu trenutno (ne racunam Guardiana i Olofa zbog ozljeda)jopaa7 je napisao/la:JEEBENA životinjamiki_92 je napisao/la: kratak sazetak Nikine karijere u mouzu, ni 4K nije dovoljan![]()
[youtube][/youtube]
Predstavljen Battlefield 1. Prvi svjestki rat, možda ide i do drugog? Oduševljen sam

4.10.2009.
RiP CoDkoalem je napisao/la:Predstavljen Battlefield 1. Prvi svjestki rat, možda ide i do drugog? Oduševljen sam![]()
Arsenal All The Way !
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot] i 24 gosta.