Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Nadam se da će nesrećna bht iduće kolo prenositi utakmicu sa "Grbavice".
Valjda ima nešto u onim moronskim glavama.
Valjda ima nešto u onim moronskim glavama.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Uzaludno nadanje. Kao da se BHT tu nešto pita.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Vec su ubacili, BHT prenosi Gosk - Celik u nedelju, a moja TV radi Zeljo -Zrinjski u petak i Sarajevo - Radnik u nedelju.
Susreti između Željezničara i Krupe bit će odigrani 2. i 9. maja, a oba meča prenosit će Arena Sport.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Podajte link za nas sirotinju što nemamo mojatv
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Zivim za dan kada ce neko stati u kraj monopolu Moja TV - BH Telecomu.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
Ja imao prije sve od Telemaha, Logosofta i HS-a i daleko da je bh telekom najaci, fali tu eventualno jos par kanala pa da budu top, za petobanku koliko iznosi max full paket uzivas u svemu (digitalna, net i fiksni), pa i u čarima nase lige, na stranu da su sda firma i da zagrabe koliko im treba, ali sto se tice mene meni su top, kao domaca firma izvale milion maraka po sezoni za generalno sponzorstvo lige i normalno da ce imati prava prenosa utakmica i po uslovima koje postaveCOYS je napisao/la:Zivim za dan kada ce neko stati u kraj monopolu Moja TV - BH Telecomu.
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
+1COYS je napisao/la:Zivim za dan kada ce neko stati u kraj monopolu Moja TV - BH Telecomu.
Neka daju fino areni, ionako arena prenosi cro, srb i cg liguhrn je napisao/la:+1COYS je napisao/la:Zivim za dan kada ce neko stati u kraj monopolu Moja TV - BH Telecomu.
Polufinale neki dan Zeljo Sloboda na SK , uzivanje za gledanjeFoSte95 je napisao/la:Neka daju fino areni, ionako arena prenosi cro, srb i cg liguhrn je napisao/la:+1COYS je napisao/la:Zivim za dan kada ce neko stati u kraj monopolu Moja TV - BH Telecomu.
Vecerasa imamo priliku da gledamo derbi, koji moze odluciti titulu, ali IDIOTI iMOJA TV, nisu dovoljno intelegentni-sposobni da shvate da inernet prijava, nose manje para od jedne ozbiljne reklame, 1000 X 2 < 5000.
Moja TV je egzaktan pokazatelj, onoga šta nam imebecilni geaci sa kupljenim diplomama rade.

Moja TV je egzaktan pokazatelj, onoga šta nam imebecilni geaci sa kupljenim diplomama rade.

-
- Kontakt:
Brte gledas ligu petice na strimu a oni ovu nasu kOkuruzligu cenzurisu
Imam al nedam.

Imam al nedam.
ljudi,vracajte prenose arenisport,taman i da duplo manje nude od ovih moja tv,pa i sportklub
....ovo je poezija od prenosa...emisija pola sata prije utakmice,pa evo i sad na poluvremenu...a bice i nakon utakmice....komentatori imaju ligu u malom prstu za razliku od sportklub,gdje nema nikakvih ni uvodnih ili odjavnih emisija........zar ne vidite da se posjeta skoro prepolovila u odnosu na prije dve godine,da sve manje i manje ljudi prati ovu ligu otkad ste usli u ovu glupost sa moja tv? 
taman malo krene nabolje,a onda ovi iz fs bih zakolju vola za kilo mesa,tj za koju desetinu ili stotinu hiljada km vise koliko nudi bht u odnosu na arenasport

taman malo krene nabolje,a onda ovi iz fs bih zakolju vola za kilo mesa,tj za koju desetinu ili stotinu hiljada km vise koliko nudi bht u odnosu na arenasport

Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 02 maj 2018, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Gledam utakmicu i naumpade mi Shlager , reko odo vidjet forum sigurno je pohvalio Arenu , kad jestSchlager je napisao/la:ljudi,vracajte prenose arenisport,taman i da duplo manje nude od ovih moja tv,pa i sportklub....ovo je poezija od prenosa...emisija pola sata prije utakmice,pa evo i sad na poluvremenu...a bice i nakon utakmice....komentatori imaju ligu u malom prstu za razliku od sportklub.....zar ne vidite da se posjeta skoro prepolovila u odnosu na prije dve godine,da sve manje i manje ljudi prati ovu ligu otkad ste usli u ovu glupost sa moja tv?

a sto je najzalosnije,znaju neki ovi moji sa borceve teme... da se bavim poslom gdje mi je Sport Klub ,maltene pola posla i zarade,a Arenasport mi je doskora bila konkurencija
...sad vise nije,ali i nemam nista od nje,jer je imaju i svi drugi provajdreri,dok od SK takoreci zivim
Odlican je SK kanal,ali brate,PL BIH mu stoji kao piletu sise,i tako mi izgleda kad prenose nesto od nasih klubova

Odlican je SK kanal,ali brate,PL BIH mu stoji kao piletu sise,i tako mi izgleda kad prenose nesto od nasih klubova

slažem se sa tobom od početka do krajaSchlager je napisao/la:ljudi,vracajte prenose arenisport,taman i da duplo manje nude od ovih moja tv,pa i sportklub....ovo je poezija od prenosa...emisija pola sata prije utakmice,pa evo i sad na poluvremenu...a bice i nakon utakmice....komentatori imaju ligu u malom prstu za razliku od sportklub,gdje nema nikakvih ni uvodnih ili odjavnih emisija........zar ne vidite da se posjeta skoro prepolovila u odnosu na prije dve godine,da sve manje i manje ljudi prati ovu ligu otkad ste usli u ovu glupost sa moja tv?
taman malo krene nabolje,a onda ovi iz fs bih zakolju vola za kilo mesa,tj za koju desetinu ili stotinu hiljada km vise koliko nudi bht u odnosu na arenasport![]()

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Arena Sport je sila što se tiče naše lige kao što kaže zemljak Schlager. 
Na SK čini mi se da je bolja slika bila, ali šta imaš od toga ako komentatora qrac boli za samom utakmicom i ako nije upućen u dešavanjau našoj ligi.

Na SK čini mi se da je bolja slika bila, ali šta imaš od toga ako komentatora qrac boli za samom utakmicom i ako nije upućen u dešavanjau našoj ligi.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Evolve
- Kontakt:
Pa jesi ti gledao mozda polufinale kupa Zeljeznicar - Sloboda na SK? Lik je rasturio prijenos. Kao da tjedno radi 2 utakmice, od poznavanja igraca, klubova pa nadalje.
NK Široki Brijeg
Da li je i vama ogavno kada vidite u prijenosu na BHT Zrinjski- Široki Brijeg?
Ne mogu vam opisati koliko me to nervira.
Postoji li neki specifican razlog?BelminM23 je napisao/la:Da li je i vama ogavno kada vidite u prijenosu na BHT Zrinjski- Široki Brijeg?
SAMO ŠIROKI!