FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 18 mar 2013, 19:37

Nisam za stranca po svaku cijenu, eto to je. ja bih trenera sa iskustvom koji poznaje prilike u Zvezdi i srpskom fudbalu, a Sa Pinto nije taj.

Ko zna, možda Portugalac nešto i napravi. Živo me zanima njegova plata. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 18 mar 2013, 19:57

alan_kardec je napisao/la:Nisam za stranca po svaku cijenu, eto to je. ja bih trenera sa iskustvom koji poznaje prilike u Zvezdi i srpskom fudbalu, a Sa Pinto nije taj.
Pa ko je taj? Živadinović, Petković, Bekvalac?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 mar 2013, 20:02

Da li pored kriterija da poznaje prilike u Zvezdi i srpskom fudbalu treba imati jos nesta? :? :D
Dostanic ? Filipovic ? :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 mar 2013, 13:05

Muslin, mada nije realno iz mnogo razloga.

Kakve ste polovne trenere naveli, dobro niste spomenuli i Ješića. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2013, 13:54

Dakle Sa Pinto. Veliko fudbalsko ime,mnogo gotivan igrac bio za vreme svoje karijere,ali tesko ga bilo dobiti u albumu za EP 2000 u pm. :mrgreen:

Nisam preterano upoznat sa njihovim detaljnim planom i programom rada.Bilo je svega u njegovoj do sada kratkoj trenerskoj karijeri.Osvajac prestiznog Nextgen turnira sa Sportingom,izbacio Citya u 1/4 finalu EL pa onda ispao od te sezone strasnog Atletic Bilbaoa... Videcemo sve sta ce da bude.

Ono sto sam jutros sa raznih strana saznao jeste da igra 4-2-3-1 formaciju kao i pola Evrope danas sa visoko postavljanim bekovima,sa mnogo defanzivno okrenutim zadnjim veznim,eh tu se ja sada nadam da ce u paru zaigrati Micko i Garrido.Zatim sa ofanzivno okrenutim krilima (Lazovic,Kasalica),te jednim playom u sredini koji ima poptunu slobodu (ja se nadam Kadu) . Odma' se iz svega do sada sto je rekao moze videti da Milijas,Milivojevic,Dimitrijevic,Petkovic,Jovanovic itekako moraju da se potrude da bi bili u timu. U klub pored njega kao jedini saradnik koga ce on da dovede dolazi Tiago Moutinho,mlad momak,33 godine koji je zavrsio postdiplomske studije u Barceloni koje se smatraju odavno najboljim u Evropi. Ne treba mislim ni spominjati kakvu su kondiciju fudbaleri Sportinga imali te godine kada su izbacili City iz EL,a za to je zasluzan upravo on. Tesko ce ovo pasti nasim neradnicima sigurno jer i jedan i drugi vole itekakvu disciplinu u igri i pola ce da ih izvisi za sastav nadam se.

Ako sam dobro cuo,Sa Pinto ce imati mesecnu platu od 3000 eura sa ugovorom od 3 meseca+1 godina. ;)
Neka je sa srecom i neka ovu bandu malo dovede u red.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 mar 2013, 14:10

Vala ja sam ga imao kao i cijelu portugalsku repku... On tada nije igrao... Zoao Pinto, Njunjo Gomeš i neki drugi su briljirali....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2013, 14:16

Igrao je nesta malo.Npr.svih 90 minuta protiv Nemaca kada ih je Conceicao zaklao sa tri gola.Igrao je i protiv Turske u 1/4 finalu,i igrao je jos jedan mec u grupi,protiv Engleza cini mi se da nije,sto znaci protiv Rumuna.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 mar 2013, 14:21

Devil je napisao/la:Igrao je nesta malo.Npr.svih 90 minuta protiv Nemaca kada ih je Conceicao zaklao sa tri gola.Igrao je i protiv Turske u 1/4 finalu,i igrao je jos jedan mec u grupi,protiv Engleza cini mi se da nije,sto znaci protiv Rumuna.
Sa Sportingom je odigrao dobre stvari. Ali kasnije se sve raspalo.... Ne znam... Ima on harizmu, možda je baš to potrebno Zvezdi....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2013, 14:26

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:Igrao je nesta malo.Npr.svih 90 minuta protiv Nemaca kada ih je Conceicao zaklao sa tri gola.Igrao je i protiv Turske u 1/4 finalu,i igrao je jos jedan mec u grupi,protiv Engleza cini mi se da nije,sto znaci protiv Rumuna.
Sa Sportingom je odigrao dobre stvari. Ali kasnije se sve raspalo.... Ne znam... Ima on harizmu, možda je baš to potrebno Zvezdi....
Medjutim kada pogledamo malo dublje nije on kriv za raspad Sportinga i da su tu posredi neki drugi faktori.Jer nemoguce je da su i Sa Pinto i njegov kasnije zamenik Da Cruz koji je bio par dana prelazno resenje,pa Vercauteeren,pa na kraju i sada Ferreira nesposobni da povezu par dobrih rezultata. Jbg nakon odlaska Sa Pinta oni nisu usplei dobiti Genk u dve utakmice,Basel se popisao po njima,Porto,Benfica,Estoril ih rutinski gazili,poraz od Rio Avea,remi sa Moreirenseom,sa Coimbrom,NAcionalom... :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 mar 2013, 14:32

Ne zaboravi kako ih je Videoton pojeo...
Ne znam, možda će on ekipi donijeti ono što je Prosinecki, neku kreativnost, plus fanatizam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 19 mar 2013, 14:41

Devil je napisao/la:Ako sam dobro cuo,Sa Pinto ce imati mesecnu platu od 3000 eura sa ugovorom od 3 meseca+1 godina. ;)
fali nula? :?
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2013, 14:46

DANTES je napisao/la:Ne zaboravi kako ih je Videoton pojeo...
Ne znam, možda će on ekipi donijeti ono što je Prosinecki, neku kreativnost, plus fanatizam
Jeste,ali ne zaboravi i ti sezonu pre toga i 1/2 finale,ili meceve pre Videotona ove sezone,Horsens 5:0,Basel 0:0 koji igra 1/4 finale EL. Kazem ti da je Sa Pinto krivac za te lose igre na pocetku sezone,ekipa bi se uspela dici i napraviti pomak u svojoj igri kod njegovih naslednika,medjutim ja to ne vidim kod njih.

@SB lose sam ja razumeo Sa Pinto ce imati ukupnu platu za sezonu i tri meseca 200000 eura,dok ce Moutinho imati 3000 mesecno. ;) Naravno to je jos nezvanicno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2013, 15:15

Vosa vodi na poluvremenu protiv Donjeg Srema,ako tako ostane mi smo treci. :roll:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 mar 2013, 15:20

Devil je napisao/la:
@SB lose sam ja razumeo Sa Pinto ce imati ukupnu platu za sezonu i tri meseca 200000 eura,dok ce Moutinho imati 3000 mesecno. ;) Naravno to je jos nezvanicno.
E ovo je vec izvodivo. Nije mi bilo nikako jasna zasto bi on dolazio za platu manju od Osimove u Zelji. :mrgreen: Odmah mi se u glavi rodise brojne teorije zavjere ali ova plata je vec sasvim OK.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 mar 2013, 16:56

Devil je napisao/la:Vosa vodi na poluvremenu protiv Donjeg Srema,ako tako ostane mi smo treci. :roll:
hahahahahha Zvezda igra totalno drugacije od drugih :mrgreen:

Kolega sta kazes za onih 150.000 evra poklonjenih omladinskoj skoli ? :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2013, 19:25

Mislis koje se vode kao poklon omladinskoj skoli ? :mrgreen:
Nema nista od toga,svestan je i Jankovic da te pare nikada ne bi dobio.Medjutim svaka mu cast oprostio je klubu sve ukupno blizu 250000 eura iako je do sada uzeo mizeran kes od fudbala,dok neki koji zgrcu milione ne pokusavaju ni centa da daju klubu jer su zaboga vec mnogo dali i nisu obavezni to da urade. :oops:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 mar 2013, 19:37

ništa drugo nego kapa dole za ovaj potez Jankovića. Svaka čast.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2013, 20:52

& & сазнаје уз - " " ?, " " тренер $ " је на " % & ? & Европе - ?, & ? сезоне. &, ' " & је његов уговор са ' $.

Сјајан $ " " у " у " $ је ова " ? $ ? ? Европе, $ су " ''? ?'' ? " ? ", " ? незапажено. & & сазнаје уз - $ " ?, " $ Са ", " је & ? сезоне ? / $ тренера ?, $ " %, " ' је $ ' - тренера на ? $ ''?''.

", " је ''" $'' % $, јер је, по " % ", ? $ " " посао у ".

" тренер Црвене $, $ Са " је на " о " $ ? за & " $:

- $ $ ' Црвену $ на ? ' пре него ' $ $ $ $ " ' $ у " $ " ?. % $ са " " $ ", $ " " у & - & $ $ свој $ ? " $ " срце на терену.

На " је $ ? % ¥ % $ у $, & $ је у " $ ", & је $ ? & ", по ' " & " $ ? $ ".

& & сазнаје, " - попут свог %, " уговор на 3 + 12 + 12 ", " " ' ? у " $ 4000 евра, $ 48 000 евра $.

" " " $ тренер ? % ? " & & у овој ", % је " $ $ на " " у ?, " се ' $ $ " у ", а " су " ? ? " Пеп $, & " $ " $ ? ?.
Ugovor je znaci 3+12+12, nije lose ako bude ostvarivao rezultate.

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 19 mar 2013, 21:38

$ " $ $ у ова % '.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 mar 2013, 23:39

Pozdrav i tebi i dobrodošao.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.