Ko zna, možda Portugalac nešto i napravi. Živo me zanima njegova plata.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Pa ko je taj? Živadinović, Petković, Bekvalac?alan_kardec je napisao/la:Nisam za stranca po svaku cijenu, eto to je. ja bih trenera sa iskustvom koji poznaje prilike u Zvezdi i srpskom fudbalu, a Sa Pinto nije taj.
Sa Sportingom je odigrao dobre stvari. Ali kasnije se sve raspalo.... Ne znam... Ima on harizmu, možda je baš to potrebno Zvezdi....Devil je napisao/la:Igrao je nesta malo.Npr.svih 90 minuta protiv Nemaca kada ih je Conceicao zaklao sa tri gola.Igrao je i protiv Turske u 1/4 finalu,i igrao je jos jedan mec u grupi,protiv Engleza cini mi se da nije,sto znaci protiv Rumuna.
Medjutim kada pogledamo malo dublje nije on kriv za raspad Sportinga i da su tu posredi neki drugi faktori.Jer nemoguce je da su i Sa Pinto i njegov kasnije zamenik Da Cruz koji je bio par dana prelazno resenje,pa Vercauteeren,pa na kraju i sada Ferreira nesposobni da povezu par dobrih rezultata. Jbg nakon odlaska Sa Pinta oni nisu usplei dobiti Genk u dve utakmice,Basel se popisao po njima,Porto,Benfica,Estoril ih rutinski gazili,poraz od Rio Avea,remi sa Moreirenseom,sa Coimbrom,NAcionalom...DANTES je napisao/la:Sa Sportingom je odigrao dobre stvari. Ali kasnije se sve raspalo.... Ne znam... Ima on harizmu, možda je baš to potrebno Zvezdi....Devil je napisao/la:Igrao je nesta malo.Npr.svih 90 minuta protiv Nemaca kada ih je Conceicao zaklao sa tri gola.Igrao je i protiv Turske u 1/4 finalu,i igrao je jos jedan mec u grupi,protiv Engleza cini mi se da nije,sto znaci protiv Rumuna.
fali nula?Devil je napisao/la:Ako sam dobro cuo,Sa Pinto ce imati mesecnu platu od 3000 eura sa ugovorom od 3 meseca+1 godina.![]()
Jeste,ali ne zaboravi i ti sezonu pre toga i 1/2 finale,ili meceve pre Videotona ove sezone,Horsens 5:0,Basel 0:0 koji igra 1/4 finale EL. Kazem ti da je Sa Pinto krivac za te lose igre na pocetku sezone,ekipa bi se uspela dici i napraviti pomak u svojoj igri kod njegovih naslednika,medjutim ja to ne vidim kod njih.DANTES je napisao/la:Ne zaboravi kako ih je Videoton pojeo...
Ne znam, možda će on ekipi donijeti ono što je Prosinecki, neku kreativnost, plus fanatizam
E ovo je vec izvodivo. Nije mi bilo nikako jasna zasto bi on dolazio za platu manju od Osimove u Zelji.Devil je napisao/la:
@SB lose sam ja razumeo Sa Pinto ce imati ukupnu platu za sezonu i tri meseca 200000 eura,dok ce Moutinho imati 3000 mesecno.Naravno to je jos nezvanicno.
hahahahahha Zvezda igra totalno drugacije od drugihDevil je napisao/la:Vosa vodi na poluvremenu protiv Donjeg Srema,ako tako ostane mi smo treci.
Ugovor je znaci 3+12+12, nije lose ako bude ostvarivao rezultate.& & сазнаје уз - " " ?, " " тренер $ " је на " % & ? & Европе - ?, & ? сезоне. &, ' " & је његов уговор са ' $.
Сјајан $ " " у " у " $ је ова " ? $ ? ? Европе, $ су " ''? ?'' ? " ? ", " ? незапажено. & & сазнаје уз - $ " ?, " $ Са ", " је & ? сезоне ? / $ тренера ?, $ " %, " ' је $ ' - тренера на ? $ ''?''.
", " је ''" $'' % $, јер је, по " % ", ? $ " " посао у ".
" тренер Црвене $, $ Са " је на " о " $ ? за & " $:
- $ $ ' Црвену $ на ? ' пре него ' $ $ $ $ " ' $ у " $ " ?. % $ са " " $ ", $ " " у & - & $ $ свој $ ? " $ " срце на терену.
На " је $ ? % ¥ % $ у $, & $ је у " $ ", & је $ ? & ", по ' " & " $ ? $ ".
& & сазнаје, " - попут свог %, " уговор на 3 + 12 + 12 ", " " ' ? у " $ 4000 евра, $ 48 000 евра $.
" " " $ тренер ? % ? " & & у овој ", % је " $ $ на " " у ?, " се ' $ $ " у ", а " су " ? ? " Пеп $, & " $ " $ ? ?.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.