New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Knicks offer Pablo Prigioni two-year deal
Zna li neko mozda ko je najstariji rookie u NBA ikad? Jel Prigioni tu negdje? 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Zna li neko mozda ko je najstariji rookie u NBA ikad? Jel Prigioni tu negdje?
mislim da je najstariji,prije njega je to valjda bio sabonis
Prigi je nastariji.Sabinho je napisao/la:Zna li neko mozda ko je najstariji rookie u NBA ikad? Jel Prigioni tu negdje?
Sto se tice JRa nek nosi svoj kvalitet u neki drugi klub, ali tom istom ce donjeti i glavobolje.
Da se razumijemo fantastican igrac kada je u formi, kada ne luduje (10 utakmica u toku sezone max), veliki talenat posjeduje, ali jednostavno on se ne moze smiriti.
Kada bi sredio glavu (sto je nemoguce), kada bi igrao pravu kosarku kao sto je igrao jedno vrjeme u sezoni (a ne samo da bjesomucno sutira trojke i one svoje suteve preko ruke), bio bi pravi All Star igrac ali bas pravi, ovako nista od toga, nazalost.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Ne bih sad nešto da blatim JRa, ali činjenica da je 2. najgori igrač NBA lige u zadnjih 50 godina što se tiče procenta šuta u PLAYOFFu kroz karijeru je sramotna (33-35%, ne mogu se tačno sjetiti). Također, najgori prosjek za 3pt u playoffu u HISTORIJI PLAYOFFa gledajući igrače koji su šutirali tricu više od 100 puta. Ima nekih 27%.
Cope čeka ponudu Pacersa, ne otpisuje Knickse. Volim ove lojalne igrače, koji ne gledaju samo pare nego i priliku. Odnosno, šta mogu dobiti potpisom za tim. Ok, ima svako pravo da ode u Pacerse, ali Cope je ljudina prije svega, a o njegovim igračkim sposobnosti ne treba trošiti riječi. Jedan od rijetkih prirodnih i pravih scorera u ligi.
JRa ćemo vjerovatno potpisati. Jared Zweling sad piše na twitteru da mu je neki agent rekao da će ga vjerovatno naši potpisati. Samo ne JRa.
Ali potpisaće obzirom da ga Woody voli, igra golf s Dolanom i slično.
Bilo bi dobro kada bi potpisali Hamiltona na minimum. Jeste da ima problema s povredama, ali je odličan šuter koji nam je potreban i prije bih njemu dao 20 minuta nego 5 JRu.
Cope čeka ponudu Pacersa, ne otpisuje Knickse. Volim ove lojalne igrače, koji ne gledaju samo pare nego i priliku. Odnosno, šta mogu dobiti potpisom za tim. Ok, ima svako pravo da ode u Pacerse, ali Cope je ljudina prije svega, a o njegovim igračkim sposobnosti ne treba trošiti riječi. Jedan od rijetkih prirodnih i pravih scorera u ligi.
JRa ćemo vjerovatno potpisati. Jared Zweling sad piše na twitteru da mu je neki agent rekao da će ga vjerovatno naši potpisati. Samo ne JRa.
Ali potpisaće obzirom da ga Woody voli, igra golf s Dolanom i slično.
Bilo bi dobro kada bi potpisali Hamiltona na minimum. Jeste da ima problema s povredama, ali je odličan šuter koji nam je potreban i prije bih njemu dao 20 minuta nego 5 JRu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Usput, ne očekujem da potpišemo puno igrača tokom ovog free agency perioda, osim ako kakav veliki trade ne izbije. Mi ćemo poslije FA perioda dovesti kao što smo i prošle godine doveli dosta dobrih igrača.
Za sada su u timu:
1. Felton
2. Melo
3. Amare
4. Chandler
5. Shump
6. Hardaway
7. CJ Leslie
8. Bargnani
Vjerovatno će se Pablo vratiti, možda će doći Elton Brand i još ako se Cope vrati, to će biti fantastično. Mada ja mislim da će CJ Leslie biti odličan. Gledao sam ga na YTu, igrač kao Cope samo što ima brzinu i igra odličnu odbranu (raspon ruku 7'2, Chandleru je 7'3 kao i Kawhi Leonardu), a možda da mu šut manjka, ali šut se može ispraksirati.
Za sada su u timu:
1. Felton
2. Melo
3. Amare
4. Chandler
5. Shump
6. Hardaway
7. CJ Leslie
8. Bargnani
Vjerovatno će se Pablo vratiti, možda će doći Elton Brand i još ako se Cope vrati, to će biti fantastično. Mada ja mislim da će CJ Leslie biti odličan. Gledao sam ga na YTu, igrač kao Cope samo što ima brzinu i igra odličnu odbranu (raspon ruku 7'2, Chandleru je 7'3 kao i Kawhi Leonardu), a možda da mu šut manjka, ali šut se može ispraksirati.
rip se raspada stari, ne treba vam on 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Znači oni neće tražiti Smitha, Mavsi ostaju jedina prava opcija ako ne potpišu Howarda.Frank Isola @FisolaNYDN 16m
This means J.R. back to Knicks unless the Mavs...RT@WojYahooNBA: Milwaukee nearing a deal to sign O.J. Mayo, league **** tell Y Sports.
Usput, zainteresovani smo za Bobbyja Browna. Ko prati Euroleague neka ga malo opiše. Vidim da ima dobre brojke.
Jared Zwerling @JaredZwerling 3m
****: #Knicks in pursuit of Brand, called again today. Offers from NYK & other teams discussed at different $ levels. No official offers.
Za Bobbyja sam ja htjeo pisati ali skroz zaboravih.Carlo je napisao/la:Znači oni neće tražiti Smitha, Mavsi ostaju jedina prava opcija ako ne potpišu Howarda.Frank Isola @FisolaNYDN 16m
This means J.R. back to Knicks unless the Mavs...RT@WojYahooNBA: Milwaukee nearing a deal to sign O.J. Mayo, league **** tell Y Sports.
Usput, zainteresovani smo za Bobbyja Browna. Ko prati Euroleague neka ga malo opiše. Vidim da ima dobre brojke.
Gledao sam mnogo Sienu zbog njega, Heketa, Mossa i kompanije, kosarka za oko.
Fenomenalan igrac, u svakom smislu, 2 puta MVP sedmice (10 sedmica se igra grupna faza), najbolji strelac regularnog djela Eurolige, najbolji potez..
Moze zatrpati kos, moze podjeliti lopti, fizicki odlican, tip top igrac.
[youtube][/youtube]
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Samo je pitanje hoće li Bobby igrati za 1.4m koliko mu možemo ponuditi 
Jared Zwerling @JaredZwerling 53s
#Knicks goal is to split up their mini mid-level exception between two players. That could be Copeland and Prigioni. Or Cope and another PG.
Barnes mi se sviđa. Woodson ga prošle godine nije potpisao tj. nije bio zainteresovan za njega JER SMO POTPISALI BREWERA, a Barnes je bio zainteresovan za dolazak u Knickse prema nekim izvorima.Jared Zwerling @JaredZwerling 1m
I think if Brand comes, K-Mart is a goner. Brand, Copeland, Prigioni & Matt Barnes would be ideal for them to fill next four spots. #Knicks
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eto vam JR izgleda ostaje... 
- SheldonCooper
- Kontakt:
Nažalost ostaje izledaNEZALAGANJE je napisao/la:Eto vam JR izgleda ostaje...
@carlo šta misliš na ovaj trade

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma vama je vise do Woodsona,nego li do igraca,po meni.Pocetkom sezone i jedan period sredinom ste igrali onako kako imate potencijal da se igra,da bi se na kraju sve svelo na izolacije.To Woody ne smije 2 puta dopustiti sebi...
Ma nego sta je, def. strucnjak i nista vise, a i pola sezone smo igrali katastrofalnu odbranu tako da mislim da je on vec trebao dobiti nogu, previse dopusta igracima, Mela kad iznervira neko on uzme 50 suteva a ne moze pogoditi olimpijski bazen, JR 90% utakmica luduje, slabo koristi igrace (Cope, Flight, Camby iz ove sezone)...NEZALAGANJE je napisao/la:Ma vama je vise do Woodsona,nego li do igraca,po meni.Pocetkom sezone i jedan period sredinom ste igrali onako kako imate potencijal da se igra,da bi se na kraju sve svelo na izolacije.To Woody ne smije 2 puta dopustiti sebi...
Kidd mu je igrao po 30 minuta pa lik pregorio u PO bukvalno.
U sledecoj sezoni ulazak u PO ce biti uspjeh.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Slažem se s obojicom. Do Woodsona je pola stvari. Prvo, forsira neke svoje igrače tipa Smitha, PA SAMO SE TREBA SJETITI MARTA KAD AMARE NIJE IGRAO VIŠE OD 20 MINUTA, a dobio je dozvolu da igra 25-30 minuta od doktora.
Nakon utakmice s Miamijem kada je STAT uništavao sve redom onda mu Woody daje preko 30 minuta u 4 od sljedećih 6 i ode koljeno. I to bilo je back-to-back utakmica.
Forsiranje Smitha da ne spominjem. Igra preko 30 minuta, a šuta ISPOD 40%, to je katastrofa. I ŠTO JE NAJGORE I DA ŠUTA 1-10 TOKOM UTAKMICE ON ĆE NJEGA OSTAVITI U IGRI JER KAKO JE JEDNOM TVRDIO "MOGUĆE DA PRORADI". Taj igrač ne može proraditi. Masa raje ne voli Smitha i Woodyja naravno po ovim forumima što čitam, masa. Naravno, za to postoje razlozi.
@Dejo, taj bi trade bio odličan, ali Raya mi je žao. Već jednom smo ga tradeovali pa bi bilo nepošteno prema njemu. Daj im Hardawaya i pick iz 2018.
http://forums.realgm.com/boards/viewtop ... ed5d81a9a7" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo treba pročitati komentare ispod i sve je jasno.
Nakon utakmice s Miamijem kada je STAT uništavao sve redom onda mu Woody daje preko 30 minuta u 4 od sljedećih 6 i ode koljeno. I to bilo je back-to-back utakmica.
Forsiranje Smitha da ne spominjem. Igra preko 30 minuta, a šuta ISPOD 40%, to je katastrofa. I ŠTO JE NAJGORE I DA ŠUTA 1-10 TOKOM UTAKMICE ON ĆE NJEGA OSTAVITI U IGRI JER KAKO JE JEDNOM TVRDIO "MOGUĆE DA PRORADI". Taj igrač ne može proraditi. Masa raje ne voli Smitha i Woodyja naravno po ovim forumima što čitam, masa. Naravno, za to postoje razlozi.
@Dejo, taj bi trade bio odličan, ali Raya mi je žao. Već jednom smo ga tradeovali pa bi bilo nepošteno prema njemu. Daj im Hardawaya i pick iz 2018.
http://forums.realgm.com/boards/viewtop ... ed5d81a9a7" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo treba pročitati komentare ispod i sve je jasno.
Sabastian Telfer na meti Knicksa
Nije jos nista sigurno,razmatra i ostale ponudeNEZALAGANJE je napisao/la:Eto vam JR izgleda ostaje...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma razmatra mohunu. Nismo mi te sreće.MickoSAS je napisao/la:Nije jos nista sigurno,razmatra i ostale ponudeNEZALAGANJE je napisao/la:Eto vam JR izgleda ostaje...
J.R. Smith has agreed to re-sign to a four-year, $24 million contract with the Knicks.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Jared Zwerling @JaredZwerling 9m
Can confirm J.R. Smith will be returning to the #Knicks, per his agent Leon Rose.
I'm not insane, my mother had me tested!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.