velez je napisao/la:Pustite covjeka nek zavrsi poso zapoceti ,drugo mjesto je nase 100%.
Safet je ljudina ako neuspije u ovim kvalifikacijama otice covjek sam,netrebate ga tjerat a kako ste nastavili nebi me iznenadilo da poslije Rumunije ode sam.
pitatel se sta je Sliskovic radio nije zvao Rahimica u trenutku kad je ovaj bio u zivotnoj formi boljoj nego sad,da je RAHIMI tada igro mi bi vjerovatno dobili Dansku.
Molim vas prestanite sa pljuvanjem nase legende ,znam da ne izgleda dobro ali bar ovaj covjek je bar posten i iskren i vjerujte ako neuspije a vjerujem da hoce (2 mjesto) otici ce on sam.
PAPE je naj veca legenda BIH fudbala zasluzio je bar malo vise respekta i postovanja pa pobogu ljudi to je najbolji igrac scih vremena naseg fudbala.
Kome to to pricas prijatelju? Eh da si u mogucnosti svakog od njih opauciti kolcem po ledjima desetak puta (ovaga sandzaklijskog iranca pedeset puta), jedino tada bi imali postovanje prema tebi i mozda te djelimicno poslusali sve dok se ponovo ne osile, dok coporativno ne zareze...Pape je nesot na sto svaka zemlja mora da se ponosi, jednostavno kada govoris o Bosni...ne mozes zaobici Papeta, Kindzeta, Kemo, Davorina, Osima...ama jok bilmezima nista nije sveto, diglo se to na noge pogbjeglicke, baustelske pa rezi li rezi. Niti imamo kvalitetnu reprezentaciju za SIGURNO prvo ili drugo mjesto, niti imamo drzavu drzavom, niti savez savezom...am jok Susic je za sve kriv. Pu. Sve sami strucnjak do strucnjaka, sve sami Murinjo i Capelo - ubise sa raznim kombinacijama, a kad Susic stavi bas tako, onda oni traze druge koji bi bilo bolji od ovih sto su igrali. Svako ko pogleda temu o Ibricicu moze vidjeti koliko cijenim toga igraca, moze vidjeti da sam danaima upozoravao da je Misimovic beskoristan i da bi Ibro morao u vatru od starta. Dalje, svako ko pogleda temu o Medunjaninu moze vidjeti da sam uvijek bio protiv njegovog i pozivanja, a kamoli igranja.
ALI, ALI, ALI....Safet je taj koji odlucuju, ja navijam za reprezentaciju BiH i cijenicu svakoga koga on stavi i tacka. Treba da mu psujem sve po spisku sto se ispostavili da sam za Misimovica bio 100% u pravu? Lahko je bilo to meni reci niti sta gubim niti dobijam, mogo sam isto i promasiti...mogo je Misimovic nekim od lucidnih poteza kakvih sigurno ima u rukavu i rjesiti utakmicu...mogo je i Ibro zakazati. Jednostavno, razni kreteni, treba da shvate svoju ulogu...a to je navijac ili nista. Znaci navijas za ono sto ti se servira, ili razguli. Dosta je lijecenja pobjeguljskih kompleksa preko ledja reprezentacije i Safeta Saje Sarajlije.