Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
cuj normalno u italiji.. haha.. u eng. aplaudiraju igracu koji je presao iz njihovog kluba u drugi, u njemackoj kao da se nista nije desilo.. u spaniji jbga, pozoriste mora se sutiri dok predstava traje.. a za Serie A pogledaj par tekmi gdje izdajica igra protiv kluba u kojem je igrao.. dobro znam kako zivzde Chielliniju, Melu.. pa Nedvedu Lazijevi navijaci.. Juventini Ibri, Vieiri.. ma hiljade primjera..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
a sto se tice Juventusa i tih prozivanja, kako vam necu reci da idete igrati pes i slicne gluposti.. pa prvo kolo i odma "auu Juve propo, kakav Juve" pa sjetite se proslogodisnjeg expresnog starta.. sve pobjedjivali i odjednom crna serija.. ugl. nisam se ni previse nadao jer Quaglia je tu par dana, Krasic 10-ak dana u Juventusu.. momci nisu odradili ni posteno trening.. a od novijalija su tu Storari, Motta, Bonucci, Pepe, Krasic, Quaglia.. 6 novih igraca, i opet je igra licila na nesto za razliku od prosle sezone.. barem igra iz prvog poluvremena.. nije bilo nabijanja lopti, nema Diega koji ce pokusati nesto i odustati od tog pokusaja.. nema Mela koji ce uzeti driblati u odbrani, vec disciplinovano igra.. iako je jos u prvom polu zasluzio zuti, ali on je razbijac.. i treba da je ostar.. treba malo vremena da se to sve sastavi, a pored toga smo igrali protiv Barija koji su odlicna ekipa.. pogotovo kuci.. sa onakvim navijacima, svaka im cast i zasluzili su bod.. neka se bore..
i Real je kikso sa Malorcom.. i sta sad? treba odma otpustiti Murinha.. polahko..
i Real je kikso sa Malorcom.. i sta sad? treba odma otpustiti Murinha.. polahko..
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ne pričaj gluposti, jer nisi ni pročitao očito šta sam ja pisao na temi juve,Italia je napisao/la:a sto se tice Juventusa i tih prozivanja, kako vam necu reci da idete igrati pes i slicne gluposti.. pa prvo kolo i odma "auu Juve propo, kakav Juve" pa sjetite se proslogodisnjeg expresnog starta.. sve pobjedjivali i odjednom crna serija.. ugl. nisam se ni previse nadao jer Quaglia je tu par dana, Krasic 10-ak dana u Juventusu.. momci nisu odradili ni posteno trening.. a od novijalija su tu Storari, Motta, Bonucci, Pepe, Krasic, Quaglia.. 6 novih igraca, i opet je igra licila na nesto za razliku od prosle sezone.. barem igra iz prvog poluvremena.. nije bilo nabijanja lopti, nema Diega koji ce pokusati nesto i odustati od tog pokusaja.. nema Mela koji ce uzeti driblati u odbrani, vec disciplinovano igra.. iako je jos u prvom polu zasluzio zuti, ali on je razbijac.. i treba da je ostar.. treba malo vremena da se to sve sastavi, a pored toga smo igrali protiv Barija koji su odlicna ekipa.. pogotovo kuci.. sa onakvim navijacima, svaka im cast i zasluzili su bod.. neka se bore..
nisam spomenu da je juve propao i sl. već samo da su krila totalno loša bila juče a veznog igrača nigdje, onaj marchisio to nije, morate to već jednom shvatiti, a od 4 krila koje je del neri isprobao nije bilo nijednog pravog centaršuta. samo kažem da je ogromna greška prodaja diega i giovinca, i da nemate dobre zamjene, juče bez napadača na klupi, pa jel to vrhunski tim, al evo doće vam izgleda borielo pa će biti bolje
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
imas li kakav prijedlog koga da stavimo na klupu? prije nego pocnes pricati provjeris jesu li Amauri i Iaquinta povrijedjeni prije toga..
isto kao da nikad nisi gledao Krasica, cini mi se.. Pepe ima dobar centarsut, ali nije islo juce.. dok Krasicev centarsut ne trebam komentarisati.. ti mislis da je prodaja Diega losa, medjutim sta bi on mogao igrati osim secunda punte.. nista.. jedino da igra zadnjeg veznog sto mu bas nije prirodna niti blizu prirodne.. Giovinco je greska, to stoji..
isto kao da nikad nisi gledao Krasica, cini mi se.. Pepe ima dobar centarsut, ali nije islo juce.. dok Krasicev centarsut ne trebam komentarisati.. ti mislis da je prodaja Diega losa, medjutim sta bi on mogao igrati osim secunda punte.. nista.. jedino da igra zadnjeg veznog sto mu bas nije prirodna niti blizu prirodne.. Giovinco je greska, to stoji..
- tony-mortale
- Kontakt:
ja govorim o jučerašnjoj utakmici, ne znači da će krila uvjek biti loša naravno, al de ti reci jel sramota da jedan klub kao juventus ode na prvenstvenu utakmicu bez rezervnog napadača?Italia je napisao/la:imas li kakav prijedlog koga da stavimo na klupu? prije nego pocnes pricati provjeris jesu li Amauri i Iaquinta povrijedjeni prije toga..
pa šta ima veze što su 2 ozljeđena, takav klub mora omati bar još 2 pod ugovorom, i sramota je da takav klub nema jednog centralnog veznog igrača u rosteru, eto to je moje mišljenje, da vam je mercato loš jer ste kupili 4 jako slična igrača, ti možda ,misliš da nije tako i sve ok, inače ne mrim juve ako to misliš, i nisam zlonamjeran, pa ja pogledam bar svako drugu utakmicu juventusa
Udinese 0 - 1 Genoa
Roma 0 - 0 Cesena
Bari 1 - 0 Juventus
Chievo 2 - 1 Catania
Milan 4 - 0 Lecce
Parma 2 - 0 Brescia
Sampdoria 2 - 0 Lazio
Palermo 0 - 0 Cagliari
Fiorentina 1 - 1 Napoli
Rezultati prvog kola,nisam video da je neko stavljaju ako jeste sorry.
Ocekivao sam da ce Roma uzeti sva tri boda od Cesene,da ce Juve dici bar bod na Sv.Nikoli,te pobedu Palerma protiv Calgiari.
Roma 0 - 0 Cesena
Bari 1 - 0 Juventus
Chievo 2 - 1 Catania
Milan 4 - 0 Lecce
Parma 2 - 0 Brescia
Sampdoria 2 - 0 Lazio
Palermo 0 - 0 Cagliari
Fiorentina 1 - 1 Napoli
Rezultati prvog kola,nisam video da je neko stavljaju ako jeste sorry.
Ocekivao sam da ce Roma uzeti sva tri boda od Cesene,da ce Juve dici bar bod na Sv.Nikoli,te pobedu Palerma protiv Calgiari.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- tony-mortale
- Kontakt:
Opa španski Rumenko nastavlja običaj iz liverpoola da prosipa bodove, nice 
Nadam se da ce se Juve oporaviti od ovog poraza....a kuda ce bolju priliku nego da se iskupe pred svojim navijacima proti Sampdorie...
Ocekujem da se bori za visok plasman.....
Milan iako mi nije drag ima dobru ekipu koja ce se boriti za titulu
Inter me iznenadio sa ovim remijom protiv Bologne al sigurno su najjaca momcad u italiji....
Ocekujem da se bori za visok plasman.....
Milan iako mi nije drag ima dobru ekipu koja ce se boriti za titulu
Inter me iznenadio sa ovim remijom protiv Bologne al sigurno su najjaca momcad u italiji....
pa sta bi...nista bi !!!
Sto se prije Inter oslobodi onog levata s klupe, prije ce se vratiti u igru. Ovako...tony-mortale je napisao/la:Opa španski Rumenko nastavlja običaj iz liverpoola da prosipa bodove, nice
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ma dobar je benitez...rodjeni pobjednik 
Roma remi sa Cesenom kuci.. inter u gostima kiks sa Bolognom.. i onda se nesto nas ovdje zaebava sto smo prosuli bodove protiv Barija..
Cesena dovela Benalouanea iz St. Etiennea, a Chievo Gelsona Fernandesa iz istog tima
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- tony-mortale
- Kontakt:
u cesenu je otišao i nekadašnji hrvatski reprezentativac i doskorašnji član palerma igor budan
Aleksandar Ignjovski potpisao predugovor sa Violama danas,on ce u Munchenu ostati do 2011,ako do tada ne stigne bolja ponuda od 2.2 mil on ce postati igrac Fiorentine cime ce se povecati balkanska kolonija u Firenci.
Mister pozvao:
Goalkeepers :
Marchetti (Cagliari)
Sirigu (Palermo)
Viviano (Bologna)
Defenders :
Chiellini (Juventus
Bonucci (Juventus)
Cassani (Palermo)
Bovo (Palermo)
Antonelli (Parma)
De Silvestri (Fiorentina)
Gastaldello (Sampdoria)
Molinaro (Stuttgart)
Midfielders :
Pirlo (AC Milan)
De Rossi (AS Roma)
S.Pepe (Juventus)
Palombo (Sampdoria)
Montolivo (Fiorentina)
Cigarini (FC Seville)
Lazzari (Cagliari)
Forwards :
Cassano (Sampdoria)
Pazzini (Sampdoria)
Gilardino (Fiorentina)
Quagliarella (Juventus)
G.Rossi (Villarreal)
Forza Azzurri!
Goalkeepers :
Marchetti (Cagliari)
Sirigu (Palermo)
Viviano (Bologna)
Defenders :
Chiellini (Juventus
Bonucci (Juventus)
Cassani (Palermo)
Bovo (Palermo)
Antonelli (Parma)
Gastaldello (Sampdoria)
Molinaro (Stuttgart)
Midfielders :
Pirlo (AC Milan)
De Rossi (AS Roma)
S.Pepe (Juventus)
Palombo (Sampdoria)
Montolivo (Fiorentina)
Cigarini (FC Seville)
Lazzari (Cagliari)
Forwards :
Cassano (Sampdoria)
Pazzini (Sampdoria)
Gilardino (Fiorentina)
Quagliarella (Juventus)
G.Rossi (Villarreal)
Forza Azzurri!
Support Velez, It's logical! ★
Sigurno nije imao mjesta na prirodnoj pozicijiDevil je napisao/la:Sto nema Marchisia?![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
s kime igraju Italijani ? konačno dvojac Sampe i u dresu repke Pazzo i CassanoMont0 je napisao/la:Mister pozvao:
Goalkeepers :
Marchetti (Cagliari)
Sirigu (Palermo)
Viviano (Bologna)
Defenders :
Chiellini (Juventus
Bonucci (Juventus)
Cassani (Palermo)
Bovo (Palermo)
Antonelli (Parma)
Gastaldello (Sampdoria)
Molinaro (Stuttgart)
Midfielders :
Pirlo (AC Milan)
De Rossi (AS Roma)
S.Pepe (Juventus)
Palombo (Sampdoria)
Montolivo (Fiorentina)
Cigarini (FC Seville)
Lazzari (Cagliari)
Forwards :
Cassano (Sampdoria)
Pazzini (Sampdoria)
Gilardino (Fiorentina)
Quagliarella (Juventus)
G.Rossi (Villarreal)
Forza Azzurri!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Prvo Estonija u gostima,pa onda Farani kuci.
pa da zato se i igrao malo sa spiskom ali zavisi kako budu odigrali tako će i sačuvati mjesto u ekipi Lazzari,Cigarini i co.
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.