Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Blaszczykowski
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Blaszczykowski » 23 feb 2014, 13:30

ima li teme na kojoj ovaj trol ne serucka. :lol:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 23 feb 2014, 13:33

Iskompleksiran lik, sta's mu..
RIP CITY!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 feb 2014, 13:42

HRVATSKA će u kvalifikacijama za Euro 2016. igrati protiv Italije, Bugarske, Norveške, Azerbajdžana i Malte, a izbornik Niko Kovač zadovoljan je takvim ishodom ždrijeba.

"Što se tiče naše skupine, ja sam zadovoljan", rekao je Kovač.

"Objektivno gledajući, mislim da smo Talijani i mi favoriti ove skupine, mada mogu reći da su Bugarska, Norveška, Azerbajdžan i Malta ozbiljne momčadi. Smatram da ćemo se morati prilagoditi raznim stilovima"

"Bit će vrlo zanimljivo, ali sam apsolutni optimist i razmišljam pozitivno", nadodao je Kovač.
...Život za Široki...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 feb 2014, 13:52

Razocaran sam, zelio sam Njemacku i pravi spektakl, ali smo na kraju dobili Italiju koja je puna starih lisaca i zbog njih ce mi to bit zanimljivo, a inace mi Italija kao Italija nije ni najmanje napet protivnik. Vise bi bio sretan da smo upali s Portugalom i Srbijom, jos bi tu igrali i sa Francuskom ako sam dobro razumio.

Italija - Vec rekoh da mi nisu napeti, onako kad cujem reprezentacija Italije ni najmanje se ne uzbudim, ne znam ni ja zasto, al eto. Bit ce mi zanimljivi samo njihovi pojedinci, ali svakako da su oni mnogim ljudima zanimljiv protivnik i ocekujem tu pun stadion. Iz 6 ogleda s njima imamo 3 pobjede i 3 remija.

Norveska - Neatraktivan protivnik koji sigurno nece bit lagan. U kvalifikacijama za svjetsko nisu blistali, ali su prije tog za Euro rasturali, baraz im je utekao zbog gol razlike. S Portugalom su imali omjer 1-0, 0-1. Do sad smo s njima igrali 3 puta, 2 puta smo slavili i 1 nerijeseno.

Bugarska - Takodjer nezanimljiv protivnik koji bi mogao biti neugodan, ali ovdje ocekujem puni plijen, svih 6 bodova. Zadnje kvalifikacije su bili solidni. Zadnja dva kola su izgubili obe utakmice, a da su dobili isli bi u baraz. Mozemo bit zahvalni Ceskoj i Armeniji jer bi Bugari s tih 6 bodova nas makeli iz baraza. Za Euro 2012. totalno razocarali, bili zadnji u grupi s tek 5 bodova. Pet puta smo se sastajali, 2 pobjede, 2 remija i 1 poraz.

Azerbajdzan - Zafrkan domacin i uzasan gost. Tek Portugal, Njemacka i Austrija su se zadnje dvoje kvalifikacije iz Azerbajdzana vratili sa 3 boda dok su Azeri bili porazeni u Njemackoj, Belgiji, Turskoj, Austriji, Kazahstanu, Portugalu i Rusiji. Po bod su uzeli u Sjevernoj Irskoj, Luksemburgu i Izraelu. Ovdje takodjer ocekujem svih 6 bodova, ali mislim da nije smak svijeta ako uzmemo i 4. Interesantno da s Azerima nikad do sad nismo igrali.

Malta - Reprezentacija koja se cesto svrstava u rang s Andorom i San Marinom, ali je daleko ispred njih. Zadnje kvalifikacije su kod kuce pruzali dobar otpor. Izgubili su sve utakmice, ali ih je jedino Ceska dobila 4-1, Italija 2-0 i ostale po 1 razlike. U gostima su opet namucili Italiju(2-0), Ceska ih je dobila 3-1 dok su ih Danska i Bugarska razmontirali sa po 6-0, a sva tri boda upisali su u Armeniji. U kvalifikacijama za Euro takodjer nisu bili bas lagan protivnik, a najbolje protiv njih je prosla upravo Hrvatska sa 1-3 na Malti i 3-0 u Hrvatskoj. Do sad smo s njima igrali 6 puta, 5 puta smo slavili, 1 je bilo nerijeseno. Ovdje svakako ocekujem puni plijen uz barem 5-0 ukupno.

Moj dojam je da smo dobili ne bas laganu grupu s puno neatraktivnih protivnika, ali cemo proc dalje zbog sistema natjecanja. Ocekujem prvo mjesto uz 25 bodova, u vrh glave drugo uz minimalno 21 bod. Mislim da bi trece mjesto bilo razocarenje.

diegocosta
Kontakt:

Post Postao/la diegocosta » 23 feb 2014, 13:52

hr nije reprezentacija kao neke sto protiv iole jaceg protivnika gube vaterpolskim rezultatima + talijani su hrvatskoj uvijek bili musterija

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 23 feb 2014, 18:19

Raspored:

Utorak, 09.09.2014. Hrvatska - Malta
Petak, 10.10.2014. Bugarska - Hrvatska
Ponedjeljak, 13.10.2014. Hrvatska - Azerbejdžan
Nedjelja, 16.11.2014. Italija - Hrvatska
Subota, 28.03.2015. Hrvatska - Norveška
Petak, 12.06.2015. Hrvatska - Italija
Četvrtak, 03.09.2015. Azerbejdžan - Hrvatska
Nedjelja, 06.10.2015. Norveška - Hrvatska
Subota, 10.10.2015. Hrvatska - Bugarska
Utorak, 13.10.2015. Malta - Hrvatska

Odlican 8-) .
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 feb 2014, 18:27

1. kolo, utorak 9. rujna 2014, 20:45 Hrvatska - Malta
2. kolo, petak 10. listopada 2014. 20:45 Bugarska - Hrvatska
3. kolo, ponedjeljak 13. listopada 2014. 20:45 Hrvatska - Azerbajdzan
4. kolo, nedjelja 16. studenog 2014. 20:45 Italija - Hrvatska
5. kolo, subota 28. ožujka 2015. 18:00 Hrvatska - Norveska
6. kolo, petak 12. lipnja 2015. 20:45 Hrvatska - Italija
7. kolo, četvrtak, 3. rujna 2015. 18:00 Azerbajdzan - Hrvatska
8. kolo, nedjelja, 6. rujna 2015. 18:00 Norveska - Hrvatska
9. kolo, subota,10. listopada 2015. 20:45 Hrvatska - Bugarska
10. kolo, utorak, 13. listopada 2015. 20:45 Malta Hrvatska

Ocekujem Italiju u Zagrebu, a Bugare/Norvezane u Splitu/Osijeku. Azere bi najradije gledao u Varazdinu, ako ne onda u Puli. Malta na sto manjem stadionu, nesto oko 5 tisuca, mozda Dugopolje. Rijeku zaobidjoh jer oni najavljuju da ce se u ovo doba gradit Kantrida.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 23 feb 2014, 19:03

Mandzo gol + asist 8-) .
RIP CITY!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 feb 2014, 07:06

Da li je Kovac vec objavio spisak za prijateljsku utakmicu protiv Svice?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 feb 2014, 11:44

Da je Štimac selektor, rekao bih da će Hrvatska na kraju biti treća. :mrgreen:

Dobra grupa. Italija se može pobijediti (Hrvatska je to pokazala x puta), a ove ostale reprezentacije su kvalitetom iza Talijana i Hrvata.

Ovdje haman pojedinci Bugare gledaju k'o da i dalje imaju Stoickhova i Balakova. Mogu iznenaditi, ali nikako ne mogu biti u prve dvije ekipe.

Što se tiče Norvežana, imaju par zanimljivih fudbalera, ali nemaju kvalitet za jedno od prva dva mjesta.

Azerbejdžan i Malta će se rutinski riješiti.

Vjerujem da ćemo po prvi put na Euru gledati i Bosnu i Hrvatsku. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 24 feb 2014, 14:27

Principatus je napisao/la:Da li je Kovac vec objavio spisak za prijateljsku utakmicu protiv Svice?
Vratari: Pletikosa, Subašić
Braniči: Srna, Bubnjić, Vida, Ćorluka, Lovren, Pranjić, Schildenfeld, Vrsaljko, Strinić, Milić
Veznjaci: Rakitić, Modrić, Perišić, Kovačić, Badelj, Kranjčar, Iličević, Maleš, Vukojević
Napadači: Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić, Benko, Rebić

Čudi me Benkov potez i odlazak u Kinu ako ima ambiciju ići na SP. Iskreno, mislim da si je ovim totalno umanjio šanse za Brazil.

Monolog je napisao/la: Vjerujem da ćemo po prvi put na Euru gledati i Bosnu i Hrvatsku. :D
Hrabra prognoza. ;)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 feb 2014, 14:43

Monolog je napisao/la:Da je Štimac selektor, rekao bih da će Hrvatska na kraju biti treća. :mrgreen:

Dobra grupa. Italija se može pobijediti (Hrvatska je to pokazala x puta), a ove ostale reprezentacije su kvalitetom iza Talijana i Hrvata.

Ovdje haman pojedinci Bugare gledaju k'o da i dalje imaju Stoickhova i Balakova. Mogu iznenaditi, ali nikako ne mogu biti u prve dvije ekipe.

Što se tiče Norvežana, imaju par zanimljivih fudbalera, ali nemaju kvalitet za jedno od prva dva mjesta.

Ne da se moze pobijediti nego Hrvatska u omjeru sa Italijom nema nijedan jedini poraz, a igrali smo dosad s njima 6 puta, 3 pobjede i 3 remija.

16. novembar 1994. Palermo, Italija Italija - Hrvatska 1-2 Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 1996.
8. oktobar 1995. Split, Hrvatska Italija - Hrvatska 1-1 Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 1996.
28. april 1999. Zagreb, Hrvatska Italija - Hrvatska 0-0 Prijateljska utakmica
8. juni 2002. Ibaraki, Japan Italija - Hrvatska 1-2 Svjetsko prvenstvo 2002.
16. august 2006. Livorno, Italija Italija - Hrvatska 0-2 Prijateljska utakmica
14. juni 2012. Poznanj, Poljska Italija - Hrvatska 1-1 Evropsko prvenstvo 2012.

Vrlo vjerojatno jedna od rijetkih reprezentacija koja se moze pohvaliti s takvim omjerom protiv velike Italije. Moze se to vec u ovom ciklusu promijeniti, medjutim podatak sam za sebe je pohvalan.
Doduse, Hrvatska je uvijek bila najjaca protiv najboljih, zato i uziva i dalje taj ugled koji ima i koji ce trebati svejedno popraviti kiksevima pod Stimcem.
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 feb 2014, 18:51

Fina skupina.Baš mi je drago da smo dobili meni najmržu reprezentaciju Italije.Jos samo da ih Allegri preuzme i moglo bi ovo biti zanimljivo.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 feb 2014, 20:13

Evo kad @ŠB_Fidelis spomenu omjer protiv Italije i da smo uvijek dobri s njima da si ja ubijem malo dosadu statistikama, da vidimo koliko je Hrvatska stvarno bolja od ovh top repki ili onih koje se barem neki smatraju da su top. One prije 1990. nisam brojao.

Spanjolska - 1 pobjeda - 1 remi - 3 poraza (sluzbene 0-0-1)
Njemacka - 2 pobjede - 1 remi - 2 poraza (sluzbene 2-0-1)
Argentina - 1 pobjeda - 1 remi - 1 poraz (sluzbene 0-0-1)
Portugal - 0 pobjeda - 0 remija - 3 poraza (sluzbene 0-0-1)
Italija - 3 pobjede - 3 remija - 0 poraza (sluzbene 2-2-0)
Brazil - 0 pobjeda - 1 remi - 1 poraz (sluzbene 0-0-1)
Nizozemska - 1 pobjeda - 0 remija - 1 poraz (sluzbene 1-0-0)
Engleska - 3 pobjede - 1 remi - 4 poraza (sluzbene 2-0-3)
Francuska - 0 pobjeda - 2 remija - 3 poraza (sluzbene 0-1-1)
Ukupno - 11 pobjeda - 10 remija - 18 poraza (sluzbene 7-3-9)

Hmmm... Mogu rec da sam ocekivao puno bolje, ali s obzirom da se ove reprezentacije uzimaju kao jace od nas mogu rec da je ovo cak i dobar omjer, jer u 54% utakmica smo ostali neporazeni.

Malo zanimljivih komsija

Bosna i Hercegovina - 4 pobjede - 0 remija - 0 poraza (sluzbene 2-0-0)
Srbija - 1 pobjeda - 1 remi - 0 poraza (sluzbene 1-1-0)
Slovenija - 6 pobjeda - 3 remija - 0 poraza (sluzbene 4-2-0)
Jugoslavija/SCG - 0 pobjeda - 2 remija - 0 poraza (sluzbene 0-2-0)
Ukupno - 11 pobjeda - 6 remija - 0 poraza (sluzbene 7-5-0)

Da imamo jos jednu pobjedu imali bi pobjede u dvije trecine utakmica. Odlicno zvuci i cinjenica od 0 poraza, a zanimljivo da sa Srbijom/Jugoslavijom/SCG nikad nismo igrali niti jednu prijateljsku i da su oni ustvari najtezi protivnik kojeg smo u 4 okrsaja dobili samo jednom uz tri remija, a onih 2-2 na Maksimiru 1999. se cak i kao klinjo sjecam. Puna kuca, svi sute, izbezumljena lica, to mi je tu utakmicu vjerojatno i urezalo u pamcenje.

Zanimljivo da po ovoj statistici BiH dodje kao najveca musterija.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 27 feb 2014, 19:56

Blaszczykowski je napisao/la:Švabe pišu da je Raketa zanimljiv Barci. Ako se realizira imali bi igrače u 3 najjača svjetska kluba trenutno.
Nije Raketa, ali razumijes me :lol: ...
RIP CITY!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 feb 2014, 11:57

slika

Sretno momku, da afirmira svoj veliki talent u jednom od najvecih svjetskih klubova.

Ocekujem velike stvari od njega u reprezentaciji u buducnosti!
...Život za Široki...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 feb 2014, 13:53

Monolog je napisao/la:Da je Štimac selektor, rekao bih da će Hrvatska na kraju biti treća. :mrgreen:

I Hercegovinu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 01 mar 2014, 20:20

Mandzo i danas gol + asist i izboren penal 8-) . Mogao je dati jos par komada, ali nema veze.
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 mar 2014, 22:44

Kovačić prikovan za klupu.Više ne dobiva ni onih 30ak minuta,a s obzirom na to da su trenutno šestorica veznih ispred njega u Mazzarijevim planovima ako do kraja sezone skupi 90 minuta bit će uspjeh.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 mar 2014, 22:57

Ja sam uvjeren da ce Kova (nazalost) na ljeto ici iz Intera, Mazzari ga ne simpatizira i to je ocito, ako i bude isa ca volio bi da ode kod Kloppa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []