Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Zamora
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Zamora » 10 dec 2014, 14:03

Forlan je napisao/la:Joooj što bi volio da Dragan Okuka bude selektor samo radi ovih forumaša što sve znaju i što nikad ne spavaju :yawn:
Zar nije trener nekog kluba u Kini ?
X

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 10 dec 2014, 15:22

bordobijeli je napisao/la:ako se bude pitalo sta igraci zele onda nam se crno pise

Zašto, molim te?

Pa vidjeli smo šta se dešava kad je selektor neko koga igrači NE žele.
#Salihović

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 dec 2014, 15:33

BozePetra je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ako se bude pitalo sta igraci zele onda nam se crno pise

Zašto, molim te?

Cisto zbog mozda ljudske prirode, ako im previse pustis iskoristiti ce to na neki negativan nacin kad tad.
U reprezentaciji treba samo strogo i drzati disciplinu jer im nisi jaran. Ovako u klubu je druga stvar jer ste svaki dan zajedno, u repki dodji odradi kako treba i vrati se gdje imas ugovor. To je moje neko misljenje..

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 10 dec 2014, 15:38

tuzlak1987 je napisao/la:
Cisto zbog mozda ljudske prirode, ako im previse pustis iskoristiti ce to na neki negativan nacin kad tad.
U reprezentaciji treba samo strogo i drzati disciplinu jer im nisi jaran. Ovako u klubu je druga stvar jer ste svaki dan zajedno, u repki dodji odradi kako treba i vrati se gdje imas ugovor. To je moje neko misljenje..
pa zar ne bi trebalo biti obratno. Džeki je posao u klubu i od njega živi,ne od reprezentacije. To tvoje možda ima smisla kada praviš smjenu generacija,pa uvodiš sve neke nove mlade igrače, ali u repreznatciji kao tšo je naša.....nisam ti ga baš sigurna.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 dec 2014, 15:42

gost je napisao/la:
pa zar ne bi trebalo biti obratno. Džeki je posao u klubu i od njega živi,ne od reprezentacije. To tvoje možda ima smisla kada praviš smjenu generacija,pa uvodiš sve neke nove mlade igrače, ali u repreznatciji kao tšo je naša.....nisam ti ga baš sigurna.
Ne znam, cudna smo sorta. Sad koliko je strucan Topalbecirevic i jel pogodi dosta stvari isto ne znam, znam da je i on to pricao na onih par emisija gdje je gostovao. Kao da je navodno Safet nakon Litvanije pogubio konce kod igraca jer im je dozvolio da budu sa njim na ti, a ne na vi. Mislim ipak da smo mi narod koji koristi tu dobrotu i jaranstvo.
Po meni neka odradjuju posao jer je nacionalni grb ipak. Kada se vrate u klubove imaju socijalni zivot i te stvari.. :mrgreen:

Generalno ne postoji ovdje kombinacija medju ovim kandidatima Cire Blazevica, covjek je pravio i atmosferu tu jaransku, ali su ga se i bojali na neki nacin.. Hadzibegic kada bi to pokusao jaranski prosao bi kao Susic najvjerovatnije

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 dec 2014, 16:05

Barbarez da je vodio ovu selekciju od pocetka 1000% nebi imali 2 boda poslje 4 utakmice i nebi igrali bez napadaca i sa ofanzivnim bekovima koje se ne vracaju u defanzivu. To neko trenersko iskustvo Papeta u kukuruzsporu je nebitno jer je covjek non stop ponavljao da on igraca napadacki fudbal. Da igras napadacki fudbal trebaju ti kvalitetni igraci koje Pape nije imao u klubovima ( 10-tak tehnicki kvalitetnih ofanzivaca ) prije reprezentacije. Znaci on se je ucio taj napadacki fudbal na ovoj reprezentaciji jer prije nije mogao steci takvo iskustvo u punoj mjeri. Tako isto Barbarezu nebi nista koristilo da vodi nekog u drugoj, trecoj Bundesligi jer nasa reprezentacija ima specifican stil igre i kvalitetnije igrace drugih, boljih profila. Bi malo koristilo samo to nije presudno kao sto vi ovdje govorite. A tek da je vodio neke mlade igrace ili lose klubove tek to mu nebi nista pomoglo oko reprezentacije. Ako nista mislim da je Barbarez veci motivator od njega i da sigurno nebi stajao 90 minuta uz aut liniju i sutio sto je raritet svijetski svakako.

E sada drugo je pitanje dali je Barbarez u ovako losoj trenutnoj situaciji 2 boda od 12 dovoljno dobar da izbori baraz. I to je jedino pravo pitanje ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 dec 2014, 16:12, ukupno mijenjano 2 puta.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 dec 2014, 16:07

Cartman je napisao/la:
Nakon sto je Vaha otpao, rekao sam da mi je isti qurac ko ce bit selektor. Sve prosjecni treneri u najboljem slucaju, sa ocitim manama. Ali eto trenutno gledam na Sergeja kao najmanje loseg izbora.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 10 dec 2014, 16:16

BozePetra je napisao/la:

Zašto, molim te?

Pa nije obdanište nego reprezentacija. Svaki od njih može i da se oprosti ako mu je ćeif, a znamo da su neki upravo to i uradili.
Ne znam, nisam ja za te neke dikatorske tipove, mislim da je bolja zdrava atmosfera.
#Salihović

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 10 dec 2014, 16:32

BozePetra je napisao/la:
Pa nije obdanište nego reprezentacija. Svaki od njih može i da se oprosti ako mu je ćeif, a znamo da su neki upravo to i uradili.
Ne znam, nisam ja za te neke dikatorske tipove, mislim da je bolja zdrava atmosfera.
Ma citava ta sapunica o drskim, nedisciplinovanim, divljim igracima je ,najvecim dijelom, isforsirana da bi se dao alibi Susicu, koji je, iskljucivo svojim glupostima, izgubio autoritet i kredibilitet.
Ne treba nama diktator nego normalan, profesionalan i odgovoran trener.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 10 dec 2014, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Probisvjet » 10 dec 2014, 16:37

JoseMourinho je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:po meni je Amar Osim najbolje rijesenje :!: :bih: :bih:
Amaru je najbolje da sada preuzme Zeljeznicar, dokaze se i sa njim osvoji titulu.
Jbg nikad nije uzo trofeja sa željom neće ni sad djabe da pokušava ;)
Mislio sam na UEFA Europa League.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 10 dec 2014, 16:44

Amar, Sergej ili Mesa.
NE DAJ SE BOSNO !!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 10 dec 2014, 17:01

Zna li boga vam kako se zvao onaj trener Modriće što onomdane osvoji titulu ? Ako je živ čojek da ga zovemo za reprezentaciju......plus ovi iz RS-a neće imati ništa protiv, a čojek ima rezultat iza sebe.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 10 dec 2014, 17:03

gost je napisao/la:Zna li boga vam kako se zvao onaj trener Modriće što onomdane osvoji titulu ? Ako je živ čojek da ga zovemo za reprezentaciju......plus ovi iz RS-a neće imati ništa protiv, a čojek ima rezultat iza sebe.
Koliko me sjećanje služi Slaviša Božičić, 100 posto je on.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 dec 2014, 17:06

THC je napisao/la:
gost je napisao/la:Zna li boga vam kako se zvao onaj trener Modriće što onomdane osvoji titulu ? Ako je živ čojek da ga zovemo za reprezentaciju......plus ovi iz RS-a neće imati ništa protiv, a čojek ima rezultat iza sebe.
Ima i onaj iz Leotara sto je osvojio PREMIER ligu cini mi se 2002/03. Kako se zvao trener?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 10 dec 2014, 17:08

Jel ozbiljno ima umova koji bi uzeli Amara Osima prije nego jednog Rajevca?
Dajte nemojte me zahebavati, može onda i Husref 'smetalo nam blato' Musemić. :lol:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 dec 2014, 17:08

THC je napisao/la:
Ima i onaj iz Leotara sto je osvojio PREMIER ligu cini mi se 2002/03. Kako se zvao trener?
Mile Jovin
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 dec 2014, 17:10

Wisey je napisao/la:Jel ozbiljno ima umova koji bi uzeli Amara Osima prije nego jednog Rajevca?
Dajte nemojte me zahebavati, može onda i Husref 'smetalo nam blato' Musemić. :lol:
Mislim da je ovo oko Amara samo parodija, cisti vic. Njega niko ne uzima za ozbiljno.
Sta ce on ba pored Barbe.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 dec 2014, 17:14

Ono što je reprezentaciji sada prijeko potrebno jeste upravo ta zdrava, pobjednička atmosfera, da im se dođe na trening i kaže: Idemo momci, ima da date sve od sebe, ima da to dobijemo, nema druge opcije! Treba im neko ko će im ponovo usaditi taj pobjednički duh, neko ko će ih, žargonski rečeno, "nabrijati", a ne reći kako smo zadovoljni s bodom, kako idemo da ne izgubimo itd...Po meni, to je uz normalnu taktiku i odabir igrača, ključan posao selektora i jedan od ključnih faktora za uspjeh, tako da se iskreno nadam da će onaj koji dođe imati to u sebi i znati ispoljiti na pravi način.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 dec 2014, 17:18

Wisey je napisao/la:Jel ozbiljno ima umova koji bi uzeli Amara Osima prije nego jednog Rajevca?
Mislim da je ovo oko Amara samo parodija, cisti vic. Njega niko ne uzima za ozbiljno.
Sta ce on ba pored Barbe.
Čuj šta će? Pa da bi takvi k'o ti mezili bijele bubrege, ne valja na suho piti. Vidiš da ne može nijedna stranica proći da jedan od vas par indijanaca ne spominjete AmaWa, Morža... Znači za sve postoji razlog. Prijatno.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 dec 2014, 17:20

Cijelo vrijeme potencira kako ima "kamaru" godina i onda izvali ovakvu glupost...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BosnianDragon2024, CAZIN, Muumii i 21 gost.