Pa kost je baćena da se opravdaju ovi sto su bili protiv da dobijemo 2 milona od KScollector je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:14Kako vam se svima lako kost baci... Kakve ona veze ima sa KS... Nju trebaju finansijski prema hijerarhiji podrzati Vijece Ministara BiH, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Vlada Hercegovacko-neretvanskog kantona i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a i Grad Mostar... Poslije toga mozda i to mozda VKS i ministarstva, koji su uzgred receno opet vise uradili nego svi gore nabrojani...
I zamisli ti nekog ko sebe zove navijacem Sarajeva i omalovazava rezultate Sarajeva... Fuj
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Veceras u 18h se nastavlja sjednica iskljucivo radi stadiona.
Lp
Lp
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kakve veze ona ima sa našim kantonom? Opet su dali više i skoro svi njeni sponzori su iz Sarajeva. Njen rodni grad/kanton koji se možda i najviše trebaju brinuti o njoj daju manje od našeg. Entitetska vlada iz budžeta daje ubjedljivo najviše i tako treba biti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Znači jedini mi bi mogli pušipu za teren, a sve zahvaljujući go.vnima od političara.PapirnaMarka je napisao/la: ↑28 jul 2022, 14:41NiP i Naša Stranka u sukobu već neki period, nisu htjeli nipovci da glasaju za dnevni red.
Treba poimenice ako zayebu ovo da se zna ko je dušmanin FKS.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja sam skoro pa siguran da će se to večeras riješiti, mislim da niko neće biti protiv.Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:23Znači jedini mi bi mogli pušipu za teren, a sve zahvaljujući go.vnima od političara.PapirnaMarka je napisao/la: ↑28 jul 2022, 14:41NiP i Naša Stranka u sukobu već neki period, nisu htjeli nipovci da glasaju za dnevni red.
Treba poimenice ako zayebu ovo da se zna ko je dušmanin FKS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
od 40 hiljada slika, ss ba postavi sliku travnjaka poslije uklanjanja snijega. Stid me kakav portal pratim
NEMA NAZAD
90% reprezentacija, sajmova, seminara, prezentacija drzave u raznim oblastima finansira KSarajevo.MortemHz je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:22Pa kakve veze ona ima sa našim kantonom? Opet su dali više i skoro svi njeni sponzori su iz Sarajeva. Njen rodni grad/kanton koji se možda i najviše trebaju brinuti o njoj daju manje od našeg. Entitetska vlada iz budžeta daje ubjedljivo najviše i tako treba biti.
Gdje god zapne uleti se sa lovom? Da li je to ok, ne znam. Ali tako mnogo reprezentacija i pojedinacnih sportista cesto nebi ni otisle na neka takmicenja ili utakmice da ih KS ne pogura novcem.
- FKS -
-
- Kontakt:
Fuj mamu im ****.PapirnaMarka je napisao/la: ↑28 jul 2022, 14:41NiP i Naša Stranka u sukobu već neki period, nisu htjeli nipovci da glasaju za dnevni red.
Pun je PDF ovakvih ,kmecavaca i prikrivenih zeljeznicara.collector je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:14Kako vam se svima lako kost baci... Kakve ona veze ima sa KS... Nju trebaju finansijski prema hijerarhiji podrzati Vijece Ministara BiH, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Vlada Hercegovacko-neretvanskog kantona i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a i Grad Mostar... Poslije toga mozda i to mozda VKS i ministarstva, koji su uzgred receno opet vise uradili nego svi gore nabrojani...
I zamisli ti nekog ko sebe zove navijacem Sarajeva i omalovazava rezultate Sarajeva... Fuj

Lana veze nema sa nama i neka je podrzava ko hoce i ko treba,pa cak i KS ali prvo kad rijesi finansiranje i pomoc sportskim kolektivima iz KS.
Budzet KS je ogroman i 80 % je popunjen iz dzepova navijaca Sarajeva. Kanton bi trebao omoguciti minimalno funkcionisanje FKS pa i nekih drugih kolektiva a ne iskljucivo trositi nase pare na svoje prevelike plate i kojekakve 'projekte' koji sluze za pranje novca.
No,nece i svi su isti SDA,NiP,NS,SDP. Foteljasi,kokosari,lopovi. Gamad.
Hajd sve ok, imate pravo, al to da sam omalovazavao rezultate Sarajeva ne moze proc. Nadji mi gdje sam tacno omalovazio, mislim da sam samo realno napisao.Antikloc je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:31Pun je PDF ovakvih ,kmecavaca i prikrivenih zeljeznicara.collector je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:14Kako vam se svima lako kost baci... Kakve ona veze ima sa KS... Nju trebaju finansijski prema hijerarhiji podrzati Vijece Ministara BiH, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Vlada Hercegovacko-neretvanskog kantona i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a i Grad Mostar... Poslije toga mozda i to mozda VKS i ministarstva, koji su uzgred receno opet vise uradili nego svi gore nabrojani...
I zamisli ti nekog ko sebe zove navijacem Sarajeva i omalovazava rezultate Sarajeva... FujNe znam kako se nakotise.
Lana veze nema sa nama i neka je podrzava ko hoce i ko treba,pa cak i KS ali prvo kad rijesi finansiranje i pomoc sportskim kolektivima iz KS.
Budzet KS je ogroman i 80 % je popunjen iz dzepova navijaca Sarajeva. Kanton bi trebao omoguciti minimalno funkcionisanje FKS pa i nekih drugih kolektiva a ne iskljucivo trositi nase pare na svoje prevelike plate i kojekakve 'projekte' koji sluze za pranje novca.
Sve to stoji drug donekle, al ta ista medalja i lana nece donijeti gradu i drzavi ni blizu para i promocije koliko ce jedan fudbalski klub svojim igranjem u evropi, o tome se radi. Treba i nju ispostovati maksimalno to svakako, al sto neko gore napisa, ima ko treba za nju da se brine i da daje prije vlade KS.skank je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:21Slazem se sve ok, razumijem da su u fudbalu pare, mozda malo previse zaneamarujem to i gledam sa neke ljudske strane. Ali eto gledajuci iz trenutne perspektive, prije bih ulozio novac sto neko rece da napravim bazen nego da napravim stadion. Jer gledajuci narednih hajmo reci 5 godina, Lana Pudar ima realnu sansu da donese olimpijsku medalju BiH prvu u historiji, dok Sarajevo realno ima sansu da dogura do treceg pretkola konferencijske lige, da se ne lazemo. Ono sto je za mene smijesno jeste porediti ta 2 uspjeha.hibrid je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:14Poredis Lanu Pudar i njen tim ljudi koji ne broji vise od 3-4 pretpostavljam i fudbalski kolektiv od minimalno 50+ ljudi. Druga stvar Lana Pudar traje koju godinu, dok nase Sarajevo traje od 1946, koliko je bilo uspjeha i promocije grada, drzave itd, pa sta su dobili od iste od 1946 ?
Nemoj misliti da sam protiv toga da ide i u druge sportove ili pojedince, al mi smijesno da poredis ulaganja vlade u lanu pudar i u fudbalski klub
Problem otvorenog tipa foruma i "predstavljanja" navijacem...Ubaceni elementi... zamisli bezobrazluka jos se pita gdje se omalovazava FK Sarajevo, a hladno napisa "ciji je uspjeh svjetlosnim godinama veci od svakog uspjeha Sarajeva dobije 10k maraka."Antikloc je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:31Pun je PDF ovakvih ,kmecavaca i prikrivenih zeljeznicara.collector je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:14Kako vam se svima lako kost baci... Kakve ona veze ima sa KS... Nju trebaju finansijski prema hijerarhiji podrzati Vijece Ministara BiH, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Vlada Hercegovacko-neretvanskog kantona i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a i Grad Mostar... Poslije toga mozda i to mozda VKS i ministarstva, koji su uzgred receno opet vise uradili nego svi gore nabrojani...
I zamisli ti nekog ko sebe zove navijacem Sarajeva i omalovazava rezultate Sarajeva... FujNe znam kako se nakotise.
FK Sarajevo je u ovaj grad i drzavu doveo klubova i klubova, navijaca i navijaca u svim takmicenjima koji su ostavili sredstava i sredstava, da ne kazem direktno koliko puni budzete svih instanci vlasti kroz poreze i doprinose prema ugovorima i slicnim stvarima i to sve na osnovu inostranih investicija Tana, Nama i Mirvica koje se pametni ljudi u klubu svojim projektom privukli... I ono ima obraz nesto pisati, a ovdje nasi jos naivniji ko fol nesto odgovaraju, pa znas, pa ovako pa onako...
Zadnja izmjena: collector, dana/u 28 jul 2022, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- ElCartel11
- Kontakt:
Zna li ko mozda koje Afrikanac ili su insajderi presusili
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sve to sto si dole nabrojao je tacno, ali to su sve finansijski uspjesi, a ja sam gore mislio na sportske. Dakle nismo se razumjeli.collector je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:40Problem otvorenog tipa foruma i "predstavljanja" navijacem...Ubaceni elementi... zamisli bezobrazluka jos se pita gdje se omalovazava FK Sarajevo, a hladno napisa "ciji je uspjeh svjetlosnim godinama veci od svakog uspjeha Sarajeva dobije 10k maraka."Antikloc je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:31Pun je PDF ovakvih ,kmecavaca i prikrivenih zeljeznicara.collector je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:14Kako vam se svima lako kost baci... Kakve ona veze ima sa KS... Nju trebaju finansijski prema hijerarhiji podrzati Vijece Ministara BiH, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Vlada Hercegovacko-neretvanskog kantona i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a i Grad Mostar... Poslije toga mozda i to mozda VKS i ministarstva, koji su uzgred receno opet vise uradili nego svi gore nabrojani...
FK Sarajevo je u ovaj grad i drzavu doveo klubova i klubova, navijaca i navijaca u svim takmicenjima koji su ostavili sredstava i sredstava, da ne kazem direktno koliko puni budzete svih instanci vlasti kroz poreze i doprinose prema ugovorima i slicnim stvarima... I ono ima obraz nesto pisati, a ovdje nasi jos naivniji ko fol nesto odgovaraju, pa znas, pa ovako pa onako...
- Shategabri
- Kontakt:
Kartele, bilo.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jul 2022, 15:42Zna li ko mozda koje Afrikanac ili su insajderi presusili
Brat Rashid Abubakar.
Koševo Zapad
Pa finansijski uspjesi stigli nakon odredjenih rezultata koje je klub napravio, a napravio ih je vise nego svi skupa u premier ligi BiH, sa 4 play offa lige prvaka i europa lige, pri tome dovodeci u grad Sarajevo eminentne klubove poput Dynamo Kyieva, Basela, Bešiktaša, Borussije mönchengladbach, Atalante, Genka, Celtica, Sparte i Lecha...
Zamolit cu te da me vise ne citiras, jer si maliciozan i nisi onaj za koga se predstavljas...Hvala
Zamolit cu te da me vise ne citiras, jer si maliciozan i nisi onaj za koga se predstavljas...Hvala
Zadnja izmjena: collector, dana/u 28 jul 2022, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Još samo 2 dana, hajdeeeeeeeee
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Imam druga koji radi u opstini centar, mnogi su protiv Mandica jer navodno Mirvicu ne da investiciju nekoliko miliona u stadion Koševo. Razloge ne znam ali je inf 100 posto tacnA
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !