Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Serie A
Baš nesreća. Ybga 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Otkazane sve utakmice.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zaista velika tragedija, tako mlad momak neka mu je laka zemlja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
scudetto89
- Kontakt:
- _forzamilan_
- Kontakt:
Davide neka ti je laka zemlja. Bas crnjak i tuga. Tuzan dan za calcio. Smrt nam je bliza vratu nego kragna.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
E zivote 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Kakva katastrofa.
RIP
RIP
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
RIP Astori...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- branimir85
- Kontakt:
kakav jebheni šok,a prije dva tjedna postao je otac 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Aau jbt. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nije postao otac prije 2 sedmice nego ima jednu curicu koja ima 2 godine samo što su mediji pogrešno prenijeli, ali nebitno u ovom momentu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Luca Antonelli je odmah u suzama danas napustio Milanello i zaputio se u Monzu. Njih dvojica maltene su bili najbolji prijatelji.
Cim se vijest o smrti Astoria procurila, stariji Milanovi igraci su kontaktirali igrace Intera i dogovorili se da veceras ne igraju, cak i prije nego sto je donijeta zvanicna odluka o odlaganju cijelog kola.
Cim se vijest o smrti Astoria procurila, stariji Milanovi igraci su kontaktirali igrace Intera i dogovorili se da veceras ne igraju, cak i prije nego sto je donijeta zvanicna odluka o odlaganju cijelog kola.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fantasista
- Kontakt:
O kakvom ti hejtanju pišeš? Ne trpaj nekom nešto sto nije napisao. Naj veci problem Balkanskog mentaliteta, ili si ZA ili PROTIV. Ja od Dzeke onako lijepi golova (lijevom nogom) nisam vidio, desnom je znao potegnuti!_forzamilan_ je napisao/la:Dzeko se nadavao ljevicom onakvih golova pa i ljepsih a ti i slicni mozete ga hejtati koliko hocete, covjek je prekucao Bundesligu i Seriu A pa i englesku ali opet u Bosni ce ti sve oprostiti samo uspijeh ne. Necemo za 150 godi imati ovakvog napadaca.Vrebac je napisao/la:Ma mozemo se zajebavat, al Dzeko lijevom nogom onako nece u iduci 5 god dati gol!UrbyEmanuelson je napisao/la:Ne vredjaj mi kapitena
Al mene fascinira onaj Alison, Roma se pojacala odlaskom Sceznog..
Sto se tice utrke za scudetto ocekivano je ovo bilo kad tada. Ali Juve igra lose zadnje vrijeme i jucer su uzeli 3 boda sretno. Sreca se preokrene u fudbalu lako. Samo ako ispadnu sad od engleza mislim da ce Napoli tada imati bas male sanse. Sad je presing vise na Juventusu i
oni se s tim mogu nositi ali mislim da Napoli nece ispuhati nakon jedne lose utakmice koja je morala doci prije ili kasnije.
-
celikmilan
- Kontakt:
Baš tužan i šokantan dan. RIP Astori
Još sad kad sam vidio da na dnevniku FTV nisu ni spomenuli njegovu smrt a pričali su o jučerašnjim utakmicama Serie A.
Još sad kad sam vidio da na dnevniku FTV nisu ni spomenuli njegovu smrt a pričali su o jučerašnjim utakmicama Serie A.
Veliki gubitak za italijanski nogomet. Počivaj u miru, Astori.
Kada će biti odigrane utakmice koje su se trebale igrati danas?
Kada će biti odigrane utakmice koje su se trebale igrati danas?
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.