AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Opet nema prijenosa Milana na areni u nedelju. Valja streamove ganjati opet  

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
						..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Ne kažem ni ja da će biti WC, ali mali igra zrelo za svoje godine i ponajbolji čak bude. Realno ima nekih nedostataka, ali ima dosta i dobrih strana i uz pravo mentorstvo i odlične saigrače, što da ne. Nema sad nekih velikih nedostataka da ne može postati WC.
Pa od sadašnjih WC veznjaka ili koji su bili jedino mi je Fabregas na umu. 

Ali uostalom vrijeme će pokazati, makar da osvojimo ligu u ovih par godina makar nam Edin Višća bio krilo

Pa od sadašnjih WC veznjaka ili koji su bili jedino mi je Fabregas na umu.

Ali uostalom vrijeme će pokazati, makar da osvojimo ligu u ovih par godina makar nam Edin Višća bio krilo

pa nije toliko bitno da li su izrasli u wc igrace, poenta je da je dosta njih uspjesno pocinjalo karijere sa 18 godina, uostalom to si i pitao 
a da li zavrsili uspjesno ili ne na kraju, to je druga prica...
pa dobro vidjet cemo, ja bih volio da bude nesto od njega, nisam sad neki monstrum koji mu zeli zlo samo konstatiram da je vrlo malo moguce da izraste u klasnog igraca, ne vidim taj x faktor u njemu i dzaba.
 samo konstatiram da je vrlo malo moguce da izraste u klasnog igraca, ne vidim taj x faktor u njemu i dzaba.
ja kad se sjetim cristantea u onom periodu od prije 3 godine cini mi se, svaki put bih prije njega potpisao da igra u milanu nego lokatelija, jednostavno mi je njegov stil igre sugerisao da bi mogao izrasti u igracinu.
ali niz losih odluka i transfera ga je nazalost doveo do jedne pescare, mada jos ima nade jer je mlad.

a da li zavrsili uspjesno ili ne na kraju, to je druga prica...
pa dobro vidjet cemo, ja bih volio da bude nesto od njega, nisam sad neki monstrum koji mu zeli zlo
 samo konstatiram da je vrlo malo moguce da izraste u klasnog igraca, ne vidim taj x faktor u njemu i dzaba.
 samo konstatiram da je vrlo malo moguce da izraste u klasnog igraca, ne vidim taj x faktor u njemu i dzaba.ja kad se sjetim cristantea u onom periodu od prije 3 godine cini mi se, svaki put bih prije njega potpisao da igra u milanu nego lokatelija, jednostavno mi je njegov stil igre sugerisao da bi mogao izrasti u igracinu.
ali niz losih odluka i transfera ga je nazalost doveo do jedne pescare, mada jos ima nade jer je mlad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
Ne znam zasto niko ne spominje bekove, a oni su nam najveci problem, jer sve sto imamo ne valja, najjednostavnije objašnjeno...znaci u Januaru fino dovesti Alexa Vidala koji je izjavio da zeli ixi u Januaru,a  kojeg je Enriqe otpisao, i naci jos jednog..uz mozda Cesca, pa kakav bi to bio mercato  jaoo
 jaoo

jaoo
 jaooRe: AC Milan
ne spominjemo jer je to vec davno ispricana prica  

pored sredine bekovi jesu najslabija tacka, pa evo mene zivo zanima koliko nasi bekovi kombinovano imaju golova i asistencija zadnjih 5 godina, ubij me ako su ucestvovali u 10 golova za svo to vrijeme, a izredalo se svakakvih igraca.
svim normalnim klubovima su bocni igraci jedni od kljucnih karika u timu, samo u milanu je obrnuto, ovdje dobijaju ovacije ako uopste centar prodju 

samo je meni antoneli pristojan igrac, veci problem je deani bek, ali onda tu dolazimo do problema kako staviti zdravog abatea na klupu jer je kapiten.

pored sredine bekovi jesu najslabija tacka, pa evo mene zivo zanima koliko nasi bekovi kombinovano imaju golova i asistencija zadnjih 5 godina, ubij me ako su ucestvovali u 10 golova za svo to vrijeme, a izredalo se svakakvih igraca.
svim normalnim klubovima su bocni igraci jedni od kljucnih karika u timu, samo u milanu je obrnuto, ovdje dobijaju ovacije ako uopste centar prodju

samo je meni antoneli pristojan igrac, veci problem je deani bek, ali onda tu dolazimo do problema kako staviti zdravog abatea na klupu jer je kapiten.

FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
Ma bekovi su zadnji problem, nisu losi al nisu ni extra, sredina nam je suplja. Tako da je to problem puno veci. Jedan extra na sredini koji će sve povezati i dati zadnji pas. Taj zadnji pas koji ce bit pola gola. I eventualno uraditi transplantaciju mozga Niangu   

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
						Sloboda do groba
Bekovi nisu ništa manji problem od sredine terena! 
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
						- Beduin
- Kontakt:
Treba obrstiti igrace kod ovih velikih ekipa koje vole kupovati i razbacivati se. U Chelsea, Interu, PSG moze se uzeti par odlicnih igraca i namiriti se na duze vrijeme.
Ja bih Isca prije 5 Fabregasa, ali znamo svi da je to trenutno nemoguca misija.
Alexa iz Barce, Fabregasa/Oscara iz Chelsea, Pastore must have, Rabiot uz Pastorea mi je zelja od prosle godine.

Ja bih Isca prije 5 Fabregasa, ali znamo svi da je to trenutno nemoguca misija.
Alexa iz Barce, Fabregasa/Oscara iz Chelsea, Pastore must have, Rabiot uz Pastorea mi je zelja od prosle godine.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
						075 ❤
- IlProfessore
- Kontakt:
English media are reporting that Inter would offload Kondogbia and Brozovic in order to bid 65m for Verratti, while Italian CdS is reporting that Milan will bid Bacca + 30m for him.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ako dovedemo Pastorea mora se mijenjati formacija,a i ovo malo jada smo jedva skupili. Alex mi nije nesto.Ostali su ok,al je Rabiot pusti san.Tesko će se PSG odreci mladog igraca.Beduin je napisao/la: Alexa iz Barce, Fabregasa/Oscara iz Chelsea, Pastore must have, Rabiot uz Pastorea mi je zelja od prosle godine.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
						Sloboda do groba
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja nekako nisam nimalo za Fabregasa, mislim da je njemu nekako ozbiljnog fudbala preko glave, čim fudbaler počinje razmišljati o ponudama van Evrope znači da mu se više ne igra ozbiljno. Kao što neko reće najbolja opcija za početak bi bila pokupiti solidne igrače koji su viška u svojim klubovima. Optimalno bi bilo dovesti u januaru Veratia i Oskara, te jednog stopera, to bi bilo ono nekako za prvu pomoč u januraskom prelaznom roku. 
Sa Veratiem i Oskarom trebalo bi promijeniti i formaciju u 4-3-1-2. Bona-Loka-Verati isprde njih Verati, u napadu Niang i Baca.
Ovo se pod uslovom da bude nešto od ovih kineza.
PS
U januaru poslati Interu ponudu za Kondogbiju od 3 miliona, posudba sa pravom otkupa naravno ako se izbori za mjesto startera u ekipi i odigrao određen broj utakmica!

Sa Veratiem i Oskarom trebalo bi promijeniti i formaciju u 4-3-1-2. Bona-Loka-Verati isprde njih Verati, u napadu Niang i Baca.
Ovo se pod uslovom da bude nešto od ovih kineza.
PS
U januaru poslati Interu ponudu za Kondogbiju od 3 miliona, posudba sa pravom otkupa naravno ako se izbori za mjesto startera u ekipi i odigrao određen broj utakmica!

- 
				gambler1899
- Kontakt:
Ja mislim da Verati nece nigdje, a i ako se vrati u Italiju najprije bi u Juventus dosao,barem u ovom trenutku je to tako...Ako bi mi izborili LP i imali dobru ekipu naredne sezone koja bi mogla nesto ozbiljno napraviti onda bi mogli razmisljati o njemu kao igracu koji bi presao kod nas...
Ima dobrih igraca koje bi trebali pokupiti i postaviti temelj za velike transfere, tako da mislim da Fabregas moze u te temelje novog Milana.

Ima dobrih igraca koje bi trebali pokupiti i postaviti temelj za velike transfere, tako da mislim da Fabregas moze u te temelje novog Milana.
e jesmo skromni, čuj verati 
ja bih i onog šnajderlina iz mančestera, nikako ne igra pa kontam da bi mogao ići na zimu. potpisao bih vala fabregasa i oskara odmah mada mi je pastore uvijek bio mokri san.
neće se mnogo mjenjati formacija osim što bi imali izrazitog ofanzivnog veznog u 4231 formaciji, isti klinac ko i ovo dosad. 

danas vam je roupu rođendaaaaan 

evo vam zemzem vode, svakom po jedna

ja bih i onog šnajderlina iz mančestera, nikako ne igra pa kontam da bi mogao ići na zimu. potpisao bih vala fabregasa i oskara odmah mada mi je pastore uvijek bio mokri san.
neće se mnogo mjenjati formacija osim što bi imali izrazitog ofanzivnog veznog u 4231 formaciji, isti klinac ko i ovo dosad.

danas vam je roupu rođendaaaaan

evo vam zemzem vode, svakom po jedna
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
OOoo pa neka je sretan jarugo. salji jos piva 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
						POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Neki dan sam  pročitao da je Šnajderlin otpisan, rekao mu Mou da se snalazi u januaru, mogli bi ga za siću dovesti zajedno sa Fabregasom
rope sretan rođendan i sve najbolje

rope sretan rođendan i sve najbolje

Forza Milan!
						- muha milanez
- Kontakt:
Rope sretan rođendan  

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
						..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Kolega neka je sa srecom. Ti i ja jedini ovdje ne uzdizemo maloga Locatellija vec vidimo i neke losije strane 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
						Krepat ma ne molat!
Promijeni sad nick u rope12.rope11 je napisao/la:danas vam je roupu rođendaaaaan

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
						"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- muha milanez
- Kontakt:
Prema tvrdnjama Corriere dello Sporta Transfer Fabregasa u Milan je skoro pa završen.
Evo naletih na ovo, reko da paste ovdje

Evo naletih na ovo, reko da paste ovdje

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
						..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bilo bi odlicno da je gotova stvar, treba nađ takav tip igraca pod hitno koji zna podvaliti loptu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.