FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad na kraju opet osvane tekst da nas je odbio, a nismo ni pregovarali. @Osmatitula, je li ovo zaista provjereno?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nemoj ba popustit ce u skoli sem fizickogAlfredNobel je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:14Neka dođe i povede pravo malu Džejlu, da je nabacimo Zundi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ipak je urodio pritisak Ramovica na Osima sto je sjeo sa Hadzicem.
Evo javise mi da je potpisao za Zelju. Odlicno.

Sto znaci da smo jaci od NATO-aHistoricar je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:22Ja mislim da bi navijači lakše ušli u zgradu NATO - a, nego u naš trening kamp.
Za Hiroša sam bio i mislim da mali valja, Ramović je krampa..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mislim da ce biti podrska trening pred derbi. Treba napaliti malo novajlije.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Može i ona plava Ramovićka za Cartela, sad će on biti punoljetan.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sacekaj jel' sjedio sa tobom il s HadzicemOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:24Ipak je urodio pritisak Ramovica na Osima sto je sjeo sa Hadzicem.![]()
Zamolio te Ramovic da napises na forumu kako pregovara sa nama da bi Amar pristao na platu koju on hoce. Jbt na sta su kone spale da Amar cita forum i i misli da nam otima igrace

Sto znaci da nismo nikad sa njim pregovarali nego je sebi dizao cijenu
Nije druze u smislu stariji igrac s vana dosao, i fino kaze kao Mesanovic...kao treba mlade guratSaNa je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:08Sve se slazem, samo mislim da su rekli za cmiljanica i ovog velezovog napadaca, kao da nisu ni igrali nesto posebno negdjeDenchi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 08:09gledam podcast ove dvojice sveda koliko prde na Sarajevo sto je dovelo Mesanovica, pazi ovo isti likovi na twitteru guraju onu sliku zemalja koje nikad nisu igrali grupe, i kao nismo ga trebali dovest nego sa djecom nasom smo trebali ici na grupe???
pa onda kaze mogo si boljeg dovest za te pare, srecom spomenu al kad bi htjeli igrat u Bosni hahahahah i kaze pazi kae niko da stavi mladog stopera u sastav(mujakic,mihojevic) al mora bit stoper ne lijevi bek,golman,vezni.....znaci dva retarda, kao sta ce ti mesanovic?
pa red hvale za Velez
pa opet pljuc,pljuc
pa stavi u istu ravan Mesanovica i onog Velezovg bugarskog makedonca![]()
![]()
A ne spominje Velez i vracanje Radovca s vana i Mulice itd.
Kakvi licemjeri
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma kakav Ramovic gluho bilo, ne liči na fudbalera.
S obzirom na trenersko umjece i takticko neznanje istog dobro smo i prosli, taj je primio i 5 od zelje....a da ne primi od AtalanteOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:43Ma ne pada mi na pamet pravdati. Puno je 8 kuci da je od Citya.holyman je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:39Sve istina ali za 8 komada na kosevu nema opravdanja taman da je city dosa. Raja na poluvremenu poce izlaziti, ja mislio sviran krajOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:24
Te dvije ekipe su medju 16 najboljih u evropi. To dovoljno govori koliko smo kurate srece bili.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Istina.MortemHz je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:27Isto ću napisati kao i za Hiroša, mislim da on nije kvalitet za FK Sarajevo i nadam se da neće doći kod nas. Radije bi "istrpio" Varešanovića a i mora valjda Cmiljanić dobiti priliku.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:10Evo jos nesto zanimljivo. Sjedilo se sinoc sa Sinanom. Iz prve ruke info. Traze nasi "slicnog" Tataru. Navodno odbio je Osima jer mu je smanjio cifru ugovora kada je trebao da potpise jucer. Odmah prozvao Hadzica da sjednu i pokusaju naci dogovor. Djevojka ga hajca da potpise za Sarajevo. Mala je kcerka od nekog naseg doktora. Iste uslove cemu dati kao i Hirosu i to je to ali naugovor od 2.5 godine. Tj celavi je to vec ponudio, ceka valjda odgovor.
Cim se ovoliko trazi krilo/prednji vezni, nije Vinko zadovoljan ni sa Dalom ni sa Zinedinom a hoce da Susic igra sa Djokanovicem.
Liku sa 28 god jedini ino angazman u drugoj ligi Švicarske.
Definitivno nam nije potreban.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pogotovo 2 na strani imas, bunker najnormalnije legitiman al jok napadne Kesoljub.....hahahahahMortemHz je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:49Pa ja, bez zajebancije, staviš formaciju 8-2-0bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2021, 09:46Ma nema opravdanja kad primiš 7-8 komada, al dvije stvari su kljucne u tim porazima a to je preveliko ocekivanja da mozes nakon prvih dobri utakmica, jednostavno smo pukli a drugi je loša taktika, morali su treneri reagovati kod 3:0 zatvoriš se pa bek bude 5:0 a ne grlom u jagode pa 8 komada.i brani se 90 minuta jer su ljudi vanzemaljci u odnosu na nas. Primi 3-4 gola i ćao.
Svu sreću mu želim i daleko mu kuća bila od Koševa.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:24Ipak je urodio pritisak Ramovica na Osima sto je sjeo sa Hadzicem.![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Moze slika u ppAlfredNobel je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:32Može i ona plava Ramovićka za Cartela, sad će on biti punoljetan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kakav trollOsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:24Ipak je urodio pritisak Ramovica na Osima sto je sjeo sa Hadzicem.![]()

Amer Dupovac!
Iskreno kad kod Kodre, naseg covjeka nije mogao igrati onda, znamo da bas i nije neka igracina. Neka se dokazu koje imamo. Cak mislim da ce Cmiljanic ako Bog da biti beton kod nas. Evo i Marinovic ga je nekio dan pohvalio.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 12:36Istina.MortemHz je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:27Isto ću napisati kao i za Hiroša, mislim da on nije kvalitet za FK Sarajevo i nadam se da neće doći kod nas. Radije bi "istrpio" Varešanovića a i mora valjda Cmiljanić dobiti priliku.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 feb 2021, 10:10Evo jos nesto zanimljivo. Sjedilo se sinoc sa Sinanom. Iz prve ruke info. Traze nasi "slicnog" Tataru. Navodno odbio je Osima jer mu je smanjio cifru ugovora kada je trebao da potpise jucer. Odmah prozvao Hadzica da sjednu i pokusaju naci dogovor. Djevojka ga hajca da potpise za Sarajevo. Mala je kcerka od nekog naseg doktora. Iste uslove cemu dati kao i Hirosu i to je to ali naugovor od 2.5 godine. Tj celavi je to vec ponudio, ceka valjda odgovor.
Cim se ovoliko trazi krilo/prednji vezni, nije Vinko zadovoljan ni sa Dalom ni sa Zinedinom a hoce da Susic igra sa Djokanovicem.
Liku sa 28 god jedini ino angazman u drugoj ligi Švicarske.
Definitivno nam nije potreban.
Halo ba, kako cu ja sad protiv toga

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, johntravolta123, Sinfoc1986, skoJaa i 71 gost.