Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 14 sep 2013, 19:58

Bezveze Chiellini napravi grešku, ali nije on jedini, tako smo im dali 3 šanse danas, i jednu su morali iskoristiti. Ali kad se sve sagleda realan rezultat.

Edit: Ja taman kontam Isla došao malo sebi, i onda zamalo sam sebe pogodi nogom u glavu :roll:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 14 sep 2013, 19:59

Kao što glasi jedan komentar sa fb: "Još uvijek imamo problema sa manjim klubovima". :D
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 14 sep 2013, 20:00

Trequartista je napisao/la:Ma dobro je, zadovoljan sam, mada smo mogli i doći do pobjede, ja sam znao da oni ne mogu drugačije zabiti nego poslije neke naše greške, limitirani, šta ćeš... :lol:
Ma to i ja kontam, sve sto su napravili je nakon greske i nakon nasih gubljenja lopti prelako, cisto ono kad Pirlo se igra ili Vucinic nesto melja.Mnogo bolji plan igre imamo, iz dva tri pasa vec napravimo nesto, samo da je Vucinic zapravo bio spreman i da Pirlo nije odsutan bio citavu utakmicu ovo bi se lako dobilo, uopste nisam impresioniran interom i veoma mi je zao zbog rezultata.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 sep 2013, 20:01

obzirom na razvoj situacije tesko da je i moglo vise iz ovakve tekme...ljudi motivisani, udaraju, u zanosu i naponu forme, uz veliku podrsku navijaca, a mi sa 101 problemom...

Barzaglji vidno usporen, u zadnjih mjesec puno sporije reakcije i postavljanje nego sto smo naucili. Vidi se da ga muci povreda, treba lika odmorit 7-10 dana da se ovo ne bi iskomplikovalo. Par put vcrs je stao i samo sam ocekivao kad ce zatrazit izmjenu.
Kijelini previse nonsalantan, ovo mu je 5.-6. ovakav kiks ove sezone, sto na pripremama sto u takmicarskim mecevima..
Asamoa je protracen na lijevom beku, lik daje 110% od sebe al ne moze on to igrati na pravi nacin..tu nam treba igrac sa bar nekim driblerskim vjestinama. Asamoa jednom komediju Dzonatana prosao, sta ocekivat kad dodje ozbiljniji igrac.
Pirlo evidentno ne zeli novi ugovor, toga sam se i bojao. Nastavlja po starom a mi na klupi nikog nemamo.
i kad na to dodas Pogbinu jednu od losijih tekmi kako je u Juventusu, povredu Vucinica i evidentno ove sezone skracenu klupu ovo je ok rezultat. Nisam nezadovoljan rezultatom, a ni problemi nisu novi davno se ukazalo na njih.

Najbolji Tevez, Bonuci koji je postao konstanta i Bufon.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 14 sep 2013, 20:02

Isli treba utakmica u kontinuitetu, samo polako, imao je i poslije Pogba dobru priliku pa njega ne kritikujete. :P

Conte je išao na ovaj bod, vidjela se da igramo na sigurno, mirno i strpljivo.

Vidal još jednom dokazao da je najbolji igrač lige.

Ha'jmo malo kalkulisati, prošle sezone u jesenjem dijelu protiv Sampe, Lazia i intera osvojen 1 bod, a ove 7. Odlično. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 14 sep 2013, 20:02

Padovan je napisao/la:Bezveze Chiellini napravi grešku, ali nije on jedini, tako smo im dali 3 šanse danas, i jednu su morali iskoristiti. Ali kad se sve sagleda realan rezultat.

Edit: Ja taman kontam Isla došao malo sebi, i onda zamalo sam sebe pogodi nogom u glavu :roll:
Isla je odigrao bolje poluvrijeme od Lichta i to mi je drago, da i Lichta odmaramo.

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 14 sep 2013, 20:03

Trequartista je napisao/la:Ma dobro je, zadovoljan sam, mada smo mogli i doći do pobjede, ja sam znao da oni ne mogu drugačije zabiti nego poslije neke naše greške, limitirani, šta ćeš... :lol:

Krivo mi je što ćemo izgubiti lidersku poziciju nakon duže od 500 dana, ali šta je tu je, u utorak je za nas mnogo bitnija utakmica i start Lige šampiona.

Šteta zbog prilika Pogbe i Vidala, Quagliarella je trebao od početka igrati jer Vučinić očigledno nije bio dovoljno spreman.

Prva 3 kola s obzirom na protivnike očekivao sam 7 do 9 bodova, misija isupnjena, idemo dalje.
a vi niste zabili posle greske ?? i oces li mozda reci da ste bili nesto bolji ? gdje ta vasa dominacija kako kazete protiv manjih klubova ?
Interista al 100 %

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 14 sep 2013, 20:04

Haj noga bolan :lol:
Allegri je gospodin!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 sep 2013, 20:04

Buffon - standardno, imao dobrih nekoliko odbrana i procjena, kod gola ništa nije mogao
Barzagli - vidno umoran i malo zasićen stalnog ritma igranja jakih tekmi, dobro je odradio na iskustvo
Bonucci - borio se i dobro radio, brzo ga pretrčao Icardi ali to je znano da mu brzina nije jača strana
Chiellini - bio odličan do one grozne greške, jbg dešava se, sve sam mu sasuo...
Lichtsteiner - borio se žestoko, rano fasovao žutalja
Asamoah - solidno odigrao, ono što mu obično ne prolazi prošlo večeras, zabij glavu i driblaj, protiv ovih gurbeta dobitna kombinacija
Vidal - jedan od boljih na ternu s obzirom koliko su ga tukli i udarali, svaka čast za reakciju kod gola... Re-Arrrrrtuuuuuuuu
Pogba - slično kao i Vidal, nije mu se dalo da je zategne s parkinga, odličan ratnik
Pirlo - :roll: imao par vanserijskih pasova, imao greški i netačnih dodavanja sijaset, olako prodavao lopte i omogućavao protivniku da se brzo transformiše... mora to i može bolje brate
Tevez - borio se i po meni bio više nego solidan, mogao ondje pružiti pas Quagliareli
Vučinić - solidno odigrao i trebao ranije izaći, nije mogao zadnjih desetak minuta, povreda + umor

Isla - pružio osrednju partiju i nastradale su mu i tetka i sister i šira familija kod onog promašaja, 'bem joj trunje kao da nikad nije loptu pospremio u gol... :twisted: :twisted: :twisted:
Padoin - malo proveo na terenu.

Sve u svemu možda je Conte mogao ranije reagovati kod Vučine i Pirla, pali su u drugom bili očito i ranije je trebalo svježe krvi.

Opet ću se ponoviti, nisu zmijice nimalo bili lagan protivnik, bod je ovdje dobar i solidno ostvarenje. Ko god je očekivao tri, četiri komada u Samirovoj mreži grdno e prevario, staro dobro nepisano pravilo kad je neka ekipa favorit u Italiji da će protivnika natabanati, obično ne bude tako.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 14 sep 2013, 20:06

Isli ste na bod u ovoj utakmici, to je bilo ocito!! :lol: :lol:

Zar niste neku dominaciju i cepljenje usta najavljivali??
Amar Osim selektor BiH

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 14 sep 2013, 20:07

Carli je napisao/la:Haj noga bolan :lol:
Stipu ga, zaboravio 15 minuta prvog poluvremena kad nisu mogli da predju preko centra. Kasnije se pitaju a kako je to Juve bolja ekipa, jbte. Isla im dade bod uz Chiellinia.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 14 sep 2013, 20:07

TonnyMontana je napisao/la: a vi niste zabili posle greske ?? i oces li mozda reci da ste bili nesto bolji ? gdje ta vasa dominacija kako kazete protiv manjih klubova ?
Zakon brojeva je takav da šampion ponekad mora kiksati protiv slabijih ekipa, večeras je tu nafaku imao inter. Nema tu neke priče.

Juventus u utorak igra Ligu šampiona koja je na početku sezone ipak prioritet, za razliku od večerašnjeg protivnika kojem je najelitnije klupsko takmičenje posljednjih nekoliko godina misaona imenica.

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 14 sep 2013, 20:10

Realan rezultat, mada smo na kraju mogil i do sva 3 boda...jbg bod sa San Sira i nije tako los...steta sto Isla ne zabi gol, solidno je odigrao, a dosta bi mu znacilo za samopouzdanje...Idemo dalje, skoncentrisati se na Kopenhagen, a onda odraditi tekmu kuci protiv Verone...

Fino alla Fine Forza Juventus
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 14 sep 2013, 20:12

Trequartista je napisao/la:
TonnyMontana je napisao/la: a vi niste zabili posle greske ?? i oces li mozda reci da ste bili nesto bolji ? gdje ta vasa dominacija kako kazete protiv manjih klubova ?
Zakon brojeva je takav da šampion ponekad mora kiksati protiv slabijih ekipa, večeras je tu nafaku imao inter. Nema tu neke priče.

Juventus u utorak igra Ligu šampiona koja je na početku sezone ipak prioritet, za razliku od večerašnjeg protivnika kojem je najelitnije klupsko takmičenje posljednjih nekoliko godina misaona imenica.
pa neznam bas ko je osvojio titulu zadnjih godina u ligi sampiona jel se ti sjecas kad ste vi zanji put osvojili istu ??
Interista al 100 %

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 sep 2013, 20:13

Trequartista je napisao/la:

kod vas ili su umorni jer su igrali LP ili su umorni jer ce igrat LP,,dje to ima ba? :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 14 sep 2013, 20:15

Nindžo, jesam li gdje upotrijebio pridjev "umorni?" Čitati i samo čitati. :lol:

Šampion i nakon četiri sezone neporažen na San Siru. Kompleski šta ćeš... :lol:

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 14 sep 2013, 20:17

ma pusti vidi se za koga je lp misaona imenica u zadnje vrijeme al jbg tamo ne mozete namjestat utakmice mozda bi ste i osvojili po nekad al ajd...
Interista al 100 %

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 14 sep 2013, 20:17

Marchisio je napisao/la:Kao što glasi jedan komentar sa fb: "Još uvijek imamo problema sa manjim klubovima". :D
Ne znam koji klub nikada nije bio u Serie B ;)

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 14 sep 2013, 20:19

dodju na nasu temu svako malo i onda pricaju o kompleksima :lol:

4 utakmica za redom na s. siru bez poraza, pametnom dosta ;)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 14 sep 2013, 20:20

Contentissimo je napisao/la:dodju na nasu temu svako malo i onda pricaju o kompleksima :lol:

4 utakmica za redom na s. siru bez poraza, pametnom dosta ;)
zato pusite u torinu
Interista al 100 %

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.