Turska - Češka h1 @ 1,85
Norveška - Slovenija over @ 1,95
Cipar - Island dnb 2 @ 1,82
Falcao daje gol @ 2,50
Izrael - Rusija odg @ 1,75
Almeria - Murcia over @ 1,85
Turska još ne tako davno košarkaška sila od koje su svi strahovali našla se u istom loncu s Srbijom da u zadnjem kolu kvalifikacija mora osiguravati Europsko prvenstvo, no osim europskog prvenstva u ulogu je i Svjetsko prvenstvo te naredne OI. Naime, tko se na plasira na Europsko prvenstvo, ne može se kvalificirati niti na Svjetsko, a samim time niti na OI. (ovu sam info negdi načuo, ako netko ima drugu info neka kaže). Uglavnom, situacija je sljedeća. Češka je 2., Turska je treća. Česi su dobili prvu utakmicu 18 razlike, tako da ako Turci žele drugo mjesto i siguran prolaz na Eurobasket moraju dobiti više od 18 razlike, a samim time će i prijeći i današnji hendi koji je na 11,5. Ako ne dobiju više od 18 razlike. Iako su i s bilo kakvom pobjedom jako blizu Eurobasketa, mislim da neće riskirati te da će odmah ići jako.
I Norveška i Slovenija su izgubili u prvom kolu. Dok je to kod Slovenaca bilo donekle i očekivano jer su igrali protiv jake Švicarske, veliko je iznenađenje poraz Norvežana od Islanđana. Obje momčadi su izgubile 2:0. Dakle, obje momčadi će danas ići jako, jer bi eventualni poraz bilo koju od ovih reprezentacija bacio u veliki zaostatak. Mislim da neće previše kalkulirati, pogotovo Norvežani koji igraju na svom terenu. Pogotovo nakon poraza od Islanda. Ove dvije ekipe su u zadnjih 14 godina igrale 5 puta. 4 puta su išle u over.
Cipar za razliku od svojih klupskih momčadi još ne pokazuje puno. U zadnjih 10 utakmica su dobili Moldaviju i remizirali protiv neefikasne Srbije 0:0. S druge strane Island izrasta u respektabilnu momčad, dobili su Norvešku 2:0, iako su izgubili u prijateljskim utakmicama protiv Švedske i Francuske pokazali su jako dobre partije. Obje su utakmice izgubili 3:2. Mislim da bi Island ovo mogao dobiti, no ipak ću se ograditi tako da ću igrati ishod bez nerješenog, tj dnb na Island po pristojnom koefu.
Mislim da se ne treba puno pisati o Falcau. U zadnjih tri utakmice je zabio 7 golova. Po hat-trick Athleticu i Chelsea-ju, te gol Urugvaju. Koef je predobar za neodigrati ga. Falcao je poznat kao igrač koji daje sve od sebe bez obzira na rezultat i minutu utakmice. Protiv Bilbaa trener je ga pitao želi li izaći, no on je rekao da želi još igrati, bez obzira što je dotada već dao tri gola.
Izrael je jako neugodna momčad, te iako se slažem da bi Rusi ovo trebali dobiti, ja mislim da im neće bit baš lako. Od zadnjih 10 utakmica Izrael nije zabio dvaput (Grčkoj i Njemačkoj) a samo im Malta nije zabila. Isto tako Rusija od zadnjih 10 utakmica nije zabila samo dvaput, protiv Litve i Grčke. Rusija malo manje prima od Izraela, od zadnjih 10 primili su u 6 utakmica. Nisu im zabili Sjeverni Irci, Talijani (koji su na EP poslije toga došli do finala), Litva te Danska. Izrael i RUsija su dosad odigrali 7 međusobnih utakmica. Dvaput nisu oba dali gol. U zadnje tri jesu. U sve tri koje su se igrale u Izraelu su obje momčadi dale gol.
Dok svi pucaju po prijelazima u španjolskom kupu

ja ću odigrati jedan over. Naime susreću se Almeria i Murcia. Obje momčad su jako efikasne.
Zadnjih pet utakmica Almerie:
Sabadell - Almeria 3:0
Almeria - Real M B. 1:0
Almeria - Xerez 2:1
Barcelona B - Almeria 4:5
Murcia - Almeria 1:4
Zadnjih pet utakmica Murcie:
Heulva - Murcia 3:2
Murcia - Huesca 2:1
Gijon - Murcia 2:3
Murcia - Cordoba 0:0
Murcia - Almeria 1:4
Kako je vidljivo obje su u zadnjih pet utakmica odigrale četri puta over i jednom under.
U zadnjih četiri međusobne utakmice ove dva time je palo 17 golova, te je samo jednom bio under. (Almeria dobila 2:0)
Još preporučujem:
Mađarska - Nizozemska over @ 1,70
Bugarska - Armenija 1 @ 1,60
Parove neću igrati sve na jednom listiću nego po dva po listiću, ali još ne znam kako ću ih rasporedit. Sretno ako tko prati