Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 29 sep 2013, 15:32

RickBlaine je napisao/la:Mnogo sranja na zadnjih par stranica, mnogo.
Sranja u proslom kolu i poklonjena pobjeda. :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 29 sep 2013, 15:42

bparena je napisao/la:Sranja u proslom kolu i poklonjena pobjeda. :(
Poklonjene tri Lige prvaka :cry:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 15:43

RickBlaine je napisao/la:
+ Svjetsko klupsko
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 29 sep 2013, 15:44

Dva svjetska klupska i dva Europska Superkupa jer bez Lige prvaka i ne mozes doci do njih. Odlicno.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 15:45

I opet se usude pricati :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 sep 2013, 16:02

LenBias je napisao/la:real plastika, najbolji fudbalski klub svih vremena plastika :lol:
Ovaj tim je plastika, ne Real kroz istoriju. Jasno je to tebi, samo se od muke smijes.

Igraci Reala imaju strasan individualni kvalitet, ali nemaju timski duh. Jedino Pepe gine na terenu. Al on svakako nije dobar sa mozgom, isto bi igrao u bilo kojem drugom klubu.

Nemjerljiva je korist od igraca kao sto su Raul, Guti, Kasiljas... Njima slobodno mozemo pridodati Salgada i Karlosa koji su se stopili sa klubom, koji su bili dusa tima. Njihova borbenost i predanost su bili primjer za igrace koji su dolazili u klub.

U Realu sada nema takvih igraca. Ima Ikar, al i on je u problemu.

Junajted i njihovi uspjesi

Gigs
Skols
Kin
Kol
...

Bajern

Sol
Efenberg
Kan

Barsa

Cavi
Iniesta
Pujol
Mesi

Milan

Maldini
Ambrosini
Pirlo
Gatuzo
Sevcenko

Danasnji tim Reala je plastican!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 29 sep 2013, 16:12

Ko brzo sudi, brzo se kaje.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 sep 2013, 16:12

Amar Dzeko je napisao/la:
+ Svjetsko klupsko
i ove godine i dogodine i narednu deceniju. Nesto slicno se desilo proslog stoljeca. Ali proslog. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 29 sep 2013, 16:15

bparena je napisao/la:Nesto slicno se desilo proslog stoljeca. Ali proslog. ;)
:lol: :lol: :lol:
Nema veze sto niko nije skonto sta si mislio, ali sama formulacija :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 sep 2013, 16:15

Valencia je napisao/la:
LenBias je napisao/la:real plastika, najbolji fudbalski klub svih vremena plastika :lol:
Ovaj tim je plastika, ne Real kroz istoriju. Jasno je to tebi, samo se od muke smijes.

Igraci Reala imaju strasan individualni kvalitet, ali nemaju timski duh. Jedino Pepe gine na terenu. Al on svakako nije dobar sa mozgom, isto bi igrao u bilo kojem drugom klubu.

Nemjerljiva je korist od igraca kao sto su Raul, Guti, Kasiljas... Njima slobodno mozemo pridodati Salgada i Karlosa koji su se stopili sa klubom, koji su bili dusa tima. Njihova borbenost i predanost su bili primjer za igrace koji su dolazili u klub.

U Realu sada nema takvih igraca. Ima Ikar, al i on je u problemu.

Junajted i njihovi uspjesi

Gigs
Skols
Kin
Kol
...

Bajern

Sol
Efenberg
Kan

Barsa

Cavi
Iniesta
Pujol
Mesi

Milan

Maldini
Ambrosini
Pirlo
Gatuzo
Sevcenko

Danasnji tim Reala je plastican!
nemoj vise :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 29 sep 2013, 16:16

RickBlaine je napisao/la:Poklonjene tri Lige prvaka :cry:
Da nisi malo pretjerao... :cry:
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 29 sep 2013, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 sep 2013, 16:17

Moguce da je prerano donositi broplete zakljucke. Mozda treba vremena da se igraci i trener naviknu jedni na druge,ali sinocnja a i prethodna tekma protiv Elchea samo je ponovno potvrdila moje misljenje o Realu , ne igraju ,nema tu smisljenih akcija na onom podruciju terena gdje to treba pokazati . Svako se zna dodavati izmedju sebe na svojoj polovini ,jedino su to radili . Benzema totalno odsijecen od igre ,bocni igraci nista korisno ne znaju napraviti u napadu ,a da ne govorim kako su naivno ispali par puta u odbrani . S Mourinhom si mogao igrati ruzno ili lijepo, ali barem si imao jasnu ideju i osmisljen pristup, s Ancelottijem ne znas sta igraju i sve se svodi na detaljie odnosno Isca i Ronalda ako nesto naprave. ;) Ne treba zaboraviti da Realu tek dolaze zahebane utakmice . Nisu igrali jos protiv Barce,Seville,Sociedada,Valencie i ostalih ,i uopste nije iskljuceno da se ovakvom igrom kiksa u nekom od tih duela sto bi znacilo i definitivni oprostaj od Titule.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 sep 2013, 16:18

Stvarno mi Real nikad nije bio odvratan, za razliku od Bajerna, Juventusa i tako nekih klubova...

Al opet, trudim se biti objektivan :mrgreen: .

[youtube][/youtube]

Sezona tek pocela a Real se vec oprostio od titule :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 29 sep 2013, 16:22

YaSSaL je napisao/la: Da nisi malo pretjerao... :cry:
Dobro, onda cetiri.
Valencia je napisao/la:Sezona tek pocela a Real se vec oprostio od titule :mrgreen: .
Pa ono, sa trenerom koji je osvojio Ligu tri puta u petnaest godina trenerskog posla, nismo ni ocekivali vise. A onda ocekujes da postane jedini trener u povijesti sa tri Lige prvaka?! Nece ici. Ako tim nastavi sa ovakvom igrom, nema potrebe za nastavkom suradnje sa Carlom. Zelimo progres, makar minimalan. U Madridu se nikad nikoga nije cekalo. Dobio je tim kakav je htio, vec tri mjeseca je trener tima a igra se nije pomaknula sa mrtve tacke. Realno, tesko ce se izgurati ova sezona. Ako nista, barem da se lobotomci poraze...

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 29 sep 2013, 16:23

Toxicity je napisao/la:Je li opet Modrić bio najgori?
da a nevideni talent Illara izdominirao

wedi
Kontakt:

Post Postao/la wedi » 29 sep 2013, 16:24

Da ne baljezgam previše! Ni ove sezone nismo konkurentni ! Povraća mi se kad ih gledam.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 sep 2013, 16:25

juznjak> je napisao/la:Moguce da je prerano donositi broplete zakljucke. Mozda treba vremena da se igraci i trener naviknu jedni na druge,ali sinocnja a i prethodna tekma protiv Elchea samo je ponovno potvrdila moje misljenje o Realu , ne igraju ,nema tu smisljenih akcija na onom podruciju terena gdje to treba pokazati . Svako se zna dodavati izmedju sebe na svojoj polovini ,jedino su to radili . Benzema totalno odsijecen od igre ,bocni igraci nista korisno ne znaju napraviti u napadu ,a da ne govorim kako su naivno ispali par puta u odbrani . S Mourinhom si mogao igrati ruzno ili lijepo, ali barem si imao jasnu ideju i osmisljen pristup, s Ancelottijem ne znas sta igraju i sve se svodi na detaljie odnosno Isca i Ronalda ako nesto naprave. ;) Ne treba zaboraviti da Realu tek dolaze zahebane utakmice . Nisu igrali jos protiv Barce,Seville,Sociedada,Valencie i ostalih ,i uopste nije iskljuceno da se ovakvom igrom kiksa u nekom od tih duela sto bi znacilo i definitivni oprostaj od Titule.
istina, atletiko je u svakom segmentu zaslužio pobjedu, čak i sa više razlike. Ne znam, bio sam optimista glede anćelotija ali je očigledno da se još nije snašao, ono sinoć je bilo ruglo zaista.
naprijed rejal

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 16:26

Vidim mijenjaju se misljenja o Ancelottiju. :D
A sinoc me ljudi napali k'o da sam Del Bosque-a tjer'o. :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 sep 2013, 16:27

sto je najgore biti cemo mi konkurentni u utakmicama gdje je jak protivnik ali ove gdje je protivnik atletico, elche i slicni bez ikakvog valjanoga razloga (osim toga sto je carlo podbacio) kiksamo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 29 sep 2013, 16:29

YaSSaL je napisao/la: Da nisi malo pretjerao... :cry:
Dobro, onda cetiri.
Mashala, bice jos aBd...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.