AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nextterrain
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nextterrain » 06 nov 2016, 16:42

LAPAGOLLL :tokralju:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 nov 2016, 16:42

Kakav gol :wtf:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 06 nov 2016, 16:42

LA LA LA LA LA LA PA DULAAAAA
FK Sarajevo !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 nov 2016, 16:54

opet 3 boda, bez rijeci :mrgreen:

necu nista vise ni reci
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 06 nov 2016, 16:55

svaka čast, loše ali ko te pita, sad pauza pa onda deranje mrskih komšija
Forza Milan!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 nov 2016, 16:57

I ponovo igru brisi, bodove pisi. Vidicemo samo do kad tako.
Suso jedini moze dobiti prolaznu ocjenu, te mozda Rom i Paleta za 1. poluvrijeme. Lapadula postigao gol, ali nedovoljno da bi ga se ocjenilol.

Pretanko, pretanko, i nasa pozicija na tabeli je samo dokaz kvalitete Seria A, nazalost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 06 nov 2016, 16:57

Koji smećari :mrgreen:

Cim su krenuli da napadnu, odmah im stvorili 2-3 sanse.
Mogli su ovo zavrsiti u prvom poluvremenu a ne da se mucimo do zadnje minute.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 nov 2016, 17:05

Dobro je na kraju vemo bitna tri boda, napoliju smo pobjegli na 4 boda sto je odlicno,ova atalanta opasno gura al valjda ih stane :)

Sad ide pauza pa svi se nadamo novoj pobjedi u derbiju,inace od ovih jaci klubova ove god samo smo od napolitanaca izgubili sto unazad par godina nije bio slucaj kad smo te tekme vecinom gubili.

Nekako guramo sa ovm ekipom, fali nam puno igraca u vezi sto se osjeti,mali pasalic nista nije pokazao on i kuco najgori

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 06 nov 2016, 17:10

Sve osim tri boda je lose
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 nov 2016, 17:32

samo živim za dan kad ćemo dovesti nove veznjake, poslije 5 dugih godina :pray: ove naše sve potjerati, ne postoji onaj ni kome bi u budućnosti dao ulogu džokera sa klupe, a kamo li za prve postave.

a još kad polija uvede, došlo mi sebi da nogu iz kuka iščupam od muke :facepalm: al' najžalosnija istina je ta da nemaš druge solucije osim polija jer je kuja čini mi se tražio izmjenu radi povrede.
tj. imat ćeš soluciju u vidu goveda, ne znam jel gore ovo što tip drka qrac u rimu na lafo rehabilitaciji već mjesecima ili kad je zdrav pa si ga prinuđen gledati. :roll:

al' haj neka guraju dok mogu, samo očekujem fabregasa i bazoera na zimu :pray:

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 06 nov 2016, 17:37

Nadam se da će Montela izvuci pouke iz ove utakmice. Evidentno je da ova ekipa može napadati, međutim iz nekih razloga se posle vodstva uvijek povučemo. Do gola smo napadali Palermo, a posle se povukli. Nakon izjednjačenja Palerma, ponovo smo napadali i imali šansi, dakle ekipa može igrati i stvarati šanse, nema potrebe da se previše povlačimo. Ista situacija je bila i protiv Pescare, ali i ranije. Juve nam nije stvorio onoliko pravih šansi kao Pescara i Palermo zadnje dvije utakmice.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 nov 2016, 17:50

Jedva docekasno pauzu, zasluzen mali odmor za ekipu da se malo odmori i konsoliduje. Nama ce ova pauza itekako dobro doci, jer vidjelo se u ovim utakmicama poslije derbija da igraci nemaju potreban elan i da na silu zaganjaju samo kad moraju. To Montela mora promjeniti jer nakantat ce nas neko zestoko ako se nastavi ovako. Dogurat cemo nekako do januara a onda cemo vidjet sta ce se desit od toliko spomenutih igraca, nebi me zacudlio da prodaju Baccu a dovedu drugog napadaca a sredina ostane ista :lol:

Kucka totalno los, sta se desava sa njim. Niko danas nije nista specijalno pokazao. Suso imao par dobrih udaraca, Paletta standardno dobar u odbrani.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 06 nov 2016, 17:52

Ali kad telka Poli udje u igru :puke:
Tacno me je vise to iznerviralo nego gol sto smo primili.
Ne interesuje me ni njegov ucinak i sto nema druge opcije, jednostavno lika ne mogu smisliti.

Kompletan vezni red treba dovesti. Ne mogu zadrzati loptu niti uvezati 3 postena pasa.

Neka uzimaju bodove kako znaju jer svakako se ne moze od ove ekipe nikakva igra ocekivati.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 nov 2016, 17:58

Na kraju najbitnije su tri bobe, ali da je igra bila ocajna to jeste. Yebote dubak jos kad sam vidio da ulazi Poli kad me ne strefi sta. Umjesto da izbaci Pasalica, da Jack i Suso se povuku nazad u sredinu i da Bacci doda Adriana, pa da pokusa sa 442, tj dva spica, on hedalja u vidu Polia uvede boze dragi :D

Ajd da vise ne pametujemo, kao sto rekosmo ova pauza ce dobro i doci da se malo odmore i saberu.. a onda da abd nastavimo seriju i da nakantamo komsije. FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 nov 2016, 18:10

muha milanez je napisao/la:
Kucka totalno los, sta se desava sa njim.
Dešava se to da je on samo prosječan igrač i da smo nezahvalni što očekujemo više od njega jer nit' može nit' hoće biti bolji :mrgreen: zna imati dobrih partija, ali cjelokupni dojam o njemu je nešto drugačiji. Cijenim njegovu energiju i ludost, ali to nije dovoljno.

Pašalić premekan za ove lige, mada tek je došao pa mu se može progledati kroz prste, Lokateli je bio kao najbolji pojedinac u vezi danas ali je imao gro loših procjena i pasova. Matija nisam ni primjetio, govedo ne valja, Montolivo je mrtav igrač nakon one povrede, Andrea Poli full of energy... mi jednostavno sa ovim poluigračima nemamo vezne linije, da ih sve skupiš na jednu gomilu ne bi mogao poštenog igrača sastavit.
I to je naša rak rana, dok kompletno ne promjenimo garnituru veznjaka na terenu i klupi (da se ne moraš brukati sa ulaskom Polija) bit' ćemo prinuđeni gledati ovaj antifudbal. I džabe tebi dobra odbrana i napad kad ovi sve sjebu.

Teoretski bi se kao trebali odmoriti nakon pauze, al' većina naših boljih igrača idu sa reprezentacijom gdje će se po običaju neko povrijediti ili dodatno umoriti :zzz:

FORZA MILAN !

savicevic
Kontakt:

Post Postao/la savicevic » 06 nov 2016, 18:12

Evo u elementu našeg dragog Tiziana Crudelija :D

Che confusione,
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
e chi non canta è un porco juventino.

https://www.youtube.com/watch?v=iqT0IpMrTBM

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 06 nov 2016, 18:15

SonVolt je napisao/la:
Kompletan vezni red treba dovesti. Ne mogu zadrzati loptu niti uvezati 3 postena pasa.

Neka uzimaju bodove kako znaju jer svakako se ne moze od ove ekipe nikakva igra ocekivati.
Ne mogu ni nasi, a ko fol zvijezde neke.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 nov 2016, 18:21

rope11 je napisao/la:
Dešava se to da je on samo prosječan igrač i da smo nezahvalni što očekujemo više od njega jer nit' može nit' hoće biti bolji :mrgreen: zna imati dobrih partija, ali cjelokupni dojam o njemu je nešto drugačiji. Cijenim njegovu energiju i ludost, ali to nije dovoljno.

Pašalić premekan za ove lige, mada tek je došao pa mu se može progledati kroz prste, Lokateli je bio kao najbolji pojedinac u vezi danas ali je imao gro loših procjena i pasova. Matija nisam ni primjetio, govedo ne valja, Montolivo je mrtav igrač nakon one povrede, Andrea Poli full of energy... mi jednostavno sa ovim poluigračima nemamo vezne linije, da ih sve skupiš na jednu gomilu ne bi mogao poštenog igrača sastavit.
I to je naša rak rana, dok kompletno ne promjenimo garnituru veznjaka na terenu i klupi (da se ne moraš brukati sa ulaskom Polija) bit' ćemo prinuđeni gledati ovaj antifudbal. I džabe tebi dobra odbrana i napad kad ovi sve sjebu.

Teoretski bi se kao trebali odmoriti nakon pauze, al' većina naših boljih igrača idu sa reprezentacijom gdje će se po običaju neko povrijediti ili dodatno umoriti :zzz:
Ma ne vjerujem, De Sciglio, Kucka, Bacca će gotovo sigurno igrati za reprezentaciju, a od ostalih moguće da će nastupati Bonaventura i eventualno Romangoli. Od ostalih niko nije ni blizu prvih 11 svojih država.

Doduše biće prijateljskih utakmica al' to je svakako odrađivanje posla :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 06 nov 2016, 18:37

Kucka igra ispod svakog nivoa još od Chieva, više se Poli vidio od njega iako je igrao 10 minuta i to mora nešto značiti.

Na stranu sve, treba nam nova sredina i ovo bi danas puno bolje izgledalo s Bonom u vezi jer nemamo nikog da ga može zamijeniti tako da bi radije vratio Nianga lijevo, a Bona natrag u vezu.

Sad smo drugi, a u najgorem slučaju ćemo biti 3. poslije ovog kola i ovo nije ni do igrača, ovo je isključivo do Montelle trenerčine :salut:

Izgurati do januara dovesti Badelja i Fabregasa (iako se potajno nadam Jamesu ili Iscu bez ikakve realne osnove.) i bravo Lapaduli zbog gola i zbog zalaganja pa lici mi na Gatussa samo što ovaj prvi igra na poziciji napadača.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 nov 2016, 18:48

Raonffa je napisao/la:
rope11 je napisao/la:

Ma ne vjerujem, De Sciglio, Kucka, Bacca će gotovo sigurno igrati za reprezentaciju, a od ostalih moguće da će nastupati Bonaventura i eventualno Romangoli. Od ostalih niko nije ni blizu prvih 11 svojih država.

Doduše biće prijateljskih utakmica al' to je svakako odrađivanje posla :D
Šiljo, Bacca, Romagnoli, Bonaventura i Kucka će vrlo vjerovatno igrati, znači to nam je pola ekipe :zzz: tu su Gomez, Mati i možda još ko koji idu u J. Ameriku.
ma ni ne moraju igrati, dosta su im intenzivniji treninzi i četiri putovanja u roku od 7 dana da se sjebeš.

next jel ti godra radi susa? :tralala:

joj i nemojte bolan badelja, šta će nam ba, pa imamo već 2-3 badelja u ekipi pa vidimo na šta nam igra liči radi njih :zzz: treba konačno napraviti iskorak i prestati se zadovoljavati prosječnim igračima inače ćemo i naredne sezone tapkat u mjestu, daj nam ba konačno klasnog igrača kad već imaš love.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.