Safet Sušić - Pape

admir1991
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la admir1991 » 03 nov 2014, 12:12

Pozvao vranjesa koji nije odigrao profi utakmicu 7-8 mjeseci,a igrače koje koji bi nam mogli pomoći nije pozvao. Dabogda ti Safete crko i propo zajedno sa ovom usranom državom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 nov 2014, 12:14

Yebi i ne vadi Safete, stoka bolje i ne zasluzuje od tebe. Odvoooo nas u Braziiil, a vi ga pljujeteee. Stvaarno ste nezahvalni. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 nov 2014, 12:15

"Nema se tu šta reći, ljudi. Ovo su trenutno najbolji naši igrači. Ja sam rek'o, imamo mi, imamo, dosta igrača napadački orijentisani. To nije više 4-4-2, to može biti mnogo opasnije. Izet je napadač, Višća je isto napadač. Lulić, on neka se malo zapita šta je on, ali i on može biti napadački igrač.
Mi ne znamo i ne možemo drugačije igrati. Ja sam rek'o za Vranješa, izlazio sam u susret mnogim prije njega, i on ima kredita još malo. Inače, ja pozivam one koji igraju u svojim klubovima, na njima je da se dokažu. Vraća nam se Spahić, treba nam on i u restoranu, i na treningu, osjeti se to. Bičakčić je sad tu, ali neće igrati. Hadžić i Šunjić su se pokazali ko bolji duo, a kad nešto valja, to ne treba mijenjati.
Brinem što Mujdža nije igrao ovaj vikend, ali, imamo, imamo mi tu rješenja. Nećemo mi puno nešto izmišljati, igrati ćemo kako znamo, probati nametnuti svoju igru i osvojiti koji bod.
Ja znam, oni će ići na sve, oni vide svoju šansu, ali moji igrači bi trebali naći neko rješenje. Ja neću biti iznenađen kako će protivnici igrati, oni nas hoće da pobijede, mi ćemo morati to spriječiti. Ako ne spriječimo, digitrone u ruke i računajte."

Dobar dan, ljudi. Ne znam ko je iznenađen spiskom. :opaopa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 nov 2014, 12:18

BaDa12 je napisao/la:"Nema se tu šta reći, ljudi. Ovo su trenutno najbolji naši igrači. Ja sam rek'o, imamo mi, imamo, dosta igrača napadački orijentisani. To nije više 4-4-2, to može biti mnogo opasnije. Izet je napadač, Višća je isto napadač. Lulić, on neka se malo zapita šta je on, ali i on može biti napadački igrač.
Mi ne znamo i ne možemo drugačije igrati. Ja sam rek'o za Vranješa, izlazio sam u susret mnogim prije njega, i on ima kredita još malo. Inače, ja pozivam one koji igraju u svojim klubovima, na njima je da se dokažu. Vraća nam se Spahić, treba nam on i u restoranu, i na treningu, osjeti se to. Bičakčić je sad tu, ali neće igrati. Hadžić i Šunjić su se pokazali ko bolji duo, a kad nešto valja, to ne treba mijenjati.
Brinem što Mujdža nije igrao ovaj vikend, ali, imamo, imamo mi tu rješenja. Nećemo mi puno nešto izmišljati, igrati ćemo kako znamo, probati nametnuti svoju igru i osvojiti koji bod.
Ja znam, oni će ići na sve, oni vide svoju šansu, ali moji igrači bi trebali naći neko rješenje. Ja neću biti iznenađen kako će protivnici igrati, oni nas hoće da pobijede, mi ćemo morati to spriječiti. Ako ne spriječimo, digitrone u ruke i računajte."
Wow ovo se zove kopija ko orginal :salut: :salut: :clap: :clap:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 nov 2014, 12:23

"Lulic, on neka se malo zapita sta je on". :rol: :rol:

:bow:

bvb
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bvb » 03 nov 2014, 12:24

velez_mostar je napisao/la:
Ovo je tema o Safetu Susicu, deklarisanom nepotisti koji spusta slusalicu naciji preko javnog servisa, osobi koja je direktni krivac za ispadanje od jadne Nigerije, osobi koja je zbog manjka autoriteta izgubila bilo kakav odnos sa kapitenom koji nam je danas potreban, osoba koja gura igrace iz Hr.lige zanemarujuci one iz serije A, i plasirajuci neistine da je neko uvrijedio suigrace kako bi opravdao praznjenje mjesta za svoje pulene.

O Safetu Susicu koji svakoga dana ima sve veci broj "neprijatelja" u ovoj zemlji, ne zbog toga sto je nekome to ćejf nego zato sto smo totalno u kur.cu pod njegovom palicom, o covjeku koji ne zna sastaviti recenicu da je smislena, o covjeku koji ne analizira, ne prati protivnika, ne skautira(osim kad je u pitanju germania sportagentur).

O Safetu, koji formaciju i citav koncept koji nam odgovara rusi zbog perfidnog forsiranja bratica koji veze s loptom nema, i koji je zapravo do juce bio "zadnji vezni", o covjeku koji se stidi svojih Zavidovica, stidi se pjesme "o Safete Sajo", o covjeku koji je digao ruke od ove zemlje i fudbala do trenutka kad je njemu zatrebala, i sve je to ostvario preko deklarisanog krimosa i sadasnjeg zatvorenika kojeg i danas "stoji".

Nemojte o Safetu nista lijepo pricati ako mislite da vas neko smatra barem sekundu bistrim, i trezvenim, jer Safeta Susica moze podrzati samo neko ko ne vidi, ne cuje, ne zna, ko je totalno neupucen, ili ko je bezobrazan.

:thumbup:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 03 nov 2014, 12:24

Minjore je napisao/la:
Hattrick123 je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Bravo za spisak. Slonu retardirani.
"ali on nas je odveo na svjetsko prvenstvo"
Mislis na svjeCko ? :D
sveCko :D
FORZA MILAN

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 nov 2014, 12:25

admir1991 je napisao/la:Pozvao vranjesa koji nije odigrao profi utakmicu 7-8 mjeseci,a igrače koje koji bi nam mogli pomoći nije pozvao. Dabogda ti Safete crko i propo zajedno sa ovom usranom državom.

Ako je drzava usrana, sto ti je onda avatar zastava iste te drzave ? :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 03 nov 2014, 12:26

Mene stvarno sramota... Spali smo sa konja na magarca. Ekipa koje su se svi sa razlogom pribojavali je postala kanta za nabijanje i ismijavanje. Postali smo nacija koja strijepi od svakog buduceg poteza (imbecilnog) selektora reprezentacije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2014, 12:26

BaDa12 je napisao/la:"Nema se tu šta reći, ljudi. Ovo su trenutno najbolji naši igrači. Ja sam rek'o, imamo mi, imamo, dosta igrača napadački orijentisani. To nije više 4-4-2, to može biti mnogo opasnije. Izet je napadač, Višća je isto napadač. Lulić, on neka se malo zapita šta je on, ali i on može biti napadački igrač.

Dobar dan, ljudi. Ne znam ko je iznenađen spiskom. :opaopa:
Ja sam uvijek iznenadjen. Jer kad mislis da gore ne moze, on opet nadmasi sva ocekivanja.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 nov 2014, 12:29

uhapsi ga Mossad :pray:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 nov 2014, 12:33

Mene samo zanima hoce li imati srnecih ledja u haifi ili je to kod njih zabranjeno, posebno ako jos paradajza okolo stavimo :hmmmmm:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 nov 2014, 12:37

Uz Zukanovića i Štilića, ovo je najbolje što trenutno imamo, a svakako niti jedan od njih nema mjesta u 4-2-3-1 formaciji, tj. Štilić nema mjesta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 nov 2014, 12:38

Virtu4l je napisao/la:Uz Zukanovića i Štilića, ovo je najbolje što trenutno imamo, a svakako niti jedan od njih nema mjesta u 4-2-3-1 formaciji.
e nek za TSS-a ima :damn:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 nov 2014, 12:41

Juventinisimo je napisao/la:Evo da probam odgovoriti...da vas iznenadim koliko sam suprotan vama.. ;)

@Ajax
1) To je tacno,Pape jeste zavrsio sa otkazima,cak kad je imao(u dva velikana spora) 100% pobjede...zasto?? Ne znam..valjda im nije bilo dovoljno... :?
2) Ako malo bolje pogledas,vidjeces da su mnogi usporedjivali Vahu i Papeta,puno prije mene...najvise se smijali sporovima,danas ja malo uporedjujem te sporove,Papetove sa polovnim igracima i danasnjeg Vahinog spora,za kojeg morate priznati da ima puno bolje igrace..
Dok ste se smijali Papetovim sporovima,sve je bilo u dure,danas vam krivo.. :hmmmmm:
3) Vaha je bio uspjesan prvi puta u Trabzonu...ok ako ti tako kazes...samo da to malo nadopunim..

2005/06 je Vaha trenirao taj spor
1 Galatasaray A.Ş. (C) 34 26 5 3 82 34 +48 83
2 Fenerbahçe A.Ş. 34 25 6 3 90 34 +56 81
3 Beşiktaş A.Ş. 34 15 9 10 52 39 +13 54
4 Trabzonspor 34 15 7 12 51 42 +9 52
Dvije godine prije toga:
2003/04
1 Fenerbahçe A.Ş. (C) 34 23 7 4 82 41 +41 76
2 Trabzonspor 34 22 6 6 60 38 +22 72
2004/05
1 Fenerbahçe A.Ş. (C) 34 26 2 6 77 24 +53 80
2 Trabzonspor 34 24 5 5 73 29 +44 77
Koliko je imao uspjeha...koliko god vama to odgovara,ovu su cinjenice koje sam postao.. :kafa:

4) O uspjesima u Francuskoj ne mogu porediti,niti sam pokusao to porediti...tamo je Pape trenirao malo vremena,Vaha je imao dobrih uspjeha...ja ne lazem,pokusavam biti objektivan..od mene ne ocekujte nista drugo.. :nene:
Repka se vec moze...Nije bas ni Vahid imao toliko teske timove u kvalifikacijama,to dobro znate...Za Papeta kazete da je imao najlaksu ikada... :hmmmmm: Sreca,individuala,non-stop pokusavate umanjiti njegov uspjeh...o tom uspijehu je i Virtual pricao,o efikasnosti,napadackom fudbalu...isto tako ga kritikovao,ali o tome ne date nista reci,non-stop jedno te isto drobite...
Poredite Evropu i Afriku... :hmmmmm:

5) U to i ja vjerujem,Vaha je puno bolji strateg od Papeta..jesam li to ikada negirao?? Nisam.
Medjutim,vec sam postao...imao je i Vaha podbacaja(sa Alzirom)..vi to ne zelite prihvatiti..do vas je..

Za kraj...ja mislim da si ti vise opterecen sa mnom,nego ja sa Papetom...znas to i sam.. :wave:

@bvb
Nisam uzeo drugog trenera...uzeo sam Vahu,jer znam sta ste sve pisali o tom genijalcu...i uzeo sam spor,jer ste se tome najvise smijali..
Trabzon je najbolji i najveci spor od svih...pa Vahi,trenutno i ne ide dobro..Genclerbirligi nije bio u prici,i nisam vidovit da nesto tvrdim u buducnosti,kao sto vi pokusavate..
Tvrdili ste da ce Vaha razvaliti sa repkom...evo ja uporedio spor...pa i ne dominira bas najbolje..kako znate da ce sa repkom razvaljivati??

@velez_mostar
Ne zelis da procitas ali postavljas pitanja... :hmmmmm: Nema problema,na sve cu odgovoriti.. ;)

1)Ja mislim da je dovoljno inteligentan...nije kao forumasi...forumasi sjede za kompom i omalozavaju svakoga ko ne misli kao oni,sabotiraju teme,znaju sve,vide buducnost,svakome se smiju,svakoga vrijedjaju...jeli to taj nivo IQ sto treba covjek da ima?? Ako je to to...onda nije..
2)Ne radi se o nepotizmu...tu rijec ste dodali,da bi bilo jos kreativniji..sto vise,to bolje... :kafa:
3)Naravno da nisam zadovoljan startom...ko kaze da je dobar?? Pape to nije nikada rekao,to ste mu vi natovarili na vrat,kao i mnoge druge stvari..to vi znate i sami.. ;)
Pape govori da imamo sanse i nakon poraza od Kipra...zar nemamo?? Dolazi nama i Vels i Izrael..oni sto misle da treba da dominiramo,okacite to macku o rep..oni sto misle da smo nosioci grupe i to okacite macku o rep...te nosioce grupe nam je Pape i donio... ;) to i nije realna situacija...nasa realnost je izmedju 20-30 mjesta...sve iznad odlicno,sve ispod lose...
4)Ne ocjenjujem ih dobro,ja sam prvi kritikovao,slao Papeta na hladjenje nakon Nigerije..o novinarima necu ni pocinjati..Pape nije bojkotovao novinare nego igraci...sada ih Pape bojkotuje,sa razlogom..nakon Brazila,sve im je dozvoljeno(u vezi novinara)...i Papetu i igracima...
Sto se tice skautiranja,taktike,analiziranja...Pape radi ne tako dobar posao..Dozvoli da objasnim...
Kad god smo skautirali(ne kazem da ne treba),analizirali(ne kazem da ne treba)...tada smo se prilagodjavali protivniku...redovno zijanili...sada imamo svoju igru,napadacku,posjed lopte...ne cekamo 5-10 minuta da iznenadimo protivnika..ne branimo se cijelu utakmicu..igramo kao tim..
Danas nam treba uigranost(koju vi ne zelite da prepoznate ili ne mozete)...nekoliko puta sam napisao da smo izgubili alfu i omegu tima,Misketa..Spahica,koji je bio bedem odbrane...falilo nam dosta igraca...samo to ne zelite da prihvatite...ne zelite prihvatiti da nama treba vrijeme da se uigramo...SVI ste vidjeli,da to ide na bolje..i Vels i Belgija...ali ne...tesko je priznati..mi treba da dominiramo...pa ko smo to mi???? Kakva smo mi sila???
Pjanic je extra klasa...samo i njemu treba vremena da igra ono sto nije prije u repki..on treba tek da postale nas lider,da kreira igru...njegova pozicija uopste nije bitna...ko kaze da mora igrati 10ku??? Nije poenta u tome,nego u organizaciji napada...sve bi to trebalo s vremenom da legne na svoje...vi ako mislite da to ide tek tako...u zabludi ste...ko god da je dosao imao bi iste probleme..

Svi vi znate,koliko smo puta trazili selektora i koliko puta nas je Vaha ljubazno odbio,kako ima ugovor,kako je zauzet,kako ima druge planove i naravno izvlacenje na nacionalizam...Ciro je nacionalnu repku rijesio na najbolji moguci nacin... ;) Niko mu nista nije srao,a Vahid se boji necega...ko ovdje ne vidi nesto,nikada i nece.. :kafa:

Mislite li da Pape dobije otkaz,u isto vrijeme i Vaha,da bi Vaha dosao?? Ako to mislite,u zabludi ste... ;)
Sto nije dosao i uzeo repku,sada nismo u 3-4 sesiru,nego prvom...sta mu vise treba??? Znam ja sta mu treba.. ;)

Odgovori ja svima...nista preskocio nisam,nista iz konteksta uzeo nisam... ;)
:bih: :bih: :salut:
Sport je lijek za tijelo i duh.

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 03 nov 2014, 12:41

Minjore je napisao/la:
admir1991 je napisao/la:Pozvao vranjesa koji nije odigrao profi utakmicu 7-8 mjeseci,a igrače koje koji bi nam mogli pomoći nije pozvao. Dabogda ti Safete crko i propo zajedno sa ovom usranom državom.

Ako je drzava usrana, sto ti je onda avatar zastava iste te drzave ? :D
Zato sto sam mislio da ima nade da bude normalna,al evo i u fudbalu se desava kriminal :crazy:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 nov 2014, 12:43

To Safete samo ih sisaj, dok je ovaca bice i vune.... :bih: :opaopa: :tokralju:

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 nov 2014, 12:45

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Mene samo zanima hoce li imati srnecih ledja u haifi ili je to kod njih zabranjeno, posebno ako jos paradajza okolo stavimo :hmmmmm:
Boga mi, zayebana su ona kosher pravila. Ovo moramo rijesit prije utakmice, nasekirat ce nam se Safet ako ne bude srnecih ledja. :hmmmmm:

BaDa12
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BaDa12 » 03 nov 2014, 12:46

Goalgetter je napisao/la: Ja sam uvijek iznenadjen. Jer kad mislis da gore ne moze, on opet nadmasi sva ocekivanja.
"Momak, de slušaj malo bolje, ti ili si zalut'o ili se drzak." :mrgreen:

Ja fakat nisam iznenađena, valjda što znam da Pape voli trolati raju, pa čovjek treba biti spreman na sve. Uz to, mnogi koje priželjkujemo, imaju probleme s dokumentima, Zuka ima neki veći problem, Štilić ne bi bio neka promjena, mada sam svakako za njegovo pozivanje...
Uglavnom, tako nam je kako nam je.
Sretno momci! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 nov 2014, 12:47

Virtu4l je napisao/la:Uz Zukanovića i Štilića, ovo je najbolje što trenutno imamo, a svakako niti jedan od njih nema mjesta u 4-2-3-1 formaciji, tj. Štilić nema mjesta.
Ma upravu si 100%, da igraju oni a da Vrsajevic,Vranjes,Hadzic i TSS sjede na klupi :roll: Stvarno nema smisla
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 2 gosta.