ja mislim da bi ti volio da svi pišemo ono šta ti voliš pročitati.Il Capitano je napisao/la:Ja mislim da se raspadamoBlagoje Bratić je napisao/la:Sve imamo nešto napola,onako srednja žalost,5 ili 6 igrača malo odskaču,gdje su nam igrači,pa mi sem stačesog nikog ne dovedesmo,pa nemože sve ni đaba zaboga,pa gdje je onaj haskić iz banovića,pa gdje su nam ti jki snažni igrači da se drugi odbijaju od njih da to ekipa izgleda čvrsto i jako i da se zna ko kako i šta igra,a ne da strahujem na svakoj utakmici trčanje ganjanje izgubi loptu,pa svašta nešto
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Blagoje Bratić
Re: FK Željezničar
- Blagoje Bratić
Kunem ti se bogom,da sam kucao sa mobitela,pa mi to nije naum padalo,elSaik je napisao/la:Kunem ti se, bog nije iz zayebancije izmislio tačku.Blagoje Bratić je napisao/la:Sve imamo nešto napola,onako srednja žalost,5 ili 6 igrača malo odskaču,gdje su nam igrači,pa mi sem stačesog nikog ne dovedesmo,pa nemože sve ni đaba zaboga,pa gdje je onaj haskić iz banovića,pa gdje su nam ti jki snažni igrači da se drugi odbijaju od njih da to ekipa izgleda čvrsto i jako i da se zna ko kako i šta igra,a ne da strahujem na svakoj utakmici trčanje ganjanje izgubi loptu,pa svašta nešto
a drago mi je da ti je to samo primjedba,ajmo još malo poliglota
Valjda lingvista.Blagoje Bratić je napisao/la:Kunem ti se bogom,da sam kucao sa mobitela,pa mi to nije naum padalo,elSaik je napisao/la:Kunem ti se, bog nije iz zayebancije izmislio tačku.Blagoje Bratić je napisao/la:Sve imamo nešto napola,onako srednja žalost,5 ili 6 igrača malo odskaču,gdje su nam igrači,pa mi sem stačesog nikog ne dovedesmo,pa nemože sve ni đaba zaboga,pa gdje je onaj haskić iz banovića,pa gdje su nam ti jki snažni igrači da se drugi odbijaju od njih da to ekipa izgleda čvrsto i jako i da se zna ko kako i šta igra,a ne da strahujem na svakoj utakmici trčanje ganjanje izgubi loptu,pa svašta nešto
a drago mi je da ti je to samo primjedba,ajmo još malo poliglota
U koliko sati igramo sa Zrinjskim?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Bio bi fol da im ga La zo zabije19TM87 je napisao/la:Posljednja provjera sa prvakom Kazahstana
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... kazahstana
Sa Zrinjskim u 15h bi trebalo biti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Bio bi fol da im ga La zo zabije19TM87 je napisao/la:Posljednja provjera sa prvakom Kazahstana
SF je na temi fk sarajevo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma vise triler nego SFnick je napisao/la:pile87 je napisao/la:Bio bi fol da im ga La zo zabije19TM87 je napisao/la:Posljednja provjera sa prvakom Kazahstana
SF je na temi fk sarajevo
evo i tekstualni prenos svaka cast za ss.ba 
ŽELJEZNIČAR: KariĆ, Marković, Radovanović, Mešić, Vasilić, Čolić, Svraka, Savić, Višća, Zeba, Popović. Trener: Amar Osim.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Imal iko sa''terena'',da javi sta se desava,pa makar bio i nultras!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
pope, pope, zahvati je kako treba 
-
Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Amar Osim je digao kompletnu klupu na zgarijavanje...
šteta za vasilića što fula glavom
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Imas na SS.ba textualni prenos.MU'MIN T.M. je napisao/la:Imal iko sa''terena'',da javi sta se desava,pa makar bio i nultras!
[url][/http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/us ... venstvaurl]
Jos 17 dana
Razumijes ti mene burazere moj 
kara siguran na golu koliko se moze vidjeti iz ovog prenosa,za pohvalit!
AMAR OSIM!!!
ureko si ga 
-
melanholicar
- Kontakt:
Ima li šta novo u najljepšem sarajevskom naselju i drugom najljepšem naselju na svijetu dragoj Grbavici?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Prije gola Zadre, Zrinjski je propustio dvije dobre prilike. Najprije u 60. minuti Gančev spašava sa gol-linije goste nakon udarca Lendrića, a onda nespretnost Karića nije uspio iskoristiti Zadro, koji se minut-dva kasnije iskupio vodećim golom.
haha...jasta sam,**** ne komentarisem vise
haha...jasta sam,**** ne komentarisem vise
AMAR OSIM!!!
Ubiše nas 
sve nogamaBuddy je napisao/la:Ubiše nas
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Bing [Bot], Bosnjo22, DUVNO1921, kosuljaplava, Mostarska, perodeformero, SamoTi4000, WeekendOffender i 147 gostiju.