Ubili su nas isti i prošle godine, ovako negdje u ovo vrijeme u prijateljskoj 5-0 ili 5-1, nebitno.Buddy je napisao/la:Ubiše nas
Pa znamo ko se sad bori za opstanak, a ko za titulu.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ubili su nas isti i prošle godine, ovako negdje u ovo vrijeme u prijateljskoj 5-0 ili 5-1, nebitno.Buddy je napisao/la:Ubiše nas
Ti si blijeda kopijanikad_izvini1 je napisao/la:Što se tiče prijateljskih utakmica, ja volim kada Željo gubi. Znači da ih Amar lomi na pripremama. Kod nas je red euforije pa red depresije, zavisi od rezultata.
Dabogda izgubili sve prijateljske do kraja što se mene tičeZnamo šta se računa
![]()
Da se predstavim, novi sam kolačić
Pretpostavljam da si ti navijač Željezničara,ali nekada je bolje nešto ne napisati ako se radi o ličnim emocijama,jer jbg profesionalizam ne poznaje emocije.Ad0 je napisao/la:ma ebo pripremne sad cemo mi harat ligom proljeće je naše!! FORZZAAA ZELJOOOOO!![]()
![]()
![]()
Ovo je najbolja stvar koja nam se mogla desiti.Elegant je napisao/la:Ovo ne valja, ima da im Osim ocita lekciju.
Bio bi to pun pogodak.pile87 je napisao/la:Bio bi fol da im ga La zo zabije19TM87 je napisao/la:Posljednja provjera sa prvakom Kazahstana
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... kazahstana![]()
Prvo niko ni posle godine nije rekao da pucamo na titulu pa smo je donijeli na grbavicu. Drugo Lazo ce zabiti iz prve izgledne sanse ne samo u prvom kolu na grbavici protiv Olimpica nego i na ostalim terenima. I trece ako se ukaze prilika za Titulu titula ce sigurno doci na Grbavicu. Zelju na pauzi nije napustio niko, a dosla su provjerena imena u vidu Stanceskog, Jamaka i ovog svicarca, tako da je konkurencija na svim pozicijama paklena. Sasvim je razumno to sto smo danas izgubili jer je u drugom poluvremenu na teren istrcao drugi sastav i dok su se konci povezali primili smo dva gola. Prvi sastav jos uvijek nije kristalno jasan, a do utakmice sa Olimpicom ce to biti sigurno jasno i tacno ce se znati ko ce igrati prvu postavu. Nema potrebe dizati tenzije, jer prvi ja bi volio da nas na pripremama kantaju svi, ali da onda hladne glave, dosta nabrijani udju u proljetni dio sezone i da sprase ove ekipe kao proslog proljeca. Polako...Alipasino je napisao/la:Ljudi dokurcilo vise pisat o lazi ali mi nemamo sanse ove godine titulu osvojit.S kojim igracima mislimo to uradit.ko ce go dat.Da nece mozda Lazo kojem treba 6 sansi da bi mozda pogodio.Kakvo ba gradjenje lopte i folovi.Ja sam gledo papricu pa Mihajlovica ti su iz polu sanse davali golove a ne zicere promasivali.Optimistima zelim puno srece sa zivcima na proljece jer bice muke i to kakve.
Otici ce oni sami, samo dok pare rastale.Esii TM87 je napisao/la:uprava napolje
Nema ništa novo jarane, ali kod tebe za 24 sata preko 200 postova. Aferim momčino.melanholicar je napisao/la:Ima li šta novo u najljepšem sarajevskom naselju i drugom najljepšem naselju na svijetu dragoj Grbavici?
Trenutno korisnika/ca: LoveFootball1987, MukiBek, Orvel, Taree i 40 gostiju.