Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
14
2%
Take-Two
11
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 588

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 maj 2016, 15:42

WW1 konačno, nisam igrao WW1 još od Battlefield 1942 yebote

Dajs ima muda, i što mi je još draže da je EA počeo popuštati

vidim cijene postaju gotovo pa standard 80dolara, dakle uskoro će ići i na 90dolara i sve ode u qrac, igre će postati luksuz, i onda kažu zašto piraterija

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 maj 2016, 15:46

80 dolara košta Deluxe Edition.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 maj 2016, 15:48

a ja na piku 65 km prije uzeo bf3 isto nesto kao deluxe, dobio karkand dlc i neka oruzja, uplatio jos liku 60 km, nisam vidio isprva da je 65 km, sve mi u glavi 60 km bilo i tako uplatio, covjek nije ni skontao, a ja tek vidio kasnije kad sam pogledao u uplatnicu :D

i yebeni xbox one, yebo ih microsoft u pakaš

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 08 maj 2016, 16:06

Ma ja cu uzet ovaj BF4 obicni za 10 eura još pokupim ove besplatne dlc i meni dosta.
Ovo mi je prvi put da dam keš za igru zivjeli torenti :zviz:
Arsenal All The Way !

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 08 maj 2016, 16:12

Barcod je napisao/la:Ma ja cu uzet ovaj BF4 obicni za 10 eura još pokupim ove besplatne dlc i meni dosta.
khm kad bi svi uzimali sve na torrentu - igre ne bi ni postojale :) ja imam obicaj da probam igru preko torrenta ako mi se svidi onda je kupim - ako ne svejedno je ne igram :D ipak treba postovati njihov rad i dati podrsku developerima ;)

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 08 maj 2016, 16:13

delko je napisao/la:
Barcod je napisao/la:Ma ja cu uzet ovaj BF4 obicni za 10 eura još pokupim ove besplatne dlc i meni dosta.
khm kad bi svi uzimali sve na torrentu - igre ne bi ni postojale :) ja imam obicaj da probam igru preko torrenta ako mi se svidi onda je kupim - ako ne svejedno je ne igram :D ipak treba postovati njihov rad i dati podrsku developerima ;)
Sve ja to razumijem burazeru al nismo u Njemackoj kužiš :nene: :mrgreen:
Arsenal All The Way !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 maj 2016, 17:11

delko je napisao/la:
kad bi igre bile jeftinije niko ne bi ni pogledao torrent, zato i svi čekaju na popuste

najbolje ulozeni novac mi je bio na bad company 2 i cod black ops 1, a najgore onih 60 km koje nikad necu prezaliti na bf3

igra je tako nestabilna bila na pocetku, da mi je pokvarila ćejf i dan danas, više su drugi nabili vremena kad sam posuđivao acc nego ja sam
tek nekad izlaskom back to karkand igra se stabilizovala donekle
zatim gameplay je postao a la cod, teamplay nikako na nivou bc2, pogotovo kad je bf3 bio na popustu jedno vrijeme, pa navala cod igraca, budale uzmu helikopter ne znaju voziti pa se ruše, ne znaju baciti medic/ammo pack, ne znaju ozivljavati i ono ponajvaznije, ne znaju spotati, katastrofa

jedino sto je valjalo dok igras sa svojom rajom, pa bude bolje, ali onda drugi tim ispasta

premium sam dobio dzaba, mislim i bf4 tako, tako da je bf3 tamo iz 2011 bila jedna od mojih zadnjih kupovina sto se tice igara.

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 08 maj 2016, 17:19

Ja sutam tu i tamo bf3 jos kad je origin djelio dzaba ma sat-dva maximum jbg nema se vremena posao itd..
Haj da malo i tu 4 probam reko a cvaja nije puno a to za BF si upravu bas nema teamplay-a o citerima na 3 da i ne pricam
Arsenal All The Way !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 maj 2016, 12:02

Igrah Overwatch sad dok je bio u open beti, nevjerojatno koliko je igra zabavna i zarazna, cak sam uspio biti jednom u play of the game iako sam totalni njab za fps na ps4 :mrgreen: . Blizzard je ponovo pogodio, vec sad ima 20ak heroja i svaki je poseban , a igra jos nije sluzbeno izasla. :bow:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la Tracy3McGrady » 12 maj 2016, 08:42

koalem je napisao/la:Da. :)
evo i trailer.

[youtube][/youtube]
Ja bih igrao ove igrice ali jednostavno ne mogu da se naviknem na ovu perspektivu gdje ne vidim "sebe". Pokušavao sam razne igrice ali ne ide da ga yebes. prekucao sam uncharted 2 i 3, Beyond two souls razne GTA, i najbolju igricu ikad The last of us. Pokušao far cry 3 (do 20% mučio se da zavolim) i 4, Battlefield 3, CoD i još neke i ne ide. Možda sam retardiran ali ko ga ****, ima li još neko da zbog perspektive ne igra ove odlične igre?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 maj 2016, 12:12

@miki_92

Ti pratis te vijesti vise od mene.. ima li kakvih najava kada bi se Olof mogao vratiti? Dokle god njega nema mislim niko ne moze zaustaviti LG. Ono, mogu im oni ili NaVi uzeti neki turnir, ali generalno Brazilci ce dominirati.

Inace mouz igra dosta dobro online od onog major turnira.. samo to moraju potvrditi na sledecem lanu.

High

Post Postao/la High » 13 maj 2016, 12:24

[youtube][/youtube]

:ljepota:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 maj 2016, 12:46

dscile je napisao/la:@miki_92

Ti pratis te vijesti vise od mene.. ima li kakvih najava kada bi se Olof mogao vratiti? Dokle god njega nema mislim niko ne moze zaustaviti LG. Ono, mogu im oni ili NaVi uzeti neki turnir, ali generalno Brazilci ce dominirati.

Inace mouz igra dosta dobro online od onog major turnira.. samo to moraju potvrditi na sledecem lanu.
imas ovdje intervju koji je dao prije 2 sedmice, ni sam on ne zna kad ce biti spreman, nikakav konkretan datum mu nije rekao doktor

navodno je ovo povreda koju ima
https://en.wikipedia.org/wiki/Thoracic_outlet_syndrome

http://fragbite.se/fragtv/video/2774/ex ... ster-del-1

ja tipujem da bi se mogao vratiti do sljedeceg Majora koji je u Kelnu (5-10. jula)

pa sad u finalu LG vs NaVi ja bi uvijek pare stavio na NaVi, LG je pobjedio 2x protiv njih i to oba puta Guardian igrao povredjen, kad je bio zdrav ni jednom ih nisu dobili

igra nex dobro online, kad vidi publiku usere se ko foka :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 maj 2016, 17:30

Nadam se da ce se skoro vratiti.. Steta je da prolaze turniri bez njega.

Sto se tice LG:NaVi.. Meni su Brazilci definitivni favoriti. Jeste da su igrali protiv povrijedjenog Guardiana, ali na ovim jacim turnirima me svaki put fasciniraju. Dijeluju bukvalno kao vojska i uvijek im neko novi istupi i izdominira mec.

A oko Mouza.. I Spiidi je poceo dominirati na netu. Mada svakako ne bi bilo cudno da na lanu Nex/ChrisJ zachokaju.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 maj 2016, 14:58

High je napisao/la:Uncharted 4 :beba:
Nikad prije nisam igrao Uncharted, rekao hajde da se i ja upisem...igrica ne moze biti bolja, ne skidam se od PS4 evo tri dana :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

High

Post Postao/la High » 14 maj 2016, 15:32

Nerminovic je napisao/la:
Nikad prije nisam igrao Uncharted, rekao hajde da se i ja upisem...igrica ne moze biti bolja, ne skidam se od PS4 evo tri dana :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zbog toga ću kupiti PS4. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 maj 2016, 15:57

High je napisao/la:
Zbog toga ću kupiti PS4. :mrgreen:
Dodaj me kad budes kupio :kafa: Online mode nije ni toliko los, ako se zna moze se :cool:

BackSpace United

High

Post Postao/la High » 14 maj 2016, 16:01

Dodaj me kad budes kupio :kafa: Online mode nije ni toliko los, ako se zna moze se :cool:
Nadam se da će to biti uskoro. :D Koliko sam vidio na YT-u, grafika je čisti ses (prašina u kulama, more, etc. :ljepota: ). Mogu misliti kako bi legla na moj SONY. :P

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 maj 2016, 16:04

High je napisao/la:
Nadam se da će to biti uskoro. :D Koliko sam vidio na YT-u, grafika je čisti ses (prašina u kulama, more, etc. :ljepota: ). Mogu misliti kako bi legla na moj SONY. :P
jarane, grafika do same price, ne moze biti bolje znaci fakat se vidi koliko su se potrudili :tokralju:

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 maj 2016, 22:10

zavrsio uncharted :( :( :( :(

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.