MostarskiSin je napisao/la: ↑07 jun 2023, 16:045 igraca dogovoreno, 4 bi trebala potpisati s nama a jedan ce doci na posudbu.
Veceras potpisuje prvi, sutra drugi, ne znam kada ce objaviti na stranici da je zvanicno.
Odakle je taj posudjeni? Iz BH lige ili inostranstva?MostarskiSin je napisao/la: ↑07 jun 2023, 16:045 igraca dogovoreno, 4 bi trebala potpisati s nama a jedan ce doci na posudbu.
Veceras potpisuje prvi, sutra drugi, ne znam kada ce objaviti na stranici da je zvanicno.
Mislim da je iz BiHDariovfc je napisao/la: ↑07 jun 2023, 16:08Odakle je taj posudjeni? Iz BH lige ili inostranstva?MostarskiSin je napisao/la: ↑07 jun 2023, 16:045 igraca dogovoreno, 4 bi trebala potpisati s nama a jedan ce doci na posudbu.
Neko iz FKS?Direktorcic je napisao/la: ↑07 jun 2023, 22:12Mislim da je iz BiHDariovfc je napisao/la: ↑07 jun 2023, 16:08Odakle je taj posudjeni? Iz BH lige ili inostranstva?MostarskiSin je napisao/la: ↑07 jun 2023, 16:045 igraca dogovoreno, 4 bi trebala potpisati s nama a jedan ce doci na posudbu.
OVO je mozda i najbolnija tacka kod nas.Dobar fizioterapeut,kondicioni i jedan PSIHOLOG.Medju ostalima,Jaso je bio odlican,za njegova vakta mnogo je bolje bilo,ALI....i nije on saam ali brate imati 10 igraca uvijek povrijedjenih,i to sa gadnim ozljedama...Ja bi se vise radovo jednom dobrom strucnom ljekarskom timu vec da nam Dzeko dodje!
Ne znam ni što je doveden. Malo je korišten,a i što je igrao nije nešto posebno odigrao, ali bar je dobio kakvu takvu priliku u odnosu na Lejsa Pilićanića
Povreda ga je zeznula, sigurno bi dobio više prilike da nije bilo tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.