Hrcak Hamo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Invincibles je napisao/la:Profesor je napisao/la:jackyyyyy oplodi mi sestru kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
Ko sto sve smijesne stvari koje postavi on izmisliMonolog je napisao/la:Nemojte ovo za Softly, reći će Jimmy da je to on izmislio.
99% sam siguran da je vec rekao da je ovo napisao.Monolog je napisao/la:Nemojte ovo za Softly, reći će Jimmy da je to on izmislio.
ZvijezdaGranda je napisao/la:Ja sam neku noc sanjo cudan san. Sanjam da sam postao ovisan o margarinu. Sanjam da sam se navukao na margarin i da samo mazem kriske sa margarinom i to podeblje i da jedem jednu iza druge, samo trpam u sebe. A sanjam iz guzice mi ispadaju upakovane kobasice i pored mene neko pseto i zdere te kobasice. I ne smiem stat jer cim nema kobasice pseto rezi i hoce da me napadne.
Nekad davnoadmin je napisao/la:prestanite spamati na ovoj temi.
adise, na granici si trajnog bana. od 2000 postova ni u jednom nisi ništa napisao.
U jbt...hahahahhahaAgresivnoDjubre je napisao/la:ZvijezdaGranda je napisao/la:Ja sam neku noc sanjo cudan san. Sanjam da sam postao ovisan o margarinu. Sanjam da sam se navukao na margarin i da samo mazem kriske sa margarinom i to podeblje i da jedem jednu iza druge, samo trpam u sebe. A sanjam iz guzice mi ispadaju upakovane kobasice i pored mene neko pseto i zdere te kobasice. I ne smiem stat jer cim nema kobasice pseto rezi i hoce da me napadne.![]()
![]()
![]()
Softli je zezancija koja je nastala na dramskoj u srednjoj, dva moja prijatelja i ja smo sklepali taj tekst. Kasnije je Dino kao najbolji naš 'glumac' monologom tekst predstavio profesorima, učenicima i direktorici škole na svečanosti povodom dana škole. ( Naravno, ove psovke prvobitno nisu bile u tekstu )Devil je napisao/la:99% sam siguran da je vec rekao da je ovo napisao.Monolog je napisao/la:Nemojte ovo za Softly, reći će Jimmy da je to on izmislio.![]()
![]()
Pre par meseci.
azTer je napisao/la:"<3 <3 <3 mwaaaaaaaaa (L) (K)"jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko napisati 2-3 ljubavna citata, bas za one zaljubljene
Harun93 je napisao/la:Postao/la OTNYS_YNWA dana 19 jan 2013, 22:08
Fifa 13 je toliko realna da sa Torresom nema šanse go zabiti, majke mi.
Posto ocigledno nije bilo dovoljno jasno idemo ispocetka za ove koje glume bracu Matic...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.