Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Arsenalisation
- Kontakt:
Re: Arsenal
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ot-be-over
Le Boss samo lafina u posljednje vrijeme..iako bi volio da dodje jedan golman koji bi ulijevao povjerenje a ne kao Almunia ili onadj idlo Fabianski...
btw.Neznam je li spomenuo ali izvukli smo Tottenshit u Carling Cupu... http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... g-cup-draw
Le Boss samo lafina u posljednje vrijeme..iako bi volio da dodje jedan golman koji bi ulijevao povjerenje a ne kao Almunia ili onadj idlo Fabianski...
btw.Neznam je li spomenuo ali izvukli smo Tottenshit u Carling Cupu... http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... g-cup-draw
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Arsenalisation
- Kontakt:
HAHA....i ovi mladji se poceli kur.it... http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 27704.html
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Ae sad čitam da je Given na ljekarskom u Fulhamu, a gospoda iz Fulhama su rekli nama ustupiti Marka Schwarzera ako dovedu Givena. Iako bi Given za nas bio bolji možda je ipak bolje sto dovodimo kratkoročnije rješenje jer Sczcesny i Manonne napreduju strahovito. Da hoce više taj "Aussie Stud" potpisat za nas makar će mi bit puno žao Žuče u tom slučaju, ali jbg život je ****.
Edit: Jeebat će mu Wenger mamicu, al' makar ovo raduje: "Policija nam je jasno stavila do znanja da je on važan svedok incidenta i da je on imao ulogu mirotvorca i da verovatno neće biti podignute optužbe protiv njega."
Ali pitanje je sta on radi u jutarnjim satima po nekim klubovima, a sezona tek počela.
Edit: Jeebat će mu Wenger mamicu, al' makar ovo raduje: "Policija nam je jasno stavila do znanja da je on važan svedok incidenta i da je on imao ulogu mirotvorca i da verovatno neće biti podignute optužbe protiv njega."
Ali pitanje je sta on radi u jutarnjim satima po nekim klubovima, a sezona tek počela.
GunnerS je napisao/la:Ko to ?!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Valjda se pita ko je svjedok incidentaBosco je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Ko to ?!
Ostao do ranih jutarnjih sati ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Aha, pa ima link tamo.
Al ako nema vremena Jack Wilshere je svjedok, jarani mu napravili neko sranje, on bio mirotvorac ali ga svejedno oni bobiji uhapsili.
Pušten je uz jamčevinu. I na njega sam mislio kad sam reko koji kuurac on misli da je, provodi se po nocnim klubovima, tek 18 neki dan napunio. A ja profesionalca majko moja.
Al ako nema vremena Jack Wilshere je svjedok, jarani mu napravili neko sranje, on bio mirotvorac ali ga svejedno oni bobiji uhapsili.
A tebe, hebote ja sa 17 nisam kući kako trteba bio, a u školu ko fol išao... Evo sve do prije nekoliko mjeseci nije me moglo zaustavit. Pa mi to više dosadilo i sad sam se smirio, svejedno mi hočul' izać ili ne, tako i njemu. Jbg.momčić je još, šta očekivat od njega, da još igra play ?! Da se igra autića ?!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobar je on. Zamisli da ode u bar i sve živo polupa.Bosco je napisao/la:Aha, pa ima link tamo.![]()
Al ako nema vremena Jack Wilshere je svjedok, jarani mu napravili neko sranje, on bio mirotvorac ali ga svejedno oni bobiji uhapsili.Pušten je uz jamčevinu. I na njega sam mislio kad sam reko koji kuurac on misli da je, provodi se po nocnim klubovima, tek 18 neki dan napunio. A ja profesionalca majko moja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da, ali pretpostavljam da ti nisi bio profesionalac u kojeg su oči uprte 24 sata sedmično, pretpostavljam da nisi bio najveća engleska nada nogometa i garant nisi zarađivao 20000 funti sedmično. U tome je razlika između njega i nas.GunnerS je napisao/la:A tebe, hebote ja sa 17 nisam kući kako trteba bio, a u školu ko fol išao... Evo sve do prije nekoliko mjeseci nije me moglo zaustavit. Pa mi to više dosadilo i sad sam se smirio, svejedno mi hočul' izać ili ne, tako i njemu. Jbg.momčić je još, šta očekivat od njega, da još igra play ?! Da se igra autića ?!
@ Monolog
Barem nije prebio nekog golf štapom ko pojedinci.
Ko kaže, u mnee su uprte oči roditelja da moram školu završit jer to mi je jedina nada da nešto postanem u životu al sam opet hodao i sve to...
- Arsenalisation
- Kontakt:
a 20000 funti sedmicno...GunnerS je napisao/la:Ko kaže, u mnee su uprte oči roditelja da moram školu završit jer to mi je jedina nada da nešto postanem u životu al sam opet hodao i sve to...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
jest 20 KM sedmično
hehe
to je meni ko njemu 20000 funti... Ja njega razumijem i znam da neće se opijat nego se provodi momak, u tome nema ništa loše sve dok igra dobro a on koliko znam igra dobro...
to je meni ko njemu 20000 funti... Ja njega razumijem i znam da neće se opijat nego se provodi momak, u tome nema ništa loše sve dok igra dobro a on koliko znam igra dobro...
- Arsenalisation
- Kontakt:
jbg-a i ronaldinho je igrao dobro(po meni fudbal koji je on igrao 3 god u barci je svjetlosna svjetlosna godina naspram onog sto trenutno igraju messi i samoprozvani naj igrac ronaldo..)..dok se nije poceo opijat glupirat,,,Nesto slicno i Adriano jedan od najboljih ne jedan vec sigurno one 2004/2005 bio najbolji napadac na svijetu uz henry-a al' jbg-a do je danak koji se placa ovim enormnim primanjima koje dobijaju danasnji profesionalni nogometasi posebno ovi u ligama petice,,,Sta ce jedno dijete radit za 25000€ sedmicno...da kupi sve sta oce i jos mu ostane da se zajebava...GunnerS je napisao/la:jest 20 KM sedmičnohehe
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Mah, polahko... Nek se provodi, a i nek igra kako treba...
Mene boli qrac šta on radi tamo izvan stadiona sve dok igra dobro...
- Arsenalisation
- Kontakt:
ma i mene jarane al jbg-a znas onu narodnu "Bolje sprijecit',nego lijecit' !" 
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
I nije da toliko briljira da mu se može progledat kroz prste.
Capello pozvao Arsenalovog petog golmana u reprezentaciju Englesku zbog povreda ostalih golmana.
Momak se zove James Shea, nikad nije dosad branio za prvi tim Arsenala, igra za rezerve kluba i plafon u karijeri mu je bio sjedenje na klupi protiv Boltona prošle godine.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... gland.html
Momak se zove James Shea, nikad nije dosad branio za prvi tim Arsenala, igra za rezerve kluba i plafon u karijeri mu je bio sjedenje na klupi protiv Boltona prošle godine.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... gland.html
Mozemo li ocekivati veceras iza 00:00 povratak Paje na forum?
Sta vi mislite?
Sta vi mislite?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.