Ja ne bih bolje odabraoMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:10Ante Cacic ostaje na klupi Dinama jos jednu sezonu
Odlicna odluka Modrih![]()

Ja ne bih bolje odabraoMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑28 maj 2022, 15:10Ante Cacic ostaje na klupi Dinama jos jednu sezonu
Odlicna odluka Modrih![]()
To je bio Robertov stariji brat, Dejan inače igrač Kölna i reprezentativac Austrije.bavariapivo je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:07Jel to onaj, što je pivskim bocama gađao džamiju u Kiseljaku?
Ja nju, eto realnoMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑20 jun 2022, 09:53Poprilicno tih prijelazni rok... Hajduk i Osijek i dalje nista
Rijeka se pojacava sa bivsim BiH I HR mladim reprezentativcem Mateom Pavlovicem...
@RobertHrkac aj posteno, tko je koga pitao za sliku, ti nju ili ona tebe![]()
Fenomenalno za igrača od 3 milijuna.Splićani su Borevkovića doveli na jednogodišnju posudbu koju nisu platili, a po njezinu isteku imaju opciju otkupa Borevkovićeva ugovora za milijun eura, što je portugalski klub potvrdio na svojim stranicama.
Još Bradarić za prvu i stoper, desetka te krilo za rotaciju.
Rotacija ce biti itekako bitna ako udjemo u grupe, tako da ce se kadar morati popuniti i nekim manje zvucnim imenimaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 jun 2022, 21:19Još Bradarić za prvu i stoper, desetka te krilo za rotaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.