@Zagor
U rusiji u sibiru, gdje je najtanja zemljina kora
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
probaj ovo!formance je napisao/la:Vozdra raja.Potrebna mi je mala pomoć. Naime, trebam uraditi prezentaciju iz Ugostiteljstva pod nazivom "Ugostiteljski objekti za smještaj", a o tome malo šta mogu da nađem na internetu. Ako iko zna gdje bih mogao naći neki malo opširniji tekst u vezi toga molio bih ga da postavi link. Hvala unaprijed !
tako nekako. al raja svasta radi da bi dosla do para pa cak i ovakve budalastinje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:probaj ovo!formance je napisao/la:Vozdra raja.Potrebna mi je mala pomoć. Naime, trebam uraditi prezentaciju iz Ugostiteljstva pod nazivom "Ugostiteljski objekti za smještaj", a o tome malo šta mogu da nađem na internetu. Ako iko zna gdje bih mogao naći neki malo opširniji tekst u vezi toga molio bih ga da postavi link. Hvala unaprijed !
@ado
mislim da se to zove Kabur, onda dodju dva Meleka, pa te ispitavaju ko to je Bog, ko je tvoj Poslanik, koja je tvoja vjera itd itd...
evo ovdje bi mogao naći. Samo ukucaš tamo u pretraživaču.QUARESMA 18<<< je napisao/la:probaj ovo!formance je napisao/la:Vozdra raja.Potrebna mi je mala pomoć. Naime, trebam uraditi prezentaciju iz Ugostiteljstva pod nazivom "Ugostiteljski objekti za smještaj", a o tome malo šta mogu da nađem na internetu. Ako iko zna gdje bih mogao naći neki malo opširniji tekst u vezi toga molio bih ga da postavi link. Hvala unaprijed !
http://www.teamviewer.com/index.aspxUnica_Liverpool_ je napisao/la:Eh, da ne otvaram novu temu, želio bih upitati da li postoji nešto, neki program da ga nije teško skontati s kojim bih, kada sam negdje drugo mogao pristupiti na svoj računar. Nisam baš što bi se reklo od tog posla tako da bih vas zamolio da imate razumijevanja....
rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Oplakah![]()
![]()
QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://www.teamviewer.com/index.aspxUnica_Liverpool_ je napisao/la:Eh, da ne otvaram novu temu, želio bih upitati da li postoji nešto, neki program da ga nije teško skontati s kojim bih, kada sam negdje drugo mogao pristupiti na svoj računar. Nisam baš što bi se reklo od tog posla tako da bih vas zamolio da imate razumijevanja....
Papucom jadna majkoButmiran je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Oplakah![]()
![]()
AAaaaaj, zasuzio sam jebote.![]()
![]()
![]()
Pa eno sad citava stranica ispisana o digitalnoj i kablovskoj, nije ni cudo.Wert je napisao/la:Teme Sarajevo, Zrinjski i Čelik ukupno 987 stranica, Željezničar 1002!
Emir_ZENICA je napisao/la:Joj Boze jesam i bolestan...strava me stomak bolio juce,doslo mi da se ubijem,joj majko draga....jutros sam odradio jednu infuziju sad odmaram pa jos 3 moram...u PM![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.