Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

LFC4ever
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la LFC4ever » 31 okt 2010, 20:45

RiNo je napisao/la:
sikirica je napisao/la:Ovaj vikend dosta pogodaka nasih.Nadam se da ce tako i ostati.
1 Džekin, 1 Zekin, 1 Štilićev. Baš malo golova naših, osim ako ne računaš i premijer ligu...
:lol: :lol: Zaboravio si majstora Škoru :P
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 okt 2010, 23:28

DVA Džekina, jedan Zukanovićev... I taj jedan Štilićev. Dosta od Željine škole 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 nov 2010, 14:56

Željovac je napisao/la:DVA Džekina, jedan Zukanovićev... I taj jedan Štilićev. Dosta od Željine škole 8-)
A Alenov? :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 nov 2010, 11:15

Cocalić, Bešić i Mahmutović dobijaju poziv za Slovačku
Selektor naše reprezentacije, Safet Sušić će predstojeću prijateljsku utakmicu koju naša reprezentacija 17. novembra igra protiv Slovačke iskoristiti za provjeru novih igrača.
Naime, kako piše San, Sušić će vjerovatno odmoriti neke igrače poput Elvira Rahimića osim u slučaju da defanizvni vezni moskovskog CSKA ima želju za nastupom.

Ono što je sigurno je da će na spisku biti nekoliko novih imena u čije se Sušić kvalitete želi uvjeriti na licu mjesta te vidjeti da li mu neko od tih igrača može pomoći u nastavku kvalifikacija odnosno u bitnim mečevima protiv Rumunije.

Poziv će vjerovatno dobiti Edin Cocalić, bivši stoper Željezničara koji sa dosta uspjeha igra u grčkom Panionisu te mladi defanzivac Hamburga, Muhamed Bešić. Osim njih, selektor navodno želi provjeriti i Aidina Mahmutovića koji je ponajbolji igrač čeških teplica a šansu na golu mogao bi dobiti golman banjalučkog Borca, Asmir Avdukić.

Međutim, Avdukić nije jedini igrač iz Premijer lige koji je zanimljiv selektoru, poziv će vjerovatno ponovo dobiti lijevi bočni sarajevskog Olimpica, Muhamed Subašić a u opticaju za poziv je i veznjak Sarajeva, Muhamed Džakmić.

eto nekima ce udovoljiti :)

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 02 nov 2010, 11:43

Malo su pretjerali ovi sa sportin-a, ja mislim da bi poziv mogli dobiti samo Cocalić, Bešić i Mahmutović.
Dobar je potez Papeta da malo odmori Rahimica, iako on pruza sjajne partije u repki, neka ga malo odmori, jer mu je vec 34. godina, i polako treba traziti njegovog nasljednika.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 nov 2010, 11:52

Yebiga sad, da odmori Rahimica? Pa covjek nije odigro 90 u svom klubu za godinu dana najmanje :( Ja nazalost mislim da bi ovo trebalo biti sve sto smo vidjeli od Elvira. Iako je on dobar igrac vidi se da nemoze vise niti ima utakmice u nogama da bi dobre partije davao. Neznam, vidjetcemo al ako se meni pita treba mu se zahvalit za sve i ici dalje.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2010, 14:52

Rahimica ako bude ''odmarao''ne radi se o fizickom vec o psihickom ''odmaranju''
Fakticki Rahim se itekako umori kraj indolentnog Pjane ili drugih koji odose u napad a odbranu i defanzivu u sredini ko ebe.
Rahim moze i sa 40 godina a kamoli 36 komotno da odradi svoj posao,kraj njega akbog. kad ozdravi Bajro ili mozda Jahic.Mada nije ni Medunjanin protiv Albanije lose odigrao.
I sredina defanzivna bi bila beton.
Uostalom ako ce pozvati ovoliki broj novih,onda bi fakticki i trebao kojeg standardnog da ''odmori''.
Jer ono Cirino,pozove 30 igraca a 13 mu odigra tekmu je samo zapusivanje usta kriticarima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 nov 2010, 14:59

harishp je napisao/la:Rahim moze i sa 40 godina a kamoli 36 komotno da odradi svoj posao,kraj njega akbog. kad ozdravi Bajro ili mozda Jahic.Mada nije ni Medunjanin protiv Albanije lose odigrao.
:o :o :o
:shock: :shock: :shock:

:mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2010, 15:02

NoName je napisao/la:
harishp je napisao/la:Rahim moze i sa 40 godina a kamoli 36 komotno da odradi svoj posao,kraj njega akbog. kad ozdravi Bajro ili mozda Jahic.Mada nije ni Medunjanin protiv Albanije lose odigrao.
:o :o :o
:shock: :shock: :shock:

:mrgreen:
Ah da zaboravih da ispravim,ulaskom Medunjanina i onih njegovih famoznih zadnjih sedam osam minuta.
Gol sa 148 metara distance od huje i pobjeda je nasa.
Jel ti sad srce na mjestu ili ti ona zabokrecinska zelena boja ne silazi sa face. :mrgreen:
P.S Protiv Albanije je sasvim uredno odigrao,cak sta vise iznenadjen sam a ne uvredjen.
Ponajvise zbog pozicije,na koju je i on sam bio skeptican.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 02 nov 2010, 16:23

nadam se da nije tacno ovo sto pisu o avdukicu! nije normalno zvati jednog avdukica a "zaboraviti" opet burica..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 nov 2010, 16:26

I meni je to smjesno. Avdukic jest dobar golman al ako bi neko trebo dobit poziv sa golmanske strane a to da nebude Sehic onda je Buric. Definitivno, momak branio na Eastlandsu, u Torinu i jedan je od bolji golmana u poljskoj ligi. Trebo bi dobit poziv prije Asmira.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 02 nov 2010, 16:29

sajo10 je napisao/la:I meni je to smjesno. Avdukic jest dobar golman al ako bi neko trebo dobit poziv sa golmanske strane a to da nebude Sehic onda je Buric. Definitivno, momak branio na Eastlandsu, u Torinu i jedan je od bolji golmana u poljskoj ligi. Trebo bi dobit poziv prije Asmira.
ma buric je davno zasluzio poziv, sasvim solidno je branio protiv juventusa, bio jedan od najbolji protiv citya, sacuvao mrezu protiv salzburga etc etc. a avdukic brani po njivama protiv travnika, leotara i slicni velikana..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 16:32

Avdukicu stimaju transfer :mrgreen:
uvalit ga nekom madjaru o slovencu :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2010, 16:46

Prvo se kuka sto ne pozove nekog iz fildjan lige.A ako se to uradi,sto ce nam onda ti sa livade. :roll:
Buric je bolji i kvalitetniji,ali ruku na srce nebi ni jedan dobio nesto previse minutaze.Jer vec imaju dva golmana u opticaju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 02 nov 2010, 17:39

pa prijateljski mecevi su valjda uvijek sluzili da se isprobaju novi igraci. ako tako bude i ovaj put, objektivno gledajuci sramota je da se pozove jedan avdukic a da buric opet gleda gdje vedri.. :roll:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 nov 2010, 17:03

harishp je napisao/la: Protiv Albanije je sasvim uredno odigrao,cak sta vise iznenadjen sam a ne uvredjen.
Sojiću, gde su pare?

back to topic:

Eto, napokon ce i Cocalic dobiti poziv, jedva cekam i to da vidim... Koliko god kritikovali Papeta, on izgleda marljivo cita forum jer je evo jos malo pa udovoljio svim ovoforumskim zeljama :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2010, 18:09

_dreamer_ je napisao/la:
harishp je napisao/la: Protiv Albanije je sasvim uredno odigrao,cak sta vise iznenadjen sam a ne uvredjen.
Sojiću, gde su pare?

back to topic:

Eto, napokon ce i Cocalic dobiti poziv, jedva cekam i to da vidim... Koliko god kritikovali Papeta, on izgleda marljivo cita forum jer je evo jos malo pa udovoljio svim ovoforumskim zeljama :D
Djole............pare nisu problem..................para nema.Haman **** odnijele :mrgreen:
back to topic.
Kr'u'ticarima ne udovolji,taman Evropsko i Svjetsko prvenstvo osvojili.
U momentima slavlja,opet bi se nasla ''pametna glava da isto tako nesto ''pametno''izjavi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 04 nov 2010, 18:24

buric/stilic opet od pocetka protiv citya!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2010, 18:56

Steve je napisao/la:buric/stilic opet od pocetka protiv citya!
E nek odigraju kao nikad do sada.Mislim u pozitivnom smislu.Ili im penzija u Poljskoj ne gine.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 04 nov 2010, 18:58

harishp je napisao/la: E nek odigraju kao nikad do sada.Mislim u pozitivnom smislu.Ili im penzija u Poljskoj ne gine.
ovo im je prilika, sad ili nikad ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, FerdinandF, Google Adsense [Bot] i 59 gostiju.