Ti i tvoje teze se sastoje od jedne rečenice ... Polovinu postova na Bayernovoj temi se sastoje od trollanja sa jednom rečenicom kao "pojma nemaš", "vi ste glupi ne razumijete igru".rikimo je napisao/la:
Činjenica da se referiraš na ovo je samo potvrda moje teze da ti pojma nemaš i to dokazuješ svakim svojim postom.
Manje je bitno od kad ja navijam za Bayern ili za Guardiolu, činjenica je da ti ne znaš materiju, da od drveća ne vidiš šumu. Averzija od Guardiole je dokaz ne poznavanja osnovnih postulata ove igre.
Jednostavno si fula.
Ti sa tim određenim stavovima ne bi vidio slona u djetelini... Kad Pep napravi grešku pojeo bi gov*no samo da ga neko ne kritikuje jer "mi nemamo pojma o fudbalu i glupi smo".
Simatizer Reala i Bayerna
Ne grdim ja njega nego ga pljujem... Da grdiš nekoga moraš ga prvo poštovati kao insana a ovog tipa ne poštujem ni mrvu ajd na stranu što nije napisao post duži od 10 rečenica nego zbog arogantnost u njegovim postovima tipa "ja pokupio svu pamet" i "vi ste glupi ne razumijete igru" ... Uostalom sa tim pljuvanjem je ovaj troll počeo, napiše se konstruktivan post gdje se kritikuje igra Guardiole on odgovara "vi ste glupi, ne razumijete igru" i tako za svaku raspravu na ovom forumu vezanu za igru Guardiole.muamerc je napisao/la:Ti nagrdi covjeka koji mozda nije upoznao ranije generacije i koji mozda uziva bas u fudbalu koji sad igramo.