FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 22 okt 2014, 15:33

rikimo je napisao/la:
Činjenica da se referiraš na ovo je samo potvrda moje teze da ti pojma nemaš i to dokazuješ svakim svojim postom.

Manje je bitno od kad ja navijam za Bayern ili za Guardiolu, činjenica je da ti ne znaš materiju, da od drveća ne vidiš šumu. Averzija od Guardiole je dokaz ne poznavanja osnovnih postulata ove igre.

Jednostavno si fula.
Ti i tvoje teze se sastoje od jedne rečenice ... Polovinu postova na Bayernovoj temi se sastoje od trollanja sa jednom rečenicom kao "pojma nemaš", "vi ste glupi ne razumijete igru".

Ti sa tim određenim stavovima ne bi vidio slona u djetelini... Kad Pep napravi grešku pojeo bi gov*no samo da ga neko ne kritikuje jer "mi nemamo pojma o fudbalu i glupi smo".

Simatizer Reala i Bayerna :wtf: Gore od toga može samo simpatizer Man. utd i Bayerna :facepalm: Nisi mogao izabrati neke manje rivale ? Nula od ličnosti i još neko pametuje ...
muamerc je napisao/la:Ti nagrdi covjeka koji mozda nije upoznao ranije generacije i koji mozda uziva bas u fudbalu koji sad igramo.
Ne grdim ja njega nego ga pljujem... Da grdiš nekoga moraš ga prvo poštovati kao insana a ovog tipa ne poštujem ni mrvu ajd na stranu što nije napisao post duži od 10 rečenica nego zbog arogantnost u njegovim postovima tipa "ja pokupio svu pamet" i "vi ste glupi ne razumijete igru" ... Uostalom sa tim pljuvanjem je ovaj troll počeo, napiše se konstruktivan post gdje se kritikuje igra Guardiole on odgovara "vi ste glupi, ne razumijete igru" i tako za svaku raspravu na ovom forumu vezanu za igru Guardiole.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 22 okt 2014, 15:37

Hahahahaha Ti jednostavno ne znas i mozes dobiti papir za to :D

Od mene imas mahanje...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 okt 2014, 15:45

Ne znas ti rikija bola'.. :thumbup:

Nego, ovo jucer je bilo nadrealno. Vec me zanima kako ce to izgledat na Etihadu za koji tjedan...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 okt 2014, 15:47

thulkazal@ jara vidis da se u zadnje dvije godine struktura ovoga pdf .punoje doslo cudnih tipova,djece,koji su culi za bayern mozda od 2010 ili su fubdal poceli pratiti od pepove prcelone pa se kunu u njega kao u neko mitsko bozansvo,samo su oni u pravu ,ostali su za njih inferiorni itdd...Malo ko od njih uvazava i postuje tudje
misljenje ma kakvo god ono bilo.

Razumijem popularni smo i izdana u dan imamo sve vise fanova ,pa i forumasa i to je dobro,al dajmo malo postovanja i uvazavanja medju nama.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 okt 2014, 16:02

Lillard je napisao/la:Ne znas ti rikija bola'.. :thumbup:
Hvala Bogu da ga ne poznajem :bih:
PEP je napisao/la:thulkazal@ jara vidis da se u zadnje dvije godine struktura ovoga pdf .punoje doslo cudnih tipova,djece,koji su culi za bayern mozda od 2010 ili su fubdal poceli pratiti od pepove prcelone pa se kunu u njega kao u neko mitsko bozansvo,samo su oni u pravu ,ostali su za njih inferiorni itdd...Malo ko od njih uvazava i postuje tudje
Ma neka svako piše šta ko hoće, ima pravo, forum je da se raspravlja, ali nekoga zvati glupim jer napiše što je vidljivo i tako lagano uočljivo i to ne samo meni nego prozvati 10tak ljudi... Podsjeća me na sklop ljudi koji su članovi SDA,SBB,SDP i ostale wannabe stranke kada kritikuješ nekoga/nešto njihovo a oni ko iz topa "ma nemaš ti pojma"...

Bitno da ti imaš ...
rikimo je napisao/la:Hahahahaha Ti jednostavno ne znas i mozes dobiti papir za to :D

Od mene imas mahanje...
Bitno da ti znaš i možeš dobiti priznanje za to :D

:salut:
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 22 okt 2014, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 okt 2014, 16:05

thulkazal je napisao/la:
Hvala Bogu da ga ne poznajem :bih:
PEP je napisao/la:thulkazal@ jara vidis da se u zadnje dvije godine struktura ovoga pdf .punoje doslo cudnih tipova,djece,koji su culi za bayern mozda od 2010 ili su fubdal poceli pratiti od pepove prcelone pa se kunu u njega kao u neko mitsko bozansvo,samo su oni u pravu ,ostali su za njih inferiorni itdd...Malo ko od njih uvazava i postuje tudje
Ma neka svako piše šta ko hoće, ima pravo, forum je da se raspravlja, ali nekoga zvati glupim jer napiše što je vidljivo i tako lagano uočljivo i to ne samo meni nego prozvati 10tak ljudi... Podsjeća me na sklop ljudi koji su članovi SDA,SBB,SDP i ostale wannabe stranke kada kritikuješ nekoga/nešto njihovo a oni ko iz topa "ma nemaš ti pojma"...

Bitno da ti imaš ...

:clap: :thumbup:

Ovo opet se nesto spomninje valdes sa bayernom :think: ,ta ce nam :eh:
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 22 okt 2014, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 okt 2014, 16:09

PEP je napisao/la:
Ovo opet se nesto spomninje vlades sa bayernom :think: ,ta ce nam :eh:
Povrede Reine i Starke-a ... Reine neće biti dugo a Starke nisam naletio na informaciju o njemu ... I sinoć je bio golman iz rezervi na klupi ...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 okt 2014, 16:15

thulkazal je napisao/la:
PEP je napisao/la:
Ovo opet se nesto spomninje vlades sa bayernom :think: ,ta ce nam :eh:
Povrede Reine i Starke-a ... Reine neće biti dugo a Starke nisam naletio na informaciju o njemu ... I sinoć je bio golman iz rezervi na klupi ...

:eh: sta da ti kazem nismo valjda tolki pehovi i da nam se noer povrijedi da dodjemo u takvu situaciju,hajde sto smo rejnu doveli ,osiguro si kako tako dobro ledja nego u slcaju starkea kada dodje u situaciju sani padni ,starke nije tolko los golman kao treci sasvim solidan :mrgreen: ,a oporaviti ce se nece valjda tolko dugo biti vans troja.Mislim ja nemam nista protiv opet dovodenja valdesa, znamo sta je vlades i kakav je golman bio a jos sta moze .Noer,pepe,i sad :eh: valdes sumljam da bi on htio klupu.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 22 okt 2014, 16:35

PEP je napisao/la:
FranckRibery je napisao/la:Pep ja stvarno ne znam koju si ti utakmicu gledao :D pa igrali smo protiv najbolje talijanske ekipe koja ima sve pobjede u italiji, jos ih pokradu protiv juventusa ... imaju dobrog trenera koji nijednu utakmicu nije izgubio kao ovu veceras jer ga je pep pocijepao u svim segmentima fudbalske igre, takticki na svakom mjestu gdje su trebali igraci naseg kluba biti bili su, konstantni presing na igru dok je rezultat bio 1:0 2:0, u mnogim situacijama smo dominirali imali smo loptu u nogama a igrali smo protiv ekipe koja u seriji A ima svaki put oko 60% loptu. imaju strasno brze igrace u iturbeu florenziju i gervinhu i izgleda da je guardiola pronasao nacin s ovakvom taktikom gdje imamo benatiju i alabu u nekim situacijama na bokovima jer su dovoljno brzi da bi sprijecili krila protivnicke ekipe da naprave neku kontru. Sasvim je normalno da ekipa malo zakoci, povuce rucnu kad je 5:0 nisu ludi da ginu na svaku loptu i da rizikuju povredu kad znaju da su pobijedili :D

da ali si imao ekipu nasuprot sebe koja evrope nije vidjela 3,4 sezone ,ekipu u kojoj se igracki kadar znatno promjenio od zanjeg naseg dvoboja ;) ,ekipu medju kojima ima igraca kojima je ovo prvi put u LP da igraju protiv ovakvog jakog tima ....Niko ne spori da nismobilibolji koj eto rekao ,ali realno rezultat je malo previsok,i da je roma nakon robijevog pogodka bila u nekom dr.svjetu.
sigurno da su i oni ocekivali makar bod i da nisu bili dobro pripremljeni od trenera koji nije znao odgovorit guardioli, ali realno roma je medju 2-3 ekipe u italiji po meni i najbolja i imaju kvalitet neosporan. Da su neiskusni jesu ali pomrsit ce oni kasnije nekim drugim ekipama racune, jer mogu izvuci velike pouke iz jucerasnjeg meca. Meni su izuzetno dragi,drazi i od citya i pratim ih jer j.b.g. tu je i pjanic, moram nase gledat :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 okt 2014, 16:50

Nego, ovo jucer je bilo nadrealno. Vec me zanima kako ce to izgledat na Etihadu za koji tjedan...
Ako pobjedimo Romu prvi smo u grupi, a nerjeseno imamo prolaz tako da jedino u slucaju poraza od Rome cemo igrati 100% predano i tad mozemo ocekivati partiju slicno kao sinoc.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 okt 2014, 17:43

FranckRibery je napisao/la:sigurno da su i oni ocekivali makar bod i da nisu bili dobro pripremljeni od trenera koji nije znao odgovorit guardioli, ali realno roma je medju 2-3 ekipe u italiji po meni i najbolja i imaju kvalitet neosporan. Da su neiskusni jesu ali pomrsit ce oni kasnije nekim drugim ekipama racune, jer mogu izvuci velike pouke iz jucerasnjeg meca. Meni su izuzetno dragi,drazi i od citya i pratim ih jer j.b.g. tu je i pjanic, moram nase gledat
hhh :eh: sta da ti kazem,iskreno i ja sam ocekivao tvrdju tekmu od strane rome generalno tvrdji mec,ocekivao sam pobjedu malo teze ostvarenu ,s obizrom na dva meca iz duela sa sitijem i cska,a ta roma je prvo ramontirala cska,da bi protiv sitija pruzila jako dobar mec i odg. remi .Ocekival se tvrda tekma ,ali kada je mec poceo nakon prvih 10,15 minuta igrao je samo jedan tim bayern ,ista stvar i u dr.poluv.Ruku na srce ono sinoc je najbolje izdanje do sada sa tendecijom da svako naredno bude bolje i za to navijam.Roma nimalo nije los tim ali jednostavno naisli su na jaceg,iako je ono sinoc realno prevelik rezutlat,romai da je igrala mozda bolje i da nije primila onako ranog pri gole,ubrzo golove moje misljenje je da bi opet izgubila sigurno ,ali znatno manjim rezultatom od sinocnjeg.

I ja smatram da roma ima jos sansi i potencijala da ode u nokaut fazu,tu bi roma mogla nesto uraditi jer stvarno ima dosta dobru momcad i za prolaz u nocaut fazu sigurno ce biti borbe izmedju njih i sitija .Mi pobedom u revansu obezbjedjuemo 1 mesto u grupi i dva kola prije zavrsetak grupne faze. Sve u svemu dobro je krenulo za nas i nada se da cemo do samog kraja. :D

Klare

Post Postao/la Klare » 22 okt 2014, 18:08

Neutral je napisao/la:Jedini igrač koji je zalutao u Bayern-u je Rafinha.
:sick:
Vama pojedincima jednostavno lijeka nema, ustvari nisu to vise ni pojedinci,
ova tema se pretvorila u jedno sivilo, ma nije ni sivilo to je crnilo...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 okt 2014, 18:41

Rafko se jednostavno ne smije kritikovati,svaku utakmicu koju je odigrao u eri Pepa je odradio veoma dobro.

Ne znam šta se ovi svađaju oko Pepa i to nakon što smo Romu (kandidata za titulu u Italiji) rastavili na proste faktore usred Rima. :eh:

slika
Dominator.Skače ko Mamba.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 22 okt 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 22 okt 2014, 18:42

Niste mi jasni dobili 7:1 najjacu Talijansku ekipu i strucnjaci nezadovoljni, njima se ne svidja kako je izgledala igra od 48. Minute 55. Sekunde pa sve do 49. Minute. Sta glumite neke znalce, potcjenjujete Romu samo da bi umanjili Pepove kvalitete, stvarno mi niste jasni

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 22 okt 2014, 18:49

Saurman je napisao/la:
slika
Xabi u svom stilu..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 okt 2014, 18:58

bivsi golman mance spominje se mogucnost dovodenja rijec jeo kuscaku :eh:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 okt 2014, 20:39

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/bayern ... 78990.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.jutarnji.hr/furiozni-bavarci ... a/1229949/" onclick="window.open(this.href);return false;

Der Raumdeuter ili tumac prostora. :tokralju:
Mullerova pozicija koji joj je on licno dao ime.
Iskren da budem, za ovo prvi put cujem ali mi zvuci fantasticno. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 22 okt 2014, 20:51

Lagao bih kad bi rekao da nisam zadovoljan, poprilično bih lagao da tako nešto rečem nakon ovakve partije.

Iako ove zadnje dvije prvenstvene nisam gledao, prema rezultatu se vidi napredak u igri.

Jedino me brine obrana koja nikako da postane bedem.

Dakle, Riki mo, zar smo mi glupi kad smo rekli da nam igra treba biti brža i okomitija? Zadnje 3 tekme smo dobili lakoćom i to zato jer igramo puno okomitije.

Vidi se tečna i brza igra, svakako više volim gledati takvu igru nego ono peglanje lopte u širinu.

Koliko samo znači ovaj Robben to je čudo od igrača. Kad ga nije bilo onih prvih mjesec dana izgledali smo smiješno.

Boateng, davno sam govorio da se radi o klasnom stoperu.

Mario se vraća u formu, impresionira količina trke.

Xabi, doktor nogometa. On i Švajni će činit čuda u sredini.

I ono najvažnije: taktika. Neću ništa previše komentirati i hvaliti ali ovo je stvarno nešto sasvim novo. Igrači slušaju i slijede Guardiolu.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 okt 2014, 21:50

Kakva je **** igracina Roben! Meni se smijali kada sam govorio da je bolji od Riberija. Uz Ronalda i Mesija najbolji igrac svijeta, bez ikakve dilema. Suarez, Bejl i Ibrahimovic su iza....

Gece je majstorcina. Bajern mu je nepovratno ubio godinu dana u kojoj je trebao totalno eksplodirati. Al nije kasno, daleko od toga..... Hicfild bi od njega napravio Sola u najboljem izdanju.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 okt 2014, 21:53

Liverpool-Real Madrid ... Liverpool stisnuo Real na 20-30 metara, milina ih gledati kakav presing, rotacije igrača, svi na polovini Reala, Real pod pritiskom, na trenutke igrači Reala se gube, gol u vazduhu i onda bum Real Madrid polukontra - brza transformacija 0:1, ubačaj 0:2, korner 0:3 ...

I kakva je logika onda reći da je Liverpool igrao "milina fudbal" za gledati kad gube 0:3 ... Zar se može reći da Real nije zaslužio ovaj rezultat ? Pametno odigrano ...

Ja ko da gledam neku utakmicu u budućnosti Bayern-Real Madrid ... Ne možeš protiv Ronalda, Benzeme, Bale-a, Jamesa igrati sa ovakom postavom da im ne dadneš nikakve pažnje ko Liverpool, nego moraš taktizirati, igrati opreznije pa i da ljepota fudbala trpi inače ti ne gine minimum 2 gola i to u najboljem slučaju ...

Isto vrijedi i za protivnike Bayerna ... Ko pokuša igrati otvoreno protiv Robbena, Ribery, Gotzea i Mullera, bez nekog zatvaranja bekova, igranja povučenije, udvajanja, horuk grlom u jagode u napad itd. proći će ko Roma sinoć a u najboljem slučaju ima 2 gola bez i da se igra ...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.