Nemoj mu tepati esprit , za nas je Grk , dok ga ne pobjedimoesprit24 je napisao/la:Mislim da je Stefanosu omiljena podloga sljaka, i sousi je pa je Mirza odigrao fenomenalno. Msm da ce Mirza dati sve od sebe da se plasira u MD, vjerovatno mu se osladila ova teniska "ekskluziva" jer je ovo gdje igra u zadnje vrijeme svemir za italijanske chelengere i slicno. Sretno majstore
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: BiH tenis
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tomo i Milan RADOJKOVIC(16) osvojili titulu dublu 46 63 10-8 , 25.000$ .
malac najbolji na svijetu u parovima do 18 godina, a tek mu 16 godina i 5 mjeseciSamozdravlje je napisao/la:Tomo i Milan RADOJKOVIC(16) osvojili titulu dublu 46 63 10-8 , 25.000$ .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Druga im zajednicka titula ove godine .Galion je napisao/la:malac najbolji na svijetu u parovima do 18 godina, a tek mu 16 godina i 5 mjeseciSamozdravlje je napisao/la:Tomo i Milan RADOJKOVIC(16) osvojili titulu dublu 46 63 10-8 , 25.000$ .
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Evo onaj ukrajinski kanal na kojem budu mecevi, valjda ce ovdje biti i Mirza ako su se sjetili postaviti kamere na teren.
Trebali bi poceti za 10-ak min.
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
Trebali bi poceti za 10-ak min.
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Tesko ce Mirza protiv Grka 
Sa 44 posto prvog servisa ne mozes dobiti travagliu a kamoli tsitipasa
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
isamara ga kvalitetno ovaj balavac, restartova ga.
odmori mirzete, kad bi svaki turnir u sezoni sljake uzeo 15-ak bodova, bilo bi extra, iznad ocekivanja.
sad kad ga mirzet okrene
odmori mirzete, kad bi svaki turnir u sezoni sljake uzeo 15-ak bodova, bilo bi extra, iznad ocekivanja.
sad kad ga mirzet okrene
U pravu si vrati ga lik na mirzine predstave do sada na sljacibabino je napisao/la:isamara ga kvalitetno ovaj balavac, restartova ga.
sad kad ga mirzet okrene
Nije ni cudo u jednoj sedmici nas as je proputovao pola svijeta to ni nole ne bi mogao u svom najvecem usponu
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Do cega je ne znam.Broj osvojenih gemova kaze da nije na nivou Bratislave i Marrakech .Umor(9-ti mec , 3 sredine u 7dana),hm59 je napisao/la:Tesko ce Mirza protiv Grka
dobar Grk ili podloga . Mirza nas je prijatno iznenadio igrom na sljaci , ali bi rekao da su to bili brzi tereni. U jednom servisu protiv Souse sam vidjeo brzinu servisa 211 i 201 km/h(da li uspjesni-ne znam).Ako je u MC bas spora podloga , onda ovo i nije iznenadjenje. Skoro pa generacijo ,mislim da njemu treba samo zdravlja do kraja godine i sve 5.Mozda je Miki bio lijen , ali sigurno je pametan da ovu pozitivu iskoristi.
Grk je imao nevjerovatan procent uspjesnosti drugog servisa... Mirza danas nijedan as, jako los procent prvog servisa... Ma, definitvno je Grk trennutno bolji, mislim da nije samo podloga u pitanju. Sto kazes, samo zdravlja i bice boljeSamozdravlje je napisao/la:Do cega je ne znam.Broj osvojenih gemova kaze da nije na nivou Bratislave i Marrakech .Umor(9-ti mec , 3 sredine u 7dana),hm59 je napisao/la:Tesko ce Mirza protiv Grka
dobar Grk ili podloga . Mirza nas je prijatno iznenadio igrom na sljaci , ali bi rekao da su to bili brzi tereni. U jednom servisu protiv Souse sam vidjeo brzinu servisa 211 i 201 km/h(da li uspjesni-ne znam).Ako je u MC bas spora podloga , onda ovo i nije iznenadjenje. Skoro pa generacijo ,mislim da njemu treba samo zdravlja do kraja godine i sve 5.Mozda je Miki bio lijen , ali sigurno je pametan da ovu pozitivu iskoristi.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pa razlika ove podloge i one u Maroku je u brzini , ona u Maroku je brza od ove ,,, Zato nema Aseva , svaki bod na sljaci uspjeh za Mirzu , bezbolno proci sezonu sljake i krenut dalje ...
Mozda je podloga sporija nego u Maroku, ali da je to razlog sto nije bilo nijednog asaHeraklitMracni je napisao/la:Pa razlika ove podloge i one u Maroku je u brzini , ona u Maroku je brza od ove ,,, Zato nema Aseva , svaki bod na sljaci uspjeh za Mirzu , bezbolno proci sezonu sljake i krenut dalje ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je najsporija šljaka, ne može preko noći ništa. Ima i bit će turnira za dobre rezultate. Samo neka radi i bit će sve bolji i bolji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Malo ironije i vica nije na odmet. 16 46 su rezultati koje smo ocekivali na sljaci.Ono sto nismo ocekivali je 2 pobjede(ne bas male Hasse i Kovalik i dobar otpor Sousi). Do kraja USO odigrati 3GS(120-150 t$) i 10-ak ATP(racunajuci kvale Mastersa) pokupit sicu po 5-6 t$ . Opusteno uci u finis sezone , nadam se da mu nece zatrebati Chall.-ri.babinoi esprit (moji drugovi)"polakse" , gladne oci niko ne nahrani ,a Mirza ce za vasu dusu pokoriti Japan .esprit24 je napisao/la:U pravu si vrati ga lik na mirzine predstave do sada na sljacibabino je napisao/la:isamara ga kvalitetno ovaj balavac, restartova ga.
sad kad ga mirzet okrene![]()
Nije ni cudo u jednoj sedmici nas as je proputovao pola svijeta to ni nole ne bi mogao u svom najvecem usponu
-
Samozdravlje
- Kontakt:
+1 . Bravo @Uno. , malo pises , ali pametno .Nisi kao Samozdravlje .Unofficialpage je napisao/la:Ovo je najsporija šljaka, ne može preko noći ništa. Ima i bit će turnira za dobre rezultate. Samo neka radi i bit će sve bolji i bolji.
Za ne igranje chalengera mirzi ce trebati barem po dvije pobjede na gs-ovima tu ne mislim na pariz mada ga mozda i tu sreca pomazi u zdrijebu. U engleskoj ce morati na ch jer sa ovim rankingom tesko da moze na one njihove 250-stke a ko zna mozda odigra kvale da se me yebe po chlangerima al konsta kaze nase osvjezenje na ovom pdf-u @samozdravlje neka njega nek uziva i nek bere novce 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
To je ono sto hrani moju sportsku dusu . Samo zdravlja u ovoj godini i kroz karijeru mu zelim , ima on kvalitet za jos koji naslov ATP (u inat mom drugu @babino).Pozdrav za tebe HeraklitMracn .HeraklitMracni je napisao/la:Pa razlika ove podloge i one u Maroku je u brzini , ona u Maroku je brza od ove ,,, Zato nema Aseva , svaki bod na sljaci uspjeh za Mirzu , bezbolno proci sezonu sljake i krenut dalje ...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Odmoriti 7-8 dana pa u Buda-Pest sacekati u 2.kolu i "poderati" Damira , poslije njegovog SF u MC .

-
Samozdravlje
- Kontakt:
NE ,NE i NE . Mirza samo u suzama moze na Chall. . Mozda ipak u novembru (brani 73 boda)oni Itali-chall.(ali bas ako zatreba kao prosle god.). Jadan je forum ako mu je osvjezenje 60-god @samozdravlje , a ovo je VRH forum.esprit24 je napisao/la:Za ne igranje chalengera mirzi ce trebati barem po dvije pobjede na gs-ovima tu ne mislim na pariz mada ga mozda i tu sreca pomazi u zdrijebu. U engleskoj ce morati na ch jer sa ovim rankingom tesko da moze na one njihove 250-stke a ko zna mozda odigra kvale da se me yebe po chlangerima al konsta kaze nase osvjezenje na ovom pdf-u @samozdravlje neka njega nek uziva i nek bere novce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.