Safet Sušić - Pape

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2014, 16:38

Bar se sada uci, protiv Cipra nije znao niti jednog igraca :rol:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 nov 2014, 16:38

Tal il Talal il Talalalala, ne mijenja cinjenicu da se jos jednom obrukao i provalio, cuj stoper da nam zadaje probleme :rol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 nov 2014, 16:38

Virtu4l je napisao/la:De MoR ne lupaj vise, ja se bakcem neistinom, kad neko laze da bi dokazao nesto digne mi se kosa na glavi. Ludilo ste vi konstruisali sa glupostima tipa je li Tal ili Talal.
DA si svjestan svoje nesvjesti kao što nisi, zbog konstantnog branjenja tvog štićenika, ti bi nonstop izgledao ko da te trofazna puca.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 03 nov 2014, 16:38

Virtu4l je napisao/la:De MoR ne lupaj vise, ja se bakcem neistinom, kad neko laze da bi dokazao nesto digne mi se kosa na glavi. Ludilo ste vi konstruisali sa glupostima tipa je li Tal ili Talal.
Bitno da ce nam stoper praviti probleme po lijevoj strani. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Opozicija
Kontakt:

Post Postao/la Opozicija » 03 nov 2014, 16:40

Goalgetter je napisao/la:I kasete nisu kao sto su nekada bile. :urnebes:

Ali hajde, makar se potrudio da skautira protivnika, nakon 4 godine selektorskog posla, i to je skontao da moras nekad i pogledati protivnika, i taktiku na osnovu toga praviti.

Pape kompjuteru! :tokralju:

Da, fantastično je odradio skauting, najveća opasnost prema Safetovom poučku je stoper od sto kila koji pravi dar mar po lijevom krilu.
Prika nadam se da ovakve komentare pišeš u alkoholisanom stanju, iako bi to bila tek olakšavajuća okolnost, nikako potpuno opravdanje.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 nov 2014, 16:43

*p!p!t@* je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la: Ne bih ja ovo nazvala pljuskom nikome. Ovo je jednostavno Zvjezdan Misimović. On je uvijek bio u službi reprezentacije, nikad nije bio glumac, rekao je da odlazi kad bude mislio da je vrijeme i to je to. Taman kad bi sad na klupu sjeli njegovi omiljeni treneri, on se neće vratiti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MA rafal po klupi i psovka dovoljno su pokazali šta Miske misli o Telcu. ;) A što je i realno stanje. ;)
Nije to poenta. Poenta je da je to Misimović, druga strana uopće nije bitna. :)

Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 03 nov 2014, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 nov 2014, 16:44

BaDa12 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:jos jedna pljuska :clap:
Misimović: Ne bih se odazvao Sušiću

Desetak godina je Zvjezdan Misimović bio uz Emira Spahića glavni igrač BiH, jedan od najzaslužnijih za plasman Zmajeva na svjetsko prvenstvo u Brazil.

Po povratku s Mundijala Miske se odlučio na oproštaj. Nakon dvije sezone igranja u Kini izvjestan je i povratak u Evropu.

U razgovoru za „Sport“ pitali smo ga je li njegov oproštaj od dresa BiH definitivan.

- Nema povratka nazad. I kada bi me selektor zvao, ne bih promjenio odluku. Ja sam tako odlučio. Imponuje mi što me navijači cijene. Znači da sam nešto ostavio iza sebe. Značila mi je podrška navijača dok sam igrao, a i sada još više. Odlazili su Hibić, Konjić, Baljić, Braco, Sergej, Spaha, Ibro, ja.. Odlazit će i drugi, ali reprezentacija će uvjek imati najbolje navijače. Oni će uvjek biti uz reprezentaciju – kaže Misimović.

Intervju sa bivšim reprezentativcem pročitajte u novom broju „Sporta.
Ne bih ja ovo nazvala pljuskom nikome. Ovo je jednostavno Zvjezdan Misimović. On je uvijek bio u službi reprezentacije, nikad nije bio glumac, rekao je da odlazi kad bude mislio da je vrijeme i to je to. Taman kad bi sad na klupu sjeli njegovi omiljeni treneri, on se neće vratiti.

Zvjezdan je otjeran,tacnije primoran da se oprosti.Citava kampanja se vodila o tome kako debeli i tromi Miske vise ne moze i da je vrijeme za neke mladje(TSS),cak mnogo prije svjetskog prvenstva,usudio bih se reci,cak i od pocetka kvalifikacija za Brazil.
Normalna ljudska reakcija je da mu je bio pun kufer te nezahvalnosti.

Naravno da se ne bi vise vratio ali ne bi se jos ni oprostio da nije bilo te hajke na njega.

Za kraj,da te podsjetim,sjecas li se kad se pojavila vijest iz njemackih medija,netom po nasem ispadanju sa svjetskog,da je Misimovic rekao "Ja sam svoje odigrao,vrijeme je za mladje"?
To je bila neistina,moguce podvaljeni spin,od istih ovih koji nam danas unistavaju reprezentaciju a koji je Miske odmah demantovao.
Dakle,Miske nije imao namjeru da se oprosti tada i nesto je cekao.Pogodi sta je cekao?

PS:Neke smjernice.
Kakav je Miske dosao na pripreme?
Ma dosao je ko maneken.

Od Rumunije Misimovica tjeraju.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 03 nov 2014, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 nov 2014, 16:45

Sta ovdje pise http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7% ... %281982%29" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako se zove covjek ?
15.10 - 15.06 ...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2014, 16:46

Nadam se da ce neko zadnji dan kada ovaj bude trener doci na forum ovdje i citav dan samo kopirati ove izjave njegove i provale u post da se nasmijemo jos jednom posteno.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 03 nov 2014, 16:48

skyisthelimit je napisao/la:

Sta ovdje pise http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7% ... %281982%29" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako se zove covjek ?
slika
- Ed Woodward for Prime Minister !

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 03 nov 2014, 16:54

I nije slučajno od svih Izraelaca Sušiću bas Ben Haim zapao za oko.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 03 nov 2014, 16:58

U cemu je problem,svakako da je vrijwme za nove snage..Misimovic je svoje odradio,to da li je on jos dobar ili ne je diskutabilno..Dobar jest,al kap nekad nije...Nas problem je selektor a ne Miske...Spahic igra na vecem nivou od Misketa,ne mozemo ih poredit...Nije slucajno da ovaj igra tamo gdje igra,nista nije slucajno..
Problem.je selektor..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 nov 2014, 17:03

Opozicija je napisao/la:Prika nadam se da ovakve komentare pišeš u alkoholisanom stanju, iako bi to bila tek olakšavajuća okolnost, nikako potpuno opravdanje.
Pa zamisli ovu situaciju, dobiješ ban na 14 dana na nicku MoR, a u međuvremenu registruješ novi nick Opozicija da bi ispunio prazninu :hmmmmm: i onda ponovo vršiš neke psihoanalize forumaša :wtf:

Ta bahatost i arogancija pomiješana sa mnogo sarkazma te je i dovela do toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 nov 2014, 17:06

ahmic je napisao/la:U cemu je problem,svakako da je vrijwme za nove snage..Misimovic je svoje odradio,to da li je on jos dobar ili ne je diskutabilno..Dobar jest,al kap nekad nije...Nas problem je selektor a ne Miske...Spahic igra na vecem nivou od Misketa,ne mozemo ih poredit...Nije slucajno da ovaj igra tamo gdje igra,nista nije slucajno..
Problem.je selektor..

Dobre su vam te nove snage koje ste zagovarali,rezultati su vidljivi.Naravno da je problem selektor,pricamo o tome kako se tjeraju igraci i laze se da su stari sa 32 godine.
Ti si bio jedan on onih koji su ili nasjeli na spinove ili stvarno mislis kao i spineri,pa kad si vec tu da te upitam nesto.
Dokazi mi po cemu su Medunjanin ili Tino Sven Susic pokretljiviji od Misimovica,evo i sad,u ovom momentu?
Znaci ostavljam po strani neuporedive kvalitete i pitam samo za pokretljivost i brzinu jer ste zbog toga tjerali Misketa?

Nemoj samo spina,dokaze molim te.

Opozicija
Kontakt:

Post Postao/la Opozicija » 03 nov 2014, 17:11

Virtu4l je napisao/la:
Opozicija je napisao/la:Prika nadam se da ovakve komentare pišeš u alkoholisanom stanju, iako bi to bila tek olakšavajuća okolnost, nikako potpuno opravdanje.
Pa zamisli ovu situaciju, dobiješ ban na 14 dana na nicku MoR, a u međuvremenu registruješ novi nick Opozicija da bi ispunio prazninu :hmmmmm: i onda ponovo vršiš neke psihoanalize forumaša :wtf:

Ta bahatost i arogancija pomiješana sa mnogo sarkazma te je i dovela do toga.

Zamisli ovo:

opet radiš spin koji nema nikave veze sa temom. I čitavo vrijeme samo to i radiš.

Kako ti rekoh u postu prije, djeca ti se smiju.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 03 nov 2014, 17:19

Pravda za Virtuala !! :bih:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 nov 2014, 17:20

@Virtu4l for selektor :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 nov 2014, 17:20

Svršava nam Sajo u usta
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 nov 2014, 17:33

Kaunas je napisao/la:Svršava nam Sajo u usta
Ne bih rekao da svršava, radi ono što je uvijek do sad radio, pokazuje da ga nije briga za medije, javnost i sve one koji su 'pametniji' od njega.

Na ovom spisku ima još uljeza, a oni nisu Vršajević, Sušić ili Hadžić, međutim to je tabu tema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 nov 2014, 17:33

Rusilac je napisao/la: PS:Neke smjernice.
Kakav je Miske dosao na pripreme?
Ma dosao je ko maneken.
Kakva ti je to smjernica?

Neću ovdje o Misimoviću, zna ovdje svako kakvo je moje mišljenje o njemu. Ja samo mogu reći, na stranu sve to što ti navodiš, bilo istina ili ne, ma ko bio na klupi, Zvjezdan Misimović bi se ljetos oprostio od najdražeg dresa. Na moju veliku žalost. On bi se oprostio zato što drži do svojih riječi, ne izigrava heroje, nego radi ono što najbolje zna. I takav je često heroj. :salut:

Nastavite o spisku...
Ja :zzz:
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 03 nov 2014, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.