PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 31 okt 2016, 20:27

wobly92 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la: Gladne oci. Kolega javite mi se na privatnu, nije sramota, cega treba?
Čini se da je sezona bila više nego uspješna, kako u BHT PL, tako i na Jadranu.
Svaka ti čast ljudino što udjeljuješ, a ne škrtariš kad si u izobilju.
Sto bi Isus ucinio, to sam si pitanje jutros postavio kad sam ustao i odmah poslao 10 vagona stocne repe u Tuzlu. Kad krmak ima imaju i potrebiti
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 okt 2016, 20:30

Isus ne bi sigurno prosio po neumu :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 31 okt 2016, 20:40

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vazda si mi kitu volio nazivati zivotinjom radi njezine velicine. A namazat cu je slatkim samo reci sa cim zelis. Za nutelu sigurno nisi cuo pa cu koristiti dzem da te podsjeca na dorucke iz djetinjstva dok flautas :urnebes: :urnebes:
Nutela nula bodova, bojkot zidovi. Ti jos nisi u razvojnoj fazi da nekom das kitu iz razloga sto to ostaje ili u zivotinji ili sestri budes otac, sve u obitelji.
To kod vas u skutoriji incest furka pa non stop pises neke bljuvotine po forumu. Skupite se svi između ta cetri kamena zida plus ubacite krme pa nek bude zoo+milf+village teens :urnebes: :urnebes: :rol:
Najveca bljuvotina je da ti kazes nekom da je retard, kao sto znas. Incest cobana je ofca, ne? Ponekad nije dovoljan konj.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 okt 2016, 20:45

Haj nam detaljno prepricaj prvi randes i odlazak u kino s prasetom. Kokice,zagrljaj,lagani poljupci i 69-ka na zadnjem sjedistu bemvea kocke
:urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 31 okt 2016, 20:46

ja stvarno ne znam kako ove pi.č.ke škriparske gdje nisu batina i to dobrih batina dobili
ups. pa oni ne idu na gostovanja
pa majku vam **** vi niste vidjeli navijača,ganjate momke s pištoljima po širokom,pucate na navijače sarajeva,sad ovo s momkom iz vakufa koji je oličenje bh navijačke scene
pa matere vam se najebem daj izađite kad iz svog boksa a da to nije gostovanje ''hrvatskom bratskom klubu''
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 31 okt 2016, 20:55

intercontinental je napisao/la:ja stvarno ne znam kako ove pi.č.ke škriparske gdje nisu batina i to dobrih batina dobili
pa majku vam **** vi niste vidjeli navijača,ganjate momke s pištoljima po širokom,pucate na navijače sarajeva,sad ovo s momkom iz vakufa koji je oličenje bh navijačke scene
pa matere vam se najebem daj izađite kad iz svog boksa a da to nije gostovanje ''hrvatskom bratskom klubu''
Upravo smo dobili poziv iz Sarajeva u kojem nas navijačica Širokog Brijega užasnutim tonom izvještava o divnoj multikulturalnoj slici našeg glavnog grada.Naime nekoliko huligana naoružanih palicama opkolili su autobus s navijačima NK Širokog, demolirali ga a potom napali i kadete i juniore NK Široki Brijeg! Kadeti i juniori mladići su srednjoškolskog i osnovnog uzrasta!
Sve to događalo se kod stadiona “Grbavica” što znači da je policija bila u blizini no očito nedovoljno zainteresirana da spriječi ovaj napad. Istu vijest javlja i službena facebook stranica kluba s Pecare.

Kako vam ne dosadi vise ta prica "mi fin, krasni, dolje teroristi, fasisti".
SAma brojka naseg grada, pa samim time i navijaca, a dovodeci ih u korelaciju sa brojem fakultetski obrazovanim medju njima, kao i studentima dovodi do cinjenice da su Skripari "najfiniji, najkrasniji". **** logika.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 31 okt 2016, 20:58

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haj nam detaljno prepricaj prvi randes i odlazak u kino s prasetom. Kokice,zagrljaj,lagani poljupci i 69-ka na zadnjem sjedistu bemvea kocke
Opet se sam sebi smijes, razvaljujes. Znas sta ti je mater govorila kada si je pitao za onaj fetus ofce u formalinu sto drzi u kuci.
Vita est militia

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2016, 21:04

narodniheroj je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
Morto druze sta ti mislis za ovog "vaseg" @Haris FKS :urnebes: :urnebes:
Ja ga oca mi provalio na trećem postu :beba: :beba:
Pa stari pitar :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 okt 2016, 21:16

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haj nam detaljno prepricaj prvi randes i odlazak u kino s prasetom. Kokice,zagrljaj,lagani poljupci i 69-ka na zadnjem sjedistu bemvea kocke
Opet se sam sebi smijes, razvaljujes. Znas sta ti je mater govorila kada si je pitao za onaj fetus ofce u formalinu sto drzi u kuci.
Pusti te glupe kamenjarske posalice koje samo vi kontate nego daj nam jos malo ljubavne price izmedju tebe i praseta. Gdje su pale zaruke. Jeli izabranica tvog srca zeljela bijelo zlato ili zuto s dijamantom. Jesu li vas umjesto bombona ispred opstine posipali kukuruzom :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 31 okt 2016, 21:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Pusti te glupe kamenjarske posalice koje samo vi kontate nego daj nam jos malo ljubavne price izmedju tebe i praseta. Gdje su pale zaruke. Jeli izabranica tvog srca zeljela bijelo zlato ili zuto s dijamantom. Jesu li vas umjesto bombona ispred opstine posipali kukuruzom :urnebes: :urnebes:
To je vezano za ljubav prosjecno posrnulog navijaca veleza i ofce, nakon tri generacije zena je uzela plod, abortirala i stavila u teglu da plasi djecu, pun kur.ac joj je velezofca. Znam da ti je tesko shvatiti, kaze da ni njoj nije bilo lako prevaru preboliti, al'navikla, s cobanima i nije lako, al'sto ce, mora se.
Vita est militia

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 31 okt 2016, 21:33

intercontinental je napisao/la:ja stvarno ne znam kako ove pi.č.ke škriparske gdje nisu batina i to dobrih batina dobili
Bili su prošle sezone na Grbavici pa sta je bilo? Pas koji laje ne grize :tralala: :tralala: :tralala: :guz: :guz: :guz:
...

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 31 okt 2016, 21:49

johnnyyK je napisao/la:Koji će ti kura* pištolj, valjda ti navikao Sarajevom vazda sa utokom šetat' ?
Nije ta narkomanska pizda nikad ni prskalice upalila, a kamo li iz pštolja pucala, on samo može raspametit druge da takvo nešto urade.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 31 okt 2016, 21:49

Ovaj forum pun ebenih mudonja koji prijete a uzivo manji od makovog zrna. Svi su u svom gradu glavni, isti taj Semso je napadnut i u drugim gradovima poput Banja Luke itd, pa nije dizana hajka. Svaki drugi navijac, sa rusakom bi bio napadnut jer bi drugi navijaci bili vodjeni logikom da nosi nesto vrijedno a i da ne nosi opet bi iskoristili priliku da se istresu na nekome. Momka znam uzivo, x puta sam ga sreo u Travniku kako stopa i ovdje ga sigurno nije niko dirao jer ga vecina raje zna ali nek bilo koji navijac stopa u Banja Luci, Mostaru itd pa nek vidi da li ce proci bez cipelarenja.
Vezano za Skripare i to da ne mrdaju dalje od Sirokog, objesite macku o rep.. Ljudi svake godine odrade jedno vise gostovanje i vide da ih niko ne dira i da su Horde samo jake na rijecima, za koju godinu ih ocekujem i na Kosevu.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 31 okt 2016, 21:50

Jedan djelic sa medenog mjeseca naseg kolege iz zapadnohercegovacke zabiti slika
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 31 okt 2016, 21:55

SamoTravnik je napisao/la:Ovaj forum pun ebenih mudonja koji prijete a uzivo manji od makovog zrna. Svi su u svom gradu glavni, isti taj Semso je napadnut i u drugim gradovima poput Banja Luke itd, pa nije dizana hajka. Svaki drugi navijac, sa rusakom bi bio napadnut jer bi drugi navijaci bili vodjeni logikom da nosi nesto vrijedno a i da ne nosi opet bi iskoristili priliku da se istresu na nekome. Momka znam uzivo, x puta sam ga sreo u Travniku kako stopa i ovdje ga sigurno nije niko dirao jer ga vecina raje zna ali nek bilo koji navijac stopa u Banja Luci, Mostaru itd pa nek vidi da li ce proci bez cipelarenja.
Vezano za Skripare i to da ne mrdaju dalje od Sirokog, objesite macku o rep.. Ljudi svake godine odrade jedno vise gostovanje i vide da ih niko ne dira i da su Horde samo jake na rijecima, za koju godinu ih ocekujem i na Kosevu.
Vidi se da ides na gostovanja.U ruksak laptop,tablet,pola kile zlata i na utakmicu :lol:
A znamo da ste vi veliki guzni haveri sa hitlerovim kopiladima
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 31 okt 2016, 21:57

Ado76 je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Ovaj forum pun ebenih mudonja koji prijete a uzivo manji od makovog zrna. Svi su u svom gradu glavni, isti taj Semso je napadnut i u drugim gradovima poput Banja Luke itd, pa nije dizana hajka. Svaki drugi navijac, sa rusakom bi bio napadnut jer bi drugi navijaci bili vodjeni logikom da nosi nesto vrijedno a i da ne nosi opet bi iskoristili priliku da se istresu na nekome. Momka znam uzivo, x puta sam ga sreo u Travniku kako stopa i ovdje ga sigurno nije niko dirao jer ga vecina raje zna ali nek bilo koji navijac stopa u Banja Luci, Mostaru itd pa nek vidi da li ce proci bez cipelarenja.
Vidi se da ides na gostovanja.U ruksak laptop,tablet,pola kile zlata i na utakmicu :lol:
Klocu jedan mislim na trans i stvari vrijedne u navijackom svijetu..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2016, 21:58

Ado76 je napisao/la:
Jos ako je istina da momak nije imao nikakva obiljezja, onda je fakat dno ovo sto se desilo. Balavurdija hitlerova, zeljna dokazivanja i belaja. Cudo nisu stavili njihovi portali "muslimanski navijac Semso dosao u Siroki Brijeg da divlja i pravi belaje", kao onda za "muslimanske" navijace Horde zla.. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 31 okt 2016, 22:00

SamoTravnik je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Klocu jedan mislim na trans i stvari vrijedne u navijackom svijetu..
:lol: :lol: :lol: :lol: A i ja nasao kome da repliciram.Ti da mi pricas o navijackom svijetu :rol:
Idi lizni malo guzove haverima iz listice
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2016, 22:03

Pa sto onda nisu dosli 10 godina ako vec ''znaju'' to? Da li mi trebamo da ih ganjamo po cijeloj Bosni kad ONI gostuju negdje?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 31 okt 2016, 22:05

SamoTravnik je napisao/la: Ljudi svake godine odrade jedno vise gostovanje i vide da ih niko ne dira i da su Horde samo jake na rijecima, za koju godinu ih ocekujem i na Kosevu.
Koje bolan gostovanje?
Za par godina na Koševu?
Zajebavaš me ?
Koliko im to treba da skupe hrabrosti i dođu na Koševo??
Pa SCG-BIH nakon krvavog rata momci su otišli nakon 11 godina u grotlo Marakane znajući šta ih tamo čeka...a ove pič.kice sumnjam i da će za 111 skupiti muda i otići na Koševo!!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.