FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amerosm » 26 okt 2014, 19:40

Mislim da i Vi i kao Gladbach na kraju mozete biti zadovljni ovim bodom...
Za Bayern nije moglo ispasti bolje, kao prvo nisu izgubili, a kao drugo imaju solidnu, a ne preveliku prednost nad konkurentima tako da moraju do kraja polusezone ostati naspanovani kada je BL u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 26 okt 2014, 19:45

Gladbach je po očekivanju odigrao skoro savršeno defanzivnu utakmicu, silovito i oštro, kako se to očekuje i kako treba igrati kontra Bayerna. Kad nema Robbena, fali širine, odnosno mnogo je teže razvući jednu ovako dimaničnu zonu.

Bod je skroz ok.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 okt 2014, 19:47

Moramo biti zadovoljni jer je Gladbach odigrao strasno dobro i sigurno, pogotovo u odbrani.

Benatia je maestro. :tokralju:

Robben je bas puno falio jer je u prvom dijelu bilo dosta prostora za manevar no Rafinha nije takav kvalitet da to iskoristi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 26 okt 2014, 19:49

Ocajno skroz ne svidza mi se ono meljanje lopte oko 16erca niko da je opali jos cetri beka na terenu od pocetka ne ide bgm vidjet cemo kako ce to bit sa jacim ekipama

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 26 okt 2014, 19:56

robben je napisao/la:Ocajno skroz ne svidza mi se ono meljanje lopte oko 16erca niko da je opali jos cetri beka na terenu od pocetka ne ide bgm vidjet cemo kako ce to bit sa jacim ekipama

Pa šta si gledao prije par dana? Osim ako Romu smatraš slabijim protivnikom od M'Gladbach...

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 26 okt 2014, 19:58

Gledao sam mnogo bolju igru sa arjenom koji nedostaje vise nego iko i jedini se ne libi sutati a ne milion neki bespotrebnih pasova kojih je danas bilo zaista previse

joj hamo vidi mu glave

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 okt 2014, 20:02

samo cu reci roben je pola bayerna :!:

Rafinja ,rafinja sjetim ti se uze i sire zenske familije ,kao i tvome zagondziji guardioli ,koji te pusta da igras. :evil:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

robben
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la robben » 26 okt 2014, 20:04

PEP je napisao/la:samo cu reci roben je pola bayerna :!:

Rafinja ,rafinja sjetim ti se uze i sire zenske familije ,kao i tvome zagondziji guardioli ,koji te pusta da igras. :evil:
i vise od pola bayernna prijatelju nije mi stvarni jasno zbog cega cetri beka na terenu al et

joj hamo vidi mu glave

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 okt 2014, 20:08

Šta ti je Rafinha kriv ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 okt 2014, 20:16

Hmm? Što je imao bezbroj prilika da uputi upotrebljivu loptu a ono ništa ... Ispodprosječno ...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 okt 2014, 20:18

Eh vala pravi rezultat, pa skoro poželih i da izgubimo.... :D

Nekoliko sedmica se ovdje vrti priča o završenom prvenstvu, upakovanoj tituli, zbraja se prednost nad Dortmundom. Na momente sam pomislio i ove druge ekipe prestale igrat fudbal i samo se čeka odmah našem voljenom Bayernu da nakon 9 kola uruči titula.

Jasno je da smo jaki, da ova ekipa ima nevjerovatan potencijal, ali ne znam što će nam ovdje loženje na to da je prvenstvo tako rano završeno.

Sad fino su 3 ekipe (gle čuda 3) na -4 od našeg Baye. Sad fino izgubimo od Dortmunda (spominjem kao alternativu) i eto onda možda 3 ekipe na -1, a jedna na -2. I da jasno, prvenstvo je i tada odlučeno...

Nisam nikad za širenje neke negativne atmosfere niti protiv ekipe, niti protiv trenera, niti uprave. Samo jedno je razmišljat pozitivno (kao što npr uvijek razmišljam pozitivno :) ), a drugo je neke stvari proglašavat gotovim, koje nisu gotove.

A iskreno volim što ima sada malo uzbuđenja, fino će prvenstvo biti uzbudljivo. A možda Dortmund zakuha naredne subote....Ko će ti znati? :)

I Gladbach se danas pokazao kao prava ekipa, ozbiljna , zrela. Pa čak su možda zaslužili i sva 3 boda.
I nije nam ono potrebno cigančenje oko jedne minute sudijskog vremena. Moglo se čak i osvetit pa da Gladbach zabije. Ali neki bespotrebni show stvarno nije potreban....Pa ono nalijetanje na pomoćnog sudiju (Bibianu)...Malo mi je ono bilo bez ukusa.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 26 okt 2014, 20:23

effe_sa je napisao/la:I nije nam ono potrebno cigančenje oko jedne minute sudijskog vremena. Moglo se čak i osvetit pa da Gladbach zabije. Ali neki bespotrebni show stvarno nije potreban....Pa ono nalijetanje na pomoćnog sudiju (Bibianu)...Malo mi je ono bilo bez ukusa.... ;)

Svaka čast @Effe, ovo čekam da neko spomene :clap:

Onakvo ponašanje Pepa stvarno nije primjereno i nije na mjestu , i samo šteti renomeu kluba.

Uglavnom odlična tekma s obje strane i pozdrav bavarcima do narednog susreta :salut: .
Agieren statt reagieren

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 okt 2014, 20:23

Saurman je napisao/la:

Šta ti je Rafinha kriv ?

nije toliko on koliko guardiola,covjek ga stavlja u prvu postavu protiv ekipe koja ti je trenutno njbliza na ljestivici i kako tako nas prati,a uz to je neporazena,i ujedno se ocekuje tvrda tekma ma kako god na papiru i trenutnoj formi mi bili favoriti.

Rafinja prosjecno odigrao bez znacajnijih akcija prema naprijed ,a celo katalonski ga drzi do 60 i koje minute uprkos tome sto nema jos uvijek bez konkretnih prilika,jalovo ,po meni riberi je vec trebao uci na samom pocetku poluvremna uprkos sto se nedvno vratio ,ali pep ceka zdnjih davestak minuta i misli da moze postici nesto ,a mehoglabas pruza fantastican otpor i radi dobar presing i pocesto zaprijeti.

A noer nas jesapio veceras moguceg poraza .Mehoglabas bio konkretniji ,boljiovu tekmu.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 okt 2014, 20:25

effe_sa je napisao/la:Eh vala pravi rezultat, pa skoro poželih i da izgubimo....
Potpis :!:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 okt 2014, 20:26

Prvenstvo bi bilo 100% gotovo da smo danas dobili.
Ovako ima neke nade za nase konkurente,da nas uhvate na spavanju iako je to naucna fantastika.
Zasluzen bod domacina, produzili su ovo prvenstvo i unijeli neku dozu neizvjesnosti, koja nece dugo potrajat'.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 okt 2014, 21:20

Samo zbog prvenstva sam navijao da ostane 0:0 :wave: Doduše, više sam navijao da ne primimo gol, jer ipak Neuer ganja Timin rekord od 884 minute bez primljenog gola iz 2003. godine. Trenutno je na 658 minuta :njanjanja: Što će u prijevodu reći da mu trebaju još dvije i po utakmice da obori taj rekord :thumbup: Ili bundesligaški kazano, protiv Žutih, Eintrachta i poluvrijeme protiv Hoffeinheima Manu ne bi trebao primiti gol i jedan od rijetkih rekorda koji nije naš će pasti :cool:

Jedino što me malo češka po glavi je podatak da imamo 3 remija i jednu pobjedu na strani :hmmmmm: Znači, ekipe su počele borbeno da igraju protiv nas i to me hrabri da će ovo biti jedna uzbudljiva sezona :clap:
Sent from my Philips Smart TV.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 26 okt 2014, 21:31

Bod je skroz ok ovdje i mislim da se nemamo sta ljutit.

Neki segmenti se mogu komentarisat kao to melanje lopte da se moglo sutati vise puta , ali realno ima tu i umora od nasih igraca, treba kombinovat sastav protiv HSV-a u kupu.

A sto se Bundeslige tice vjerujte bolje da ima i iznenadjenja sa vremena na vrijeme te da je zanimljivo, jer covjek i kad gleda dosadan film zaspe i prespava, tako i mi sa Bundesligom, ako bi bilo nezanilmljivo pali bi mi i u Ligi Prvaka , tako da neka se vrti ovako :)

Na dobro ce izaci vjerujte :cool:
FC Bayern !!!!!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 26 okt 2014, 22:49

Moram priznati da sam i ja zadovoljan rezultatom.

Nakon onakve utakmice u srijedu teško je bilo očekivati da ćemo i danas igrati takvom lakoćom i pogotovo dok nema Robbena.

Mogli smo dobiti gol da je Gladbach bio malo prisebniji odnosno da je Neuer imao loš dan. :)

Po meni najbolji Benatia i Alonso, mnogi su danas bili preumorni kao Lahm, Gotze i Alonso. Znači u srijedu odmoriti Alabu, Lahma, Gotzea, Lewandowskog i Alonsa. Neka igra PEH tog zadnjeg veznog skupa sa Rodeom.

Pojedinim igračima treba odmor više nego ikad umjesto da se muče i pate protiv HSV-a, što ne znači da podcjenjujem taj klub.

Ribery totalno van forme i izgleda nezainteresirano. To me brine. Uvijek je on imao volju za igrom i taj pozitivan pristup. Sada mi izgleda kao da mu se uopće neda igrati. Taj govor tijela me brine, nadam se da će se situacija brzo popraviti. Ne bih želio da je još uvijek ozlijeđen ili nešto drugo, jednostavno želim gledati pravog Riberya još barem 2 godine.

Taktiku neću komentirati danas. :)

Klare

Post Postao/la Klare » 26 okt 2014, 23:03

Ponovo goce najopasniji, najkonkretniji.

Bradonja nas, ne brada, nego bradonja poslije povrede nije u TOP formi, trebace mu jos koja utakmica,
trenutno nije ni blizu...

Nojo je najbolji golman koji je krocio planetom :!: ,
onaj prizemni sut je bio neodbranjiv, fascinantan refleks i brzina spustanja na tlo.
A imao je jos kvalitetnih odbrana.

Ova utakmica je kao preslika one protiv Schalkea,
i danas smo zustro krenuli, dominirali na sredini,
no u drugom poluvremenu preobrat, jedina razlika je rezultat.

Slicno smo i protiv HSVa odigrali.

Nismo nesto lose odigrali koliko je Gladbach dobar bio, jos noseni vatrenom atmosferom.

Ovdje opet Rafka kritikuju, neki nikako da nauce, a cim Rafko izadje odmah propuh pozadi odmah Nojo mora da spasava. ;)

Evo ide sad ovaj kup, tu je bitno proci, a ovaj ritam poslije SP je ubitacan, naprosto se citavu polusezonu sedmicno igraju po dvije utakmice.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 okt 2014, 00:04

Sta dodati kada je sve vec receno.. Kolega @effe je dosta fino pojasnio neke stvari, i moram priznati da se ni meni nije dopala ona rasprava oko sudijske nadoknade. Tacno da su nam dali gol u toj minuti nebi mi bilo zao.
Jedino sto kod kolege @effae ne volim je njegov lazni pesimizam glede utakmice protiv Dortmunda :mrgreen:

Zuti se moraju dobit' inace se nece moc snosit' ovdje na forumu :mrgreen:
Ko ce ih istrpiti ako pocnu pisati o monopolistima, kriminalcima, pedofilima, jajernu, kravarima, pepeljugi, gofancetu, gnojeru, itd itd.. :)
Klare je napisao/la: Nojo je najbolji golman koji je krocio planetom :!: ,
Covjek zna :!: i nema dalje :salut:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.