Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
UHAPSITE PAPKETA
Drugačiji pristup tekmama, skauting, potencijalni reprezentativci, dvostruki aršini, nenadyebive izjave u vezi nekih igrača i utakmica, pozivanje onih koji ne trebaju biti tu i ne pozivanje onih koji bi trebali biti tu ili kojima bi trebalo pružiti šansu, u najmanju ruku, čudan izbor formacije i početnog sastava.. i tako te stvari nikako ne dolikuju selektoru naše reprezentacije i našeg rejtinga.Juventinisimo je napisao/la:Bila je na svjetskom,a bice i na evropskom ako Bog da..rishaaa je napisao/la:Ova repka sa Papetom na čelu može imati uspjeha al u mjesecu poznatijem kao
To znaci jos minimalno dva rekorda za Papeta.
1) Prvi puta na EP.
2) EP izboreno nakon najgoreg historijskog starta kvalifikacija.
Pepe = legenda = najveca...
Takvu sansu ima i Capello sa Rusijom...
Mene ba ne zanima ni Capello ni Vaha ni ovaj ni onaj.
Moguće da sljedeći selektor bude još gori, a ima još bolje rezultate, a moguće je da odradi sve ove stvari koje sam naveo a ispuši svaku tekmu..
Razlika između vrijeđanja i konstriktivne kritike je zaista velika, a ti je haman ne razlikuješ.
U onakvoj kvalifikacionoj grupi za SP i sa igračima kakve je imao,sramota bi bilo da nismo otišli na SP
Meni to uopšte nije bilo iznenađenje,nit smatram da je to neki uspjeh,to je bio samo logičan rasplet,koji je ovaj stručnjak umalo uništio! Ali uspjelo mu je u Brazilu
Proslavio nas,taktički naravno 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Susic je davno izgubio kompas i jedini nacin da ode sa mjesta selektora je poraz od Izraela, a svi znam da do tada sam sigurno nece otici a niti ce ga savez smjeniti do tada.
A vidim da se ovdje opasno prizeljkuje poraz od Izraela a onda sa novim selektorom neka nam je Bog na pomoci po pitanju kvalfikacija, jer niko ne zna sta ce taj novi ucinit.
...
A vidim da se ovdje opasno prizeljkuje poraz od Izraela a onda sa novim selektorom neka nam je Bog na pomoci po pitanju kvalfikacija, jer niko ne zna sta ce taj novi ucinit.
...

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
Normalno da ce se kvalificirati na Svjetsko i EURO sa ovakvom reprezentacijom, nikad nismo imali jacu reprezentaciju, niti cemo imati, a on je uspio sve to da rasteluje. Od ekipe koja je mozda mogla do cetvrtfinala Svjetskog i Eura...
Neuspjeh bi bio da se nismo kvalificirali na Svjetsko i na Euro ako ne odemo, a neuspjeh je i ispasti u grupi gdje su Nigerija i Iran sa ovakvim igracima..Ali posto smo mi zatucan narod nama je i ovo dosta, glupi Bosnjo..
Neuspjeh bi bio da se nismo kvalificirali na Svjetsko i na Euro ako ne odemo, a neuspjeh je i ispasti u grupi gdje su Nigerija i Iran sa ovakvim igracima..Ali posto smo mi zatucan narod nama je i ovo dosta, glupi Bosnjo..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 nov 2014, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sve to stoji, ali kakva god da je grupa bila, za uspjeh su zaslužni i igrači i selektor. Ipak je on birao i sastavljao ekipu u kvalifikacija, kako god to izgledalo.rishaaa je napisao/la:U onakvoj kvalifikacionoj grupi za SP i sa igračima kakve je imao,sramota bi bilo da nismo otišli na SPMeni to uopšte nije bilo iznenađenje,nit smatram da je to neki uspjeh,to je bio samo logičan rasplet,koji je ovaj stručnjak umalo uništio! Ali uspjelo mu je u Brazilu
Sad', ko je više zaslužan, a ko ne, to bi se dalo diskutovati.
da je bar slušao medije, javnost i ove koji su "pametniji" od njega, pozvao bi Zuku, Štilića, trećeg napadača, doveo neke nove igrače u repku ali on sluša samo sebe i brata, yebo mu brat sestruVirtu4l je napisao/la:Ne bih rekao da svršava, radi ono što je uvijek do sad radio, pokazuje da ga nije briga za medije, javnost i sve one koji su 'pametniji' od njega.Kaunas je napisao/la:Svršava nam Sajo u usta
Na ovom spisku ima još uljeza, a oni nisu Vršajević, Sušić ili Hadžić, međutim to je tabu tema.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 03 nov 2014, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa mogli su ona organizovati i Svjetsko sa 31. ekipom posto smo mi dole izgleda bili otisli samo da odemo, a ne da se takmicimo jer su svi bili zadovoljni sto smo otisli, kao dostaHariTz je napisao/la:Sve to stoji, ali kakva god da je grupa bila, za uspjeh su zaslužni i igrači i selektor. Ipak je on birao i sastavljao ekipu u kvalifikacija, kako god to izgledalo.rishaaa je napisao/la:U onakvoj kvalifikacionoj grupi za SP i sa igračima kakve je imao,sramota bi bilo da nismo otišli na SPMeni to uopšte nije bilo iznenađenje,nit smatram da je to neki uspjeh,to je bio samo logičan rasplet,koji je ovaj stručnjak umalo uništio! Ali uspjelo mu je u Brazilu

Taj argument Safet nas odveo na Svjetsko se svaka dva dana potencira, ali ga ne puse vise ni mala djeca. A repka nam je u stanju takvom kao da se nakon ovih kvalifikacija i ne igra vise fudbal. Eto na kojem nivou, moze se on kvalificirati na Euro ali nama je kad tad potop. Ova reprezentacija ce se zbog proslih 4-5 godina raspasti i nece se vise nikad dici..
Dovoljno vam je reći COSTA RICA... Kad su oni mogli,onda smo mogli i mi,barem grupu proći... Al' jok,važno je reći dobro je nek ne puca!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Bodovi iz Izraela su nam od velikog znacaja, ako kojim slucajem uzmemo sva tri svi znamo da Pape nece promjenit svoju politiku i u 2015'oj pozvati vise novih igraca, mozda 1-2, kao ni po pitanju taktike.
Ali ako izgubimo, on ide, a onda ce biti veselo novom sefu. Pa da vidimo sta ce biti, ja sam uvjek za pobjedu i bodove.
Ali ako izgubimo, on ide, a onda ce biti veselo novom sefu. Pa da vidimo sta ce biti, ja sam uvjek za pobjedu i bodove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nakon Safeta ko kog da dodje biti ce mu veselo i tesko da ce se kvalificirati na Svjetsko (Safet ce ostati do kraja ovih kvalifikacija bez obzira na rezultate jer su sve to talovi).Elegant je napisao/la:Bodovi iz Izraela su nam od velikog znacaja, ako kojim slucajem uzmemo sva tri svi znamo da Pape nece promjenit svoju politiku i u 2015'oj pozvati vise novih igraca, mozda 1-2, kao ni po pitanju taktike.
Ostaviti ce iza sebe rasulo, trebati ce jedno godina dana da se uigra ekipa sa nekim novim igracima. Imamo samo jednog napadaca dok drugi nije zabio u klubu od januara. Vjerovali ili ne hajd sto nije zabio vec je u 7 kola opucao u okvir gola 6 puta.
Neki novi bekovi, stoperi, koji novi vezni jer ce Safet nakon ovih kvalifikacija ostaviti u amanet 10 igraca i 10 ovih svojih sto ih zove..
"Ne bi se reklo da imaju ekipu sastavljenu od zvijezda. Od ostalih se izdvajaju Omer Damari iz bečke Austrije, koji je protiv Andore uknjižio het-trik, te iskusni Talal Ben Haim koji igra za Čarlton i koji može napraviti probleme po lijevoj strani. Kod ostalih nisam vidio ništa specijalno, ali nema sumnje da su dobri kao ekipa." - istakao je papilova.
pogrešne kasete papi, Haim je štoper
pogrešne kasete papi, Haim je štoper
Nisam ja rekao da je dosta. Ja smatram ne uspjehom SP i ne prolazak grupe. Od Nigerije ja više i ne podržavam Papeta.tuzlak1987 je napisao/la:Pa mogli su ona organizovati i Svjetsko sa 31. ekipom posto smo mi dole izgleda bili otisli samo da odemo, a ne da se takmicimo jer su svi bili zadovoljni sto smo otisli, kao dostaHariTz je napisao/la:Sve to stoji, ali kakva god da je grupa bila, za uspjeh su zaslužni i igrači i selektor. Ipak je on birao i sastavljao ekipu u kvalifikacija, kako god to izgledalo.rishaaa je napisao/la:U onakvoj kvalifikacionoj grupi za SP i sa igračima kakve je imao,sramota bi bilo da nismo otišli na SPMeni to uopšte nije bilo iznenađenje,nit smatram da je to neki uspjeh,to je bio samo logičan rasplet,koji je ovaj stručnjak umalo uništio! Ali uspjelo mu je u Brazilu
Taj argument Safet nas odveo na Svjetsko se svaka dva dana potencira, ali ga ne puse vise ni mala djeca. A repka nam je u stanju takvom kao da se nakon ovih kvalifikacija i ne igra vise fudbal. Eto na kojem nivou, moze se on kvalificirati na Euro ali nama je kad tad potop. Ova reprezentacija ce se zbog proslih 4-5 godina raspasti i nece se vise nikad dici..
Repka bi naša bila odlična da se poziva onaj ko treba.

Po milioniti put samo ovo ponavljam jer fakat vise nemam snage da kazem bilo sta drugo- Gludo i Daleko bilo Safete na sta si nas doveo. Daleko ti lijepa kuca bila.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kvaka 22 - Ako pobjedimo Safet ostaje i ostaje sve po istom i onda u svaku sljedeću utakmicu s Bismiletom i nadati se nečemu, jedio što će iz toga dobro izaći je da smo barem sa jednog gostovanja izvukli tri boda.
Ako bude remi, Safet opet ostaje i sve ostaje po starom jer ipak sa jednog teškog gostovanja u grotlu Haife sa Ben Ayounom na vrhuncu karijere i Ben Haimima koliko ih već ima koji će predstavljati velike poteškoće za mlađahnog Svena i našeg jedinog napadača, ugl Safet ostaje, imamo šanse i dalje ali atmosfera će još više pasti
Ako izgubimo, Safet vjerovatno odlazi, ali onda je pitanje ko će doći, hoće li biti Safet poslije Safeta ? I ono najvažnije ako izgubimo dole dovodimo se u tešku poziciju..
Na kraju sumiramo, imamo izbot između Safeta i poraza, ja radije biram Safeta jer kada Safet vodi reprezentaciju svaka ti uktamica dođe k'o Litvanija 16.10.2013 pa čak i one utakmice protiv Andore koje tek slijede, 3 srčana najmanje u narednim utakmicama
Ako bude remi, Safet opet ostaje i sve ostaje po starom jer ipak sa jednog teškog gostovanja u grotlu Haife sa Ben Ayounom na vrhuncu karijere i Ben Haimima koliko ih već ima koji će predstavljati velike poteškoće za mlađahnog Svena i našeg jedinog napadača, ugl Safet ostaje, imamo šanse i dalje ali atmosfera će još više pasti
Ako izgubimo, Safet vjerovatno odlazi, ali onda je pitanje ko će doći, hoće li biti Safet poslije Safeta ? I ono najvažnije ako izgubimo dole dovodimo se u tešku poziciju..
Na kraju sumiramo, imamo izbot između Safeta i poraza, ja radije biram Safeta jer kada Safet vodi reprezentaciju svaka ti uktamica dođe k'o Litvanija 16.10.2013 pa čak i one utakmice protiv Andore koje tek slijede, 3 srčana najmanje u narednim utakmicama

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Da se malo podsjetimo kakav skauting radi nas selektor Podravka i kako se ni najmanja sitnica ne prepusta slucaju.KK_Bosna je napisao/la:kakve je on to kasete gledao?DragonGirl je napisao/la:@Goalgetter evo jedne izjave, ali je za pohvalu, izgleda da Izrael ipak neće proći bez analize![]()
- Ne bi se reklo da imaju ekipu sastavljenu od zvijezda. Od ostalih se izdvajaju Omer Damari iz bečke Austrije, koji je protiv Andore uknjižio het-trik, te iskusni Talal Ben Haim koji igra za Čarlton i koji može napraviti probleme po lijevoj strani. Kod ostalih nisam vidio ništa specijalno, ali nema sumnje da su dobri kao ekipa - istakao je Sušić.
tal (a ne talal) ben haim (1982. godiste) koji igra za charlton je nekada bio u chelseau i covjek igra stopera...
igrac istog imena i prezimena (ali je 1989. godiste) igra krilne pozicije za maccabi tel aviv...
dakle: stoper charltona:
krilo maccabija:
- DragonGirl
- Kontakt:
Ono što mogu priželjikivati ovdje je neupitno i nikada nije dolazilo pod sumnju, pobjeda i ništa drugo, pa ko god bio selektor i ko god igrao, jer nijedan pojedinac nije ispred uspjeha tima, a mislim da tako razmišlja i svaki pravi navijač 

Igro je i naš Stevanović u Sevilji sada igra užičko po svadbama
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hajde da vidimo koje bi ti igrace pozvao, ako ti nije tesko nabrojati. Da vidimo oko cega se to lome koplja, koje su to zvijezde bez kojih nemamo sanse....HariTz je napisao/la: Repka bi naša bila odlična da se poziva onaj ko treba.
Djevojko,to je zamjena teza.Podravka i lopovi upravo racunaju na takav stav patriota i zato i rade to sto rade,jer vide da mogu.DragonGirl je napisao/la:Ono što mogu priželjikivati ovdje je neupitno i nikada nije dolazilo pod sumnju, pobjeda i ništa drugo, pa ko god bio selektor i ko god igrao, jer nijedan pojedinac nije ispred uspjeha tima, a mislim da tako razmišlja i svaki pravi navijač
Nekada je kratkorocno zlo za dugorocno dobro bolje rijesenje,odnosno nekada je mala zrtva za veci cilj neophodna.
Ja sam prizeljkivao poraz od Velsa i od Belgije,prizeljkujem i ovdje jer je to jedino sto ce donijeti dobro reprezentaciji i svima nama.Pobjeda nam nece znaciti nista jer ce Podravka naci nacina da u slijedecim utakmicama ostane bez Eura.
Ako Podravka ode,imamo realne sanse da izborimo baraz i da preko njega odemo na EP,sa njim nemamo nikakve sanse.To je ono zlo za dobro o kojem pricam.
Ovo pise vatreni navijac reprezentacije koji je uzivo gledao na barem 50-ak utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.