Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dzeko veceras onakav kakvog zelimo gledati uvijek. Rastrcan, borben, sa realizacijom na jako visokom nivou. Mislim da je ovime sebi osigurao mjesto u prvih 11 za narednih nekoliko utakmica. Sada treba odigrati ovako i protiv Arsenala, zabiti gol i zakucati Negreda za klupu.
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
Cekamo da Michael Owen twitta 
Treba ga izbaciti iz reprezentacije.Kako se on usudjuje nasem Francuzu remetiti biznis,ko je on,Francuz je nas idol.
Bravo lutke moje, legendo moja ,samo nastavi teririsat protivnicke golove ! Kralju probaj dati bar 70% za repku kao sto znas i i smo u brazilu iznenadjenje Mundijala a uz to dobijas titulu BABA BOSNE I HERCEGOVINE
!
Sta ti nije jasno? Daleko najbolji. Po obicaju.koalem je napisao/la:silva motm po goal.com
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Owen može samo da ga popušiGoalgetter je napisao/la:Cekamo da Michael Owen twitta
Stigo iz bosne taman da ufatim utakmicu jurio ko lud, da sam imo cast gledati kako džeko rusi united!!!!!
radost, dugo nije bila ovolika
P.s. imal ko sliku od dzeke kod drugog gola kad pokaziva prstima na svoja prsa? Da uramim
P.s. imal ko sliku od dzeke kod drugog gola kad pokaziva prstima na svoja prsa? Da uramim
- Goalgetter
- Kontakt:
Fernandinho MOTM po SkySports, Silva po Goal.com. Zasluzeno mislim da je Silva, pokidao je danas. Samo da je malo manje peglao bilo bi dobro.
Ali kao sto komentator rece, Silva is the Man of the Match, Dzeko and Toure are getting the headlines.
Ali kao sto komentator rece, Silva is the Man of the Match, Dzeko and Toure are getting the headlines.
Cartman je napisao/la:Sta ti nije jasno? Daleko najbolji. Po obicaju.koalem je napisao/la:silva motm po goal.com
4.10.2009.
A đe su sljedbenici Francuza,niđe nijednog?
zar imas tog smrada na twiteruGoalgetter je napisao/la:Cekamo da Michael Owen twitta
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Pogodak protiv Junajteda - Drugi
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

- Goalgetter
- Kontakt:
Sreca pa nemam. Al zavirio sam, da vidim sta ce usljo napisati.adal je napisao/la:zar imas tog smrada na twiteruGoalgetter je napisao/la:Cekamo da Michael Owen twitta
Utd je postao redovna Edinova mušterija.
Bravo majstore sjajna partija.
Bravo majstore sjajna partija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Pa bilo je gorih od Owena na ovom forumu kad nije isloChinaglia je napisao/la:Owen može samo da ga popušiGoalgetter je napisao/la:Cekamo da Michael Owen twitta
Veceras, maestralan. Maestralan!!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mehlem nas , Srce mi ko Trebevic 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], DjaniTarik, Drum, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, kolezeljovac, meecko, Napapijri, Proximic, Rade Paprica 9, travuljasSs i 93 gosta.