Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Saurman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2013, 19:04

Moyes je pao na prvom većem ispitu, današnja igra je bila bez ikakve koncepcije, igranje na silu pa šta se uradi.Opet se pokazalo koliko Rooney znači ekipi jer bez njega Utd nije u stanju stvoriti šansu za gol, a kad se sjetim da su neki jedva čekali njegov odlazak i priče o tome kako nije bitan.

Giggs je davno trebao okačiti kopačke o klin.Klupa je izuzetno tanka da ne kažem totalno loša jer Nani i Valencia ne bi unijeli promjenu ritma ni protiv Chesterfielda.Što se tiče Younga i Cleverleya komentar nije potreban.

Ipak Utd iako je odigrao ispod prosjeka bio je bolji od Liverpoola koji je iz maltene polušanse zabio gol praktično nisu napravili ništa.Sudija im je poklonio ovu pobjedu jer nije vidio očigledan penal nad Welbeckom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 sep 2013, 19:11

znaci nista od veznog reda i ovog ljeta cekamo fletchera :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 sep 2013, 19:16

Saurman je napisao/la:Moyes je pao na prvom većem ispitu, današnja igra je bila bez ikakve koncepcije, igranje na silu pa šta se uradi.Opet se pokazalo koliko Rooney znači ekipi jer bez njega Utd nije u stanju stvoriti šansu za gol, a kad se sjetim da su neki jedva čekali njegov odlazak i priče o tome kako nije bitan.

Giggs je davno trebao okačiti kopačke o klin.Klupa je izuzetno tanka da ne kažem totalno loša jer Nani i Valencia ne bi unijeli promjenu ritma ni protiv Chesterfielda.Što se tiče Younga i Cleverleya komentar nije potreban.

Ipak Utd iako je odigrao ispod prosjeka bio je bolji od Liverpoola koji je iz maltene polušanse zabio gol praktično nisu napravili ništa.Sudija im je poklonio ovu pobjedu jer nije vidio očigledan penal nad Welbeckom.
:o :o
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 19:19

Dabome da je falio Vejn,daleko najjaci,najborbeniji ali isto tako i najinteligentniji igrac naseg tima,ne kazem ja ovaj klub nas je toliko puta cinio sretnim ima bonusa do za 5 zivota,medjutim gledajuci ja cesto volim uzeti taj chelsea za primjer,dovode uvjek dobre igrace,i evo danas citam da su potpsali mladog atsua iz porta,cudi me sto najveci eng klub ne radi nista po tom pitanju.Pored toga definitnivno Moyes je bas pogrijesio sa Jangom danas,i izostavljanjem Kagave ja opet kazem dan mi je **** sjeban od dizanja pritiska nerviranja,par svadja i dosta ubrazan rad srca no nije ni to vazno,ja samo sutra zelim bar jedno pojacanje jer je neophodno i da se par uhjebasa odstrani iz kluba.Ja sam rekao da nikada necu biti protiv Moyesa pa makar 5 godina ni LP da ne izborimo,ja svoju rijec nikad necu pogazit,ali treba biti realan i ne zavaravati se ima par prvotimaca koji def ne zasluzuju biti u prvom timu,i zelim da Giggs sto manje pocinje kao starter def na stranu sve sto je napravio nije fer,a nije ni racionalno pogotovo ne u ovom danasnjem modernom fudbalu gdje se igraci napucavaju kao pit bullovi pred borbe,hamas im malo fale da polete naravno ne mislim bukvano
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 sep 2013, 19:21

kad skontaš da su ljudi ovdje pisali da rooney treba da ide :mrgreen: . kakav bi vam murinjo genocid napravio.
Vođa zna.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 01 sep 2013, 19:26

Carlo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Moyes je pao na prvom većem ispitu, današnja igra je bila bez ikakve koncepcije, igranje na silu pa šta se uradi.Opet se pokazalo koliko Rooney znači ekipi jer bez njega Utd nije u stanju stvoriti šansu za gol, a kad se sjetim da su neki jedva čekali njegov odlazak i priče o tome kako nije bitan.

:o :o
Ko o cemu, carlo o postenju... :lol: :lol: :lol:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 01 sep 2013, 19:30

Upravo gledam Romu i sta rade Miralem i Strotman nevjerovatno , obojica su se mogla dovesti za relnu cjenu ali ovaj nas tim zaduzen za transfere spava
Glory Glory Man United !!! :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 sep 2013, 19:31

BoBo89 je napisao/la:@Rio, jel imas ti kakav dokaz za tu pricu o Kagawinoj nespremnosti il je to tvoja teorija koju toliko forsiras?
Dokaz su izjave Moyesa, kad su ga pitali za njega, rekao je isto što i ja sada ponavljam, a to je da nije 100% match fit , jer nije prošao cjelokupne pripreme, a i odigrao je tu tekmu za Japan, kojom je opet prekinuo svoj trenažni proces i tako vjerovatno sebe još više udaljio od te optimalne spremnosti koja bi zadovoljila Moyesa.

Dokaz je ova današnja izjava Moyesa prije tekme:
"Shinji came back late and that was the biggest problem for him. We had to give him a week off after he came back to play for us in Japan as well.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 19:32

red devil88 je napisao/la:Upravo gledam Romu i sta rade Miralem i Strotman nevjerovatno , obojica su se mogla dovesti za relnu cjenu ali ovaj nas tim zaduzen za transfere spava
svezali se tramalima i crnacki se izlezavaju dok svako malo pale joint i cekaju platu.fuj su gamad zaduzena za transfere
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 sep 2013, 19:33

red devil88 je napisao/la:Upravo gledam Romu i sta rade Miralem i Strotman nevjerovatno , obojica su se mogla dovesti za relnu cjenu ali ovaj nas tim zaduzen za transfere spava
To je iz razloga što mi imamo bolje igrače od njih dvojice.

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 01 sep 2013, 19:34

za mene je ovaj forum postao smjesan onog dana kada su mnogi "navijači" Uniteda govorili da je rooney visak, da treba dati prostora welbecku , kagawi , da ga treba uvaliti za 30 miliona, da ga treba zamjeniti za matu, da nema mjesta u prvih 11.. itd itd itd.. sve sami menadzeri, skauti..

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 19:37

manutd89 je napisao/la:za mene je ovaj forum postao smjesan onog dana kada su mnogi "navijači" Uniteda govorili da je rooney visak, da treba dati prostora welbecku , kagawi , da ga treba uvaliti za 30 miliona, da ga treba zamjeniti za matu, da nema mjesta u prvih 11.. itd itd itd.. sve sami menadzeri, skauti..
tacno pasone moj,a kad zagusti kunu se u ikonu,tako ti je bilo moj pasa i kod nas dok je bloger bio aktuelan ja tada nisam znao za ovaj forum al uvjek su spas trazili u Rooneyu.A mnogi su ga htjeli utrpat za 30 mil hahahha pa jedan lamela kosta 35 bolesnih umova nikad nec manjkat
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 01 sep 2013, 19:43

Nani i Valencia ne bi unijeli promjenu ritma ni protiv Chesterfielda
Nebi mozda protiv Chesterfielda, al zna se protiv koga bi 8-)
[youtube][/youtube]

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 01 sep 2013, 19:46

Joj najezio sam se jarane kad smo onda jednog bajerna u prvom pol na proste faktore rastavili sad bi nas pojeli ko notingem forresta
31 December 1941...
Vladari otoka!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 sep 2013, 19:49

billythekid je napisao/la:Joj najezio sam se jarane kad smo onda jednog bajerna u prvom pol na proste faktore rastavili sad bi nas pojeli ko notingem forresta
bayern muku muči sa svakom ekipom brate dragi, onaj prošlogodišnji mozda i bi, ovaj ovogodišnji koji još uvijek je u fazi prilagođavanja sigurno ne bi
Vođa zna.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 sep 2013, 19:51

Cuj onog padobranca bio penal na Welbecku :lol: :lol: :lol:

Jos jedan :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2013, 19:58

Naravno da je bio penal ne znam šta ti je smiješno. :?

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 sep 2013, 20:02

Saurman je napisao/la:Naravno da je bio penal ne znam šta ti je smiješno. :?
Evo ti još jedan :lol:

Jel ti kontaš da se upleo u noge Aspasu, ovaj digao ruke odmah jer je skontao namjeru a onaj pade ko svijeca..
Pa nije ni sudija od jučer, a Boga mi nisam vidio natpis BH Telecom Premier Liga

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2013, 20:04

gio10 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Naravno da je bio penal ne znam šta ti je smiješno. :?
Evo ti još jedan :lol:

Jel ti kontaš da se upleo u noge Aspasu, ovaj digao ruke odmah jer je skontao namjeru a onaj pade ko svijeca..
Pa nije ni sudija od jučer, a Boga mi nisam vidio natpis BH Telecom Premier Liga
:lol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 sep 2013, 20:13

Da cujem tvoj argument pametnice

Ili ces opravdati to sto sam te nazvao padobrancem

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.