FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 12 feb 2011, 00:59

Ne bih da upadam u ova neka licna ili ih nazovite kako hocete prepucavanja. Moram da kazem nesto. Pratim redovno utakmice naseg voljenog kluba od prijateljskih pa do evropskih. Na ovom forumu procitam svega i svacega, od pametnog do gluposti, od kojih te glava moze zaboliti, ako si glup. Necu reci da poznajem odlicno situaciju u klubu, ali mislim da je poznajem dovoljno (nisam od onih koji procitaju novine i neki post na nekom forumu i to shvate kao informaciju). Od kada je Amar dosao u klub stvari su se mnogo promjenile, istina je da ima ljudi u klubu koji i sami ne znaju sta znaci funkcija na kojoj se nalaze, ali doci ce vrijeme kada ce se i to znati (rjesiti). Mnogi ce reci da znaju sta se desavalo za vrijeme prvog mandata ove elite koja je sad u klub, ima tu i istine, ali ne bitno. Gledao sam Zelju dok su ga vodili: Faruk, Samir i kompanija, pa stvarno ljudi zar imate obraza bar malo da kazete nesto protiv ove sad uprave. Sami su na pocetku obecali da ce prvu godinu pokusati izboriti mjesto koje vodi u evropu, kad ono titula. Mene su prvog iznenadili. Desio se Hapoel, istina tesko mi ja pao taj poraz, ali to je u tom trenutku bila neka nasa realnost, nazalost. Sjecam se utakmica prije dolaska Zuje i Amara kada smo mi isti zvizdali na nekim utakmicama kad nam se dosudi penal ili neki slobodan udarac iz zone. Mnogi treneri su nas otvoreno kritikovali da radimo sa sudijama u to vrijeme. Neki se nisu cak htjeli ni pojaviti na pres konferenciji. Dok sad koji god je trener bio na presici javno se zahvalio na gostoprimstvu i fer igri. Pa zar nam je to malo u ovom kratkom periodu. Ko god misli tako nek ga je stid, trazite previse ( hocete preko hljeba pogacu). Mnogi i ne znaju da smo prije dolaska Zuje i Amara trebali da maltene zakljucamo vrata Grbavice. Sta bi se dalje desilo niko ne zna. Nisam htio da napisem ovako dug komentar ali jednostavno kad sam poceo da pisem nisam mogao da stanem. Mnogo toga sam izostavio. Volim te Zeljo!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 feb 2011, 03:02

elSaik je napisao/la:Tako mi i u prvenstvu. Kad god nam zapne, dođe nam Borac u goste.

Lešinari, the new Pitari. :lol:
hahahha ma ja ba..poceli su i oni..sve je ovo protiv drzave :D hahahah!! :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 12 feb 2011, 09:05

Sulude rasprave majke mi. Zar je bitno ko je navijac, a ko simpatizer kluba kad ga i jedni i drugi vole. Ne broji se ko je koliki navijac po broju gostovanja po ovim pisljivim selendrama ili po nekim slicnim kriterijumima. Zar je bolan bitno i ko tu moze kome cijeniti ko je veci navijac tj. simpatizer. Nase je da podrazavamo naseg Zelju i Amara, da budemo malkice samo malkice realni i da pogledamo u kakvom hemeroidu od drzave zivimo i naravno da koliko ko moze i ima vremena gleda da pomogne Zelji, a ne da se ovdje preseravmo ko je veci Katolik od Pape him self.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 12 feb 2011, 10:30

elSaik je napisao/la:Tako mi i u prvenstvu. Kad god nam zapne, dođe nam Borac u goste.

Još pogotovo kad se neke majice odštampaju i tako to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 feb 2011, 10:40

glavna stvar od svega jeste da se od stare slave ne živi i da na njen račun danas ne možeš ništa konkretno. može eventualno biti onih 1% na vagi kad su ponude vrlo blizu.

realnost je takva da je željo danas u jednoj od najslabijih i vjerovatno najneorganizovanijoj ligi u evropi. sa tim u paketu ide i jedna od najsiromašnijih država u evropi. sa tim u paketu ide i infrastruktura, koje za evropske kriterije i nema. i to se ne može posmatrati izolovano jer željo radi i djeluje u takvoj sredini. žalosna stvarnost je da široki brijeg ima tu negdje para k'o mi - ali s tim da su im izvori puno stabilniji i da pare prije dođu. žalosna stvarnost je da mi 3% od džeke čekamo k'o ozebli sunce i da će nam to biti najviše što smo za nekoga dobili poslije rata...svi bismo mi voljeli da željo igra ligu šampiona. al' od čega, odakle, od kojih pretpostavki?

plava lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plava lokomotiva » 12 feb 2011, 11:00

Ja ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji nakon onakve 4 godine nisu zadovoljni sadasnjom situacijom, a ono sto ne mogu nikako da shvatim je to da neko moze AMARU nesto da prigovara!!! Pa koga bi to vi postavili?? Hotica? Krunica? Ja ne mogu vjerovati da se raspravlja o povjerenju Amaru Osimu. Svako grijesi kad radi, tako i Amar, al ne postoji neko ko bi bolje vodio Zelju od njega, on nam je 60% tima, cuj otkaz ako ne izadjemo u Evropu... hahah... Da Bog da on bio nas Ferguson...
SLAVIT CEMO TVOJE IME, DOK U NAMA SRCE BIJE, ZIVIO NAM OSIM DRAGI, GOSPODARU FAMILIJE... AMAR-AMAR, OSIM-OSIM!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 feb 2011, 11:11

ellaxaz je napisao/la:Poraz u Mostaru.

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... -u-mostaru

a gledo sam ja utakmicu,nisu nesto ni jedni ni drugi,zrinjski trkacki bolji bio,ali zeljo ima dobre pojedince,prvo poluvrijeme boze sacuvaj losi i jedni i drugi,i udrugom zrinjski se digo i dobio
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 12 feb 2011, 12:38

Krvotok je napisao/la:
nick je napisao/la:kao sto rekoh, ti nadji ko je bio bolji poslije rata... nisi mi jasan, sta je po tebi uspijeh, uzimas za primjer neke celzije,ko je tu nerealan...
Uzmi sve što sam napisao i vidi na šta ukazujem, jednim pojmom van konteksta, poput Čelzija, tjeraš ljude na čitanje unazad, kome se da i pročitaće, ali je smor. Ukratko taj dio se odnosi na pristup i ozbiljnost u klubu koji ima navijače +40 koji prepoznaju da jedan klub ima viziju, mada rijetko dolazi do titula, klub koji ne počiva na jednom čovjkeku čijim odlaskom sve propada, a čija tribina se svakih 5-6 godina iz korijena mijenja jer se ljudi zasite šuplje i tapkanja u mjestu, marketing, ugovori, aktivnosti van zelenog terena. Ako i narednih 15 godina mislimo raditi ovako, "velika četvorka" će biti još dalje. Amar je poslije rata najbolji i najuspješniji trener Željezničara, i to ne sporim. I vrlo sam realan.
Realan jesi i inteligentno posmatras stvari ali si nezreo , uz duzno postovanje godinama tvojim . Zar se mora na svaki post kontrirati i diplomski iz istog raditi, pa tako drzati lekcije svima kao da nam ti sve objasnis jer si kompetentiji od nas ???? Ne zelim da te uvrijedim ali si me smorio ovih dana a ti si i citav cirkus zapoceo. Kakve ba buraz metle nemoj se za,ba,ti , pusti nas da uzivamo dok traje. 8-)
Željezničar za život cijeli !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 feb 2011, 13:28

KARL HAJNC je napisao/la:

Još pogotovo kad se neke majice odštampaju i tako to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zaleti se još koji put, života ti.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 feb 2011, 14:27

Samo se nadam da ce lopta ici brze, i da cemo biti brzi u igri od noge do noge ... kao Barca :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 feb 2011, 14:42

nime_tm87 je napisao/la:Samo se nadam da ce lopta ici brze, i da cemo biti brzi u igri od noge do noge ... kao Barca :D
Ja se ne sekiram dok je Amar tu, mozemo biti samo bolji nego sto smo do sad bili...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 feb 2011, 14:59

Ni ja, vala, a cudan smo mi narod uvijek hocemo vise. .. :lol:
Evo vam primjer 1001 noc, ona zena trazi od burhana nekakve radnje, kuce itd, burhan joj htio dat samo kucu i radnju ,a onda hoce vise, e pa na kraju je dobila, umal ne rekoh ... :mrgreen: :D

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 12 feb 2011, 15:15

jel iko danas gledao juniore !!! igrali su sa SASK napretkom pa ima li kakvog materijala da moze u prvi tim ? jel se iko izdvojio kakvi su nasi bili u SASKU pehilj i alic ?'??

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 12 feb 2011, 16:06

jel to sask izgubio 4:2?

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 12 feb 2011, 18:15

Zar nismo trebali danas protiv R.P. igrati ?
svoj ti pos'o !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 feb 2011, 18:16

Grbavica moj zivot je napisao/la:Zar nismo trebali danas protiv R.P. igrati ?
Sutra sa Rudarom, 16.02. sa Sirokim i 18.02. sa Tobolom ako se sta ne promjeni.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 12 feb 2011, 18:18

Stole iz Bora je napisao/la:
Dobar tempo utakmica,bas kako treba,a i protivnici po mjeri,po meni sasvim dovoljno da se konacno uigramo za prvo kolo i nastavak prvenstva
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 12 feb 2011, 18:26

Hvala mislio sam da je danas,tri fine utakmice za uigravanje ekipe i takticke delikatese :D
svoj ti pos'o !

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 12 feb 2011, 18:48

I ovi moji iz Drine najavljuju da će igrati prijateljsku sa vama, znate li vi šta o tome ili je to neka lafina
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 feb 2011, 18:48

Sutra je u 15:00h tekma.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hansestadt, Hazre, nindza, Pact1921, WeekendOffender, zeljojedanjedini i 122 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []