Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2013, 21:44

sarajlija je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ma bjezi ba uzasno izgledamo dabogda moyes umro vise kreten! :roll:
Onaj jedan psuje Giggsu mrtve, ovaj hoce da nam trener umre. Majko mila, sta bi bilo da navijate za klub poput Wigana ili Hulla?

Eno vam Barca i uzivajte.
Cemu to Cart ba nesto ciljamo i na kraju cemo zavrsiti 4 jel nam treba to nismo u stanju da dovedemo ni jednog igraca, sta odmah napadate i govorite navijajte za ove, one mislim stvarno si me ti iznenadio sa ovom recenicom.... :roll:
Moze se kritikovat i klub i Moyes, ali ovako se izravat stvarno mislim da je daleko preko granice. Razmisli sta si napisao.

Inace smo u zadnjih 5 sezona jednom pobjedili na Anfieldu.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 01 sep 2013, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 21:45

O cemu ti ba pricas sad kakav vidovnjak kakve su to nebuloze??

Pa i kritikujem ga jbg mozda sam malo pretjero sa psovokom halalite krivo mi je jednostavno... :|
04.10.2009 !!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 sep 2013, 21:47

sarajlija je napisao/la:O cemu ti ba pricas sad kakav vidovnjak kakve su to nebuloze??

Pa i kritikujem ga jbg mozda sam malo pretjero sa psovokom halalite krivo mi je jednostavno... :|
Pa kažeš da ćemo bit' četvrti. Eno ti kladara uplati sve para što imaš na to i postani bogat, kad već tako super prognoziraš.

Znači United 20 godina nije završio ispod trećeg mjesta i ti mrtav hladan zvizneš da ćemo bit' četvrti.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 sep 2013, 21:49

šteta što pojedinci ne navijaju za Arsenal :D
Vođa zna.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 21:51

DukeOfWellington je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:O cemu ti ba pricas sad kakav vidovnjak kakve su to nebuloze??

Pa kažeš da ćemo bit' četvrti. Eno ti kladara uplati sve para što imaš na to i postani bogat, kad već tako super prognoziraš.

Znači United 20 godina nije završio ispod trećeg mjesta i ti mrtav hladan zvizneš da ćemo bit' četvrti.
Drug ne mislim se sa tobom dalje raspravljati da ovo vise ne ide u off topic, krivo mi je da smo se makar pojacali sa nekim igracima i da napadnemo na odbranu, a ovako sad nece biti lahko nikako nama jer imaju ovi klubovi koji ce se borit za EPL. ;)

Dobro ne kazem bukvalno da cemo zavrsiti, treba sad nastavit i pocet derat guzove, a da ce jos gore je ova povreda Waze u pm. :oops:
04.10.2009 !!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 01 sep 2013, 21:54

sarajlija je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ma bjezi ba uzasno izgledamo dabogda moyes umro vise kreten! :roll:
Onaj jedan psuje Giggsu mrtve, ovaj hoce da nam trener umre. Majko mila, sta bi bilo da navijate za klub poput Wigana ili Hulla?

Eno vam Barca i uzivajte.
Cemu to Cart ba nesto ciljamo i na kraju cemo zavrsiti 4 jel nam treba to nismo u stanju da dovedemo ni jednog igraca, sta odmah napadate i govorite navijajte za ove, one mislim stvarno si me ti iznenadio sa ovom recenicom.... :roll:

@ Duke sta ima momcino nisam te prepozno meni je 24 za tvoju informaciju ne falim se samo da ti kazem, volim ovaj klub i mi izgubimo od Liverpoola koji nije unazad mogo meda. ;)
Opet cu Giggs spomenuti sve samo sto cu ukljuciti i Young porodicu

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 01 sep 2013, 21:57

ja imam osjećaj da ovdje neki ljudi navijaju za klub zbog toga što ih neko tjera, pa ljudi majka mu stara psujete, brbljate, ne znam šta radite, čovjek ne može izvući drugačiji zaključak već da ste djeca. Razumna osoba ne bi nikad nikome poželila smrt, vi iz zajebancije to preko jezika odvalite, ohladite malo...

Možete li shvatit da ovo uopšte nije loš start, bio je i gorih i boljih, sve će doći na svoje vremenom. I danas smo bili bolji protivnik, to što navijači Liverpoola slave ovo kao titulu njihova stvar, ljudi nemaju uspjeha nikakvog i normalno je očekivat hvalospjeve na njihovu igru koja je bila smiješna, bez šuta iz igre faktički, no nije ni bitno...

Ovdje pišemo da bi dali podršku igračima, treneru, boji, dresu i svemu ono što okružuje United, zato prestanite sa psovanjem, omalovažavanjem, da ne kažem preseravanjem. Priča o tome da ćemo bit 4 je nevjerovatna glupost. Evo opklada da ćemo Liverpoolu i Arsenalu pobjeć na 10 bodova do kraja sezone, nek se bilo ko javi od njihovih navijača i stavi šta ima za opkladu, ej čuj izjave Fergie se povukao na vrijeme :mrgreen: , ne mogu vjerovat šta ljudski mozak može smislit...
Glory Glory Manchester United

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 sep 2013, 21:58

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Opet cu Giggs spomenuti sve samo sto cu ukljuciti i Young porodicu
Pa normalno da ces spominjati kada igraju na dijelu terena gdje u timu najvise skripi...svaki njihov pogresan pas je pod prismotrom...odbrana beton, napad vrhunski...ali na sredini bas i nije blista...
Vjeruj da bi i oni i svaki od ovih nasih veznjaka igrao puno bolje uz jednog kvalitetnog i sigurnog...valjda taj uskoro pristigne ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 21:58

nedim1993 je napisao/la:šteta što pojedinci ne navijaju za Arsenal :D
Nedime svoj ti poso. ;)
04.10.2009 !!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 sep 2013, 21:58

bega_afc je napisao/la:Kako se Fergi povuko na vrijeme, to je cudo jedno...
Harao bi on sasvim lagano i tradicionalno jos nekoliko sezona bez igdje ijedne dileme samo da ga je zdravlje posluzilo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 sep 2013, 21:59

Ja se sjećam da smo jedne godine nakon 3kola imali samo bod a opet smo na kraju osvojili, mislim da je sezona 2007/08 u pitanju
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 01 sep 2013, 21:59

slika
Slazem se Fergie, ali dajte novce covjeku da dovede kvalitetna pojacanja! Manite javne obmane da United ima neogranicena sredstva..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 22:02

Bas sad kad spomene Dare Giggsa boze dragi kako je njega mogo ubacit od prve minute, covjek je u dobrim godinama nije to onaj prijasnji gigi to je prava greska njega je trebo ubacit oko 70 da napravi prevagu na terenu sa svojim dobrim loptama itd. :roll: :roll: .... Mojjjjj Moyese valjda ces doci pameti abd.
04.10.2009 !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2013, 22:02

STAND BY YOUR NEW MANAGER

Samo to.

@Sportfanatik: Da, a te sezone smo jos osvojili i LP. Cini mi se da smo u tom periodu na pocetku izgubili i od Citya na svom, nerijeseno sa Readingom na svom i tako dalje. Iz 3 utakmice protiv Chelsea na svom i Liverpoola i Swanseaa u gostima prosle sezone smo imali 4 poena, tako da smo na istom sto se toga tice.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 01 sep 2013, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

crybaby
Kontakt:

Post Postao/la crybaby » 01 sep 2013, 22:03

Cleverley je,cini, se dobio menstruaciju danas zbog tog onakva partija.Nevidjena 'cka od fudbaler!Hocu i ja da igram za Man Utd,mogu vecinu lopti vracati nazad,prvom do sebe.

Eee sad,kojim spletom dogadjaja,raspodjelom srece,zivotnih puteva i kojom jbnom magijom se doslo do toga da Ashley Young ima privilegiju da se naziva fudbalerom, ocito nikad necemo saznati!Da se razumijemo,on je bio malj i dok je Fergi bio tu, Moyes je tu nemocan i ne vrijedi mu prisivati nista vezano za ovog pseudo fudbalera!

Giggs-e prijatelju,akocitasovajforum :D ,znamo da moras igrati,pa trener si pobogu :D , udjes zadnjih 20 min,kad su ostali umorni i dokazes nama svima(mada si se ti nama dokazo 1000 puta i nezz otkud ta potreba da nam iznova nesto dokazujes) kako desne bekove 2 decenije mladje od sebe pretrcavas k'o u najboljim danima!!Eto tako,pozdravi Moyes-a i reci mu da se ne sikira nista,pravi navijaci su uz njega !

Svaki pokusaj vadjenja na sudjenje je glup i nepotreban.

Sve u svemu blijedo,nismo imali 100 %-tnu sanse evo vec 2 utakmice i to je ono sto boli vise od poraza.Navijaci Liverpool-a mogu da slave 3 boda al' igru nikako.

In Moyes we trust!! Ne vrijedi vam da ga pljujete,kakav god je,nas je sljedecih 20+ god :twisted: :twisted:

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 01 sep 2013, 22:04

EPL je napisao/la:slika
Slazem se Fergie, ali dajte novce covjeku da dovede kvalitetna pojacanja! Manite javne obmane da United ima neogranicena sredstva..

Mogu dovesti Pandzu on je slobodan

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 22:04

Sportfanatik je napisao/la:Ja se sjećam da smo jedne godine nakon 3kola imali samo bod a opet smo na kraju osvojili, mislim da je sezona 2007/08 u pitanju
Jest ali ko je do tada vodio Mufc?
04.10.2009 !!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 01 sep 2013, 22:04

Rooney88 je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Kako se Fergi povuko na vrijeme, to je cudo jedno...
Harao bi on sasvim lagano i tradicionalno jos nekoliko sezona bez igdje ijedne dileme samo da ga je zdravlje posluzilo.
Ma starac ko ce ga znat sta je sve tu bilo u pozadini, za ovo vrijeme kolko ga pamtim vjerujem i da bi po cijenu zdravlja osto tu gdje je bio...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 sep 2013, 22:05

sarajlija je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:Ja se sjećam da smo jedne godine nakon 3kola imali samo bod a opet smo na kraju osvojili, mislim da je sezona 2007/08 u pitanju
Da, i?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 sep 2013, 22:08

sarajlija je napisao/la:
Bio je i SAF meta tvog oskudnog vokabulara.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.