Pa dobro,ali njima je Green de facto PG.Tako da,kad nema Currya,njima to i nije previse bitno.BernardBarnjak je napisao/la:Ma znam ali konkretno samo 14 min za njega.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa igra Livingston.BernardBarnjak je napisao/la:Imaju li ovi GSW rezervnog pg?![]()
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2017/2018
Re: RE: Re: NBA sezona 2017/2018
Ma glavno da ne bježi od njega kao na drugoj strani, to je za pohvalubodi123 je napisao/la:KD nastavio uništavati Brona u direktnom okršaju, defanzivno je fakat prestrašan, maksimalno ga uspori
James propuh u odbrani.
Sudije katastrofalne cijelu tekmu.
Sudije katastrofalne cijelu tekmu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
U čemu je problem Kavaje?Kawhi je napisao/la:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobrodosli u 2017. Svrsava se na odbranu rukama. 2018. samo moze biti gora. Mozda legalizuju nabijanje u jaja da Green ne bude zakinut. Uzece mu KD DPOY.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Baynes & Horford u pocetnoj petorci.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jel mi se ucinilo ili su u bostonu prije tekme pustili ovu pjesmu?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Druga sam smjena ,nisam gledao minut tekme.De vi meni recite kakav je Crowder na Durantu? 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U situacijama jedan na jedan, Durant protivnicima dozvoljava samo 22% šuta. Eto kakvu odbranu igra.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
On i Green ga drzali na 8/19.Besic je napisao/la:Druga sam smjena ,nisam gledao minut tekme.De vi meni recite kakav je Crowder na Durantu?
Bolje nego James u finalu.
Ja gledam utakmice, ne gledam statistiku. Prošle godine što sam gledao Oklahomu bilo je otprilike 10 poena i to tek kad Ras čekira poene, i skokove. Pa onda aj da čekira i asistencijeandro234 je napisao/la: Makar pogledaj statistiku prije neko pocnes pisati gluposti.
Lik je vrtio non stop pnr sa Russom i to odlicno zavrsava, obrana mu je ocajna pa nije ni imao vise od 20ak min osim kad Adamsa nebi bilo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa moze svako ko on samo da sudije i za druge imaju kriterije ko da su devedesete. Ni u rukometu neke od ovih stvari ne pustaju.Monolog je napisao/la:U situacijama jedan na jedan, Durant protivnicima dozvoljava samo 22% šuta. Eto kakvu odbranu igra.
James je gori defanzivac od Hardena.Jeftha je napisao/la:On i Green ga drzali na 8/19.Besic je napisao/la:Druga sam smjena ,nisam gledao minut tekme.De vi meni recite kakav je Crowder na Durantu?
Bolje nego James u finalu.
Isti ovaj Durant bio fauliran na zadnjem šutu prošle godine i niko ništa, sad se odjenom košarka urušava 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nećemo se praviti baš ludi. Pomaže kad sudije faul sude kao blokadu.Monolog je napisao/la:U situacijama jedan na jedan, Durant protivnicima dozvoljava samo 22% šuta. Eto kakvu odbranu igra.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Svaku tekmu mu pikaju faulove ko blokade. Zato ima 7 blokada u prosjeku.
Covjek iznosi podatke za citavu sezonu. S druge strane, ti si najvjerovatnije pogledao jednu utakmicu, ovu veceras i tvrdis tu nesto.DANTES je napisao/la:Nećemo se praviti baš ludi. Pomaže kad sudije faul sude kao blokadu.Monolog je napisao/la:U situacijama jedan na jedan, Durant protivnicima dozvoljava samo 22% šuta. Eto kakvu odbranu igra.
Ne mogu da govorim za svaku. Ali večeras je bilo. Ono što me iznenadilo je što su sudije to pustile na LBJJeftha je napisao/la:Svaku tekmu mu pikaju faulove ko blokade. Zato ima 7 blokada u prosjeku.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
LBJ je superstar s najgorim sudjenjem u historiji lige.DANTES je napisao/la:Ne mogu da govorim za svaku. Ali večeras je bilo. Ono što me iznenadilo je što su sudije to pustile na LBJJeftha je napisao/la:Svaku tekmu mu pikaju faulove ko blokade. Zato ima 7 blokada u prosjeku.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Gronk is in the house!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pustili na LBJ-u kako bi i njega podstakli da nesto odigra u odbrani.DANTES je napisao/la:Ne mogu da govorim za svaku. Ali večeras je bilo. Ono što me iznenadilo je što su sudije to pustile na LBJJeftha je napisao/la:Svaku tekmu mu pikaju faulove ko blokade. Zato ima 7 blokada u prosjeku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.